gervazy 27.04.07, 13:36 Kocham ich i nienawidzę. Są moją pasją życiową i największą obsesją. Jestem ich wrogiem, ale gdyby ich nie było, to umarłbym z tęsknoty i nudy... Coś okropnego.. :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z_daleka Re: Mój stosunek do Żydów... 27.04.07, 13:41 Habibi....a kogo obchodzi twoje zycie seksualne? Odpowiedz Link Zgłoś
gervazy Re: Mój stosunek do Żydów... 27.04.07, 13:43 z_daleka napisał: > Habibi....a kogo obchodzi twoje zycie seksualne? Ale ty jesteś płytki Fredek. Ja o sprawach ducha i umysłu, a ty o takich przyziemnych rzeczach... :P Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Mój stosunek do Żydów... 27.04.07, 13:45 no to masz bracie problem obsesje się leczy Odpowiedz Link Zgłoś
gervazy Re: Mój stosunek do Żydów... 27.04.07, 13:46 ariadna-enta napisała: > obsesje się leczy Moja obesesja jest nieuleczalna, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
danus01 Re: Mój stosunek do Żydów... 27.04.07, 13:50 gervazy napisał: > ariadna-enta napisała: > > > obsesje się leczy > > Moja obesesja jest nieuleczalna, niestety... to wyglada na to,ze nie tylko ty masz problem,ale ten swoj problem przerzucasz na innych a nie ma forów dla obsesjonatow? Odpowiedz Link Zgłoś
gervazy Re: Mój stosunek do Żydów... 27.04.07, 13:51 danus01 napisała: > a nie ma forów dla obsesjonatow? Na FŚ wszyscy gadają o Żydach, więc mogę się czuć prawie jak u psychoanalityka :P Odpowiedz Link Zgłoś
danus01 Re: Mój stosunek do Żydów... 27.04.07, 13:54 gervazy napisał: > danus01 napisała: > > > a nie ma forów dla obsesjonatow? > > Na FŚ wszyscy gadają o Żydach, więc mogę się czuć prawie jak u psychoanalityka > :P trudno odmowic ci w tym momencie racji :) Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: habibi, a moze 27.04.07, 13:57 zwyczajnie dreczy cie Kompleks Judasza? Odpowiedz Link Zgłoś
gervazy Re: habibi, a moze 27.04.07, 14:03 z_daleka napisał: > zwyczajnie dreczy cie Kompleks Judasza? Nie mam wobec Żydów żadnych zobowiązań, więc ta opcja odpada. Ale męczy mnie coś innego: gdybym wychował się w rodzinie żydowskiej, nie miałbym takich dylematów, bo nie znałbym alternatywnych systemów wartości. Z jednej strony podziwiam żydowską siłę, geniusz, brak skrupułów, totalny nacjonalizm i niespotykany u innych narodów solidaryzm, a z drugiej strony pogardzam tym wszystkim jako czymś "złym". Toczy się we mnie walka między podziwem dla żydostwa a uniwersalnym idealizmem, który wyklucza wszelki narodowy egoizm. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Rozdwojenie jazni habibi,... 27.04.07, 14:11 toczy sie w tobie habibi walka, ktora pragrales juz na samym wstepie. Odpowiedz Link Zgłoś
gervazy Powiedz mi Fredek... 27.04.07, 14:14 .. jak można pogodzić żydowskie okrucieństwo z humanitaryzmem? Jak można pogodzić żydowski nacjonalizm z lewicowością? Czy ty nigdy nie cierpiałeś takich dylematów w młodości? Rozumiem, że z czasem stałeś się cynicznym, zimnym jak lód dziadem, ale przecież wczesniej musiałeś mieć chwile zwątpienia, gdy stawiałeś sobie pytanie kto ma rację: "my czy antysemici"... Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: habibi 27.04.07, 14:38 idz do ksiedza z twoimi problemami, najlepiej do Jankowskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
gervazy Re: habibi 27.04.07, 14:48 z_daleka napisał: > idz do ksiedza z twoimi problemami, najlepiej do Jankowskiego... "Broń Boże" :P Odpowiedz Link Zgłoś
gervazy Zawsze pociągało mnie 'zło'... 27.04.07, 14:52 ... bo jest bardziej atrakcyjne i intrygujące od dobra, powiedziałbym nawet, że jest bardziej seksowne :P... Zawsze wolałem czerń od bieli, rewolucję od stabilizacji, nienawiść od miłości, heavy-metal od popu, Hitlera od Jana Pawła II i Żydów od Polaków.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gervazy ... a przecież Żydzi nie są źli... 27.04.07, 14:54 ... może po prostu są mniej zakłamani? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Mój stosunek do Żydów... 27.04.07, 13:55 jasne skamlesz tutaj udajesz psychicznego,a za chwilę znowu założysz wątek o żydowskim naziżmie. Człowieku tu nie poradnia psychiatryczna. Odpowiedz Link Zgłoś
gervazy Re: Mój stosunek do Żydów... 27.04.07, 13:58 ariadna-enta napisała: > Człowieku tu nie poradnia psychiatryczna. Aleś ty nerwowa, Ariadno... Najwidoczniej bardzo słabo znasz Żydów i masz mózg wyprany przez michnikową propagandę, a jedyni Żydzi, którzy znasz osobiście to Polacy, którym wydaje się, że są Żydami, mam rację? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Mój stosunek do Żydów... 27.04.07, 14:00 ja nerwowa? chyba żartujesz dlaczego mam się przejmować kimś takim jak ty co najwyżej możesz mnie tylko rozbawić. Odpowiedz Link Zgłoś
gervazy Re: Mój stosunek do Żydów... 27.04.07, 14:06 ariadna-enta napisała: > co najwyżej możesz mnie tylko rozbawić. W takim razie podchodź do tego co piszę z rezerwą, zamiast odsyłać mnie do psychiatry... Odpowiedz Link Zgłoś
blazar Blazarek 27.04.07, 13:51 gervazy napisał: > Kocham ich i nienawidzę. > Są moją pasją życiową i największą obsesją. > Jestem ich wrogiem, ale gdyby ich nie było, to umarłbym z tęsknoty i nudy... Jestes wroclawskim glupkiem o rozumku ameby. Zatruli cie ostatni lizolem ? Odpowiedz Link Zgłoś
jj-kk Tu forum swiat / polityka - a nie judaica... 27.04.07, 14:06 Twoj stosunek do Zydow nikogo tu nie obchodzi - lec z tym na forum Judaica. w przeciwnym wypadku tekst nadaje sie do kasacji. Tu mozesz pisac o dzialaniach Zydow, lub panstwa Izrael. Odpowiedz Link Zgłoś
gervazy Z Judaiki mnie wyrzucą... 27.04.07, 14:07 ... zanim zdążę powiedzieć "cześć" :P.. Zresztą tam nie ma Żydów, są tylko żydowscy Polacy... Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Mój stosunek do Żydów... 27.04.07, 15:33 Izraelczycy boduja Polske,10% nowa Budownictwo wykonane prze Izraelczykow Na przyklad hilton Warsaw 60 Mil € Jwrejkska koszerna robota.my wykonamy tak ja k nasi ostatnie 1000 lat w Krolewtwo Polskie bo polacy bez jwrejow nic nie umja, tak bylo i tak bedzie. Antysemici zloscie sie dalej :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
xxxaonx Re: Mój stosunek do Żydów... 27.04.07, 15:52 polani napisał: > Izraelczycy boduja Polske,10% nowa Budownictwo wykonane prze Izraelczykow u siebie nic porzadnego nie potraficie wybudowac At least 20 people have been killed and hundreds have been injured at a wedding party in Jerusalem after the dance floor collapsed. news.bbc.co.uk/onthisday/hi/dates/stories/may/24/newsid_4530000/4530071.stm To z oszczednosci, te gnioty? :-0 Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: ?+ 27.04.07, 17:04 Panie gerwazy. Bylo by bardziej naturalne,jakby pan wyrazil swe uczucia w stosunku do Zydowek. No,ale ostatnio homoseksualici sa w modzie. Ale w takim przypadku musi pan potwierdzic,czy pan jest pedalem lewym,czy prawym. Ja osobidscie w zwyczju mam wychamowywac rower pedalem prawym-jak chamulec mam nozny. Odpowiedz Link Zgłoś