mustafa.h 23.05.03, 21:39 ja za toba tesknie. a ty tego karpia kroisz na stole. jak to tak, a gdzie arafat.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A.D. Popatrz co sie Tobie stalo... IP: *.mco.bellsouth.net 24.05.03, 01:00 mustafa.h napisał: > ja za toba tesknie. > a ty tego karpia kroisz na stole. > jak to tak, a gdzie arafat.? >> ...od tego, czosnkiem popierdywania:poetry.rotten.com/weightlifter/ Odpowiedz Link Zgłoś
net4 Masz jakies ustne zakazenie AD... 24.05.03, 06:15 Gość portalu: A.D. napisał(a): > mustafa.h napisał: > > > ja za toba tesknie. > > a ty tego karpia kroisz na stole. > > jak to tak, a gdzie arafat.? > > >> ...od tego, czosnkiem popierdywania:poetry.rotten.com/weightlifter/ ====== mowilem ci zebys usta w toalecie czesciej plukal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Jakis ty bezczelny... IP: *.mco.bellsouth.net 24.05.03, 07:01 net4 napisał: > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > mustafa.h napisał: > > > > > ja za toba tesknie. > > > a ty tego karpia kroisz na stole. > > > jak to tak, a gdzie arafat.? > > > > >> ...od tego, czosnkiem popierdywania:poetry.rotten.com/weightlifter/ > ====== > > mowilem ci zebys usta w toalecie czesciej plukal > >> Ja od religii stronie jak od takiej zarazy jak ty, a ty mi tu wciskasz swoje zydowskie rytualy!!! Co to qwa i na etacie Swiadkow Yehowy tez jestes, bo normalni zydzi na zydowskim etacie jakos bardziej przyzwoici sa od popierdolonego ciebie! Ja nie doprawiam swojej macy palestynskimi dziecmi, jak ty kundlu parszywy.... Odpowiedz Link Zgłoś
net4 Musisz plukac, plukac w koncu pomoze 24.05.03, 07:03 Gość portalu: A.D. napisał(a): > net4 napisał: > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > mustafa.h napisał: > > > > > > > ja za toba tesknie. > > > > a ty tego karpia kroisz na stole. > > > > jak to tak, a gdzie arafat.? > > > > > > >> ...od tego, czosnkiem popierdywania:poetry.rotten.com/weightlifter/ > > ====== > > > > mowilem ci zebys usta w toalecie czesciej plukal > > > >> Ja od religii stronie jak od takiej zarazy jak ty, a ty mi tu wciskasz > > swoje zydowskie rytualy!!! Co to qwa i na etacie Swiadkow Yehowy tez jestes, > bo normalni zydzi na zydowskim etacie jakos bardziej przyzwoici sa od > popierdolonego ciebie! Ja nie doprawiam swojej macy palestynskimi dziecmi, > jak ty kundlu parszywy.... ================================= opuchlizna zejdzie i na duszy bedzie lzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Ide spac... IP: *.mco.bellsouth.net 24.05.03, 07:06 net4 napisał: > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > net4 napisał: > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > mustafa.h napisał: > > > > > > > > > ja za toba tesknie. > > > > > a ty tego karpia kroisz na stole. > > > > > jak to tak, a gdzie arafat.? > > > > > > > > >> ...od tego, czosnkiem popierdywania:poetry.rotten.com/weightlifter/ > > > ====== > > > > > > mowilem ci zebys usta w toalecie czesciej plukal > > > > > >> Ja od religii stronie jak od takiej zarazy jak ty, a ty mi tu wci > skasz > > > > swoje zydowskie rytualy!!! Co to qwa i na etacie Swiadkow Yehowy tez jeste > s, > > bo normalni zydzi na zydowskim etacie jakos bardziej przyzwoici sa od > > popierdolonego ciebie! Ja nie doprawiam swojej macy palestynskimi dziecmi > , > > jak ty kundlu parszywy.... > ================================= > > opuchlizna zejdzie i na duszy bedzie lzej >> I zycz mi Dobrej Nocy. Masz Szabat, wiec swietuj w spokoju... Ty i Twoi...Shalom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. No nie... IP: *.mco.bellsouth.net 24.05.03, 07:57 nie zapomnij o higienie - net4, 24-05-2003 07:07 >>... to ty potrafisz napisac to slowo ...'higiena'!!! A to ze jak podskoczysz i z ciebie spadaja wszy wielkie jak karaluchy, to czego to jest brakiem? ...deratyzacji? Odpowiedz Link Zgłoś
net4 Musisz ciagnac cos innego niz zwykla butelke 24.05.03, 08:03 Gość portalu: A.D. napisał(a): > nie zapomnij o higienie - net4, 24-05-2003 07:07 > > >>... to ty potrafisz napisac to slowo ...'higiena'!!! A to ze jak podsko > czysz > i z ciebie spadaja wszy wielkie jak karaluchy, to czego to jest > brakiem? ...deratyzacji? ========================== co to jest przyzanaj sie, sasiada sciek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Juz chcialem ciebie... IP: *.mco.bellsouth.net 24.05.03, 08:11 net4 napisał: > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > nie zapomnij o higienie - net4, 24-05-2003 07:07 > > > > >>... to ty potrafisz napisac to slowo ...'higiena'!!! A to ze jak p > odsko > > czysz > > i z ciebie spadaja wszy wielkie jak karaluchy, to czego to jest > > brakiem? ...deratyzacji? > > ========================== > > co to jest przyzanaj sie, sasiada sciek? >...uszanowac, bo to i Sabbat, no i ty niby ten zyd, ale widze ze nic w tobie ludzkiego, poza umiejetnoscia skladania liter. I to bez najmniejszego sensu!... Jak ja bede nazywal ciebie pieszczotliwie po imieniu, to co sobie o tobie YHWH pomysli? Jakis smierdzacy gnat z palestynskiej dupy dostaniesz zamiast macy z szynka... Odpowiedz Link Zgłoś
net4 Widac ze masz dobre doswiadczenie z 24.05.03, 08:16 Gość portalu: A.D. napisał(a): > net4 napisał: > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > nie zapomnij o higienie - net4, 24-05-2003 07:07 > > > > > > >>... to ty potrafisz napisac to slowo ...'higiena'!!! A to ze > jak p > > odsko > > > czysz > > > i z ciebie spadaja wszy wielkie jak karaluchy, to czego to jest > > > brakiem? ...deratyzacji? > > > > ========================== > > > > co to jest przyzanaj sie, sasiada sciek? > > >...uszanowac, bo to i Sabbat, no i ty niby ten zyd, ale widze ze nic w tobi > e > ludzkiego, poza umiejetnoscia skladania liter. I to bez najmniejszego > sensu!... Jak ja bede nazywal ciebie pieszczotliwie po imieniu, to co sobie o > tobie YHWH pomysli? Jakis smierdzacy gnat z palestynskiej dupy dostaniesz > zamiast macy z szynka... ============================= palestynskimi dupami. Gnat raz ci trafil, ubolewac trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Ano mam... IP: *.mco.bellsouth.net 24.05.03, 08:21 net4 napisał: > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > net4 napisał: > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > nie zapomnij o higienie - net4, 24-05-2003 07:07 > > > > > > > > >>... to ty potrafisz napisac to slowo ...'higiena'!!! A t > o ze > > jak p > > > odsko > > > > czysz > > > > i z ciebie spadaja wszy wielkie jak karaluchy, to czego to jest > > > > > brakiem? ...deratyzacji? > > > > > > ========================== > > > > > > co to jest przyzanaj sie, sasiada sciek? > > > > >...uszanowac, bo to i Sabbat, no i ty niby ten zyd, ale widze ze nic w > tobi > > e > > ludzkiego, poza umiejetnoscia skladania liter. I to bez najmniejszego > > sensu!... Jak ja bede nazywal ciebie pieszczotliwie po imieniu, to co sobi > e o > > tobie YHWH pomysli? Jakis smierdzacy gnat z palestynskiej dupy dostaniesz > > zamiast macy z szynka... > > ============================= > > palestynskimi dupami. Gnat raz ci trafil, ubolewac trzeba. >. Z YHWH szczegolnie! Sam wiesz ze zadzierac z nim nie mozna, bo pamietasz chyba co ta menda wam zrobila....'Umipnay chatoenu golinu mayartsaynu...' Wiec uwazaj na szwag.... Odpowiedz Link Zgłoś
net4 Palestynskie uczenie? 24.05.03, 08:27 Gość portalu: A.D. napisał(a): > net4 napisał: > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > net4 napisał: > > > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > > > nie zapomnij o higienie - net4, 24-05-2003 07:07 > > > > > > > > > > >>... to ty potrafisz napisac to slowo ...'higiena'!! > ! A t > > o ze > > > jak p > > > > odsko > > > > > czysz > > > > > i z ciebie spadaja wszy wielkie jak karaluchy, to czego to > jest > > > > > > > brakiem? ...deratyzacji? > > > > > > > > ========================== > > > > > > > > co to jest przyzanaj sie, sasiada sciek? > > > > > > >...uszanowac, bo to i Sabbat, no i ty niby ten zyd, ale widze ze > nic w > > tobi > > > e > > > ludzkiego, poza umiejetnoscia skladania liter. I to bez najmniejszego > > > > sensu!... Jak ja bede nazywal ciebie pieszczotliwie po imieniu, to co > sobi > > e o > > > tobie YHWH pomysli? Jakis smierdzacy gnat z palestynskiej dupy dostan > iesz > > > zamiast macy z szynka... > > > > ============================= > > > > palestynskimi dupami. Gnat raz ci trafil, ubolewac trzeba. > > >. Z YHWH szczegolnie! Sam wiesz ze zadzierac z nim nie mozna, bo pamietasz > chyba co ta menda wam zrobila....'Umipnay chatoenu golinu mayartsaynu...' Wiec > uwazaj na szwag.... ============================ czyzby wreszcie madrzeli. Kto powiedzial ze z gowna nic nie wyciagniesz. Spojrz na AD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Ja do ciebie jak... IP: *.mco.bellsouth.net 24.05.03, 08:44 net4 napisał: > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > net4 napisał: > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > net4 napisał: > > > > > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > > > > > nie zapomnij o higienie - net4, 24-05-2003 07:07 > > > > > > > > > > > > >>... to ty potrafisz napisac to slowo ...'higie > na'!! > > ! A t > > > o ze > > > > jak p > > > > > odsko > > > > > > czysz > > > > > > i z ciebie spadaja wszy wielkie jak karaluchy, to cze > go to > > jest > > > > > > > > > brakiem? ...deratyzacji? > > > > > > > > > > ========================== > > > > > > > > > > co to jest przyzanaj sie, sasiada sciek? > > > > > > > > >...uszanowac, bo to i Sabbat, no i ty niby ten zyd, ale widz > e ze > > nic w > > > tobi > > > > e > > > > ludzkiego, poza umiejetnoscia skladania liter. I to bez najmniej > szego > > > > > > sensu!... Jak ja bede nazywal ciebie pieszczotliwie po imieniu, > to co > > sobi > > > e o > > > > tobie YHWH pomysli? Jakis smierdzacy gnat z palestynskiej dupy d > ostan > > iesz > > > > zamiast macy z szynka... > > > > > > ============================= > > > > > > palestynskimi dupami. Gnat raz ci trafil, ubolewac trzeba. > > > > >. Z YHWH szczegolnie! Sam wiesz ze zadzierac z nim nie mozna, bo pamie > tasz > > chyba co ta menda wam zrobila....'Umipnay chatoenu golinu mayartsaynu...' > Wiec > > uwazaj na szwag.... > ============================ > czyzby wreszcie madrzeli. > Kto powiedzial ze z gowna nic nie wyciagniesz. Spojrz na AD. >> do jakiegos czlowieka, a ty ciagle zydem smierdzisz! Nie dziwie sie tym meznym Palestynczykom ze pamietaja, czego sie raz nauczyli....Juz od rana zes sie palestynskiej juchy nachlal kundlu? > Odpowiedz Link Zgłoś
net4 Jucha to jucha, 24.05.03, 08:46 Gość portalu: A.D. napisał(a): > net4 napisał: > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > net4 napisał: > > > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > > > net4 napisał: > > > > > > > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > > > > > > > nie zapomnij o higienie - net4, 24-05-2003 07:07 > > > > > > > > > > > > > > >>... to ty potrafisz napisac to slowo ...' > higie > > na'!! > > > ! A t > > > > o ze > > > > > jak p > > > > > > odsko > > > > > > > czysz > > > > > > > i z ciebie spadaja wszy wielkie jak karaluchy, t > o cze > > go to > > > jest > > > > > > > > > > > brakiem? ...deratyzacji? > > > > > > > > > > > > ========================== > > > > > > > > > > > > co to jest przyzanaj sie, sasiada sciek? > > > > > > > > > > >...uszanowac, bo to i Sabbat, no i ty niby ten zyd, ale > widz > > e ze > > > nic w > > > > tobi > > > > > e > > > > > ludzkiego, poza umiejetnoscia skladania liter. I to bez naj > mniej > > szego > > > > > > > > sensu!... Jak ja bede nazywal ciebie pieszczotliwie po imie > niu, > > to co > > > sobi > > > > e o > > > > > tobie YHWH pomysli? Jakis smierdzacy gnat z palestynskiej d > upy d > > ostan > > > iesz > > > > > zamiast macy z szynka... > > > > > > > > ============================= > > > > > > > > palestynskimi dupami. Gnat raz ci trafil, ubolewac trzeba. > > > > > > >. Z YHWH szczegolnie! Sam wiesz ze zadzierac z nim nie mozna, bo > pamie > > tasz > > > chyba co ta menda wam zrobila....'Umipnay chatoenu golinu mayartsaynu > ...' > > Wiec > > > uwazaj na szwag.... > > ============================ > > czyzby wreszcie madrzeli. > > Kto powiedzial ze z gowna nic nie wyciagniesz. Spojrz na AD. > > >> do jakiegos czlowieka, a ty ciagle zydem smierdzisz! Nie dziwie sie ty > m > meznym Palestynczykom ze pamietaja, czego sie raz nauczyli....Juz od rana zes > sie palestynskiej juchy nachlal kundlu? > > ===================== zywi takich jak ty, zeby mogli istniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 24.05.03, 08:51 net4 napisał: > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > net4 napisał: > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > net4 napisał: > > > > > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > > > > > net4 napisał: > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > nie zapomnij o higienie - net4, 24-05-2003 0 > 7:07 > > > > > > > > > > > > > > > > >>... to ty potrafisz napisac to slowo > ...' > > higie > > > na'!! > > > > ! A t > > > > > o ze > > > > > > jak p > > > > > > > odsko > > > > > > > > czysz > > > > > > > > i z ciebie spadaja wszy wielkie jak karaluc > hy, t > > o cze > > > go to > > > > jest > > > > > > > > > > > > > brakiem? ...deratyzacji? > > > > > > > > > > > > > > ========================== > > > > > > > > > > > > > > co to jest przyzanaj sie, sasiada sciek? > > > > > > > > > > > > >...uszanowac, bo to i Sabbat, no i ty niby ten zyd > , ale > > widz > > > e ze > > > > nic w > > > > > tobi > > > > > > e > > > > > > ludzkiego, poza umiejetnoscia skladania liter. I to be > z naj > > mniej > > > szego > > > > > > > > > > sensu!... Jak ja bede nazywal ciebie pieszczotliwie po > imie > > niu, > > > to co > > > > sobi > > > > > e o > > > > > > tobie YHWH pomysli? Jakis smierdzacy gnat z palestynsk > iej d > > upy d > > > ostan > > > > iesz > > > > > > zamiast macy z szynka... > > > > > > > > > > ============================= > > > > > > > > > > palestynskimi dupami. Gnat raz ci trafil, ubolewac trzeba. > > > > > > > > >. Z YHWH szczegolnie! Sam wiesz ze zadzierac z nim nie mozna > , bo > > pamie > > > tasz > > > > chyba co ta menda wam zrobila....'Umipnay chatoenu golinu mayart > saynu > > ...' > > > Wiec > > > > uwazaj na szwag.... > > > ============================ > > > czyzby wreszcie madrzeli. > > > Kto powiedzial ze z gowna nic nie wyciagniesz. Spojrz na AD. > > > > >> do jakiegos czlowieka, a ty ciagle zydem smierdzisz! Nie dziwie s > ie ty > > m > > meznym Palestynczykom ze pamietaja, czego sie raz nauczyli....Juz od rana > zes > > sie palestynskiej juchy nachlal kundlu? > > > > ===================== > zywi takich jak ty, zeby mogli istniec >> Jam jest ktom jest, a ty, kaczy hujku plataj sie w jakims smierdzacym, zawszawionym kroczu... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. No jakze to... IP: *.mco.bellsouth.net 24.05.03, 08:58 mustafa.h napisał: > islamczyku? >> ...przeciez to te karpie sa takie bardzo...zydowskie!!! Cos ty, tradycji swojej, chazarskiej nie zachowujesz? Mordowanie tylko nie czyni nikogo zydem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mustafa.h ty mnie zostaw mojego Ali-ahmeD, ty brzydki! 24.05.03, 08:46 moj kochanek. moj tatus, moj wodz, moj przewodnik, moj A.D. moj Ali-ahmeD. my bedziemy sie teraz kochac na tem materacu z Semteksu od wujka Ibrahima z Tel Aviv, a potem wreszcie moj, kochany moj Ali-ahmed zrobi mie tego karpia, co juz tak dlugo obiecywal. Odpowiedz Link Zgłoś
net4 Zbalansowany? /nt 24.05.03, 08:48 mustafa.h napisał: > moj kochanek. moj tatus, moj wodz, moj przewodnik, moj A.D. moj Ali-ahmeD. > my bedziemy sie teraz kochac na tem materacu z Semteksu od wujka Ibrahima z > Tel Aviv, a potem wreszcie moj, kochany moj Ali-ahmed zrobi mie tego karpia, > co juz tak dlugo obiecywal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Masz... IP: *.mco.bellsouth.net 24.05.03, 08:55 mustafa.h napisał: > moj kochanek. moj tatus, moj wodz, moj przewodnik, moj A.D. moj Ali-ahmeD. > my bedziemy sie teraz kochac na tem materacu z Semteksu od wujka Ibrahima z > Tel Aviv, a potem wreszcie moj, kochany moj Ali-ahmed zrobi mie tego karpia, > co juz tak dlugo obiecywal. >> ..tego net4. Jak go obierzez z tych tlustych, rojacych sie na nim wszy, to moze da ci tego okaleczonego kutasa, czy tez zawszonej dupy. No i posuwajcie siebie nawzajem w blogoslawienstwie YHWH. No i moim!!! Ammen Odpowiedz Link Zgłoś
mustafa.h kocham tylko takich tlustych islamczykow jak ty 24.05.03, 08:58 i tylko na materacu z semteksu. najpierw milosc. 5 minut. a potem wreszcie zaplon. i dopiero wtedy czysta przyjemnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
net4 No dobra, i co ty z tego masz jak masz 24.05.03, 08:59 Gość portalu: A.D. napisał(a): > mustafa.h napisał: > > > moj kochanek. moj tatus, moj wodz, moj przewodnik, moj A.D. moj Ali-ahmeD. > > > my bedziemy sie teraz kochac na tem materacu z Semteksu od wujka Ibrahima > z > > Tel Aviv, a potem wreszcie moj, kochany moj Ali-ahmed zrobi mie tego karpi > a, > > co juz tak dlugo obiecywal. > > > >> ..tego net4. Jak go obierzez z tych tlustych, rojacych sie na nim wszy > , to > moze da ci tego okaleczonego kutasa, czy tez zawszonej dupy. No i posuwajcie > siebie nawzajem w blogoslawienstwie YHWH. No i moim!!! Ammen ================ kiedy twoj maz AD w pulapke od czasu do czasu wlozy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Nudy... IP: *.mco.bellsouth.net 24.05.03, 09:17 net4 napisał: > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > mustafa.h napisał: > > > > > moj kochanek. moj tatus, moj wodz, moj przewodnik, moj A.D. moj Ali-a > hmeD. > > > > > my bedziemy sie teraz kochac na tem materacu z Semteksu od wujka Ibra > hima > > z > > > Tel Aviv, a potem wreszcie moj, kochany moj Ali-ahmed zrobi mie tego > karpi > > a, > > > co juz tak dlugo obiecywal. > > > > > > >> ..tego net4. Jak go obierzez z tych tlustych, rojacych sie na nim > wszy > > , to > > moze da ci tego okaleczonego kutasa, czy tez zawszonej dupy. No i posuwajc > ie > > siebie nawzajem w blogoslawienstwie YHWH. No i moim!!! Ammen > ================ > kiedy twoj maz AD w pulapke od czasu do czasu wlozy? >> i prymityw. Jak tacy teraz sa zydzi, to ja ide sobie spac. Idz na przejazdzek autobusem. Moze jakis ma zaplanowana marszrute na lono Abrahama. Przyjemnej drogi... > >> P.S. Przekaz swoja hodowle rasowych wszy w testamencie Sharonowi.... Odpowiedz Link Zgłoś
net4 Idz spac 24.05.03, 09:23 Gość portalu: A.D. napisał(a): > net4 napisał: > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > mustafa.h napisał: > > > > > > > moj kochanek. moj tatus, moj wodz, moj przewodnik, moj A.D. moj > Ali-a > > hmeD. > > > > > > > my bedziemy sie teraz kochac na tem materacu z Semteksu od wujka > Ibra > > hima > > > z > > > > Tel Aviv, a potem wreszcie moj, kochany moj Ali-ahmed zrobi mie > tego > > karpi > > > a, > > > > co juz tak dlugo obiecywal. > > > > > > > > > >> ..tego net4. Jak go obierzez z tych tlustych, rojacych sie n > a nim > > wszy > > > , to > > > moze da ci tego okaleczonego kutasa, czy tez zawszonej dupy. No i pos > uwajc > > ie > > > siebie nawzajem w blogoslawienstwie YHWH. No i moim!!! Ammen > > ================ > > kiedy twoj maz AD w pulapke od czasu do czasu wlozy? > > > > >> i prymityw. Jak tacy teraz sa zydzi, to ja ide sobie spac. Idz na > przejazdzek autobusem. Moze jakis ma zaplanowana marszrute na lono Abrahama. > Przyjemnej drogi... > > > >> P.S. Przekaz swoja hodowle rasowych wszy w testamencie Sharonowi.... ======================== obudz skurwysyna wczesniej i zagon do jakiejs roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. O.K. IP: *.mco.bellsouth.net 24.05.03, 09:34 net4 napisał: > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > net4 napisał: > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > mustafa.h napisał: > > > > > > > > > moj kochanek. moj tatus, moj wodz, moj przewodnik, moj A.D. > moj > > Ali-a > > > hmeD. > > > > > > > > > my bedziemy sie teraz kochac na tem materacu z Semteksu od > wujka > > Ibra > > > hima > > > > z > > > > > Tel Aviv, a potem wreszcie moj, kochany moj Ali-ahmed zrobi > mie > > tego > > > karpi > > > > a, > > > > > co juz tak dlugo obiecywal. > > > > > > > > > > > > >> ..tego net4. Jak go obierzez z tych tlustych, rojacych > sie n > > a nim > > > wszy > > > > , to > > > > moze da ci tego okaleczonego kutasa, czy tez zawszonej dupy. No > i pos > > uwajc > > > ie > > > > siebie nawzajem w blogoslawienstwie YHWH. No i moim!!! Ammen > > > ================ > > > kiedy twoj maz AD w pulapke od czasu do czasu wlozy? > > > > > > > > >> i prymityw. Jak tacy teraz sa zydzi, to ja ide sobie spac. Idz na > > > przejazdzek autobusem. Moze jakis ma zaplanowana marszrute na lono Abraham > a. > > Przyjemnej drogi... > > > > > >> P.S. Przekaz swoja hodowle rasowych wszy w testamencie Sharonowi > .... > ======================== > obudz skurwysyna wczesniej i zagon do jakiejs roboty. >> A do ktorej spisz, bo nie chcialbym byc ...ugryziony. Wiadomo, wscieklizna twoja.... Juz 3:35, kiedy ja sie wyspie...? > Odpowiedz Link Zgłoś
net4 Re: O.K. 24.05.03, 09:44 Gość portalu: A.D. napisał(a): > net4 napisał: > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > net4 napisał: > > > > > > > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > > > > > > > mustafa.h napisał: > > > > > > > > > > > moj kochanek. moj tatus, moj wodz, moj przewodnik, moj > A.D. > > moj > > > Ali-a > > > > hmeD. > > > > > > > > > > > my bedziemy sie teraz kochac na tem materacu z Semteks > u od > > wujka > > > Ibra > > > > hima > > > > > z > > > > > > Tel Aviv, a potem wreszcie moj, kochany moj Ali-ahmed > zrobi > > mie > > > tego > > > > karpi > > > > > a, > > > > > > co juz tak dlugo obiecywal. > > > > > > > > > > > > > > > >> ..tego net4. Jak go obierzez z tych tlustych, roja > cych > > sie n > > > a nim > > > > wszy > > > > > , to > > > > > moze da ci tego okaleczonego kutasa, czy tez zawszonej dupy > . No > > i pos > > > uwajc > > > > ie > > > > > siebie nawzajem w blogoslawienstwie YHWH. No i moim!!! Amme > n > > > > ================ > > > > kiedy twoj maz AD w pulapke od czasu do czasu wlozy? > > > > > > > > > > > > >> i prymityw. Jak tacy teraz sa zydzi, to ja ide sobie spac. I > dz na > > > > > przejazdzek autobusem. Moze jakis ma zaplanowana marszrute na lono Ab > raham > > a. > > > Przyjemnej drogi... > > > > > > > >> P.S. Przekaz swoja hodowle rasowych wszy w testamencie Shar > onowi > > .... > > ======================== > > obudz skurwysyna wczesniej i zagon do jakiejs roboty. > > >> A do ktorej spisz, bo nie chcialbym byc ...ugryziony. Wiadomo, wsciekl > izna > twoja.... Juz 3:35, kiedy ja sie wyspie...? > > ====================== www.cs.jmu.edu/common/coursedocs/isat412/MATLAB/toolbox/simulink/simdemos/private/toilet.wav Odpowiedz Link Zgłoś