Dodaj do ulubionych

jak izraelczyk nie został żywcem pożarty w iranie

06.05.07, 08:30
przez islamofaszystów
www.haaretz.com/hasen/spages/855887.html
Obserwuj wątek
    • dana33 Re: jak izraelczyk nie został żywcem pożarty w ir 06.05.07, 08:36
      z samego rana aki, juz prasowka israelskich gazet???? ladnie, zalicza ci sie na
      plus, tak ogromne zainteresowanie moim mocarstwem....

aaa, wiesz, generalissimo mial tez takie pokazowe wyskoki, nawet zyda ministra
      w swoim "rzadzie".....
      daj tu wiadomosc, ze achmadcustam postanowil uznac prawo israela do istnienia,
      chce nawiazac z nami dyplomatyczne stosunki i uznaje zaglade zydow przez
      hitlera.
      • aaki Re: jak izraelczyk nie został żywcem pożarty w ir 06.05.07, 08:55
        pogoda niespecjalna,więc trzeba mieć jakąś rozrywkę-a ja przyzwyczaiłem sie do haaretza i yediotha.
        swoją drogą to bohater tej historii-beni(a wraz z nim haaretz) jest chyba lekko zdziwiony,ze nadal żyje.
        p.s.te perskie pudełeczka sa naprawde ładne i sympatyczne, doskonale też nadaja sie do trzymania w nich róznych dupereli
        • dana33 Re: jak izraelczyk nie został żywcem pożarty w ir 06.05.07, 08:57
          zgadza sie. sa u nas geszefty z takim roznosciami perskimi, nie mowiac juz o
          calej masie zydow perskich, o ktorych jest rowniez masa dowcipow. jak zreszta o
          kazdej grupie.... prym wodza jak zawsze, zydzi polscy... :))))
    • lechu112 Islamisci przygotowuja swiatu kuku. 06.05.07, 08:39
      Jak to sobie pieknie jihadzisci dyskutuja o nuklearnej
      w internecie i radosnie czekaja na te mozliwosc
      zaserwowania jej ludzkosci !
      Hitler byl grozny ale iSSlamski terroryzm ktory stale sie rozwija to
      hitler do kwadratu .!!!!

Jihadis prepare for nuclear war
      Meanwhile, a document circulating a number of al-Qaeda websites contains a
      guide on how to survive a nuclear war. An accompanying message said the guide
      had been translated into Arabic.

The document began with a prayer: "And make ready against them all you can of
      power, including steeds of war to threaten the enemy of Allah and your enemy…"
      • aaki ????? 06.05.07, 08:56
        ile szekli za ten madry post dostałeś?
        • absztyfikant Re: ????? 06.05.07, 08:58
          A ty ile rialow zgarniasz za watek?
          upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/86/Iranmoney.jpg
          • aaki Re: ????? 06.05.07, 09:05
            riali
            • absztyfikant Re: ????? 06.05.07, 09:06
              Nu, ty to wiesz najlepiej:PPPPP
              • aaki Re: ????? 06.05.07, 09:08
                nu,tu nie potrzeba kończyć iranistyki na uw.
                wystarczy znajomość gramatyki na poziomie szkoły sredniej :PPPPP
                • absztyfikant Re: ????? 06.05.07, 09:11
                  Ja skonczylem tylko pare klas primary school w Australii.
                  • aaki Re: ????? 06.05.07, 09:13
                    hm....posiadam nieco inne dane na ten temat.
                    • absztyfikant Re: ????? 06.05.07, 09:16
                      Niewatpliwie:PPPPP

--
                      "If I cared about the polls, I would have run for president of Poland."
                      Barbra Streisand
                      • absztyfikant Re: ????? 06.05.07, 09:19
                        Powiedz mi co wiesz, co na sumieniu masz,
                        A odkupisz grzechy i odzyskasz twarz...
                        • aaki Re: ????? 06.05.07, 09:25
                          mowa jest srebrem,a milczenie złotem
                          • absztyfikant Re: ????? 06.05.07, 09:27
                            Ach, zlotousty... Cos od siebie moze?:)
                            • aaki Re: ????? 06.05.07, 09:31
                              akurat "złotousty" to synonim osoby wypowiadającej sie kwieciście i obszernie-więc absolutnie nie pasuje do do powyższego przysłowia.
                              i to by było na tyle :)
                              • absztyfikant Re: ????? 06.05.07, 09:33
                                Chyba za slabo zaakcentowalem ironie... Nic to, mozesz sobie dalej wesolo
                                popierdywac:)))))))
                                • aaki Re: ????? 06.05.07, 09:39
                                  masz rację-mogleś użyc(nomen-omen) "perskiego oka"
                                • absztyfikant Re: ????? 06.05.07, 09:41
                                  A wiesz co jest najlepsze? Byc moze kiedys w przyplywie narcyzmu zrobie tak jak
                                  Dana i podam publicznie swoje dane osobowe, adres, numery telefonow, a nawet
                                  rzuce zdjeciem, ale to zdaje sie ty niedawno lkales, ze jestes lustrowany:
                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=57196678&a=57196678
                                  Ja sie nie musze wstydzic tego, co pisze...:)))))
                                  • aaki Re: ????? 06.05.07, 09:46
                                    mnie one akurat do szczęścia nie sa potrzebne.
                                    twoje dane,twoja sprawa...
                                  • absztyfikant Re: ????? 06.05.07, 09:47
                                    www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3396127,00.html
                                    Tutaj masz jeszcze jeden tekst na ten temat.
                                    Rozkoszuj sie:PW koncu juz ci niewiele przyjemnosci w zyciu zostalo, hehehehe.
                                    • aaki Re: ????? 06.05.07, 09:56
                                      no widzisz:chłopina był śmiertelnie wystraszony,że zrobia z niego kebaba w szarym sosie a tu nic. :-)
                                      • absztyfikant Re: ????? 06.05.07, 10:00
                                        Taki Chamberlain tez sie zachwycal Hitlerem. Fuehrer byl nawet nominowany do
                                        pokojowego Nobla.

Znam doskonale twoja/wasza melodie. Sluch muzyczny na te skale dzwiekow
                                        wyssalem z mlekiem matki...
                                        • aaki Re: ????? 06.05.07, 10:13
                                          proponuję :
                                          1.napisac z pretensjami do haaretza i yediotha.
                                          bo robia zła propagandę
                                          2.wymyc dobrze uszy-w/w słuch bedzie jeszcze lepszy
                                          • absztyfikant Re: ????? 06.05.07, 10:24
                                            Zla? Propagande? Ty chyba na glowe upadles Alef. Rzetelnie informuja - taka
                                            jest powinnosc prasy.

Gdyby grecki samolot z wloskim pasazerem awaryjnie ladowal w Irlandii, to zaden
                                            dziennik by sie o tym nie zajaknal, bo nie byloby z tego newsa i wierszowki. W
                                            iranskiej dziczy normalne zachowanie staje sie newsem, a swoja droga ten
                                            prezencik dla tego Izraelczyka to jest dopiero propaganda. Ludzcy sa ci
                                            Persowie, nie? Mogli powiesic bez sadu. Przeciez gdyby go zarzneli, to
                                            podnioslby sie raban i swiatowe lewactwo wlazace w dupe Ahmadinejadowi mialoby
                                            utrudnione zadanie.

Nu, Hitler na poczatku swoich rzadow Zydow jeszcze nie mordowal.

Zalosc mnie ogarnia...
                                            • aaki Re: ????? 06.05.07, 10:38
                                              to byłaby gratka gdyby mu cos zrobili.
                                              a tu głupio wyszło. to własnie temu facetowi sie wydawało,ze jak jest zydem to automatycznie zostanie porwany i aresztowany bez powodu jak idfefowcy przez hezbollah.
                                              niezle mu łeb propagandą w erecu nafaszerowali.
                                              żałość mnie ogarnia
                                              • absztyfikant Re: ????? 06.05.07, 10:55
                                                Cos dlugo myslales nad riposta Alef. Propaganda w Erecu?
                                                www.youtube.com/watch?v=Y-UZyNssGj0
                                                Milego dnia hucpiarzu:PPPP
                                                • aaki Re: ????? 06.05.07, 11:04
                                                  jak juz mówiłem twoje linki olewam z zasady.
                                                  podniecaj sie nimi w samotnosci
    • bam_buko jak izraelczyk nie został żywcem..koszerny byl 06.05.07, 10:18
      dla Persow niestrawny...
      • aaki Re: jak izraelczyk nie został żywcem..koszerny b 06.05.07, 10:49
        a po co eksperymentowac kulinarnie skoro naturalne kebaby w iranie sa bardzo smaczne.jedyny minus to to,że zanim mrugniesz okiem do kebaba dodana jest otwarta butelka pepsi(o herbacie zapomnij)
        • absztyfikant Re: jak izraelczyk nie został żywcem..koszerny b 06.05.07, 10:57
          www.youtube.com/watch?v=d4e8FpFkBRM&mode=related&search=
          Tutaj masz Alef jeszcze jeden filmik.
          • aaki Re: jak izraelczyk nie został żywcem..koszerny b 06.05.07, 11:02
            od dłuzszego juz czasu nie ogladam juz twoich linków do youtube.
            ale jak cie bardzo to nęci to możesz opisac jego treśc
            • absztyfikant Re: jak izraelczyk nie został żywcem..koszerny b 06.05.07, 11:04
              Nie sadzisz chyba, ze probuje cie do czegokolwiek przekonac. Niech ogladaja
              inni. Ty jestes juz i tak stracony, dziadku.
              • aaki Re: jak izraelczyk nie został żywcem..koszerny b 06.05.07, 11:09
                widze,ze uważasz sie za młodzieniaszka absztyf.
                dobre,nie powiem hahahahaha
          • lechu112 Jak islamisci ("prorok") pozeraja male dziewczynki 06.05.07, 11:02
            www.europa21.pl/Article28.html
            i tak od setek lat "inch Allach ?? "
            • aaki co to jest inch? 06.05.07, 11:10
              to chyba jakas jednostka miary,o ile pamietam
              • lechu112 Nie rznij glupa facet , oni to robia i mowia ze 06.05.07, 11:15
                "wola Allacha" , dobre co ?

Tymczasem idee islamu są bardzo dalekie od cukierkowego obrazu serwowanego
                opinii publicznej. Jednym z bardziej bulwersujących aspektów Islamu jest fakt
                dopuszczania przez tą religię PEDOFILII. Również w przypadku Mahometa ewidentna
                PEDOFILIA jest jedną z jego najbardziej oburzających przywar tej osoby.
                Potwierdza ją wiele cytatów z Hadisów, wśród nich następujący:

Bukhari "Opowiedział ojciec Hishama: Khadija umarła trzy lata przed odejściem
                Proroka do Medyny. Został tam przez dwa lata i ożenił się z Aiszą kiedy miała
                sześć lat, i skonsumował to małżeństwo kiedy miała dziewięć lat"

Również Koran dopuszcza seks z dziewczynkami przed wystąpieniem pierwszego
                okresu, czyli przed 12-13 rokiem życia.
                www.sciaga.pl/tekst/32934-33-prorok_mahomet_i_aisza
                • ahmed1 Re: Nie rznij glupa facet , oni to robia i mowi 06.05.07, 11:19
                  Ciekawy tekst , szokujaca prawda.Nie wiem czy wogole dyskutuja w Islamie
                  na ten temat ? :

Tak więc idąc tokiem rozumowania autora w seksie z dziećmi nie ma nic zdrożnego,
                  pod warunkiem, że częściej chodzimy do łóżka z dorosłymi a i że dorobimy do tego
                  jakąś ideologię. Możemy przy tym stanowczo oburzać się na nazywanie nas
                  pedofilami – w końcu nie spełniamy kryteriów definicji medycznej.

Jak na takie postępowanie patrzylibyśmy dzisiaj? 53-letni dziad, który dobiera
                  się do 9-letniego dziecka trafiłby na wiele lat do więzienia i nikt nie
                  traktowałby go inaczej niż chorego zboczeńca. A tu proszę: miliard ludzi na
                  całym świecie traktuje go jako ideał człowieka i wzór do naśladowania.
    • bam_buko ten news jest niepoprawny politycznie..... 06.05.07, 10:57
      w zasadzie powinien byc usuniety...czyli wywalony na zbity pysk
    • aaki ale pewnie 06.05.07, 11:56
      beny miał ostre przesłuchanie w konsulacie w bombaju
      www.jpost.com/servlet/Satellite?c=JPArticle&cid=1178198616295&pagename=JPost%2FJPArticle%2FShowFull
    • i-love-2-bike Re: jak izraelczyk nie został żywcem pożarty w ir 06.05.07, 16:03
      They were very nice. I tried to say I was British, but they knew I was Israeli
      and they gave me a bodyguard for my safety,

az strach pomyslec co by sie stalo gdyby te dzikusy iranskie musialy wyladowac w
      tropikalnym eldorado:)))
      • absztyfikant Re: jak izraelczyk nie został żywcem pożarty w ir 06.05.07, 16:04
        Chetnie ci odpowiem: Ahmadinejad po powrocie uszykowalby im sliczna szubienice.
    • i-love-2-bike czyli lepiej spytac o droge 06.05.07, 16:15
      "show me the way to go home"

www.youtube.com/watch?v=G1xsaSqrtkU
      • dana33 Re: czyli lepiej spytac o droge 06.05.07, 16:45
        mowisz, rachelcia, ze nie chcesz byc gorsza, wiec tez zalaczasz youtube?
        tylko dlaczego na kazdym watku ten sam filmik? reklamujesz swoja rodzinke?
        glosna troche.... ale to maja w genach po mamusi, nie?
        • i-love-2-bike Re: czyli lepiej spytac o droge 06.05.07, 17:03
          dana33 napisała:

> mowisz, rachelcia, ze nie chcesz byc gorsza, wiec tez zalaczasz youtube?
          > tylko dlaczego na kazdym watku ten sam filmik? reklamujesz swoja rodzinke?
          > glosna troche.... ale to maja w genach po mamusi, nie?

moj maz mila ina mamusie,nie jestem kazirodczanka,a rodzina nie moja,a szkoda,bo
          humor im dopisuje z rana. moj malzonek niestety nie ma sluchu,ale juz jego
          dziatwa na szczescie po mamusi odzidziczyla i to nawet niezly. kazdy z nas
          oprocz grania na nerwach gra rowniez na instrumentach,wiec nie zaczepiaj ciotka
          tylko jak zwykle rusz zadem.
          • dana33 Re: czyli lepiej spytac o droge 06.05.07, 17:12
            ruszylam. wzielam sobie jako poprawke do obiadku pare lyzek humusu, nawalilam
            na niego salatke turecka, kropnelam oliwa z oliwek i acetato balsamico di
            modena i wlasnie zasuwam... swietne na takie upalki...

ty mnie powiedz..... u was wszystko ok? bo tak zachwalasz i zachwalasz, co wy
            umiecie i jak dobrze umiecie, ze mi przychodzi do glowy to ladne powiedzonko:
            pies ktory szczeka nie gryzie... albo eleganciej: nie wszystko zloto co siem
            swieci.... a ty cholercia swiecisz sie lepiej, niz lampa neonowa w ciemnej
            ulicy jeruszalajmskiej...
            • i-love-2-bike Re: czyli lepiej spytac o droge 07.05.07, 14:40
              dana33 napisała:

> ruszylam. wzielam sobie jako poprawke do obiadku pare lyzek humusu, nawalilam
              > na niego salatke turecka, kropnelam oliwa z oliwek i acetato balsamico di
              > modena i wlasnie zasuwam... swietne na takie upalki...
              >
              > ty mnie powiedz..... u was wszystko ok? bo tak zachwalasz i zachwalasz, co wy
              > umiecie i jak dobrze umiecie, ze mi przychodzi do glowy to ladne powiedzonko:
              > pies ktory szczeka nie gryzie... albo eleganciej: nie wszystko zloto co siem
              > swieci.... a ty cholercia swiecisz sie lepiej, niz lampa neonowa w ciemnej
              > ulicy jeruszalajmskiej...

po pierwsze gratulacje,ze nareszcie jesz cos low fat and low carb,teraz 1
              godzina cwiczen dziennie i moze cos z ciebie zostanie,pod warunkiem,ze rzucisz
              palenie.

po drugie co to zachwalenie,ze jestesmy muzykalni a dzieciaki umieja gac na
              instrumentach,tozto kazda szkola hamerykanska ma program muzyczny,ktory tego
              dzieci uczy od 4 klasy az do 12. Potem jak ida na studia,jesli chca to wiekszosc
              uniwerkow rowniez ma tysiace zespolow,gdzie dzieciaki moga sobie grac co moje
              czynia. moj maly od 10 lat w jazz bandzie wygrywa na trabce a duzy na flecie w
              orkiestrze kameralnej,a ja jak Bog i partia,oraz FS pozwoli (jak zabanuja to mam
              wiecej czasu) to sobie piskne gamy i wstaweczki,ot tak dla funu. czy mam
              zeskanowac program ostatniego popisu jazz bandu,czy wystarczy zdjecie
              jpg.instrumentow (trabki maja rowniez rozne mutes) oraz rubinkow,abys uwierzyla?
              a co do neonu to wypraszam sobie w zadnym jeruzalem nie swiecie,ten kierunek
              mnie wogole nie rajcuje i wiesz o tym a szczekac szczekam malo,ty to za mnie
              robisz,ja mam w koncu sluch muzyka wiec nie japie,tylko nuce melodyjke.
          • obrat Re: czyli lepiej spytac o droge 06.05.07, 18:30
            rusz zadem?-dla grubej to rzeczywiscie sztuka.
            • absztyfikant Re: czyli lepiej spytac o droge 07.05.07, 11:34
              Bez komentarza...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka