aaki 06.05.07, 08:30 przez islamofaszystów www.haaretz.com/hasen/spages/855887.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dana33 Re: jak izraelczyk nie został żywcem pożarty w ir 06.05.07, 08:36 z samego rana aki, juz prasowka israelskich gazet???? ladnie, zalicza ci sie na plus, tak ogromne zainteresowanie moim mocarstwem.... aaa, wiesz, generalissimo mial tez takie pokazowe wyskoki, nawet zyda ministra w swoim "rzadzie"..... daj tu wiadomosc, ze achmadcustam postanowil uznac prawo israela do istnienia, chce nawiazac z nami dyplomatyczne stosunki i uznaje zaglade zydow przez hitlera. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: jak izraelczyk nie został żywcem pożarty w ir 06.05.07, 08:55 pogoda niespecjalna,więc trzeba mieć jakąś rozrywkę-a ja przyzwyczaiłem sie do haaretza i yediotha. swoją drogą to bohater tej historii-beni(a wraz z nim haaretz) jest chyba lekko zdziwiony,ze nadal żyje. p.s.te perskie pudełeczka sa naprawde ładne i sympatyczne, doskonale też nadaja sie do trzymania w nich róznych dupereli Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: jak izraelczyk nie został żywcem pożarty w ir 06.05.07, 08:57 zgadza sie. sa u nas geszefty z takim roznosciami perskimi, nie mowiac juz o calej masie zydow perskich, o ktorych jest rowniez masa dowcipow. jak zreszta o kazdej grupie.... prym wodza jak zawsze, zydzi polscy... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lechu112 Islamisci przygotowuja swiatu kuku. 06.05.07, 08:39 Jak to sobie pieknie jihadzisci dyskutuja o nuklearnej w internecie i radosnie czekaja na te mozliwosc zaserwowania jej ludzkosci ! Hitler byl grozny ale iSSlamski terroryzm ktory stale sie rozwija to hitler do kwadratu .!!!! Jihadis prepare for nuclear war Meanwhile, a document circulating a number of al-Qaeda websites contains a guide on how to survive a nuclear war. An accompanying message said the guide had been translated into Arabic. The document began with a prayer: "And make ready against them all you can of power, including steeds of war to threaten the enemy of Allah and your enemy…" Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ????? 06.05.07, 08:58 A ty ile rialow zgarniasz za watek? upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/86/Iranmoney.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: ????? 06.05.07, 09:08 nu,tu nie potrzeba kończyć iranistyki na uw. wystarczy znajomość gramatyki na poziomie szkoły sredniej :PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ????? 06.05.07, 09:11 Ja skonczylem tylko pare klas primary school w Australii. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ????? 06.05.07, 09:16 Niewatpliwie:PPPPP -- "If I cared about the polls, I would have run for president of Poland." Barbra Streisand Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ????? 06.05.07, 09:19 Powiedz mi co wiesz, co na sumieniu masz, A odkupisz grzechy i odzyskasz twarz... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: ????? 06.05.07, 09:31 akurat "złotousty" to synonim osoby wypowiadającej sie kwieciście i obszernie-więc absolutnie nie pasuje do do powyższego przysłowia. i to by było na tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ????? 06.05.07, 09:33 Chyba za slabo zaakcentowalem ironie... Nic to, mozesz sobie dalej wesolo popierdywac:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: ????? 06.05.07, 09:39 masz rację-mogleś użyc(nomen-omen) "perskiego oka" Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ????? 06.05.07, 09:41 A wiesz co jest najlepsze? Byc moze kiedys w przyplywie narcyzmu zrobie tak jak Dana i podam publicznie swoje dane osobowe, adres, numery telefonow, a nawet rzuce zdjeciem, ale to zdaje sie ty niedawno lkales, ze jestes lustrowany: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=57196678&a=57196678 Ja sie nie musze wstydzic tego, co pisze...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: ????? 06.05.07, 09:46 mnie one akurat do szczęścia nie sa potrzebne. twoje dane,twoja sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ????? 06.05.07, 09:47 www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3396127,00.html Tutaj masz jeszcze jeden tekst na ten temat. Rozkoszuj sie:PW koncu juz ci niewiele przyjemnosci w zyciu zostalo, hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: ????? 06.05.07, 09:56 no widzisz:chłopina był śmiertelnie wystraszony,że zrobia z niego kebaba w szarym sosie a tu nic. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ????? 06.05.07, 10:00 Taki Chamberlain tez sie zachwycal Hitlerem. Fuehrer byl nawet nominowany do pokojowego Nobla. Znam doskonale twoja/wasza melodie. Sluch muzyczny na te skale dzwiekow wyssalem z mlekiem matki... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: ????? 06.05.07, 10:13 proponuję : 1.napisac z pretensjami do haaretza i yediotha. bo robia zła propagandę 2.wymyc dobrze uszy-w/w słuch bedzie jeszcze lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ????? 06.05.07, 10:24 Zla? Propagande? Ty chyba na glowe upadles Alef. Rzetelnie informuja - taka jest powinnosc prasy. Gdyby grecki samolot z wloskim pasazerem awaryjnie ladowal w Irlandii, to zaden dziennik by sie o tym nie zajaknal, bo nie byloby z tego newsa i wierszowki. W iranskiej dziczy normalne zachowanie staje sie newsem, a swoja droga ten prezencik dla tego Izraelczyka to jest dopiero propaganda. Ludzcy sa ci Persowie, nie? Mogli powiesic bez sadu. Przeciez gdyby go zarzneli, to podnioslby sie raban i swiatowe lewactwo wlazace w dupe Ahmadinejadowi mialoby utrudnione zadanie. Nu, Hitler na poczatku swoich rzadow Zydow jeszcze nie mordowal. Zalosc mnie ogarnia... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: ????? 06.05.07, 10:38 to byłaby gratka gdyby mu cos zrobili. a tu głupio wyszło. to własnie temu facetowi sie wydawało,ze jak jest zydem to automatycznie zostanie porwany i aresztowany bez powodu jak idfefowcy przez hezbollah. niezle mu łeb propagandą w erecu nafaszerowali. żałość mnie ogarnia Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ????? 06.05.07, 10:55 Cos dlugo myslales nad riposta Alef. Propaganda w Erecu? www.youtube.com/watch?v=Y-UZyNssGj0 Milego dnia hucpiarzu:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: ????? 06.05.07, 11:04 jak juz mówiłem twoje linki olewam z zasady. podniecaj sie nimi w samotnosci Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko jak izraelczyk nie został żywcem..koszerny byl 06.05.07, 10:18 dla Persow niestrawny... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: jak izraelczyk nie został żywcem..koszerny b 06.05.07, 10:49 a po co eksperymentowac kulinarnie skoro naturalne kebaby w iranie sa bardzo smaczne.jedyny minus to to,że zanim mrugniesz okiem do kebaba dodana jest otwarta butelka pepsi(o herbacie zapomnij) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: jak izraelczyk nie został żywcem..koszerny b 06.05.07, 10:57 www.youtube.com/watch?v=d4e8FpFkBRM&mode=related&search= Tutaj masz Alef jeszcze jeden filmik. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: jak izraelczyk nie został żywcem..koszerny b 06.05.07, 11:02 od dłuzszego juz czasu nie ogladam juz twoich linków do youtube. ale jak cie bardzo to nęci to możesz opisac jego treśc Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: jak izraelczyk nie został żywcem..koszerny b 06.05.07, 11:04 Nie sadzisz chyba, ze probuje cie do czegokolwiek przekonac. Niech ogladaja inni. Ty jestes juz i tak stracony, dziadku. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: jak izraelczyk nie został żywcem..koszerny b 06.05.07, 11:09 widze,ze uważasz sie za młodzieniaszka absztyf. dobre,nie powiem hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
lechu112 Jak islamisci ("prorok") pozeraja male dziewczynki 06.05.07, 11:02 www.europa21.pl/Article28.html i tak od setek lat "inch Allach ?? " Odpowiedz Link Zgłoś
aaki co to jest inch? 06.05.07, 11:10 to chyba jakas jednostka miary,o ile pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
lechu112 Nie rznij glupa facet , oni to robia i mowia ze 06.05.07, 11:15 "wola Allacha" , dobre co ? Tymczasem idee islamu są bardzo dalekie od cukierkowego obrazu serwowanego opinii publicznej. Jednym z bardziej bulwersujących aspektów Islamu jest fakt dopuszczania przez tą religię PEDOFILII. Również w przypadku Mahometa ewidentna PEDOFILIA jest jedną z jego najbardziej oburzających przywar tej osoby. Potwierdza ją wiele cytatów z Hadisów, wśród nich następujący: Bukhari "Opowiedział ojciec Hishama: Khadija umarła trzy lata przed odejściem Proroka do Medyny. Został tam przez dwa lata i ożenił się z Aiszą kiedy miała sześć lat, i skonsumował to małżeństwo kiedy miała dziewięć lat" Również Koran dopuszcza seks z dziewczynkami przed wystąpieniem pierwszego okresu, czyli przed 12-13 rokiem życia. www.sciaga.pl/tekst/32934-33-prorok_mahomet_i_aisza Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed1 Re: Nie rznij glupa facet , oni to robia i mowi 06.05.07, 11:19 Ciekawy tekst , szokujaca prawda.Nie wiem czy wogole dyskutuja w Islamie na ten temat ? : Tak więc idąc tokiem rozumowania autora w seksie z dziećmi nie ma nic zdrożnego, pod warunkiem, że częściej chodzimy do łóżka z dorosłymi a i że dorobimy do tego jakąś ideologię. Możemy przy tym stanowczo oburzać się na nazywanie nas pedofilami – w końcu nie spełniamy kryteriów definicji medycznej. Jak na takie postępowanie patrzylibyśmy dzisiaj? 53-letni dziad, który dobiera się do 9-letniego dziecka trafiłby na wiele lat do więzienia i nikt nie traktowałby go inaczej niż chorego zboczeńca. A tu proszę: miliard ludzi na całym świecie traktuje go jako ideał człowieka i wzór do naśladowania. Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko ten news jest niepoprawny politycznie..... 06.05.07, 10:57 w zasadzie powinien byc usuniety...czyli wywalony na zbity pysk Odpowiedz Link Zgłoś
aaki ale pewnie 06.05.07, 11:56 beny miał ostre przesłuchanie w konsulacie w bombaju www.jpost.com/servlet/Satellite?c=JPArticle&cid=1178198616295&pagename=JPost%2FJPArticle%2FShowFull Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: jak izraelczyk nie został żywcem pożarty w ir 06.05.07, 16:03 They were very nice. I tried to say I was British, but they knew I was Israeli and they gave me a bodyguard for my safety, az strach pomyslec co by sie stalo gdyby te dzikusy iranskie musialy wyladowac w tropikalnym eldorado:))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: jak izraelczyk nie został żywcem pożarty w ir 06.05.07, 16:04 Chetnie ci odpowiem: Ahmadinejad po powrocie uszykowalby im sliczna szubienice. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike czyli lepiej spytac o droge 06.05.07, 16:15 "show me the way to go home" www.youtube.com/watch?v=G1xsaSqrtkU Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: czyli lepiej spytac o droge 06.05.07, 16:45 mowisz, rachelcia, ze nie chcesz byc gorsza, wiec tez zalaczasz youtube? tylko dlaczego na kazdym watku ten sam filmik? reklamujesz swoja rodzinke? glosna troche.... ale to maja w genach po mamusi, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: czyli lepiej spytac o droge 06.05.07, 17:03 dana33 napisała: > mowisz, rachelcia, ze nie chcesz byc gorsza, wiec tez zalaczasz youtube? > tylko dlaczego na kazdym watku ten sam filmik? reklamujesz swoja rodzinke? > glosna troche.... ale to maja w genach po mamusi, nie? moj maz mila ina mamusie,nie jestem kazirodczanka,a rodzina nie moja,a szkoda,bo humor im dopisuje z rana. moj malzonek niestety nie ma sluchu,ale juz jego dziatwa na szczescie po mamusi odzidziczyla i to nawet niezly. kazdy z nas oprocz grania na nerwach gra rowniez na instrumentach,wiec nie zaczepiaj ciotka tylko jak zwykle rusz zadem. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: czyli lepiej spytac o droge 06.05.07, 17:12 ruszylam. wzielam sobie jako poprawke do obiadku pare lyzek humusu, nawalilam na niego salatke turecka, kropnelam oliwa z oliwek i acetato balsamico di modena i wlasnie zasuwam... swietne na takie upalki... ty mnie powiedz..... u was wszystko ok? bo tak zachwalasz i zachwalasz, co wy umiecie i jak dobrze umiecie, ze mi przychodzi do glowy to ladne powiedzonko: pies ktory szczeka nie gryzie... albo eleganciej: nie wszystko zloto co siem swieci.... a ty cholercia swiecisz sie lepiej, niz lampa neonowa w ciemnej ulicy jeruszalajmskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: czyli lepiej spytac o droge 07.05.07, 14:40 dana33 napisała: > ruszylam. wzielam sobie jako poprawke do obiadku pare lyzek humusu, nawalilam > na niego salatke turecka, kropnelam oliwa z oliwek i acetato balsamico di > modena i wlasnie zasuwam... swietne na takie upalki... > > ty mnie powiedz..... u was wszystko ok? bo tak zachwalasz i zachwalasz, co wy > umiecie i jak dobrze umiecie, ze mi przychodzi do glowy to ladne powiedzonko: > pies ktory szczeka nie gryzie... albo eleganciej: nie wszystko zloto co siem > swieci.... a ty cholercia swiecisz sie lepiej, niz lampa neonowa w ciemnej > ulicy jeruszalajmskiej... po pierwsze gratulacje,ze nareszcie jesz cos low fat and low carb,teraz 1 godzina cwiczen dziennie i moze cos z ciebie zostanie,pod warunkiem,ze rzucisz palenie. po drugie co to zachwalenie,ze jestesmy muzykalni a dzieciaki umieja gac na instrumentach,tozto kazda szkola hamerykanska ma program muzyczny,ktory tego dzieci uczy od 4 klasy az do 12. Potem jak ida na studia,jesli chca to wiekszosc uniwerkow rowniez ma tysiace zespolow,gdzie dzieciaki moga sobie grac co moje czynia. moj maly od 10 lat w jazz bandzie wygrywa na trabce a duzy na flecie w orkiestrze kameralnej,a ja jak Bog i partia,oraz FS pozwoli (jak zabanuja to mam wiecej czasu) to sobie piskne gamy i wstaweczki,ot tak dla funu. czy mam zeskanowac program ostatniego popisu jazz bandu,czy wystarczy zdjecie jpg.instrumentow (trabki maja rowniez rozne mutes) oraz rubinkow,abys uwierzyla? a co do neonu to wypraszam sobie w zadnym jeruzalem nie swiecie,ten kierunek mnie wogole nie rajcuje i wiesz o tym a szczekac szczekam malo,ty to za mnie robisz,ja mam w koncu sluch muzyka wiec nie japie,tylko nuce melodyjke. Odpowiedz Link Zgłoś
obrat Re: czyli lepiej spytac o droge 06.05.07, 18:30 rusz zadem?-dla grubej to rzeczywiscie sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś