2szarozielone 14.10.08, 00:47 ...wszyscy sobie poszli. Ostatni gasi światło? pl.youtube.com/watch?v=8x8S5Mgimy0 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stedo Re: naprawdę... 14.10.08, 01:22 Ja też jeszcze nie.Tylko zagłębiłam się w FK, bo tam taki sympatyczny facet od ponad miesiąca czai się jak poderwać koleżankę ze studiów, w której się zakochał;))I dzisiaj opisał postęp procesu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=84175563 Odpowiedz Link
liisa.valo Re: naprawdę... 14.10.08, 01:42 Paweeeeł, czy potrafisz wyjaśnić, czemu udało mi się dziś założyć wątek, którego tytuł był złożony z samych liter Caps Lookiem pisanych? Taki długaśny nie powinien się udać... Bo oni mi mówią, że nie jestem prawdziwa i jestem podstawiona... :( Odpowiedz Link
pawel1940 Re: naprawdę... 14.10.08, 01:45 A bo widac zabezpieczenia Agory poszly spac :-). Odpowiedz Link
liisa.valo Re: naprawdę... 14.10.08, 01:47 a ja myślałam, że to przez mój emocjonalny związek z tobą :) Albo talent mój wrodzony :D Odpowiedz Link
pawel1940 Re: naprawdę... 14.10.08, 01:46 Ogolnie widze, ze ludzie odchodza, klotnie sie robia na forum. Porazka. Zastanawiam sie nad tym co sie dzieje, pomyslami na zmiane regulaminu itp., ale poki co przede wszystkim mysle czy to juz etap bezcelowej reanimacji, czy jeszcze nie? Ale na te chwile ide spac. Dobranoc. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: naprawdę... 14.10.08, 01:48 No co ty... Kłótnia to już przeszłość, już jest OK. Odpowiedz Link
pawel1940 Re: ooo Paweł 14.10.08, 10:00 No coz ;-). Ale widze, ze bertrada sobie bardzo dobrze radzila :-). Odpowiedz Link
kitek_maly Re: naprawdę... 14.10.08, 16:12 > Ogolnie widze, ze ludzie odchodza, klotnie sie robia na forum. Porazka. E tam, jak widać atmosfera się oczyściła. Dziś takie słoneczne niebo nad forumem. :-) Myślę, że jeszcze nie należy go skazywać na zagładę. Dwa dni temu chyba miało miejsce jakieś przesilenie jesienne czy biorytmy się nam nie zgrały czy cuś. ;-) czy to juz etap bezcelowej reanimacji, czy > jeszcze nie? Moim zdaniem nie. :-) Przecież nikt na siłę tu nikogo nie ciągnie. Odpowiedz Link