bam_buko 06.05.07, 11:25 ta historyjke o izraelczyku w Iranie.. ten haretz lgal..tak nie moglo byc,tym niemniej nie moja intencja bylo wywalic ten watek....sorry aaki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka Re: no I...wywalili 06.05.07, 11:30 wątek wyleciał nie z powodu tematu, tylko braku sensownego komentarza i dyskusji. To jest forum, a nie salonik prasowy. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: no I...wywalili 06.05.07, 11:31 Badz sprawiedliwa. Albo lepiej zabanuj wszystkich i bedzie spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: no I...wywalili 06.05.07, 11:31 to powinnas usuwac poszczególne posty a nie cały watek Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: no I...wywalili 06.05.07, 11:32 Wyjatkowo sie zgadzam z Alefem. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Czyli jakieś 90%?:) /nt 06.05.07, 11:35 Ozyrysie... Dyskusja byla mniej wiecej na temat, wyzwisk nie bylo, ujawniania danych osobowych tez nie. Owszem prawilismy sobie z Alefem zlosliwosci, ale to chyba jeszcze nie jest zabronione. Poetyka tego forum w czystej postaci. Przeciez akademickich dyskusji nie uprawia sie na niszowym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki może teraz nie wywalą-tu już bardziej poprawnie 06.05.07, 11:30 www.ynetnews.com/home/0,7340,L-3083,00.html "izraelczyk zmuszony do ladowania w iranie" to brzmi conajmniej niepokojaco :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lechu112 Re: może teraz nie wywalą 06.05.07, 11:39 Israeli seriously hurt in drive-by shooting near Ramallah www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1178431579998&pagename=JPost%2FJPArticle%2FShowFull www.jpost.com/servlet/Satellite?c=JPArticle&cid=1178198615259&pagename=JPost%2FJPArticle%2FShowFull Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: no I...wywalili 06.05.07, 11:41 O.K. zwrócone Mialam nadzieje, że macie większe ambicje niz Haaretz. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: no I...wywalili 06.05.07, 11:42 Haaretz tez dobry, wszak rozmawiac warto:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: no I...wywalili 06.05.07, 11:49 nasz Fakt jeszcze lepszy. O krowie z 7 ogonami w Haaretzu pisali? A w fakcie na jedynce stało jak wół :) Odpowiedz Link Zgłoś
lechu112 Haaretz to lewacki brukowiec , sa i takie 06.05.07, 11:57 Ale cieszy , ze aaki musi czytac izraelska prase, a nie arabska-muzulmanska zeby sie czegos o swiecie dowiedziec. Demokracja i wolnosc prasy w Izraelu istnieje w odroznieniu od terroru i zamordyzmu w islamskich wynalazkach - dyktaturach z wladcami rzadzacymi po 20-40 lat wybranymi (lub nie) przez 99% obywateli ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Haaretz to lewacki brukowiec , sa i takie 06.05.07, 11:58 i to jest dobra puenta... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki jak nie przeczytam codziennie haaretza 06.05.07, 12:07 to nie mam co liczyc na przelew srodków srodków na moje konto z tego banku. mus to mus www.bank-saderat-iran.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets1 Re: jak nie przeczytam codziennie haaretza 07.05.07, 11:46 hahahaha... :) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: no I...wywalili 06.05.07, 11:53 No bez przesady, Haaretz nie jest tabloidem. Pamietam jak "Fuckt" w 2005 r. pisal o diable z mazurskich mokradel, brukowce tez bywaja czasami niezle. Nie kupuje, ale jak wisi w kiosku z prasa na wystawie to zawsze spojrze na okladke:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Przy okazji.Czy to prawda że jesteś z PiS-u?:) 06.05.07, 11:59 Bo moje źródła z forumowych lewicowych zakątków tak twierdzą.:) To nie daje mi spokoju od wczoraj. nawet o tym pisałem.:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=61820887&a=61842088 Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Przy okazji.Czy to prawda że jesteś z PiS-u?: 06.05.07, 12:01 Ja z PiS-u? Chcesz mnie obrazic? Cale zycie glosowalem jak matka Agora kazala:P Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets1 Re: no I...wywalili 07.05.07, 11:42 Hahahaha.... :))) No, rzeczywiscie. Haaretz to taki Fakt, tyle ze ma wiecej stron i na razie wciaz ma wiecej tekstow niz obrazkow. :)) No i nie chce sie im biegac za celebrities ale za kazdym innym ochlapem leca... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki haaretz ma ugruntowaną pozycję 06.05.07, 11:49 mimo,że danusia go nie lubi i z zasady nie czyta Odpowiedz Link Zgłoś
aaki oczywiście 06.05.07, 11:59 to jeden z najczęściej cytowanych w swiecie izraelskich dzienników znasz takie pojecie jak "liczba cytowań"? Odpowiedz Link Zgłoś
superspec To rozchodzi się o to że lewica cytuje lewice? 06.05.07, 12:02 I oplata świat szarą nicią? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: To rozchodzi się o to że lewica cytuje lewice 06.05.07, 12:03 mozesz sobie to i tak interpretowac skora jest ci wygodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Nie jest mi wygodniej 06.05.07, 12:09 To obiektywny fakt że lewica światowa daży niechęcią Izrael. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Nie jest mi wygodniej 06.05.07, 12:11 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25695&w=52873364&a=52873364 Odpowiedz Link Zgłoś
superspec A tu po angielsku w tym temacie. 06.05.07, 12:20 www.opendemocracy.net/globalization/left_jihad_3886.jsp Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: haaretz ma ugruntowaną pozycję 06.05.07, 11:56 youtube.com/watch?v=RN_LxmkTSX4 Lewacki dziennik o marnym nakladzie i czytelnictwie, ale ma najwieksza ilosc cytowan w swiatowej prasie. Nie bez powodu, bo przeciez milosc narodow swiata do narodu zydowskiego jest powszechnie znana. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: haaretz ma ugruntowaną pozycję 06.05.07, 12:02 cytowany jest przez prasę całego swiata,nie tylko tą lewicową. porównując nakład w stosunku do liczby ludności izraela to nie wypada to tak zle Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: haaretz ma ugruntowaną pozycję 06.05.07, 12:04 Rzeczywiscie nie wypada tragicznie, bo Zydzi sa bardzo rozczytanym ludem, ale zrob sobie porownanie z nakladem Yedioth Ahronoth... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: haaretz ma ugruntowaną pozycję 06.05.07, 12:08 tak czy siak jest w pierwszej trójce Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: haaretz ma ugruntowaną pozycję 06.05.07, 14:24 lubie aki twoj optymizm.... rzeczywiscie jest w pierwszej trojce 3 israelskich codziennych gazet. jedynych 3. chyba ze wlaczymy w to codzienne gazety sektoru religijnego.. i jest wlasnie na 3 miejscu. 4 poprostu nie ma.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: haaretz ma ugruntowaną pozycję 06.05.07, 14:26 Merde, jacy my dzisiaj wszyscy zgodni, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: haaretz ma ugruntowaną pozycję 06.05.07, 14:47 z natury jestem pesymista tylko 3 dzienniki macie? www.onlinenewspapers.com/israel.htm Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: haaretz ma ugruntowaną pozycję 06.05.07, 15:25 hahaha..... zapomnialam oczywiscie o arabskich... ale dlatego, ze one nie nasze, tylko ich. ale mowa byla wyraznie o israelskich-zydowskich gazetach... i tych wlasnie, najwazniejszych, sa tylko 3. mamy tez "sweitny" tygodnik, ktory kiedys byl codzienna i bardzo poczytna gazeta pod nazwa "kurier i nowiny", w skrocie nazywany "ku..nki", wychodzacy z jezyku polskim... juz wole ku..nki niz haaretz... :)))) debka file nie jest gazeta. inne tam wyliczone, to tygodnik i miesieczniki, nie codzienne gazety...... aki, nie rob z siebie wiekszego idioty niz juz cie natura stworzyla.... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: haaretz ma ugruntowaną pozycję 06.05.07, 15:44 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=61898174 Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: haaretz ma ugruntowaną pozycję 06.05.07, 15:51 ee, absztyfikant..... miej troche zrozumienia dla facia... :))) rzuca tutaj cusik, zeby dokopac, a jak mu sie nie udaje, to zjezdza na buraki i hipcie.. :)))) a co? hipcio to calkiem fajny zwierzaczek.... :)))) no i sam wiesz, ze turlalam sie dzielnie za toba po warszawie, nie? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: haaretz ma ugruntowaną pozycję 06.05.07, 15:53 W 'Rodzynkach i migdalach' (Vitalia swiadkiem) cos ci uroczyscie obiecalem, wiec juz nic nie powiem:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: haaretz ma ugruntowaną pozycję 06.05.07, 15:57 wiem, wiem..... ale jak sie lekko zasapalam, to byles mily i usiadles ze mna po drodze na papierosika.. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: haaretz ma ugruntowaną pozycję 06.05.07, 15:57 Ja mam dlugie nogi, wiec nalezal Ci sie odpoczynek:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: haaretz ma ugruntowaną pozycję 06.05.07, 15:49 wlasnie sie zastanawialam, czy uzyjesz swojego sio buraku, czy jak tam bylo, czy wymyslisz cos nowego. wymysliles cos nowego... zawsze, jak cie lapie na manipulacyjce i brakuje ci argumentu, to wlasnie taka odpowiedz dostaje... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: no I...wywalili 06.05.07, 15:46 kropka napisała: > O.K. zwrócone > Mialam nadzieje, że macie większe ambicje niz Haaretz. :)) widze,ze podzielasz zdanie przyjaciolki,czyzbys i ty nas chciala wychowac ideologiczie kropko? a my mamy bardzo dobry gust,GW i Trybuna Ludu a wieczorem Misio i Swierszczyk jesli takowe jeszcze istnieja,poza tym ty ze swym sprzataniem juz o nasz gust zadbasz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: no I...wywalili 06.05.07, 15:59 ty rachelciu nic nie kapujesz.... kropka tylko udaje ze sprzata... ona nas tu wychowuje wszystkich.... z was robi filosemitow, a ze mnie israelozerce... tak mi wczoraj szepnela w czasie przerwy w orgii z kochankiem wspolnym.... a moze sie chcesz dolaczyc? bo kochanek gotowy na jeszcze jedna pod ta kordelka co od fredzia dostalam w prezencie... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: no I...wywalili 06.05.07, 16:07 dana33 napisała: > ty rachelciu nic nie kapujesz.... kropka tylko udaje ze sprzata... ona nas tu > wychowuje wszystkich.... z was robi filosemitow, a ze mnie israelozerce... > tak mi wczoraj szepnela w czasie przerwy w orgii z kochankiem wspolnym.... > a moze sie chcesz dolaczyc? bo kochanek gotowy na jeszcze jedna pod ta kordelka > co od fredzia dostalam w prezencie... :)))) podaj adres tego biednego chlopa,jesli zyje podesle mu dobre whisky ze swiezutkim artykulem z GW,aby mogl na oczy spojrzec biedak. chyba ma polamane kosci,bo wy w atletycznych typach chyba nie gustujecie skoro jeszcze kordelki wam sa potrzebne w czasie ekstazy (wspolnej). oszczesc stara detali,bo nie kazdy ma twoj gust i robi za 500kg heffner's bunny,sprobuj jesc w Hooters,jesli macie takowe,to powinno zaspokoic twoj apetyt na...sianokosy w wersji koszer. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: no I...wywalili 06.05.07, 16:15 junk food mi tu sugerujesz rachelciu????? noooooo, never!!!! kluseczki z dobrym sosikiem domowej roboty... a tu adres oczywiscie: hipoklit balucki (pieszczotliwie zwany hipcio) ulica umeczonego 1, parter (z ogrodkiem) lodz polska on lubi tylko szkocka. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: no I...wywalili 06.05.07, 16:17 dana33 napisała: > junk food mi tu sugerujesz rachelciu????? noooooo, never!!!! > kluseczki z dobrym sosikiem domowej roboty... > > a tu adres oczywiscie: > hipoklit balucki (pieszczotliwie zwany hipcio) > ulica umeczonego 1, parter (z ogrodkiem) > lodz > polska > > on lubi tylko szkocka. szkoDZka that is a junk food czasem lepszy skoro walory nie sa junk ciotka,bo jak widac po tych kluseczkach to.... www.youtube.com/watch?v=G1xsaSqrtkU Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: no I...wywalili 06.05.07, 16:35 to twoj z twoimi synciami? kurrrka, rozwalaja ci przeciez stol!!!!! ale glosy sa niezle.... sasiadom nie przeszkadzaja mam nadzieje... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: no I...wywalili 06.05.07, 16:38 Beznadzieja... To juz mlody wicepremier mojego nadwislanskiego cesarstwa spiewal lepiej: www.youtube.com/watch?v=uEp-lnpVkls Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: no I...wywalili 06.05.07, 16:59 absztyfikant napisał: > Beznadzieja... To juz mlody wicepremier mojego nadwislanskiego cesarstwa > spiewal lepiej: > nazwalabym co innego beznadzieja,alem skromna...z natury... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: no I...wywalili 06.05.07, 17:01 jak mowi moj najlepszy przyjaciel cepowaty: kazdy orze jak moze... on ma wogole rozne takie swietne powiedzonka: ucz sie ucz, nauka to potegi klucz... to do rachelci tez pasuje... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: no I...wywalili 06.05.07, 17:05 dana33 napisała: > jak mowi moj najlepszy przyjaciel cepowaty: > kazdy orze jak moze... > on ma wogole rozne takie swietne powiedzonka: > ucz sie ucz, nauka to potegi klucz... to do rachelci tez pasuje... :))) no ja sie ucze ciotka,nie pije,nie pale i z roweru mnie nie zwiewa,przez co raczej absztyf przy mnie by sie zadyszal,jak ty gdy pod migdalowcem zlaczyl was ten wspolny...cmok.. ach te koszer amory nic tylko...pozazdroscic i uciec,co tez czynie..na rowerze w sina dal na 20+ km z natura.. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: no I...wywalili 07.05.07, 11:36 Kto pije i pali ten nie ma robali!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: no I...wywalili 07.05.07, 11:58 9 ekran, absztyfikant...... zaraz otworze sklad... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets1 Re: no I...wywalili 07.05.07, 11:50 > ucz sie ucz, nauka to potegi klucz... to do rachelci tez pasuje... :))) Danus, a tu ciag dalszy: " a jak zbierzesz duzo kluczy, to zostaniesz wozna"... :))))) To do rachelci pasuje jak ulal... :) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: no I...wywalili 07.05.07, 12:28 judaiczki.....zamiast bronic aaki i jego post o izraelczyku tak ladnie potraktowanemu przez Iran....trujecie cos od rzeczy z tego forum znika wiele watkow i wypowiedzi(bezsensownie) i robi sie bajzel dzieki waszym placzom i narzekaniom ...rowniez Odpowiedz Link Zgłoś
remekk to jeszcze nic -ja nie mogę zakładac nowych watków 06.05.07, 17:45 "w nagrodę" za pokazanie im kilka razy lustereczka ... . Odpowiedz Link Zgłoś