Dodaj do ulubionych

Studenci skrajnej lewicy blokuja

09.05.07, 18:46

budynek Uniwersytetu Tolbiac w 13tej dzielnicy Paryza.Przed chwila przerwano
mój wykład (18.30) ale można było bez problemu opuścić wieżowiec schodami
windy są nieczynne.
Podkreślam ze skrajna lewica odpowiedzialna za mini-rozruchy od czasu wyborów
Sarkozy nie reprezentuje więcej jak kilka procent studentów.
Obserwuj wątek
    • i-love-2-bike [...] 09.05.07, 18:52
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • splitme Re: Studenci skrajnej lewicy blokuja 09.05.07, 19:12
        Z uporem maniaka ,... Nie zdziw sie jak zacznie nadawac z Waterloo :))) ,...
        ==============================================================================
        > a co robi prof ecole jak mu wyklad przerwa,
        • marouder Re: Studenci skrajnej lewicy blokuja 09.05.07, 19:23
          Alescie sie przypieli do niego:(
          A mozna bylo liczyc na relacje on-line z zamieszek na uczelniach.
          • marcus_crassus to sie nazywa obled 09.05.07, 19:40
            te dwa slimaki gotowe sa nawet opasac sie czerwonymi flagami jak zobacza Zyda.
            Pomimo ze to emeryt i jakas babina, mowiac szczerze bez zbytniej kurtuazji
            dalbym kazdemu w pysk dla zdrowotnosci
            • splitme Re: to sie nazywa obled 09.05.07, 19:57
              Ciekawe jak bys pozniej wygladal ? With one hand tied behind my back ,...
              mowiac szczerze bez zbytniej kurtuazji dalbym kazdemu w pysk dla zdrowotnosci
              • marcus_crassus Re: to sie nazywa obled 09.05.07, 20:06
                splicik. podobno sluzyles w marines i nie watpie ze w sile wieku bylbys dosc
                trudnym przeciwnikiem. ale latka leca. serduszko tez nie te. najwyzej bys po
                paru minutach kondycyjnie sie zaziajal i musialbym Cie reanimowac. usta usta
                bym jednak nie zastosowal.
                • splitme Re: to sie nazywa obled 09.05.07, 20:59
                  W Marynarce nie Marines ,... Polskiej ,... Po paru minutach czego , gonitwy
                  za toba ??? ,... Na takich jak ty sa sposoby , wystarczy pare sekund :))) ,...
                  splicik. podobno sluzyles w marines i nie watpie ze w sile wieku bylbys dosc
                  trudnym przeciwnikiem. ale latka leca. serduszko tez nie te. najwyzej bys po
                  paru minutach kondycyjnie sie zaziajal
                  • marcus_crassus Re: to sie nazywa obled 09.05.07, 21:16
                    nie te lata split. otrzezwiej. pomachal bys chwile raczkami, zasapalbys sie i
                    wrocilbys tam gdzie Twoje miejsce - na rybki.
                    • splitme Re: to sie nazywa obled 09.05.07, 23:53
                      Napisalem ci wyraznie krasna : "With one hand tied behind my back" ,... Tutaj
                      dodam ,... Palcem drugiej dlubiac w nosie bo mi niepotrzebna zeby cie skopac ,
                      a pozniej na rybki , gdzie moje miejsce ,... :)))

Zanim sie urodziles , (jak twierdzisz) byl Wlodek Jakubowski (Unia Raciborz)
                      ktory dal mi a sucker lekcje na europejskiej arenie juniorow w zapasach , a
                      free style po ktorej odebral mi mistrzostwo i dal lekcje , ktora pamietam do
                      dzisiaj ,... Nie czekaj na atak ,...
                      nie te lata split. otrzezwiej. pomachal bys chwile raczkami, zasapalbys sie i
                      wrocilbys tam gdzie Twoje miejsce - na rybki.

• marcus_crassus [...] 10.05.07, 00:07
      • ariadna-enta Re: Studenci skrajnej lewicy blokuja 09.05.07, 20:36
        no tak rachelka nie ma nic w w tym temacie do powiedzenia,ale czepia się
        człowieka.
        Byle dać głos nieważne,że bez ładu i składu.
      • picard2 Re: Studenci skrajnej lewicy blokuja 09.05.07, 20:52
        i-love-2-bike napisała:

> a co robi prof ecole jak mu wyklad przerwa,ano rzuca sie do najblizszego
        > kompa,aby oglosic to na FS:))

Nie rzuca się na pierwszego kompa bo go ma pod ręką teraz w Loregonie
        używa się kompa aby via projektor numeryczny wyświetlać dokumenty.
        Natomiast w wieku lat 13(po maturze) chciałem być reporterem i to mi zostało.

Nie bujaj sie to niebezpieczne.
        Chris

• flash15 18;30-przerwany wyklad-18;46 jestes na FS 09.05.07, 23:54
          windy nieczynne - nadajesz wiec z korytarza Tolbiaca,potracany przez "skrajnie
          lewicowych" buntownikow. Oczywiscie zdazyles juz dowiedziec sie ze 800
          studentow okupujacych uczelnie to aktywisci AC.
          • picard2 Chcialem poinformowac kilku przyjaciol 10.05.07, 10:00

aby na FS aby mieli wiadomosc przed oficjalnymi komunikatami.Na roznych splitow
            i temu podobnych flashow od dawna nie zwracalem uwagi.Rachelcia to cos innego
            ona jest nie tylko glupia ale i zabawna.
            Skrajna lewica mnie nie straszy to moi eks-koledzy sam bylem krivinista podczas
            studiow. Gdy kazano opuscic amfi napisalem kilka postow z kompa ktory stal
            przedemna.Po za tym mam przy sobie labtop.
            Hej panie flash..gdzie widziales w moich postach szyfre 800 studentow kretynizm
            i szpitzlowstwo ma swoje granice podaj bo juz zapomnialem.
            • bam_buko Re: Chcialem poinformowac kilku przyjaciol 10.05.07, 14:44
              picard2 napisał:

>
              > aby na FS aby mieli wiadomosc przed oficjalnymi komunikatami.Na roznych
              splitow
              > i temu podobnych flashow od dawna nie zwracalem uwagi.Rachelcia to cos innego
              > ona jest nie tylko glupia ale i zabawna.
              > Skrajna lewica mnie nie straszy to moi eks-koledzy sam bylem krivinista
              podczas
              > studiow. Gdy kazano opuscic amfi napisalem kilka postow z kompa ktory stal
              > przedemna.Po za tym mam przy sobie labtop.
              > Hej panie flash..gdzie widziales w moich postach szyfre 800 studentow
              kretynizm
              > i szpitzlowstwo ma swoje granice podaj bo juz zapomnialem.

nie rznij glupa...pisz poprawnie
              nauczyles sie j.polskiego...perfekt...pare lat temu...od mame
            • i-love-2-bike Re: Chcialem poinformowac kilku przyjaciol 13.05.07, 19:03
              picard2 napisał:

>
              > aby na FS aby mieli wiadomosc przed oficjalnymi komunikatami.Na roznych splitow
              > i temu podobnych flashow od dawna nie zwracalem uwagi.Rachelcia to cos innego
              > ona jest nie tylko glupia ale i zabawna.
              >

nie tak zabawna jak ty z kabrioletem. mam nadzieje,ze przerobiles juz wszytskie
              berlinery klasy 3,aby nie umoczyc d... znowu nowym wybrykiem swej fantazji,ktora
              dzielisz z ceskiem:))
              ps.czy juz naumiales sie swego adreSA?
    • cs137 [...] 09.05.07, 20:55
      • i-love-2-bike [...] 09.05.07, 21:07
        • picard2 Nie zauwazylas rachelciu 09.05.07, 22:00

Ze zrobiłem z Ciebie osobę slabu rozwinięta umysłowo
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=62106241&a=62113800
          I gdyby nie ten Tuwim(na pewno słyszałaś on przed wojna nazywał się
          Wajsowna i rzucał dyskiem).
          Jak Cie zlapia na głupstwach które bredzisz to nic nie widzisz.

To ten Cesiek zmusza Ciebie abyś czytala listy na FS od ktorych Cie boli glowa ,
          nie wiedziałem ze jestem taka brzydka świnia.
          Chris.

• cs137 Re: rachelciu to ty sie doczepiasz do mnie skarbie 09.05.07, 22:10
            Gdzie ja napisze, to Ty natychmiast sie pojawiasz i szczekasz. Jak ZOMO. ZOMO
            zawsze czujne. Ja unikam Cie jak ognia, mam Cie wygaszona i tylko przeczytalem
            Twoj post, bo Picard go zacytowal.

Kochasz przypisywac innym swoje wlasne wady, kwiatuszku.
            • i_love_2_bike Re: rachelciu to ty sie doczepiasz do mnie skarbi 09.05.07, 22:17
              cs137 napisał:

> Gdzie ja napisze, to Ty natychmiast sie pojawiasz i szczekasz. Jak ZOMO. ZOMO
              > zawsze czujne. Ja unikam Cie jak ognia, mam Cie wygaszona

:))) ja tez cie mam wygaszonego,patrz co za zbieg okolicznosci. i ty mnie
              widzisz i ja,jakis dziurawy program,chyba rodem z loregon. wez no pchnij tego
              eugeniusza z ecole,aby lepszy napisal. w koncu dla ecole to pesteczka... z...dyni.
              • cs137 Re: Zmienilas sobie nicka, to sie zaczal pokazywac 09.05.07, 22:37
                Zmienilas z i-love-2-bike na i_love_2_bike i te posty to ja widze. Zaraz ten
                nowy nick tez wygasimy, zlotko.
          • i_love_2_bike [...] 09.05.07, 22:12
        • bambuko123 Re:Split: mozliwy test 09.05.07, 23:13
          Zrobie tak...wysle sobie list(z drugiego komp) na forumowa poczte i zobacze czy
          dostane.
          Gdy jednak moja to zobaczy(przed kobietami pewne rzeczy trudno ukryc) pomysli
          ze zupelnie zwariowalem przez to forum
          • i-love-2-bike Re:Split: mozliwy test 09.05.07, 23:41
            bambuko123 napisał:

> Zrobie tak...wysle sobie list(z drugiego komp) na forumowa poczte i zobacze czy
            >
            > dostane.
            > Gdy jednak moja to zobaczy(przed kobietami pewne rzeczy trudno ukryc) pomysli
            > ze zupelnie zwariowalem przez to forum

:))) no kobity tych paru ramoli forumowych juz chyba tylko salatki z pomidorow
            wcinaja:))
            • bambuko123 Re:Split: mozliwy test 09.05.07, 23:47
              mam pomysl na jeszcze jeden test....zadzwonie z pracy do domu sprawdzic czy
              mnie tam nie ma
              • i-love-2-bike Re:Split: mozliwy test 09.05.07, 23:52
                bambuko123 napisał:

> mam pomysl na jeszcze jeden test....zadzwonie z pracy do domu sprawdzic czy
                > mnie tam nie ma

:)) e lepiej powiedz,ze jestes rodowitym cudzoziemcem,mowiacym niezkazitelna
                polszczyzna (lacznie z polska gwara) i kochasz blizniego swego(tylko wierna
                kopie) jak siebie samego. potem z tym bliznim robcie te same proby od lat,zesta
                rozne chlopy,a i nie wdeptujcie na aqanet bo tam tez nas pedza:))
                • bambuko123 Re:Split: mozliwy test 10.05.07, 00:06
                  powiem tak...wiem,ze ces-iu dazy mnie,Ciebie splita i innych animozja do czego
                  ma prawo ale zupelnie nie potrzebnie
                  lubie czytac jego posty pisane poprawna polszczyzna bez wzgledu pod jakim
                  nickiem wystepuje
                  pomimo duzej niewatpliwie dozy inteligencji jaka posiada,najwyzej stawia wlasne
                  EGO i wydaje sie jemu,ze z kazdym moze grac w bambuko
      • sol4000 do cs137... 09.05.07, 23:01
        dlaczego chcesz nam zepcuc zabawe???
        przeciez to wielki ubaw, jak cyklistka i split z siebie durni robia:-)

jestem przekonany, ze chris tez sie dobrze bawi:-)))))))))

• splitme [...] 09.05.07, 23:07
        • cs137 [...] 10.05.07, 00:02
    • marouder Re: to sie nazywa obled 10.05.07, 00:16
      Ale bys sie podniecila gdyby split i krasula nakladli sobie po pysku, co?
      To lepsze niz FS i bingo w kosciele, co nie?
      • i-love-2-bike Re: to sie nazywa obled 10.05.07, 00:21
        marouder napisał:

> Ale bys sie podniecila gdyby split i krasula nakladli sobie po pysku, co?
        > To lepsze niz FS i bingo w kosciele, co nie?

nope lepsze niz twoje marudzenie na tematy luzne. faktycznie bije to na leb na
        szyje. no zmykam rebiata bo inaczej bede albo marudzic albo sprawdzac czy jestem
        w domu.
        • bambuko123 Re: to sie nazywa obled 10.05.07, 00:26
          Jesli pojedynek dojdzie do skutku,zglaszam sie jako
          niezalezny,niezawisly,niepodlegly ,nie......sedzia
          razem dokopiemy krasuli.....zeby wiecej nie podskakiwal
          • marouder No, to sie nazywa obled 10.05.07, 00:30
            Dwoch na jednego krasule? Toz to wstyd:(
            • bambuko123 Re: No, to sie nazywa obled 10.05.07, 00:39
              marouder napisał:

> Dwoch na jednego krasule? Toz to wstyd:(

napisalem bede sedzia!!
              czy uwazasz,ze sedzia jest zawsze bezstronny?
              • rabin.hood Re: No, to sie nazywa obled 10.05.07, 02:02
                Z dwoma tez dam sobie rade. :)

Nie przejmuj sie maruda. :)
                • i-love-2-bike Re: No, to sie nazywa obled 10.05.07, 02:33
                  rabin.hood napisał:

> Z dwoma tez dam sobie rade. :)
                  >
                  > Nie przejmuj sie maruda. :)

nu to dawaj,moze nareszcie jakas niewirtualna akcja sie zacznie. ciagle tylko
                  wirtualnie w pysk to chyba nudno jak siem ma takie miesniaki na gebie jak ty.
                  choc raz pokaz zes chlop a nie islamusek,ale znajac ciebie to skonczy sie
                  jedynie na ujadaniu w swoim podupadajacym portalu i popluczynach na kazdym
                  forum,a to to kazdy potrafi,nawet maruda.
          • i-love-2-bike Re: to sie nazywa obled 10.05.07, 02:36
            bambuko123 napisał:

> Jesli pojedynek dojdzie do skutku,zglaszam sie jako
            > niezalezny,niezawisly,niepodlegly ,nie......sedzia
            > razem dokopiemy krasuli.....zeby wiecej nie podskakiwal

nie boj bidy nasz dzielny pogromca islamistow to tylko wirtualny gnom a tacy
            najglosniej warczO,wArczO, az sie opluJO i pojdO spac. jak przyjdzie co do czego
            to nasz dzielny mecenas podkuli ogon i pojdzie warczec wirtualnie,bo tak
            bezpieczniej ,spoko w tym faktycznie mocny,ale nic poza tym,bo za....biedny ;)
    • picard2 Po raz pierwszy 10.05.07, 20:08

Widzialem dzisiaj studentow "bezzwiazkowych" urzadzajacych wiec po ktorym
      zdecydowali "odblokowac" Sorbone .I natychmiast wyrzucili za drzwi psudo
      lewicowcow proszac nas o kontynuowanie wykladow.Co mi jest bardzo na reke
      jak Ci pisalem Tomku.
      Po raz pierwszy mialem wizyte w moim biurze policjanta w cywilu ktore przepro-
      wadzal ankiete w sprawie "celowego poranienia" mlodego studenta w zwiazku ze
      skarga jego rodzicow.Ten student zaparl drzwi amfi gdzie mialem wykladac
      i byl wyrzucony przez okno ktore zapomniano otworzyc.(to sie dzialo na
      parterze).Wedlug prawa francuskiego podczas godzin szkolnych wykladowca
      jest odpowiedzialny za swoich studentow.Mialem ochote wyrzucic "flica" przez
      okno (ale moje biuro jest na 3 pietrze) gdy ten mi pokazal skarge rodzicow
      pisana na druku Senatu i podpisana przez polityka ktory jest bardziej znany we
      Francji niz Tuwim w Polsce.
      Pozdrowienia
      Chris.
    • you-know-who Re: Numer odebrany 12.05.07, 21:29
      jesli nie zdaze dzis, to na pewno jutro zadzwonie, bo tam juz sie robi nocka.
      dzieki
    • fijola3 Re: Studenci skrajnej lewicy blokuja 12.05.07, 23:35
      picard2 napisał:

>
      > budynek Uniwersytetu Tolbiac w 13tej dzielnicy Paryza.Przed chwila przerwano
      > mój wykład (18.30) ale można było bez problemu opuścić wieżowiec schodami
      > windy są nieczynne.
      > Podkreślam ze skrajna lewica odpowiedzialna za mini-rozruchy od czasu wyborów
      > Sarkozy nie reprezentuje więcej jak kilka procent studentów.

to kto u licha na niego głosował?
      czytając forum zanim go wybrano, miał przynajmniej tutaj bardzo dużo
      zwolenników, jak to się wszystko zmienia z dnia na dzień:))))))
    • ghotir Logika Picard2 13.05.07, 17:30
      picard2 napisał: "Podkreślam ze skrajna lewica odpowiedzialna za mini-rozruchy
      od czasu wyborów Sarkozy nie reprezentuje więcej jak kilka procent studentów."

I wlasnie te kilka procentow rozwalily Ci caly wyklad ;)
      Slyszales kiedys o logice?
      • picard2 Re: Logika Picard2 13.05.07, 18:28
        ghotir napisał:

> picard2 napisał: "Podkreślam ze skrajna lewica odpowiedzialna za mini-rozruchy
        > od czasu wyborów Sarkozy nie reprezentuje więcej jak kilka procent studentów."
        >
        > I wlasnie te kilka procentow rozwalily Ci caly wyklad ;)
        > Slyszales kiedys o logice?

Jak dotad nie wiem o co Ci chodzi.Wybrano wieżowiec na ulicy Tolbiac bo
        kilkanaście osób może go zablokować.To budynek okrągły mający piec wejść(nie
        odpowiadam za liczbę bo może ich jest 4 lub 6 aby nie powtarzać dyskusji
        o BMW 330xi).Jedna osoba może rozbić szafe bezpieczeństwa i wszystkie windy
        staja i rozlega sie sygnał alarmu.20 osób wystarczy aby kontrolować drzwi.
        Studenci tutaj w większości kobiety nie mogą stawić czoła uzbrojonym w palki
        base balu.Policja nie moze wejsc na teren Uniwrstytetu bez pozwolenia rektora
        który je wydaje gdy życie ludzi jest zagrożone.Jedyna odpowiedzią jest akcja
        innych studentów.To właśnie zrobiono po wiecu i okupanci natychmiast opuścili
        budynek bylo ich około 150 w tym spora ilość nie mająca nic wspólnego z
        Uniwersytetem.
        Teraz pytanie do Ciebie :widziałeś kiedyś rozruchy studentów?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka