ghotir1 13.05.07, 17:10 Nasi milusinscy cenzorzy zabanowali Ghotir. Nie wolno mi rozpoczynac nowych watkow. Zatem otworzylem nowe konto pod imieniem Ghotir1. Mam nadzieje, ze Kropka wkrotce mnie oczysci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felusiak1 Re: Ale ghotira banowac? Co za pomysl?/nt 14.05.07, 02:17 To jest zamach cenzury na humor i komedie. Nawet w komunie pozwalano nam sie smiać. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Ale ghotira banowac? Co za pomysl?/nt 14.05.07, 02:45 felusiak1 napisała: > To jest zamach cenzury na humor i komedie. > Nawet w komunie pozwalano nam sie smiać. no fakt a tak zostala nam juz tylko czarna ,niezablokowana komedia ponadpartyjna---felek z jedynka Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: Ale ghotira banowac? Co za pomysl?/nt 14.05.07, 02:56 ale "dosie czy czy" wcielo ... Odpowiedz Link Zgłoś
jewhore Re: ghotir1 = ghotir 14.05.07, 04:07 zebys sie nie zdziwil ! kropka, ta jewrajska bladz najpierw cie zadenoncjuje siedem razy zanim cie oczysci Odpowiedz Link Zgłoś