Dodaj do ulubionych

Kropka !!!

29.05.07, 23:31
Czy mozesz zbanowac tego bydlaka , ktory ujawnia dane PF ?
Wiem ze mozna zbanowac komus IP i nie bedzie w stanie napisac zadnego postu ze swojego kompa.
Prosze napisz do adminow. Oni juz tam wiedza co zrobic.
Obserwuj wątek
    • i_love_2_bike Re: Kropka !!! 29.05.07, 23:39
      na innych forach dyskusyjnych juz by mial bana dozywotniego i po herbacie. nie
      wiem wogole po co pozwalaja mu otwierac jakikolwiek watek,skoro facio dostaje
      obledu i szalu juz od miesiecy. zablokowanie lub pilnowanie i kasowanie KAZDEGO
      wpisu tej ameby jest mozliwe,wiec nie rozumiem dlaczego organizatorzy forum
      banuja 3/4 uzytkownikow a nie potrafia sobie od miesiecy poradzic z jednym
      bezrobotnym szambem.
    • l.o.r.t.e.a Przyłączam się, jak ktoś napisze coś o tatusiu 29.05.07, 23:42
      Michnika to ban na amen, a gdy ktoś łamie tak brutalnie regulamin jak śmieć
      ujawniający dane PF, to się z nim cackacie zamiast zabanowac IP.
      • blazar.is.back2 Zgadza sie 30.05.07, 00:01
        Tawariszcz Michnik to tu swieta krowa ze wskazaniem na krowe. Ja juz pisze od dlugiego czasu w taki
        sposob ze nikt nie jest w stanie mnie zbanowac. Ale to moja tajemnica jak to robie.
        Co do Aarona szechtera, jego tatusia, mamusi i ubeckiego zbrodniarza wojka, to znane sa fakty, jednak tu
        sa skrzetnie kasowane. Mysla gnidy ze jak skasuja tutaj to nikt ich przeszlosci nie bedzie pamietal. No
        zobaczmy ile czasu bedzie wisial tu moj post. Czas start.
        • quickly Re: Zgadza sie 30.05.07, 06:09
          blazar.is.back2 napisała:

> Tawariszcz Michnik to tu swieta krowa ze wskazaniem na krowe. Ja juz pisze od
          d
          > lugiego czasu w taki
          > sposob ze nikt nie jest w stanie mnie zbanowac. Ale to moja tajemnica jak to
          ro
          > bie.
          > Co do Aarona szechtera, jego tatusia, mamusi i ubeckiego zbrodniarza wojka,
          to
          > znane sa fakty, jednak tu
          > sa skrzetnie kasowane. Mysla gnidy ze jak skasuja tutaj to nikt ich
          przeszlosci
          > nie bedzie pamietal. No
          > zobaczmy ile czasu bedzie wisial tu moj post. Czas start.
          ------
          Oj chyba dlugo nie powisisz... :))) kropka jeszcze smacznie spi. Ale zaraz
          wstanie, zrobi siku, pozniej walnie sobie z samego rana jakas dobra kawe,
          pozniej zje jajko na twardo z kromka chleba posmarowana maselkiem i zacznie sie
          rzez niewiniatek...

• bam_buko Re: Zgadza sie 30.05.07, 08:00
            cenzura robi to tendencyjnie,pozwalajac powielac dane personalne uczestnika
            forum(najciezsze wykroczenie regulaminu)
            czy to nie zemsta za pogonienie z FS ordynarnej propagandy zydowskiej z
            powrotem na forum judaica?
    • kropka Re: Kropka !!! 30.05.07, 11:14
      nie da się
      • marouder Jak dlugo bedzie trwalo wygnanie FS z wyzszej... 30.05.07, 11:24
        ..polki forow spowodowane interwencjami jot-kaki u administracji i czy ci nie
        wstyd pracowac spolecznie w III-ej lidze?
        • kropka Re: Jak dlugo bedzie trwalo wygnanie FS z wyzszej 30.05.07, 12:44
          wstyd to mi jest wtedy, gdy widzę Wasze posty.
          • i_love_2_bike Re: Jak dlugo bedzie trwalo wygnanie FS z wyzszej 30.05.07, 15:21
            kropka napisała:

> wstyd to mi jest wtedy, gdy widzę Wasze posty.

a mnie kiedy widze do czego wybiorcza cenzura i metne odpowiedzi na pytania
            wielu z nas doprowadzily. widac to golym okiem,ze nikt nie jest tu zadowolony z
            takiego formatu nadzoru,ani wy ani my:)
        • j-k Marouder - nigdzie nie interweniowalem... 30.05.07, 12:53
          Moje uprzejme sugestie , zwykle wystarczaja...:)))

PS. Interweniowal bede (jak sygnalizowalem), za kilka tygodni jedynie...
          - w sprawie Oslej Lawki,
          ktora - moim zdaniem powinna przejac funkcje Hyde Parku i byc otwarta
          do dyskusji - "do upadlego"
      • blazar Re: Kropka !!! 30.05.07, 12:58
        Alez da sie, zapewniam cie.
        • blazar Re: Kropka !!! 30.05.07, 12:59
          Admin wrzuca IP w liste ochrony antyspamowej i jest ok.
        • marouder Pewnie, ze sie da. jak administracja chce, to moge 30.05.07, 12:59
          ...jej dokladnie napisac, jak i przy pomocy jakich narzedzi to zrobic.
          • kropka Re: Pewnie, ze sie da. jak administracja chce, to 30.05.07, 13:12
            O.K. Napisz instrukcję na siwa@gazeta.pl
          • bam_buko Re: Pewnie, ze sie da. jak administracja chce, to 30.05.07, 13:47
            marouder napisał:

> ...jej dokladnie napisac, jak i przy pomocy jakich narzedzi to zrobic.

masz zamiar wspolpracowac z cenzura......??
            zablokowanie IP nic nie da,mozna uzyc program ktory zmienia twoj IP lub go
            ukryje
            GW ktora obsluguje dosc duzy server nie posiada informatyka????potrzebna im
            pomoc???
            • marouder Nie, ale mam dosc chorego durnia, ktory tu sie... 30.05.07, 17:34
              ...zalagl w jednym tylko celu dokopywania PF-owi. Ma na komputer, to ma i na
              psychiatre.
      • i_love_2_bike Re: Kropka !!! 30.05.07, 15:20
        kropka napisała:

> nie da się

da sie,ale nic za darmo. na pewno sie da usuwac KAZDY jego wpis pod jakimkolwiek
        nickiem pisze.ten czlowiek nie jest ani madrzejszy niz przecietnie wyksztalcony
        student informatyki,a w dodatku jest chyba bezrobotny bo nadaje calymi dniami
        pewnie z publicznych miejsc przez proxy.
        • h.lecter1 NIE DA SIĘ 30.05.07, 17:50
          wystarczy wejsc na chciana strone poprzez web proxy(odsylam do google), jesli
          zbanuja adres danego serwera web proxy to mozna wejsc przez kolejny. web proxy
          maskuje twoj adres ip i numer MAC karty sieciowej.

mam to w d*pie jesli kolejny raz moj post zostanie wyciety. napisze nastepny.
          mam do dyspozycji setki serwerow web proxy wiec prosze mnie nie prowokowac do
          skorzystania z nich.
          • i_love_2_bike Re: NIE DA SIĘ 30.05.07, 18:21
            he,he no wlasnie najlepsi sa ci,ktorzy swa bezkresna wiedze i wene czerpia z
            Dr.Googiel.com. powinniscie sie habilitowac rowniez w Dr.Googiel.com bo po co
            wogole sie uczyc skoro mozna juz wszystkie madrosci swiata po prostu zgooglowac:)
            ps. prosze mnie nie prowokowac bo wejde tu przez 1000000000tysiecy googlow od
            sri lanki do moskwy i wam tez pokaze:)
    • rusek11 Re: Kropka !!! 30.05.07, 15:52
      a dzie sie podzial post hectora?

he...he...
      • j-k Vania , Ty nie szuti :))) 30.05.07, 15:55
        A szto sluczilas (co sie stalo) z paroma dzienikarzami u Was? :)))
        • rusek11 Re: Vania , Ty nie szuti :))) 30.05.07, 15:56
          to samo co z milewiczem

he...he...
          • j-k Vania , Ty nie szuti, Milewicz nie zginal 30.05.07, 16:06
            w tkzw. "niewyjasnionych okolicznosciach" - tylko w calkiem jasnych,
            zabity przez islamskich bandytow - czego nie da sie powiedziec o paru waszych
            dziennikarzach, co?
            • rusek11 Re: Jacek , Ja nie szuczu, Milewicz zginal 30.05.07, 16:09
              na okupowanej przez Polske terytorii z rak wojownikow o wolnosc lub partyzantow

nie?

he...he...
          • i-love-2-bike Re: Vania , Ty nie szuti :))) 30.05.07, 16:10
            rusek11 napisał:

> to samo co z milewiczem
            >
            > he...he...

kropa dostala zajoba i sie cieszy,ze nareszcie ma robote. tnie jak leci bez
            skladu i ladu,ale jesli chodzi o spamerow ujawniajacych od miesiecy dane
            personalne to jest bezradna:)
            • rusek11 Re: 30.05.07, 16:20
              moderatornia chyba panikuje
              jednych tnie za drobiazg a z innymi nie moze dac rade

ale niektorzy maja powody zeby sie wkurzac
              z tymi linkami od dannych to nie kumam
              ani ciekawe ani smiesznie ani madre

chyba takie dziecinne zeby podokuczyc
              • i-love-2-bike Re: 30.05.07, 16:25
                rusek11 napisał:

> moderatornia chyba panikuje
                > jednych tnie za drobiazg a z innymi nie moze dac rade
                >

> chyba takie dziecinne zeby podokuczyc

dokladnie jak dostanie szalu to wycina nicka za to,ze jej sie nie podoba a nie
                za to,ze cos tam lamie. sam moderator lamie zasady madrego zachowania i
                dziecinnieje z poczucia swej rzekomej sily. a nich ich tam bedzie dzieki nim to
                forum juz i tak nie istnieje,to niech sobie tna wlasne jezyki:)
                • rusek11 Re: 30.05.07, 16:33
                  -love-2-bike napisała:

> a nich ich tam bedzie dzieki nim to
                  > forum juz i tak nie istnieje,to niech sobie tna wlasne jezyki:)

szkoda troche, bo fajnie jest poczytac ciekawe dyskusji

a cenzorze troche podobne do komuchow "las rabaja wiory leca"

he...he...

• polski_francuz Dajta spokoj ludziska 30.05.07, 16:34
                  Kropka robi co moze.

I pewnie sie w koncu uda. I bede musial juz sam moje knigi chwalic:)

PF
                  • i-love-2-bike Re: Dajta spokoj ludziska 30.05.07, 16:40
                    polski_francuz napisał:

> Kropka robi co moze.
                    >
                    > I pewnie sie w koncu uda. I bede musial juz sam moje knigi chwalic:)
                    >
                    > PF

na to wychodzi,bo ostatnio powstaja bardzo fajne fora w roznych portalach,a te
                    pozwalaja na rozmowy ,ktore tutaj sa wywalana za cos rzekomo lamiacego te ich
                    idee fix,czyli netykiete,ktorej sami nie znaja,bo sie sami do niej nie stosuja.
                    dziecinada i tyle,a jesli chodzi o spamera,ktory ich za nos wodzi od paru
                    miesiecy to sa bezradni. ano wyglada na to,ze zostaniesz sam na sam z nim i
                    bezradna kropka,oraz nowym forem dany,ktore jak sie znudzi to klika w resztki
                    FS:)) oj wej ale kino dla ubogich absztyfikantow z pejsami:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka