blazar.is.back2 29.05.07, 23:31 Czy mozesz zbanowac tego bydlaka , ktory ujawnia dane PF ? Wiem ze mozna zbanowac komus IP i nie bedzie w stanie napisac zadnego postu ze swojego kompa. Prosze napisz do adminow. Oni juz tam wiedza co zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i_love_2_bike Re: Kropka !!! 29.05.07, 23:39 na innych forach dyskusyjnych juz by mial bana dozywotniego i po herbacie. nie wiem wogole po co pozwalaja mu otwierac jakikolwiek watek,skoro facio dostaje obledu i szalu juz od miesiecy. zablokowanie lub pilnowanie i kasowanie KAZDEGO wpisu tej ameby jest mozliwe,wiec nie rozumiem dlaczego organizatorzy forum banuja 3/4 uzytkownikow a nie potrafia sobie od miesiecy poradzic z jednym bezrobotnym szambem. Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Przyłączam się, jak ktoś napisze coś o tatusiu 29.05.07, 23:42 Michnika to ban na amen, a gdy ktoś łamie tak brutalnie regulamin jak śmieć ujawniający dane PF, to się z nim cackacie zamiast zabanowac IP. Odpowiedz Link Zgłoś
blazar.is.back2 Zgadza sie 30.05.07, 00:01 Tawariszcz Michnik to tu swieta krowa ze wskazaniem na krowe. Ja juz pisze od dlugiego czasu w taki sposob ze nikt nie jest w stanie mnie zbanowac. Ale to moja tajemnica jak to robie. Co do Aarona szechtera, jego tatusia, mamusi i ubeckiego zbrodniarza wojka, to znane sa fakty, jednak tu sa skrzetnie kasowane. Mysla gnidy ze jak skasuja tutaj to nikt ich przeszlosci nie bedzie pamietal. No zobaczmy ile czasu bedzie wisial tu moj post. Czas start. Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: Zgadza sie 30.05.07, 06:09 blazar.is.back2 napisała: > Tawariszcz Michnik to tu swieta krowa ze wskazaniem na krowe. Ja juz pisze od d > lugiego czasu w taki > sposob ze nikt nie jest w stanie mnie zbanowac. Ale to moja tajemnica jak to ro > bie. > Co do Aarona szechtera, jego tatusia, mamusi i ubeckiego zbrodniarza wojka, to > znane sa fakty, jednak tu > sa skrzetnie kasowane. Mysla gnidy ze jak skasuja tutaj to nikt ich przeszlosci > nie bedzie pamietal. No > zobaczmy ile czasu bedzie wisial tu moj post. Czas start. ------ Oj chyba dlugo nie powisisz... :))) kropka jeszcze smacznie spi. Ale zaraz wstanie, zrobi siku, pozniej walnie sobie z samego rana jakas dobra kawe, pozniej zje jajko na twardo z kromka chleba posmarowana maselkiem i zacznie sie rzez niewiniatek... Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Zgadza sie 30.05.07, 08:00 cenzura robi to tendencyjnie,pozwalajac powielac dane personalne uczestnika forum(najciezsze wykroczenie regulaminu) czy to nie zemsta za pogonienie z FS ordynarnej propagandy zydowskiej z powrotem na forum judaica? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Jak dlugo bedzie trwalo wygnanie FS z wyzszej... 30.05.07, 11:24 ..polki forow spowodowane interwencjami jot-kaki u administracji i czy ci nie wstyd pracowac spolecznie w III-ej lidze? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Jak dlugo bedzie trwalo wygnanie FS z wyzszej 30.05.07, 12:44 wstyd to mi jest wtedy, gdy widzę Wasze posty. Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_2_bike Re: Jak dlugo bedzie trwalo wygnanie FS z wyzszej 30.05.07, 15:21 kropka napisała: > wstyd to mi jest wtedy, gdy widzę Wasze posty. a mnie kiedy widze do czego wybiorcza cenzura i metne odpowiedzi na pytania wielu z nas doprowadzily. widac to golym okiem,ze nikt nie jest tu zadowolony z takiego formatu nadzoru,ani wy ani my:) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Marouder - nigdzie nie interweniowalem... 30.05.07, 12:53 Moje uprzejme sugestie , zwykle wystarczaja...:))) PS. Interweniowal bede (jak sygnalizowalem), za kilka tygodni jedynie... - w sprawie Oslej Lawki, ktora - moim zdaniem powinna przejac funkcje Hyde Parku i byc otwarta do dyskusji - "do upadlego" Odpowiedz Link Zgłoś
blazar Re: Kropka !!! 30.05.07, 12:59 Admin wrzuca IP w liste ochrony antyspamowej i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Pewnie, ze sie da. jak administracja chce, to moge 30.05.07, 12:59 ...jej dokladnie napisac, jak i przy pomocy jakich narzedzi to zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Pewnie, ze sie da. jak administracja chce, to 30.05.07, 13:12 O.K. Napisz instrukcję na siwa@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Pewnie, ze sie da. jak administracja chce, to 30.05.07, 13:47 marouder napisał: > ...jej dokladnie napisac, jak i przy pomocy jakich narzedzi to zrobic. masz zamiar wspolpracowac z cenzura......?? zablokowanie IP nic nie da,mozna uzyc program ktory zmienia twoj IP lub go ukryje GW ktora obsluguje dosc duzy server nie posiada informatyka????potrzebna im pomoc??? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Nie, ale mam dosc chorego durnia, ktory tu sie... 30.05.07, 17:34 ...zalagl w jednym tylko celu dokopywania PF-owi. Ma na komputer, to ma i na psychiatre. Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_2_bike Re: Kropka !!! 30.05.07, 15:20 kropka napisała: > nie da się da sie,ale nic za darmo. na pewno sie da usuwac KAZDY jego wpis pod jakimkolwiek nickiem pisze.ten czlowiek nie jest ani madrzejszy niz przecietnie wyksztalcony student informatyki,a w dodatku jest chyba bezrobotny bo nadaje calymi dniami pewnie z publicznych miejsc przez proxy. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter1 NIE DA SIĘ 30.05.07, 17:50 wystarczy wejsc na chciana strone poprzez web proxy(odsylam do google), jesli zbanuja adres danego serwera web proxy to mozna wejsc przez kolejny. web proxy maskuje twoj adres ip i numer MAC karty sieciowej. mam to w d*pie jesli kolejny raz moj post zostanie wyciety. napisze nastepny. mam do dyspozycji setki serwerow web proxy wiec prosze mnie nie prowokowac do skorzystania z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_2_bike Re: NIE DA SIĘ 30.05.07, 18:21 he,he no wlasnie najlepsi sa ci,ktorzy swa bezkresna wiedze i wene czerpia z Dr.Googiel.com. powinniscie sie habilitowac rowniez w Dr.Googiel.com bo po co wogole sie uczyc skoro mozna juz wszystkie madrosci swiata po prostu zgooglowac:) ps. prosze mnie nie prowokowac bo wejde tu przez 1000000000tysiecy googlow od sri lanki do moskwy i wam tez pokaze:) Odpowiedz Link Zgłoś
rusek11 Re: Kropka !!! 30.05.07, 15:52 a dzie sie podzial post hectora? he...he... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Vania , Ty nie szuti :))) 30.05.07, 15:55 A szto sluczilas (co sie stalo) z paroma dzienikarzami u Was? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rusek11 Re: Vania , Ty nie szuti :))) 30.05.07, 15:56 to samo co z milewiczem he...he... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Vania , Ty nie szuti, Milewicz nie zginal 30.05.07, 16:06 w tkzw. "niewyjasnionych okolicznosciach" - tylko w calkiem jasnych, zabity przez islamskich bandytow - czego nie da sie powiedziec o paru waszych dziennikarzach, co? Odpowiedz Link Zgłoś
rusek11 Re: Jacek , Ja nie szuczu, Milewicz zginal 30.05.07, 16:09 na okupowanej przez Polske terytorii z rak wojownikow o wolnosc lub partyzantow nie? he...he... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Vania , Ty nie szuti :))) 30.05.07, 16:10 rusek11 napisał: > to samo co z milewiczem > > he...he... kropa dostala zajoba i sie cieszy,ze nareszcie ma robote. tnie jak leci bez skladu i ladu,ale jesli chodzi o spamerow ujawniajacych od miesiecy dane personalne to jest bezradna:) Odpowiedz Link Zgłoś
rusek11 Re: 30.05.07, 16:20 moderatornia chyba panikuje jednych tnie za drobiazg a z innymi nie moze dac rade ale niektorzy maja powody zeby sie wkurzac z tymi linkami od dannych to nie kumam ani ciekawe ani smiesznie ani madre chyba takie dziecinne zeby podokuczyc Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: 30.05.07, 16:25 rusek11 napisał: > moderatornia chyba panikuje > jednych tnie za drobiazg a z innymi nie moze dac rade > > chyba takie dziecinne zeby podokuczyc dokladnie jak dostanie szalu to wycina nicka za to,ze jej sie nie podoba a nie za to,ze cos tam lamie. sam moderator lamie zasady madrego zachowania i dziecinnieje z poczucia swej rzekomej sily. a nich ich tam bedzie dzieki nim to forum juz i tak nie istnieje,to niech sobie tna wlasne jezyki:) Odpowiedz Link Zgłoś
rusek11 Re: 30.05.07, 16:33 -love-2-bike napisała: > a nich ich tam bedzie dzieki nim to > forum juz i tak nie istnieje,to niech sobie tna wlasne jezyki:) szkoda troche, bo fajnie jest poczytac ciekawe dyskusji a cenzorze troche podobne do komuchow "las rabaja wiory leca" he...he... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Dajta spokoj ludziska 30.05.07, 16:34 Kropka robi co moze. I pewnie sie w koncu uda. I bede musial juz sam moje knigi chwalic:) PF Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Dajta spokoj ludziska 30.05.07, 16:40 polski_francuz napisał: > Kropka robi co moze. > > I pewnie sie w koncu uda. I bede musial juz sam moje knigi chwalic:) > > PF na to wychodzi,bo ostatnio powstaja bardzo fajne fora w roznych portalach,a te pozwalaja na rozmowy ,ktore tutaj sa wywalana za cos rzekomo lamiacego te ich idee fix,czyli netykiete,ktorej sami nie znaja,bo sie sami do niej nie stosuja. dziecinada i tyle,a jesli chodzi o spamera,ktory ich za nos wodzi od paru miesiecy to sa bezradni. ano wyglada na to,ze zostaniesz sam na sam z nim i bezradna kropka,oraz nowym forem dany,ktore jak sie znudzi to klika w resztki FS:)) oj wej ale kino dla ubogich absztyfikantow z pejsami:)) Odpowiedz Link Zgłoś