bywszy1 22.07.07, 09:38 Ciekawe,czy jak bym zalozyl watek pod tym tytulem,czy bylbym zakrzyczany,ze ja,Zyd miedzynarodowy bez kompleksow w stosunku do Polski i Polakow,pluje na Polske i Polakow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w_ojciech Re: Will Poland Survive Until 2084? + 22.07.07, 12:04 Rzuciłem kostką. Wyszło mi, że nie przetrwa. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: Rybko zlota + 22.07.07, 16:34 Re: Zlota rybko cyniol 22.07.07, speln zyczenia Polakow i spraw, aby odebralo mowe polska, zdrajcom narodu polskiego. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< 1. Czy Zyd z Polski,ktoremu Moczar udowodnil,ze nie jest Polakiem,moze byc zdrajca narodu polskiego? 2. Czy nieobywatel obojga narodo,kanadyjskiego i polskiego,dezerter z ojczyzny polskiej,ma prawo zabierac glos w imieniu narodu polskiego? 3. Rybko zlota.Czemu temu dezerterowi pozwalasz uzywac literki polskie? Ponawiam pytanie,czy Polska przezyje rok 2084? Czy na terenie zapanuje UE w calej rozciaglosci. I bedzie tylko jedno panstwo europejskie. Z jednym narodem? Czy stawiajac to pytanie,ja,Zyd miedzynarodowy bez kompleksow w stosunku do Polski i Polakow,pluje na Polske i Polakow? A co jakis niePolak z Kanady,mnie obywatelowi z UE,ma do gadania? Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: zlota rybko 22.07.07, 17:46 dlaczego wilkom w owczej skorze, mowy polskiej nie odebralo? Wiem rybko, ze Moczar pozbyl sie wrogich Polsce elementow, ale mowy polskiej nie byl w stanie im odebrac. Czy jest na to jakas rada? EREC ISRAEL ?+ Autor: bywszy1 Data: 20.07.07, 15:01 Czemu zescie tutaj sie pochowali? Sam na "Swiat" zostalem? Ostatnio tam jakas perry liste naszych rozpowszechmia. Dusza rosnie i sie raduje: same zydy w Polsce. Znowu przezwisko musialem zmienic: ".","1ja","byly1ja". A teraz "bywszy1". Odpowiedz Link Zgłoś