marouder Re: Radwańska wygrała... 01.09.07, 20:31 Ale, zeby znalezc dziure w calym, Szarapowa ladniejsza:) Odpowiedz Link Zgłoś
picard2 Re: Radwańska wygrała... 01.09.07, 20:45 marouder napisał: > Ale, zęby znaleźć dziurę w całym, Szarapowa ładniejsza:) W konkursie piękności by wygrała ale na kortach nie.Ja podziwiałem spokój Radwańskiej która się nie załamania po przegraniu 6 gier jednej za druga.Szarapowa popełniła prawie 50 błędów bezposrenich to za dużo.Następnym spotkaniem będzie prawdopodobnie Radwańska Peer.Tutaj jedna i druga są tak samo ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Radwańska wygrała... 01.09.07, 20:41 Sprawiedliwosci stalo sie zadosc. Ale fajna dziewczyna! PF Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: Radwańska wygrała...+ 02.09.07, 00:17 polski_francuz napisał: > Sprawiedliwosci stalo sie zadosc. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< co za glebokie filozoficzne stwierdzenie! O jaka sprawiedliwosc chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
gosc88 Re: Radwańska wygrała... 02.09.07, 05:16 Radwanskiej wytykaja (Curier) to, ze zachowywala sie troche "nie fair" poruszajac sie wtedy gdy Szarapowa byla juz w trakcie wykonywania serwu (tego podobno Szarapowa bardzo nie lubi) a co jest podobno przyjeta konwencja w grand szlemowych turniejach. (W turniejach juniorow to nie ma znaczenia). No ale dolozyla Ruskiej i to sie liczy. W nastepnej rundzie Radwanska bedzie walczyc z Izraelem. Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Brawo Agniecha! 02.09.07, 06:52 Malo się znam na sportach, ale w tym przypadku kibicowska duma narodowa mnie aż rozpiera! Cieszy ponadto, ze jest przynajmniej jeden taki wątek, w którym wszyscy na forum tym są jednomyslni! Odpowiedz Link Zgłoś
gosc88 Radwańska przegrala 04.09.07, 02:08 Z Peer Radwanska grala fatalnie, jakos tak jakby bez wiary w siebie, byla b.powolna, zrezygnowana. Ciekawe jak ona tlumaczy ten swoj kiepski wystep z ta Izraelitka. Nie widzialem jej meczu z Szarapowa ale w tym meczu musiala to byc inna Radwanska niz Radwanska grajaca z Peer. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjurek Re: Radwańska przegrala 04.09.07, 03:22 Była zupełnie inna. Z Sharapową walczyła ostro, na zasadzie "Nie mam nic o stracenia". Z Peer w rugim secie chyba dała za wygraną. Szkoda ale to i tak sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: ?+ 04.09.07, 14:08 Re: Radwańska wygrała... gosc88 02.09.07, 05:16 Odpowiedz No ale dolozyla Ruskiej i to sie liczy. W nastepnej rundzie Radwanska bedzie walczyc z Izraelem. Radwańska przegrala gosc88 04.09.07, 02:08 Odpowiedz Z Peer Radwanska grala fatalnie, jakos tak jakby bez wiary w siebie, byla b.powolna, zrezygnowana. Ciekawe jak ona tlumaczy ten swoj kiepski wystep z ta Izraelitka. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< pl.wikipedia.org/wiki/US_Open Nie wiedzialem,ze tam sa walki narodowe. Jezeli tak,to widocznie Polacy bardzo czesto wpie..dostaja. To i dobrze-nie beda podskakiwac z takim nacjonalizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc88 Re: ?+ 04.09.07, 17:29 bywszy1 napisał: > Nie wiedzialem,ze tam sa walki narodowe. Nie, zadnych walk narodowych w tenisie nie ma. Ta "walka z Izraelem" Rdawanskiej to tylko taka sobie "przenosnia" i widze, ze dales sie na to nabrac. Relax. > Jezeli tak,to widocznie Polacy bardzo czesto wpie..dostaja. Nie wiem czy jestes kibicem/graczem tenisa ale Polacy w tym sporcie sie niemal nie licza. Moze z tej Radwanskiej cos jeszcze wyrosnie - ona ma zaledwie 18 lat !! > To i dobrze-nie beda podskakiwac z takim nacjonalizmem. Nacjonalizm wsrod polskich tenisistow jest na poziomie zerowym. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re:P.S+ 04.09.07, 18:06 Re: ?+ bywszy1 04.09.07, 14:08 Odpowiedz Re: Radwańska wygrała... gosc88 02.09.07, 05:16 Odpowiedz No ale dolozyla Ruskiej i to sie liczy. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Czy tutaj tez dalem sie nabrac? Odpowiedz Link Zgłoś