galgenbaum 08.07.03, 18:55 www.lothar-beckmann.de/weltwetterkarten.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galgenbaum Re: Z daleka i z bliska 09.07.03, 07:35 Dzisiaj 25 stopni C; pochmurno; lekki wiatr od morza. Zanosi sie na deszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
galgenbaum Re: Z daleka i z bliska 09.07.03, 11:14 galgenbaum napisał: > Dzisiaj 25 stopni C; pochmurno; lekki wiatr od morza. > Zanosi sie na deszcz. Przetarlo sie. Slonecznie i wieje. Mozna plywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Z daleka i z bliska IP: *.skane.se 09.07.03, 11:18 galgenbaum napisał: > galgenbaum napisał: > > > Dzisiaj 25 stopni C; pochmurno; lekki wiatr od morza. > > Zanosi sie na deszcz. > > Przetarlo sie. > Slonecznie i wieje. > > Mozna plywac. u nas lekkie zachmurzenie. V SV 5--9. na wieczor SV 10. plywac mozna zawsze, rezultaty tylka sa rozne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Z daleka i z bliska IP: 213.8.97.* 09.07.03, 12:17 U nas dzisiaj tez wieje, ale niestety bardzo goraco. Wyplynales na zagle? Czy masz dopiero zamiar? Pogoda to moja specjalnosc. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
galgenbaum Re: Z daleka i z bliska 09.07.03, 19:16 Gdy bosmana swędzi broda - będzie deszcz albo pogoda ale Cirrus na niebie pogoda sie z*eb*e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Z daleka i z bliska IP: *.inter.net.il 09.07.03, 19:42 galgenbaum napisał: > Gdy bosmana swędzi broda - będzie deszcz albo pogoda > > ale > > > Cirrus na niebie pogoda sie z*eb*e > > Bardziej boje sie cumulonimbusow i niskich cumulusow Odpowiedz Link Zgłoś
galgenbaum Re: Z daleka i z bliska 09.07.03, 20:11 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > galgenbaum napisał: > > > Gdy bosmana swędzi broda - będzie deszcz albo pogoda > > > > ale > > > > > > Cirrus na niebie pogoda sie z*eb*e > > > > > Bardziej boje sie cumulonimbusow i niskich cumulusow Czy ty nie szybowales posrod "Charly Bravo" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: Z daleka i z bliska IP: 213.8.151.* 09.07.03, 20:04 dzisiaj bylo cieplo ok.30C, chlodniej niz wczoraj. Na deszcz sie niestety nie zapowieda przez najblizsze , conajmniej 3 miesiace. A szkoda , mogloby troche popadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzowa Re: Z daleka i z bliska IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 09.07.03, 20:08 Gość portalu: z daleka napisał(a): > dzisiaj bylo cieplo ok.30C, chlodniej niz wczoraj. Na deszcz sie niestety nie > zapowieda przez najblizsze , conajmniej 3 miesiace. A szkoda , mogloby troche > popadac. boze, co on wygaduje. nasze lato to przerwy, dosc krotkie, w deszczu. dzis akurat nie leje ani nie wieje, ale to jak rodzyneczki w budyniu. uciekam z tad choc na 5 tygodni, zeby nie musiec ubierac sie jak cebula (zawsze mozna cos zdjac, gdyby sie zrobilo cieplej) i zawsze nosic parasol ze soba. ha! nie wiedza co maja i narzekaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: Z daleka i z bliska IP: 213.8.151.* 09.07.03, 20:50 Mozna by zalozyc jakies "towarzstwo czasowej wymiany miejsc" od nas na wakacje ucieka sie tam gdzie zimno i mokro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzowa Re: Z daleka i z bliska IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 09.07.03, 20:51 jestes mile widziany! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Z daleka i z bliska IP: *.adsl.actcom.co.il 09.07.03, 21:03 nu, to niezly pomysl. jako mloda dziewczyna tak zjezdzilam europe wzdluz i wszerz pare razy, a nawet jako matka dzieciom spedzilam na florydzie 4 tygodnie, wlasnie na podstawie wymiany mieszkan. nie, zeby na florydzie bylo chlodniej i mniej wilgotno, ale..... nie wiem, gdzie mieszka z daleka, ale "u nas" w jerozolimie nawet jak goraco, to przynajmniej sucho.... ale deszczyk, tak, ten to by sie przydal, tak na oczyszczenie i na "regeneracje"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzowa dana IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 09.07.03, 21:06 Gość portalu: dana33 napisał(a): > nu, to niezly pomysl. jako mloda dziewczyna tak > zjezdzilam europe wzdluz i wszerz pare razy, a nawet jako > matka dzieciom spedzilam na florydzie 4 tygodnie, wlasnie > na podstawie wymiany mieszkan. nie, zeby na florydzie > bylo chlodniej i mniej wilgotno, ale..... nie wiem, gdzie > mieszka z daleka, ale "u nas" w jerozolimie nawet jak > goraco, to przynajmniej sucho.... ale deszczyk, tak, ten > to by sie przydal, tak na oczyszczenie i na "regeneracje"... jesli chodzi o ciebie, to w ogole nie ma o czym mowic. samolocik i siup. regeneracja gwarantowana i oczyszczenia cielesno/duchowe. pling. balkonik jest, moze nie z widokiem na herodion, ale na klostergaarden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: Z daleka i z bliska IP: 213.8.151.* 09.07.03, 21:11 U nas w Tel-Avivie to i goraco i wilgotno. Wracajac do pomyslu, to czasy sa raczej dosyc trudne na "wymiany". Znam takich co to nawet za darmo, z wiktem i opirunkiem nie odwaza sie postawic stopy na Ziemii Swietej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzowa Re: Z daleka i z bliska IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 09.07.03, 21:16 masz racje, ale moja offer stoi. deszczyki i wichury, sloty i sztormy, do wyboru i do koloru. a bratnia dusza zawsze mile widziana. po powrocie pocalujesz pas startowy bg airport i powiesz: dziekuje ci mojsze, zes sie jakal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: Z daleka i z bliska IP: 213.8.151.* 09.07.03, 21:20 Masz absolutna racje. Kazddy moj powrot do Izraela jest jak swieto. Odpowiedz Link Zgłoś
galgenbaum Re: Z daleka i z bliska 09.07.03, 21:10 Gość portalu: z daleka napisał(a): > dzisiaj bylo cieplo ok.30C, chlodniej niz wczoraj. Na deszcz sie niestety nie > zapowieda przez najblizsze , conajmniej 3 miesiace. A szkoda , mogloby troche > popadac. Widzisz "z daleka" ? Tam gdzie jest wola mozna i pogodzie. Nie badz taki zgorzknialy to i swiat sie do Ciebie usmiechnie. Nic tu juz po mnie. Bawcie sie dobrze. agent drugie oko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: Z daleka i z bliska IP: 213.8.151.* 09.07.03, 21:23 Wlasnie chcialem ci powiedziec, ze pomysl wcale nie byl zly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Z daleka i z bliska IP: *.adsl.actcom.co.il 09.07.03, 21:27 galgenbaum napisał: > Gość portalu: z daleka napisał(a): > > > dzisiaj bylo cieplo ok.30C, chlodniej niz wczoraj. Na deszcz sie niestety > nie > > zapowieda przez najblizsze , conajmniej 3 miesiace. A szkoda , mogloby > troche > > popadac. > > Widzisz "z daleka" ? > Tam gdzie jest wola mozna i pogodzie. > > Nie badz taki zgorzknialy to i swiat sie do Ciebie usmiechnie. > Nic tu juz po mnie. > Bawcie sie dobrze. > > agent drugie oko nu, ty agent przy takim tchorzowskim charakterku? najpierw daje pomysl, a potem ucieka? ty nie do wymiany, czy co? zaprowadzasz pokoj i uwazasz, ze na tym sie rola twoja skonczyla???? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 do agenta galgenbauma IP: *.inter.net.il 09.07.03, 21:35 galgenbaum proszony o nie wycofywanie sie rakiem. Robota jeszcze nie skonczona, a na niebie cumulusy. Wysokie niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzowa tomek IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 09.07.03, 21:49 mozna spytac dlaczego niestety? humor mi sie poprawil, bo meteo podalo, ze pogoda sie stabilizuje, temp 20-23 ( w nocy co prawda 13) chmurkow nietu, jaskolki lataja baaardzo wysoko i buzia sie smieje. innym slowy ladies and gentlemen, mamy lato! lodke sie rychtuje, cos tam spawa, cos tam poprawia, a potem w sina dal. ja co prawda tylko sina, ta dal to niewazna. Odpowiedz Link Zgłoś
galgenbaum Re: Z daleka i z bliska 09.07.03, 21:56 Z rakiem nie ma to nic wspolnego. Jak zostane dluzej to sie zdekonspiruje. W mojej sytuacji to bardzo niewskazane. Spotykalismy sie juz nieraz wczesniej ( pojedynczo i grupami ) i spotkamy sie jeszcze nieraz w przyszlosci. Moze juz nie bede galgenbaum ale z oka was nie spuszczam. Wszystkiego dobrego i niech Was humor nie opuszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: Z daleka i z bliska IP: 213.8.151.* 09.07.03, 21:59 O moj Boze , czy to naprawde byl On. On we wlasnej osobie nawiedzil nas maluczkich? Odpowiedz Link Zgłoś