Dodaj do ulubionych

apel do rozsadku

IP: 168.103.126.* 17.12.01, 19:35
Nie nalezy dyskutowac z Kingfishem, Paule, Jidele, Jihad i innymi zwolennikami
jedeofaszyzmu. Tu nikt nikogo nie przekona, ci panowie to platni
propagandzisci, uwarzajacy ze wszystkie metody sa dozwolone i bezkarnie tutaj
obrazaja Polakow i wszystkich przeciwnikow. Nie odpowiadac na ich E-maile.
Niech gadaja do siebie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Michal Re: apel do rozsadku IP: 63.164.131.* 17.12.01, 20:15
      Generalnie popieram lecz watpie ze to sie uda. Takie apele juz sie tutaj pojawialy ale jak widac bez skutku. Jest tu
      pare innych osob, ktore w niewybredny sposob okreslaja tych co maja po prostu wlasne spojrzenie na sprawe i
      chcieliby sie wymienic swoimi spostrzezeniami czy wiadomosciami. Nie wszyscy tez na podanej liscie sa tak do
      konca tak bezkrytyczni. My tez nie mamy monopolu na wiedze.
      Co mnie najbardziej szokuje to to ze brak jest kultury dyskusji i ze na jakies fakty odpowiedz jest np. "ty idioto", "idz
      sie lecz" itp. itd.
      Panowie, toz to sobie wystawiacie cenzurke (jesli wiecie co to jest); tylko naprawde glupi i prymitywny
      czlowiek tak postepuje. Wy sie mienicie obroncami demokracji!!! W demokratycznym systemie nie ma miejsca na
      takie jak wasze postepowanie gdzie jest tylko jeden dogmat. Jak nie z nami to ...no wlasnie co? Do gazu, na
      pohybel? Ch.. wam w d.... F..ck you. To jest ta wasza demokracja? Toz to jest dalekie od tego.....

Pozdrawiam
      • Gość: DAWID Re: apel do rozsadku IP: 168.103.126.* 17.12.01, 20:25
        Zgoda,
        to nie jest chat, ale forum, wymiana informacji moze nie zawsze akuratnych.
        Forum zamienilo sie na klotnie, w ktorej judeofaszysci goroja krzykiem,
        wulgarnoscia brakiem jakiegolwiek zrozumienia innej opini. Moze chca
        zlikwodowac forum i sparwic wrazenie ze ich propaganda jest przewazajaca.
        Interesujace, w czasie Hannukah oni wszyscy zamilki; zostalo to na forum
        zauwazone.
      • kochanka Re: :Łagodny Kulturalny Michał 17.12.01, 20:31
        Gość portalu: Michal napisał(a):

> Generalnie popieram lecz watpie ze to sie uda. Takie apele juz sie tutaj pojawi
        > aly ale jak widac bez skutku. Jest tu
        > pare innych osob, ktore w niewybredny sposob okreslaja tych co maja po prostu w
        > lasne spojrzenie

Michal, chyba o sobie mówisz:

odpowiedz cytując
        Re: NOWA DEMOKRACJA !
        Autor: Gość portalu: Michal
        Data: 12-12-2001 03:58 adres: *.tnt16.chi15.da.uu.net

--------------------------------------------------------------------------------
        A ty w tym duecie Egon-Kingfish to kto? Pedal czy ten pedalowany. On ciebie
        ujezdza czy ty jego? Czy wy tak na zmiane? Stawiam ze ty jednak jego. Jestes
        bardziej samczy i agresywny!
        Teraz sie nie dziwie gdy czytam wasze wypowiedzi, poziom umyslowy ten sam
        (tzn. < 0), dewiacje seksualne takie same, obaj jew-lovers, nic dodac nic ujac.
        Pewnie dostajecie orgazmu na sama tylko mysl ze mozecie sobie chociaz tutaj, na
        tym forum zdrowo pop..lic. Tylko pedal tak bedzie walczyl o swoja ukochana
        (ukochanego) jak ty to robisz.
        Teraz czekam na Kingfisha jak bedzie meznie walczyl o ciebie.

Tylko w dwie minuty zanalazłam ten twój "Kulturalny Post"...

na sprawe i
        > chcieliby sie wymienic swoimi spostrzezeniami czy wiadomosciami. Nie wszyscy te
        > z na podanej liscie sa tak do
        > konca tak bezkrytyczni. My tez nie mamy monopolu na wiedze.
        > Co mnie najbardziej szokuje to to ze brak jest kultury dyskusji i ze na jakies
        > fakty odpowiedz jest np. "ty idioto", "idz
        > sie lecz" itp. itd.
        > Panowie, toz to sobie wystawiacie cenzurke (jesli wiecie co to jest); tylko nap
        > rawde glupi i prymitywny
        > czlowiek tak postepuje. Wy sie mienicie obroncami demokracji!!! W demokratyczny
        > m systemie nie ma miejsca na
        > takie jak wasze postepowanie gdzie jest tylko jeden dogmat. Jak nie z nami to .
        > ..no wlasnie co? Do gazu, na
        > pohybel? Ch.. wam w d.... F..ck you. To jest ta wasza demokracja? Toz to jest d
        > alekie od tego.....
        >
        > Pozdrawiam

• Gość: Michal Re: :Łagodny Kulturalny Michał IP: 63.164.131.* 18.12.01, 15:17
          Tak, napisalem tak jakkolwiek staram sie tgo unikac. Szkoda ze nie przytoczony
          zostal post, ktory spowodowal moja reakcje. Tak wlasnie dziala propaganda.
          Proponuje zmienic nick z kochanka na ...propaganda. Brzmi lepiej i jest bardziej
          bezplciowa.
          • kochanka Re: :Co sprowokowało Michała do rasistowskiego 18.12.01, 15:25
            zachowania:

Re: NOWA DEMOKRACJA !
            Autor: Gość portalu: Egon
            Data: 12-12-2001 02:50 adres: *.proxy.aol.com

--------------------------------------------------------------------------------

> Kingfish, jestes chory. Tylko osoba psychicznie niezrownowazona potrafi
            > naigrywac sie z czyjegos noszczescia. Nawet w USA tzw. serial killers, czy
            > znany McVeigh nie sa czy byli torturowani w ten sposob.
            > Jestes facet chory!

I to cię sprowokowało:

Chory,"chorszy",nieboszczyk.Znasz ta odmiane? Ty w porownaniu do rozumowania
            Kinga i jego inteligencji,ktora prezentuje na "naszym" forum,zajmujesz
            niestety,ta trzecia pozycje!

> Tak, napisalem tak jakkolwiek staram sie tgo unikac. Szkoda ze nie przytoczony
            > zostal post, ktory spowodowal moja reakcje. Tak wlasnie dziala propaganda.
            > Proponuje zmienic nick z kochanka na ...propaganda. Brzmi lepiej i jest bardzie
            > j
            > bezplciowa.

• Gość: Michal Re: :Co sprowokowało Michała do rasistowskiego IP: 63.164.131.* 18.12.01, 16:30
              Nie wiedzialem, ze tak skrzetnie kolekcjonujesz moje posty. To zaszczyt ze tak
              gleboko utkwily w twojej pamieci. Ten topic byl przerabiany dawno, dobrze ten
              ktos wie kiedy.... Hmm, "kochanka" (nie moja - nie moj gust; aparycja - cholera
              wie jaka). Hey, czyzby wielbiciel(ka) moich wypowiedzi... Czyzby za tym nickiem
              kryl sie ktos kto prowadzil ze mna "konwersacje" na powyzsze tematy ;-). GW
              wyborcza umozliwia na tego typu praktyki. Jakos czesto co niektorzy kryja sie
              pod innymi nicks. To taka swoistego rodzaju klaka. Mowilem ze lepiej zmienic
              nick na "propaganda"; klakierstwo tez nia jest. Sadze, ze co najmniej 2 osoby
              robia to permanentnie. Ktore, zgadnij sam. Syl pisania jest jak swego rodzaju
              fingerprints i trudno sie tego pozbyc.

Tytul twojego postu jest zaczepny, prowokacyjny i nie na temat. To nie ma nic z
              rasizmem. Tak samo mogbym ciebie nazwac syjonista.
              • kochanka Re: :Co sprowokowało Michała do rasistowskiego 18.12.01, 16:52

> Nie wiedzialem, ze tak skrzetnie kolekcjonujesz moje posty. To zaszczyt ze tak
                > gleboko utkwily w twojej pamieci. Ten topic byl przerabiany dawno, dobrze ten
                > ktos wie kiedy.... Hmm, "kochanka" (nie moja - nie moj gust; aparycja - cholera
                >
                > wie jaka). Hey, czyzby wielbiciel(ka) moich wypowiedzi... Czyzby za tym nickiem
                >
                > kryl sie ktos kto prowadzil ze mna "konwersacje" na powyzsze tematy ;-). GW
                > wyborcza umozliwia na tego typu praktyki. Jakos czesto co niektorzy kryja sie
                > pod innymi nicks. To taka swoistego rodzaju klaka. Mowilem ze lepiej zmienic
                > nick na "propaganda"; klakierstwo tez nia jest. Sadze, ze co najmniej 2 osoby
                > robia to permanentnie. Ktore, zgadnij sam. Syl pisania jest jak swego rodzaju
                > fingerprints i trudno sie tego pozbyc.
                >
                > Tytul twojego postu jest zaczepny, prowokacyjny i nie na temat. To nie ma nic z
                >
                > rasizmem. Tak samo mogbym ciebie nazwac syjonista.

Nie zmieniaj tematu. Co to ra różnica kto i dlaczego cię zacytował. Cytat sam za
                siebie mówi: jesteś rasistą i chomofobem. Ale żeyby nikt nie miał o tym
                wątpliwości jeszcze raz ten cytat Michała:

"A ty w tym duecie Egon-Kingfish to kto? Pedal czy ten pedalowany. On ciebie
                ujezdza czy ty jego? Czy wy tak na zmiane? Stawiam ze ty jednak jego. Jestes
                bardziej samczy i agresywny!
                Teraz sie nie dziwie gdy czytam wasze wypowiedzi, poziom umyslowy ten sam
                (tzn. < 0), dewiacje seksualne takie same, obaj jew-lovers, nic dodac nic ujac.
                Pewnie dostajecie orgazmu na sama tylko mysl ze mozecie sobie chociaz tutaj, na
                tym forum zdrowo pop..lic. Tylko pedal tak bedzie walczyl o swoja ukochana
                (ukochanego) jak ty to robisz.
                Teraz czekam na Kingfisha jak bedzie meznie walczyl o ciebie."

Proponuję wydrukowanie tego cytatu i podarowanie go swwoim dziecą na pamiątkę.
                Bądą na pewno dumni z ojca rasisty.

• Gość: Michal Re: :Co sprowokowało Michała do rasistowskiego IP: 63.164.131.* 18.12.01, 18:10
                  kochanka napisał(a):

> Nie zmieniaj tematu. Co to ra różnica kto i dlaczego cię zacytował. Cytat sam z
                  > a siebie mówi: jesteś rasistą i chomofobem.

Gwoli scislosci to chodzi ci o homofobie, prawda homofilu? Jak ladnie toczy sie
                  nasza "dyskusja"....

Jak powiedzialem kazdy ma swoj styl pisania. Teraz juz jasne jest dla mnie kim
                  jestes.... Tak bardzo ciebie to ubodlo??.... czy urazona ambicja??. Czyzby
                  faktycznie homofil??
                  Nie bede odpisywal, szkoda czasu, wiec nie musisz sie trudzic.

• Gość: JIHAD Re: :Łagodny Kulturalny Michał IP: *.chicago-43-44rs.il.dial-access.att.net 18.12.01, 15:32

> Tak, napisalem tak jakkolwiek staram sie tgo unikac. Szkoda ze nie przytoczony
            > zostal post, ktory spowodowal moja reakcje. Tak wlasnie dziala propaganda.
            > Proponuje zmienic nick z kochanka na ...propaganda. Brzmi lepiej i jest bardzie
            > j
            > bezplciowa.

he heh.lyso ci teraz co?ciezko z tego wybrnac?
        • Gość: Gluś Re: :Łagodny Kulturalny Michał IP: *.246.81.7.Dial1.NewYork1.Level3.net 18.12.01, 18:41
          To i tak wyważona odpowiedz na chamstwo tych osób.
          Można by sporo zacytować. Ale po co?
      • Gość: KrisK No, ładnie Michałku, wyszła z ciebie świnka.. IP: *.eng.fsu.edu 17.12.01, 20:42
        No pięknie, z jednej strony kultura-estramadura. a z drugiej epitety i
        wynurzenia godne Beaty Uhse....
        Oj Świnka z ciebie, Świnka ...
        • Gość: Michal Re: No, ładnie Michałku, wyszła z ciebie świnka.. IP: 63.164.131.* 18.12.01, 15:19
          Gość portalu: KrisK napisał(a):

> No pięknie, z jednej strony kultura-estramadura. a z drugiej epitety i
          > wynurzenia godne Beaty Uhse....
          > Oj Świnka z ciebie, Świnka ...

Dziekuje za duze litery.
    • Gość: MR.CONTI Re: A O MNIE ZAPOMNIALES TY POJEBANCU? IP: *.gtconnect.net 17.12.01, 20:49
      Gość portalu: dawid napisał(a):

> Nie nalezy dyskutowac z Kingfishem, Paule, Jidele, Jihad i innymi zwolennikami
      > jedeofaszyzmu. Tu nikt nikogo nie przekona, ci panowie to platni
      > propagandzisci, uwarzajacy ze wszystkie metody sa dozwolone i bezkarnie tutaj
      > obrazaja Polakow i wszystkich przeciwnikow. Nie odpowiadac na ich E-maile.
      > Niech gadaja do siebie.

DOBRY POMYSL. JESLI DO DYSKUSJI NIE DOROSLES TO ZNIKAJ KOLEGO. ALE O CZYM TU
      MOWIC TY ZNIKASZ CO PARE DNI, WSTYDZISY SIE SWOICH POSTOW, I POD INNYM NIKIEM CO
      DRUGI DZIEN WRACASZ. JAKI BYL TWOJ OSTATNI NIK? A JAKI PRZED TYM? ITD.

PS
      NIE WIEDZIALEM ZE WSZYSCY E-MAILE DO SIEBIE WYSYLAJA.

• Gość: Kingfish Re: IP: *.dyn.optonline.net 18.12.01, 00:40
      A tak naprawdę jaki jest twój pseudonim??

> Nie nalezy dyskutowac z Kingfishem,

I should be so lucky...

Paule, Jidele, Jihad i innymi zwolennikami

• Gość: U Re: apel do rozsadku IP: 216.41.32.* 18.12.01, 02:38

> Nie nalezy dyskutowac z Kingfishem, Paule, Jidele,
      Jihad i innymi zwolennikami
      > jedeofaszyzmu. Tu nikt nikogo nie przekona, ci panowie
      to platni
      > propagandzisci, uwarzajacy ze wszystkie metody sa
      dozwolone i bezkarnie tutaj

Madra,przemadra sugestia.Nie odpowiadac na posty
      obliczone na "antysemickie" reakcje forumowiczow.I
      ch autorzy zgina z nudow.

> obrazaja Polakow i wszystkich przeciwnikow. Nie
      odpowiadac na ich E-maile.

• Gość: JIHAD Re: apel do rozsadku IP: *.chicago-31-32rs.il.dial-access.att.net 18.12.01, 04:27

> Nie nalezy dyskutowac z Kingfishem, Paule, Jidele, Jihad i innymi zwolennikami

zal dupe sciska.moze i tobie kiedys zaplaca .zaczniesz wtedy inaczej spiewac.
    • watto Re: apel do rozsadku 18.12.01, 04:46

Ja już nie zniżam się do dyskusji z takimi osobami.
      Rzeczywićcie im nie chodzi o wymianę poglądów, ale o propagandę. Niektórzy robią
      to etatowo.
      • Gość: Kingfish Re: apel do rozsadku IP: *.dyn.optonline.net 18.12.01, 04:59
        watto napisał(a):

> Gość portalu: dawid napisał(a):
        >
        > > Nie nalezy dyskutowac z Kingfishem, Paule, Jidele, Jihad i innymi zwolenni
        > kami
        > > jedeofaszyzmu. Tu nikt nikogo nie przekona, ci panowie to platni
        > > propagandzisci, uwarzajacy ze wszystkie metody sa dozwolone i bezkarnie tu
        > taj
        > > obrazaja Polakow i wszystkich przeciwnikow. Nie odpowiadac na ich E-maile.
        >
        > > Niech gadaja do siebie.
        >
        > Ja już nie zniżam się do dyskusji z takimi osobami.
        > Rzeczywićcie im nie chodzi o wymianę poglądów, ale o propagandę. Niektórzy robi
        > ą
        > to etatowo.

Ty mi do pępka nie dorastasz więc radzę z odległości mnie oglądać. Szukasz
        swojego poziomu? Polecam Zbyszka i J.Bonda. Obydwoje na twoim poziomie nastolatka.

PS
        Jaki miałeś Nik wczoraj? Jaki będzie jutro??

• Gość: Michal Re: apel do rozsadku IP: 63.164.131.* 18.12.01, 22:18
          Gość portalu: Kingfish napisał(a):

> Ty mi do pępka nie dorastasz więc radzę z odległości mnie oglądać. Szukasz
          > swojego poziomu? Polecam Zbyszka i J.Bonda. Obydwoje na twoim poziomie nastolat
          > ka.

Faktycznie, osiagasz powoli dno...... Wlasnie twoj post swiadczy najlepiej o
          tobie. Jestes coraz bardziej zalosny.

> Jaki miałeś Nik wczoraj? Jaki będzie jutro??

Ale z ciebie hipokryta!. Nie widzisz ze robisz sie coraz bardziej prymitywny i
          prostacki. Sam mowisz ze inni widze ciebie pod innymi nicks (bo Kingish i
          kingfish@....pl de facto nie musza byc tymi samymi osobami) a sam w dwoch
          odrebnych tyko dzisiaj postach twierdzisz iz inni to robia.

• kingfish Re: apel do rozsadku 18.12.01, 22:44

> Gość portalu: Kingfish napisał(a):
            >
            > > Ty mi do pępka nie dorastasz więc radzę z odległości mnie oglądać. Szukasz
            >
            > > swojego poziomu? Polecam Zbyszka i J.Bonda. Obydwoje na twoim poziomie nas
            > tolat
            > > ka.
            >
            > Faktycznie, osiagasz powoli dno...... Wlasnie twoj post swiadczy najlepiej o
            > tobie. Jestes coraz bardziej zalosny.
            >
            > > Jaki miałeś Nik wczoraj? Jaki będzie jutro??
            >
            > Ale z ciebie hipokryta!. Nie widzisz ze robisz sie coraz bardziej prymitywny i
            > prostacki. Sam mowisz ze inni widze ciebie pod innymi nicks (bo Kingish i
            > kingfish@....pl de facto nie musza byc tymi samymi osobami) a sam w dwoch
            > odrebnych tyko dzisiaj postach twierdzisz iz inni to robia.

Czy ty naprawdę jesteś aż taki głupi i nie widzisz różnicy po między używaniem
            dwóch adresów z takim samym pseudonimem bez ukrywania tego że jest to ta sama
            osoba tak jak ja to robię i jakiegoś tam kolesia który w jeden dzień jest
            Marianem, Jolą, On, itd. Kto, po za tobą, nie wiedział że Optonline i
            kingfish@poczta to jestem ja. Połowa ludzi na tym forum ma konto założone na
            gazecie i loguje się pod tym adresem a ty nagle z nieba spadłeś. Ty sam masz dwa
            adresy? O czym ty w ogóle bredzisz. Zaczyna mi być ciebie szkoda bo naprawdę nie
            potrafisz logicznie myśleć. Ja do ciebie bez przerwy się nie doczepiam a ty jak
            mój cień na Forum za mną się wleczesz. Chcesz ze mną podyskutować? Fajnie dawaj
            jakiś temat. Nawet raz nam się to udało. Ale po co zaczynać zaczepki których
            nigdy nie wygrasz?
            • Gość: Michal do kingfish IP: 63.164.131.* 18.12.01, 23:15
              kingfish napisał(a):

> Czy ty naprawdę jesteś aż taki głupi i nie widzisz różnicy po między używaniem
              > dwóch adresów z takim samym pseudonimem bez ukrywania tego że jest to ta sama
              > osoba tak jak ja to robię i jakiegoś tam kolesia który w jeden dzień jest
              > Marianem, Jolą, On, itd. Kto, po za tobą, nie wiedział że Optonline i
              > kingfish@poczta to jestem ja.

Slowo "glupi" mozesz sobie darowac. Teraz moze do meritum sprawy. Z techniczego
              punktu widzenia nie jest prawda, ze nick Kingfish i kingfish@whatever.pl jest tym
              samym nickname. Tu chodzi o sprawe zasadnicza przy tworzeniu database. Sprobuj
              jeszcze raz zalozyc IDENTYCZNY adres kingfish@whatever.pl to zobaczysz czy
              bedziesz mogl. Po drugie nie umiesz jak widze odczytac ironii w tym poscie tylko
              traktujesz sprawy jak chlop z rzeszowskiego (przepraszm w tym miejscu wszystkich
              innych szanownych obywateli pieknej rzeszowszczyzny - to jest taki odnosnik,
              ktory Kingfish pewnie lepiej rozumie).

> Połowa ludzi na tym forum ma konto założone na gazecie i loguje się pod tym
              > adresem a ty nagle z nieba spadłeś. Ty sam masz dwa adresy? O czym ty w ogóle
              > bredzisz. Zaczyna mi być ciebie szkoda bo naprawdę nie potrafisz logicznie
              > myśleć.

Dziekuje za wspolczucie lecz nie widze powodu po co mi to tlumaczysz. Widze ze tu
              chociaz mamy wspolny punkt, tez mam podobne zdanie o tobie. To jest typowe dla
              twoich wypowiedzi. A szkoda to powinno byc ci siebie samego.
              Poza tym ja nie mowie o IP tylko o nickname. Owszem ja moge miesz dwa IP ale imie
              mam to samo. W twoim akurat przypadku autor czy nickname nie musi byc tym samym.
              Nie wiem czy to jest jasne dla ciebie.

> Ja do ciebie bez przerwy się nie doczepiam a ty jak mój cień na Forum za mną
              > się wleczesz.

Znowu mijasz sie z prawda. Spojrz kto postuje dzisiaj nowe watki na moj temat.

> Chcesz ze mną podyskutować? Fajnie dawaj jakiś temat. Nawet raz nam się to
              > udało. Ale po co zaczynać zaczepki których nigdy nie wygrasz?

Uwazaj, pycha gubi ludzi, a ciebie napewno zgubi. Jest tutaj kilka moich
              wypowiedzi (pomijam te ktore byly pospolitymi pyskowkami z toba lub twoimi
              poplecznikami) ale najczesciej twoje odpowiedzi koncza sie podobnie czyli dosyc
              prostacko. Argument sily jest twoja ulubiona bronia a prostactwo druga natura. W
              chamstwie napewno jestes niezly mozesz pretendowac do Nr. 1 na tym forum (co nota
              bene nie jest tylko moja opinia).

A jesli chodzi o temat, ja wiem, moze o folklorze wsi lemkowskiej (napewno wiesz,
              takiej wsi bieszczadzkiej). Masz tam chyba niezle rozeznanie genealogiczne.
          • Gość: JIHAD Re: apel do rozsadku IP: *.focal-chi.corecomm.net 18.12.01, 22:51

> Gość portalu: Kingfish napisał(a):
            >
            > > Ty mi do pępka nie dorastasz więc radzę z odległości mnie oglądać. Szukasz
            >
            > > swojego poziomu? Polecam Zbyszka i J.Bonda. Obydwoje na twoim poziomie nas
            > tolat
            > > ka.
            >
            > Faktycznie, osiagasz powoli dno...... Wlasnie twoj post swiadczy najlepiej o
            > tobie. Jestes coraz bardziej zalosny.
            >
            > > Jaki miałeś Nik wczoraj? Jaki będzie jutro??
            >
            > Ale z ciebie hipokryta!. Nie widzisz ze robisz sie coraz bardziej prymitywny i
            > prostacki. Sam mowisz ze inni widze ciebie pod innymi nicks (bo Kingish i
            > kingfish@....pl de facto nie musza byc tymi samymi osobami) a sam w dwoch
            > odrebnych tyko dzisiaj postach twierdzisz iz inni to robia.
            >
            >
            >

myslisz ze tu swoje jaja sprzedasz?.na tym targu czy innym bez znaczenia.stare i
            niemyte nikt nie kupi.
            • kingfish Re: apel do rozsadku 18.12.01, 22:59
              Gość portalu: JIHAD napisał(a):

> Gość portalu: Michal napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: Kingfish napisał(a):
              > >
              > > > Ty mi do pępka nie dorastasz więc radzę z odległości mnie oglądać. Sz
              > ukasz
              > >
              > > > swojego poziomu? Polecam Zbyszka i J.Bonda. Obydwoje na twoim poziomi
              > e nas
              > > tolat
              > > > ka.
              > >
              > > Faktycznie, osiagasz powoli dno...... Wlasnie twoj post swiadczy najlepiej
              > o
              > > tobie. Jestes coraz bardziej zalosny.
              > >
              > > > Jaki miałeś Nik wczoraj? Jaki będzie jutro??
              > >
              > > Ale z ciebie hipokryta!. Nie widzisz ze robisz sie coraz bardziej prymityw
              > ny i
              > > prostacki. Sam mowisz ze inni widze ciebie pod innymi nicks (bo Kingish i
              > > kingfish@....pl de facto nie musza byc tymi samymi osobami) a sam w dwoch
              > > odrebnych tyko dzisiaj postach twierdzisz iz inni to robia.
              > >
              > >
              > >
              >
              > myslisz ze tu swoje jaja sprzedasz?.na tym targu czy innym bez znaczenia.stare
              > i
              > niemyte nikt nie kupi.

Gdy bym sam tego dzisiaj z tym Michałem nie przeżył to bym w to nigdy nie
              uwierzył. To się w pale niemieści. But he keeps coming back for more.
              • Gość: JIHAD Re: apel do rozsadku IP: *.focal-chi.corecomm.net 18.12.01, 23:34
                kingfish napisał(a):

> Gość portalu: JIHAD napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: Michal napisał(a):
                > >
                > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a):
                > > >
                > > > > Ty mi do pępka nie dorastasz więc radzę z odległości mnie ogląda
                > ć. Sz
                > > ukasz
                > > >
                > > > > swojego poziomu? Polecam Zbyszka i J.Bonda. Obydwoje na twoim po
                > ziomi
                > > e nas
                > > > tolat
                > > > > ka.
                > > >
                > > > Faktycznie, osiagasz powoli dno...... Wlasnie twoj post swiadczy najl
                > epiej
                > > o
                > > > tobie. Jestes coraz bardziej zalosny.
                > > >
                > > > > Jaki miałeś Nik wczoraj? Jaki będzie jutro??
                > > >
                > > > Ale z ciebie hipokryta!. Nie widzisz ze robisz sie coraz bardziej pry
                > mityw
                > > ny i
                > > > prostacki. Sam mowisz ze inni widze ciebie pod innymi nicks (bo Kingi
                > sh i
                > > > kingfish@....pl de facto nie musza byc tymi samymi osobami) a sam w d
                > woch
                > > > odrebnych tyko dzisiaj postach twierdzisz iz inni to robia.
                > > >
                > > >
                > > >
                > >
                > > myslisz ze tu swoje jaja sprzedasz?.na tym targu czy innym bez znaczenia.s
                > tare
                > > i
                > > niemyte nikt nie kupi.
                >
                >
                > Gdy bym sam tego dzisiaj z tym Michałem nie przeżył to bym w to nigdy nie
                > uwierzył. To się w pale niemieści. But he keeps coming back for more.

watpie kngfsh czy on to wogole pojal
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka