Gość: sZLOMCIO IP: *.proxy.aol.com 10.06.01, 05:33 Ciekawe jak zareagujecie,kiedy powiem,ze bylem i zawsze bede Polakiem.Na 100 PROCENT.ok?WIERZYCIE? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maurycy Re: DO wszystkich Polakow IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 10.06.01, 12:57 Gdybyś Szlomcio nie był to byś chulał w ydisz lub po hebrajsku. Gość portalu: sZLOMCIO napisał(a): > Ciekawe jak zareagujecie,kiedy powiem,ze bylem i zawsze bede Polakiem.Na 100 > PROCENT.ok?WIERZYCIE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szlomcio Re: DO wszystkich Polakow-do Maurycego IP: *.proxy.aol.com 10.06.01, 21:40 Gość portalu: maurycy napisał(a): > Gdybyś Szlomcio nie był to byś chulał w ydisz lub po hebrajsku. > > Gość portalu: sZLOMCIO napisał(a): > > > Ciekawe jak zareagujecie,kiedy powiem,ze bylem i zawsze bede Polakiem.Na 1 > 00 > > PROCENT.ok?WIERZYCIE? > Od tej chwili jestes moim przyjacielem Maurycy,a Vist moze mi nie wierzyc.Ja jemu tez nie wierze,bo on przewrotny.Pozdrowka Maurycy,Szlomcio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: DO Szlomcia IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 11.06.01, 00:53 Tak trzymaj brachu. Gość portalu: Szlomcio napisał(a): > Gość portalu: maurycy napisał(a): > > > Gdybyś Szlomcio nie był to byś chulał w ydisz lub po hebrajsku. > > > > Gość portalu: sZLOMCIO napisał(a): > > > > > Ciekawe jak zareagujecie,kiedy powiem,ze bylem i zawsze bede Polakiem > .Na 1 > > 00 > > > PROCENT.ok?WIERZYCIE? > > > > Od tej chwili jestes moim przyjacielem Maurycy,a Vist moze mi nie wierzyc.Ja je > mu > tez nie wierze,bo on przewrotny.Pozdrowka Maurycy,Szlomcio. Odpowiedz Link Zgłoś