Gość: ibis IP: w3cache:* / 10.6.16.* 31.07.03, 14:47 Brednie.,nie miał większych problemów,niż przeciętny aktorzyna grający zawsze to samo i tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as31 Stalin był paranoikiem i nałogowo amerykańskie filmy.. IP: 194.181.190.* 31.07.03, 15:05 oglądał, film był dla niego b.ważnym narzędziem władzy (propagandy).W sumie:b.możliwe. Ibis pewnie o tym nie wie, za młody i niedokształcony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Na Wayne'a nieudolnie, na Reagana za późno :) IP: 152.75.142.* 31.07.03, 20:19 Dowody na to są, zwłaszcza jest dokumentacja udaremnienia zamachu dwóch agentów NKVD na Wayne'a w Meksyku, gdzie kręcił film. Za to z Trockim mu się udało. Do aktora nazwiskiem Reagan już się nie zdążył dobrać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
orbulon Re: Na Wayne'a nieudolnie, na Reagana za późno :) 02.08.03, 11:49 J.Wayne nie był marnym aktorzyną. Wprost przeciwnie. Zapisał się w kinie jako wielce utalentowany aktor, który choć grał przeważnie kowbojów to i inne elementy wyszły mu dobrze {Oskar za "True Gritt" w 1969r.}. A, że Stalin go chciał zabić. Cóż chory człowiek miewa różne szalone pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: Stalin chciał uśmiercić Johna Wayne'a - książ IP: *.mco.bellsouth.net 02.08.03, 16:26 Gość portalu: ibis napisał(a): > Brednie.,nie miał większych problemów,niż przeciętny aktorzyna > grający zawsze to samo i tak samo. >> Wayne byl skurwesynem, ktory nawet na swoich przyjaciol donosil Komisji Mc Carthy'ego ze sa komunistami, co konczylo sie na zrujnowanej karierze wielu zwiazanych z filmem. Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 as31-ciekawi mie jakiego ty masz szefa ... 02.08.03, 17:07 To jest bardzo wazne .. Od tego zalezy bowiem twoj stan psychiczny.... Szefow dzielimy na 5 grup: 1. Pedalow. 2. Superpedalow. 3. Antypedalow. 4. Pedalow-magikow. 5. Pedalow-pirotechnikow. Dlaczego? Szef Pedal mowi: "Ja Cie as31 wypierdole..." Szef Superpedal mowi: "Ja Was wszystkich wypierdole". Szef Antypedal mowi: "Ja sie as31 z Toba pierdolic nie bede!" Szef Pedal-magik mowi: "Ja Cie as31 tak wypierdole, ze ty nawet nie zauwazysz kiedy." Szef Pedal-pirotechnik mowi: "Ja Cie as31 wypierdole z hukiem". P.S. Jest jeszcze Szef pedal-McGyver: "Ja Was as31 wypierdole w kosmos golymi rekami...". Odpowiedz Link Zgłoś
orbulon Re: Stalin chciał uśmiercić Johna Wayne'a - książ 04.08.03, 11:32 Za donoszenie komisji Mcarthego w szczególności kocham Wayna. Należało za wszelką cenę oczyścić Hollywood z komuchów. Wiadomo, że po zakończeniu II wojny św. było to największe niebezpieczeństwo dla świata. Odpowiedz Link Zgłoś