Dodaj do ulubionych

JUZ SIE OBUDZILEM - SNIL MI SIE POKOJ

IP: 213.8.97.* 20.08.03, 14:39

Przestalem snic. Juz w to nie wierze.
Moje poprzednie watki, w ktorych bredzilem o porozumieniu i o szalom, sa
nieaktualne.
Moge teraz z Wami podyskutowac o zurku i bigosie i jeszcze innych
przysmakach polskich do ktorych tesknie, ale nie o pokoju z Arabami.
Pozdrawiam
T44
Obserwuj wątek
    • Gość: dana33 Re: JUZ SIE OBUDZILEM - SNIL MI SIE POKOJ IP: *.jazo.org.il 20.08.03, 15:37
      Gość portalu: Tomek44 napisał(a):

>
      > Przestalem snic. Juz w to nie wierze.
      > Moje poprzednie watki, w ktorych bredzilem o porozumieniu i o szalom, sa
      > nieaktualne.
      > Moge teraz z Wami podyskutowac o zurku i bigosie i jeszcze innych
      > przysmakach polskich do ktorych tesknie, ale nie o pokoju z Arabami.
      > Pozdrawiam
      > T44

nu, tym razem to chyba juz wszyscy sie obudzilismy. po prostu nie ma z kim
      gadac. wiec trzeba cos w koncu zrobic. jaki kraj bylby gotow to znosic?
      • greatwhite Pytanie do dany: 20.08.03, 19:54
        Gość portalu: dana33 napisał(a):

> nu, tym razem to chyba juz wszyscy sie obudzilismy. po prostu nie ma z kim
        > gadac. wiec trzeba cos w koncu zrobic. jaki kraj bylby gotow to znosic?

W zeszlym tygodniu w polowie negocjacji, podczas zawieszenia broni, Izrael
        zerwal ten tymaczasowy pokoj i zabil paru Palestynczykow ktorzy podobno byli
        zwiazani z terrorystycznymi organizacjami.

Dlaczego jestes nagle zaskoczona ze Hamas odpowiedzial wczorajszym zamachem?
        To chyba bylo do przeiwdzenia. Jak mozna zerwac zawieszenia broni, ktore
        trwalo juz od miesiaca, i spodziewac sie ze przeciwnik to zignoruje?

Dodam jeszcze ze negocjacje byly w fazie ktora wymagala od Zydow przekazania
        malej czescio ziemi okupowanej pod kontrole Palestynczykow.

Izrael po prtostu sprowokowal Hamas i przez to poswiecil wczoraj 20 Zydow za
        ziemie ukradziona ktorej nie zamierza oddac.

pozdrowienia.
      • Gość: againstisrael Re: JUZ SIE OBUDZILEM - SNIL MI SIE POKOJ IP: *.chello.pl 20.08.03, 20:22
        wroc do polski
        po co jechac do arabow skoro nie da sie zyc z nimi?
      • Gość: piekny lolo Nu IP: *.dip.t-dialin.net 20.08.03, 21:31
        dana33. Ty komus "smoka" ciagniesz, ze tak ciagle robisz to nu, nu, nu ?
    • fredzio54 Re: JUZ SIE OBUDZILEM - SNIL MI SIE POKOJ 20.08.03, 15:55
      Tomku nu mnialem racje jestesm dlugo w Izraelu araba rozumja zelazna reke
      czeby ich wypedzic a la wisla II opercja z mukaata plaska ziemie zrobic
      • Gość: dana33 Re: JUZ SIE OBUDZILEM - SNIL MI SIE POKOJ IP: *.jazo.org.il 20.08.03, 16:03
        fredzio54 napisał:

> Tomku nu mnialem racje jestesm dlugo w Izraelu araba rozumja zelazna reke
        > czeby ich wypedzic a la wisla II opercja z mukaata plaska ziemie zrobic

razem z zawartoscia....
    • Gość: Tomek44 Re: JUZ SIE OBUDZILEM - SNIL MI SIE POKOJ IP: 213.8.97.* 20.08.03, 16:27
      Mam nadzieje, ze znowu zasne i bedzie snil mi sie pokoj. Narazie to jakies
      koszmary senne.
      Tyle dzieci rannych i kobiety w ciazy. Na dodatek uderzyli akurat w tych,
      ktorzy byli im przychylni. Uderzyli w tych co nie ida do wojska, nie biora
      udzialu w polityce i nigdy nie trzymali karabinu w rece. Oni sie tylko modla i
      czekaja na Mesjasza.
      Szescioro dzieci zginelo (niemowlat), a 39 dzieci jest rannych. Ile z nich
      umrze? Ile bedzie kalekami? Moze mi ktos wytlumaczy dlaczego?
      Zamachowiec byl nauczycielem i mial dwoje wlasnych dzieci. Jak to nazwac?
      Ci ludzie mieszkaja tam od dawna, jeszcze przed powstaniem panstwa Izrael.
      Nikomu nie zabrali ziemi. To jest stara religijna dzielnica. Kiedys zyli z
      nimi w symbiozie. To jest nie tylko fanatyzm. To jest dzicz.
      • Gość: A.D. Istotnie to jest DZICZ!!! IP: *.mco.bellsouth.net 20.08.03, 16:35

> Mam nadzieje, ze znowu zasne i bedzie snil mi sie pokoj. Narazie to jakies
        > koszmary senne.
        > Tyle dzieci rannych i kobiety w ciazy. Na dodatek uderzyli akurat w tych,
        > ktorzy byli im przychylni. Uderzyli w tych co nie ida do wojska, nie biora
        > udzialu w polityce i nigdy nie trzymali karabinu w rece. Oni sie tylko modla
        i
        > czekaja na Mesjasza.
        > Szescioro dzieci zginelo (niemowlat), a 39 dzieci jest rannych. Ile z nich
        > umrze? Ile bedzie kalekami? Moze mi ktos wytlumaczy dlaczego?
        > Zamachowiec byl nauczycielem i mial dwoje wlasnych dzieci. Jak to nazwac?
        > Ci ludzie mieszkaja tam od dawna, jeszcze przed powstaniem panstwa Izrael.
        > Nikomu nie zabrali ziemi. To jest stara religijna dzielnica. Kiedys zyli z
        > nimi w symbiozie. To jest nie tylko fanatyzm. To jest dzicz.

>> Dzicz syjonistyczna Chazarow, ktorzy pod egida religii ukradli idealy i
        dazenia zydow, no i przeksztalcili je w terroryzm, morderstwa, tortury,
        grabiez ziemi, tworzenie obozu koncentracyjnego 'Palestyna', etc., etc.

>> Kto terroryzmem wojuje, ten autobusem Diabla laduje....

>> Kradzione nie wszystkich zydow tuczy....
        • fredzio54 Re: Istotnie to jest DZICZ!!! 20.08.03, 16:38
          Gość portalu: A.D. napisał(a):

> Gość portalu: Tomek44 napisał(a):
          >
          > > Mam nadzieje, ze znowu zasne i bedzie snil mi sie pokoj. Narazie to jakies
          >
          > > koszmary senne.
          > > Tyle dzieci rannych i kobiety w ciazy. Na dodatek uderzyli akurat w tych,
          > > ktorzy byli im przychylni. Uderzyli w tych co nie ida do wojska, nie bior
          > a
          > > udzialu w polityce i nigdy nie trzymali karabinu w rece. Oni sie tylko mod
          > la
          > i
          > > czekaja na Mesjasza.
          > > Szescioro dzieci zginelo (niemowlat), a 39 dzieci jest rannych. Ile z nich
          >
          > > umrze? Ile bedzie kalekami? Moze mi ktos wytlumaczy dlaczego?
          > > Zamachowiec byl nauczycielem i mial dwoje wlasnych dzieci. Jak to nazwac?
          > > Ci ludzie mieszkaja tam od dawna, jeszcze przed powstaniem panstwa Izrael.
          >
          > > Nikomu nie zabrali ziemi. To jest stara religijna dzielnica. Kiedys zyli z
          >
          > > nimi w symbiozie. To jest nie tylko fanatyzm. To jest dzicz.
          >
          >
          > >> Dzicz syjonistyczna Chazarow, ktorzy pod egida religii ukradli idealy
          > i
          > dazenia zydow, no i przeksztalcili je w terroryzm, morderstwa, tortury,
          > grabiez ziemi, tworzenie obozu koncentracyjnego 'Palestyna', etc., etc.
          >
          > >> Kto terroryzmem wojuje, ten autobusem Diabla laduje....
          >
          > >> Kradzione nie wszystkich zydow tuczy....
          ADioto lucifer czeka na ciebie na kolacje !
        • Gość: Tomek44 juz wylazles z nory AD IP: 213.8.97.* 20.08.03, 16:45

• Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 20.08.03, 17:06
            >>Wlasnie studiuje rozklady jazdy autobusow w Jerozolimie...
            • Gość: Oozie Re: He,he... IP: *.*.*.* 20.08.03, 17:08
              Gość portalu: A.D. napisał(a):

> >>Wlasnie studiuje rozklady jazdy autobusow w Jerozolimie...

Zawiedziesz się. One nie jeżdżą według rozkładu.
              Albo dowiesz się jak ci bomba w życi eksploduje po kilku godzinach spędzonych
              na przystanku, kiedy autobusu anie widu ani słychu...
      • fredzio54 Re: JUZ SIE OBUDZILEM - SNIL MI SIE POKOJ 20.08.03, 16:36

> Mam nadzieje, ze znowu zasne i bedzie snil mi sie pokoj. Narazie to jakies
        > koszmary senne.
        > Tyle dzieci rannych i kobiety w ciazy. Na dodatek uderzyli akurat w tych,
        > ktorzy byli im przychylni. Uderzyli w tych co nie ida do wojska, nie biora
        > udzialu w polityce i nigdy nie trzymali karabinu w rece. Oni sie tylko modla
        i
        > czekaja na Mesjasza.
        > Szescioro dzieci zginelo (niemowlat), a 39 dzieci jest rannych. Ile z nich
        > umrze? Ile bedzie kalekami? Moze mi ktos wytlumaczy dlaczego?
        > Zamachowiec byl nauczycielem i mial dwoje wlasnych dzieci. Jak to nazwac?
        > Ci ludzie mieszkaja tam od dawna, jeszcze przed powstaniem panstwa Izrael.
        > Nikomu nie zabrali ziemi. To jest stara religijna dzielnica. Kiedys zyli z
        > nimi w symbiozie. To jest nie tylko fanatyzm. To jest dzicz.
        Odkiedy goje gnoje placza na nasza krew, kiedy nasz mordowali to polacy sie
        chustali robili geszefte z mordercami sznaps a polki udawli jako matracy i
        dostali futra.
        Naszczescie mamy IDF z bzez tego durnego pijaka BUSHArabush, jego rece sa
        zawiozane, czeba na koncu arabow wypedzic nie ladnie ale praktycznie
        ja nie wierze w pokoju z arabami tak samo z milosci gojow do zydow.
        Jakolwiek goj szuka kontakt do zyda to napewno chce go przykonac wierzyc w tym
        nie udanym zydzie z nazaretu.
        • Gość: Oozie Re: JUZ SIE OBUDZILEM - SNIL MI SIE POKOJ IP: *.*.*.* 20.08.03, 16:42
          Nie ma co ztym mańkiem czy jak mu tam AD gadać.
          Debil od Chazarów.
        • werw Re: JUZ SIE OBUDZILEM - SNIL MI SIE POKOJ 20.08.03, 18:29
          Masz szczęście gnojku że jesteś daleko
    • werw Re: JUZ SIE OBUDZILEM - SNIL MI SIE POKOJ 20.08.03, 18:48
      Gdyby nie kontrola fitosanitarna na granicy, przysłałbym
      Ci trochę tego bigosu. Pzdr.
      • Gość: Tomek44 Re: JUZ SIE OBUDZILEM - SNIL MI SIE POKOJ IP: *.inter.net.il 20.08.03, 19:40
        Mam nadzieje, ze przywitam Cie w Izraelu prawdziwym polskim bigosem.
      • didjeridu Re: JUZ SIE OBUDZILEM - SNIL MI SIE POKOJ 20.08.03, 21:12
        werw napisał:

> Gdyby nie kontrola fitosanitarna na granicy, przysłałbym
        > Ci trochę tego bigosu. Pzdr.

Nic lepszego jak bigos z servera

Werw jest specjalista.
        • didjeridu P.S 20.08.03, 21:14
          didjeridu napisała:

> werw napisał:
          >
          > > Gdyby nie kontrola fitosanitarna na granicy, przysłałbym
          > > Ci trochę tego bigosu. Pzdr.
          >
          >
          > Nic lepszego jak bigos z servera
          >
          > Werw jest specjalista.

Szkoda jednak, bo ten jest w lapach szajki ...
          • Gość: Tomek44 Re: P.S IP: *.inter.net.il 20.08.03, 21:23
            didjeridu napisała:

> didjeridu napisała:
            >
            > > werw napisał:
            > >
            > > > Gdyby nie kontrola fitosanitarna na granicy, przysłałbym
            > > > Ci trochę tego bigosu. Pzdr.
            > >
            > >
            > > Nic lepszego jak bigos z servera
            > >
            > > Werw jest specjalista.
            >
            > Szkoda jednak, bo ten jest w lapach szajki ...
            W Izraelu mozna zrobic naprawde doskonaly polski bigos. Mamy tutaj wszystkie
            potrzebne skladniki. Nawet polska kapuste kiszona mozna tutaj kupic. Nie mowie
            juz o innych "koszernych" dodatkach. Swiat sie skurczyl. Polska jest bardzo
            blisko. Wystarczy wejsc do naszych sklepow.
            Pozdrawiam.T44
    • puls Sorry trzeba byc ograniczonym zeby wierzyc w pokoj 20.08.03, 19:07
      z arabstwem ,
      tacy jak wy ,
      glosowaliscie na Rabina i Baraka i wy tez ponosicie
      odpowiedzialnosc za to co sie dzieje.
      Mocne slowa ale prawdziwe .
      • Gość: Tomek44 do pulsa IP: *.inter.net.il 20.08.03, 19:38
        puls napisał:

> z arabstwem ,
        > tacy jak wy ,
        > glosowaliscie na Rabina i Baraka i wy tez ponosicie
        > odpowiedzialnosc za to co sie dzieje.
        > Mocne slowa ale prawdziwe .
        Nigdy nie bylem milosnikiem Baraka. Co do Rabina miewalem rozne stany
        uczuciowe. Mialem jednak nadzieje.
        Glosowalem na Szarona, bo Barak nie wzbudzal mojego zaufania. Zdania nie
        zmienilem, choc naleze do partii Lapida.
        • Gość: Wuj Ingmar No to nigdy Ci się sie śnił ten pokój IP: *.client.attbi.com 20.08.03, 19:56

> Glosowalem na Szarona

Kraj macie demokratyczny (co niekoniecznie znaczy praworządny) i wybraliście
          sobie osobnika "zaprowadzającego pokój" pokój przy pomocy pięści. Cóż, druga
          strona odpłaca Wam tym samym, i doprawdy nie rozumiem, skąd zdziwienie.
          Wybierajcie sobie dalej w tej Palestynie Szaronów (jedni) i Arafatów (drudzy) i
          wesołej zabawy. Tylko nie skowyczcie przed całym światem, jak to krzywda Wam
          się dzieje.

P.S. Gdyby Szaron nie był Żydem, to dawno gniłby w więzieniu jako zbrodniarz
          wojenny.

"In 1953, following a murderous attack of a mother and her two children by
          Palestinian infiltrators who passed the Israeli border near to the Jordanian
          village of Quibya, Sharon and his commando unit, now named 'the 101', were
          called for action. Sharon was ordered to penetrate the village of Quibya, to
          blow up as many houses and to inflict as many casualties on its inhabitants as
          possible. Sharon was the right man for the job. The raid was a complete
          success. Quibya was reduced to pile of rubble. More than 50 houses were
          destroyed. Sixty-one civilians, most of them women and children, had been
          killed. A UN observer who visited the site came to a clear conclusion that the
          villagers had been forced to stay in their houses while they were blown up.
          The Quibya massacre provoked international condemnation including an anti-
          Israeli resolution by the UN Security Council. In a debate within the Israeli
          government Moshe Sharet, the moderate foreign minister, called for the issue of
          an official statement expressing regret over the action. Ben Gurion, the PM,
          had a different idea.
          In a radio broadcast the following day, he denied IDF involvement in the raid,
          he lied and blamed the action on Israeli villagers who retaliated beyond
          measure. As we know, Sharon's military career was not at all harmed, as a
          matter of fact, very much the opposite. Sharon and 'the 101' came to represent
          the new Hebraic military man: a murderous soldier who attacks beyond the enemy
          line, a soldier who goes far beyond orders even if it means divorcing himself
          from any familiar concept of mercy and humanity. Not only was Sharon's career
          not adversely affected, but he was now seen as the most promising young Israeli
          officer."

www.gush-shalom.org/temp_pics/sharon.html

• Gość: Wuj Ingmar Arik - złe miejsce, zły czas IP: *.client.attbi.com 20.08.03, 20:09

> Glosowalem na Szarona

Gdyby się Szaron urodził, powiedzmy, w niemieckiej rodzinie na początku XX
            wieku, to miałby wspaniałe widoki na wybitną karierę w SS.

"Earlier in 1953, Sharon led another punitive raid against an Egyptian-run
            refugee camp in the Gaza Strip. Interviews with participants reveal that even
            some of his own soldiers were uneasy at his ruthlessness and objected to the
            plan. But the attack went ahead and 15 people were killed. "

"Another alleged operation involved an ambush of women who were crossing
            Israel's border to get water from a village near Jerusalem. Sharon's supporters
            dismiss such stories as 'ancient history'. " [Bohater, kur...!]

• Gość: Tomek44 Re: Arik - złe miejsce, zły czas IP: *.inter.net.il 20.08.03, 20:15
              ...Nawet jezeli jestes idiota, staraj sie nie byc glupi...
              Winston Groom
            • Gość: Wuj Ingmar Przepraszam, zapomniałem podać link IP: *.client.attbi.com 20.08.03, 20:25
              "From butcher to 'Lion' to Prime Minister of Israel"

www.guardian.co.uk/israel/Story/0,2763,433318,00.html
          • Gość: marcin Re: No to nigdy Ci się sie śnił ten pokój IP: w3cache:* / 192.168.20.* 20.08.03, 20:16
            Izraelczycy!
            (nie myslić z lewackimi idiotami pochodzenia żydowskiego typu Cohn-Bendit,
            Michnik czy Gebert ps. "Warszawski" których absolutnie nie popieram, nie ze
            względu na narodowość lecz na chorobliwe lewicowe poglądy; zresztą oni sami
            dążą do udupienia Izraela)

ja was popieram, mam nadzieję że kidy Bush będzie już na 2 kadencji wyda
            wreszcie jedyną słuszną decyzję która zakończy ten idiotyczny konflikt
            Ziemia Izraela będzie dla Izraelczyków a kraje arabskie dla Arabów.

Marcin
          • Gość: Wuj Ingmar "Only I can bring you peace" IP: *.client.attbi.com 20.08.03, 20:22
            'Only I can bring you peace and security and protect Jerusalem. Because I know
            the Arabs and the Arabs know me.' [Cytat przedwyborczy z Szarona]

Ja się przyznaję do niewiedzy. Nie znam Arabów. Mogę tylko sobie wyobrazić, co
            sam bym zrobił, gdyby ktoś sobie ze mną (czy z moim krajem) próbował postępować
            metodami Szarona. A zrobiłbym tyle niesympatycznych rzeczy moim przeciwnikom,
            ile bym zdołał.
            • Gość: Tomek44 Re: 'Only I can bring you peace' IP: *.inter.net.il 20.08.03, 20:31
              Gość portalu: Wuj Ingmar napisał(a):

> 'Only I can bring you peace and security and protect Jerusalem. Because I
              know
              > the Arabs and the Arabs know me.' [Cytat przedwyborczy z Szarona]
              >
              > Ja się przyznaję do niewiedzy. Nie znam Arabów. Mogę tylko sobie wyobrazić,
              co
              > sam bym zrobił, gdyby ktoś sobie ze mną (czy z moim krajem) próbował
              postępować
              >
              > metodami Szarona. A zrobiłbym tyle niesympatycznych rzeczy moim
              przeciwnikom,
              > ile bym zdołał.

A Szarona znasz? Tylko z prasy.Chyba, ze chodziles do niego na pogawedki.
              ...Nie dowierzaj prasie. Wiecej sie dowiesz majac oczy i uszy otwarte...
              Winston Groom
              • Gość: Wuj Ingmar Re: 'Only I can bring you peace' IP: *.client.attbi.com 20.08.03, 21:00

> A Szarona znasz? Tylko z prasy.

Nie znam, ale to, czy go znam, czy nie, w niczym nie zmienia konkluzji o
                skuteczności jego metod zaprowadzania pokoju.

"Mogę tylko sobie wyobrazić co sam bym zrobił, gdyby ktoś sobie ze mną (czy z
                moim krajem) próbował postępować metodami Szarona. A zrobiłbym tyle
                niesympatycznych rzeczy moim przeciwnikom, ile bym zdołał."

• Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 20.08.03, 21:24

> Gość portalu: Wuj Ingmar napisał(a):
                >
                > > 'Only I can bring you peace and security and protect Jerusalem. Because I
                > know
                > > the Arabs and the Arabs know me.' [Cytat przedwyborczy z Szarona]
                > >
                > > Ja się przyznaję do niewiedzy. Nie znam Arabów. Mogę tylko sobie wyobrazić
                > ,
                > co
                > > sam bym zrobił, gdyby ktoś sobie ze mną (czy z moim krajem) próbował
                > postępować
                > >
                > > metodami Szarona. A zrobiłbym tyle niesympatycznych rzeczy moim
                > przeciwnikom,
                > > ile bym zdołał.
                >
                > A Szarona znasz? Tylko z prasy.Chyba, ze chodziles do niego na pogawedki.
                > ...Nie dowierzaj prasie. Wiecej sie dowiesz majac oczy i uszy otwarte...
                > Winston Groom

>. A Herr Adolfa Hitlera znasz? Z opowiadan chyba, no i z antyhitlerowskiej
                propagandy. Nie dowierzaj glupotom. Wiecej sie dowiesz majac oczy i uszy
                otwarte...

>> Sharon jest w tym gorszy od Hitlera, ze sam bezposrednio wydal rozkazy,
                planowal ludobojstwo, no i ma krew niewinnych Palestynczykow na swoich
                pazurach!! Szubienice ( wzmocniona...) dla tego ludobojcy!!!
            • Gość: z daleka Re: 'Only I can bring you peace' IP: *.inter.net.il 20.08.03, 21:06
              Jestes wuju ignorantem, szczerym bo przyznajacym sie do niewiedzy, ale nadal
              ignorantem co mimo braku wiedzy uparcie wyspowiada kretynskie opinie. Dziwie
              sie niektorym ludziom ze tak bezwstydnie, z chamskim tupetem rzna medrcow
              majac tylko siano w glowie.
              • Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 20.08.03, 21:19
                Gość portalu: z daleka napisał(a):

> Jestes wuju ignorantem, szczerym bo przyznajacym sie do niewiedzy, ale nadal
                > ignorantem co mimo braku wiedzy uparcie wyspowiada kretynskie opinie. Dziwie
                > sie niektorym ludziom ze tak bezwstydnie, z chamskim tupetem rzna medrcow
                > majac tylko siano w glowie.

>>Ktorys z tych poszatkowanych zydow musial miec wscieklizne, ktora sie
                zakazila raszta, wscieklych i tak, zydow. Caly swiat zlozony jest
                z 'ignorantow', i tylko zydzi nimi nie sa. Az do czasu kiedy szlachetni
                Palestynczycy ich wylecza. Starymi, wyprobowanymi metodami upustu juchy....

>. Czego im sedecznie zycze!!! Smierc okupantom!!!
        • puls do Tomka 20.08.03, 21:24

> puls napisał:
          >
          > > z arabstwem ,
          > > tacy jak wy ,
          > > glosowaliscie na Rabina i Baraka i wy tez ponosicie
          > > odpowiedzialnosc za to co sie dzieje.
          > > Mocne slowa ale prawdziwe .
          > Nigdy nie bylem milosnikiem Baraka. Co do Rabina miewalem rozne stany
          > uczuciowe. Mialem jednak nadzieje.
          > Glosowalem na Szarona, bo Barak nie wzbudzal mojego zaufania. Zdania nie
          > zmienilem, choc naleze do partii Lapida.

To juz lepiej , mierza mnie te chore lewaki w Izraelu ,
          do ktorych nic nie dociera i ktorzy nie moga wyciagnac
          wnioskow z histori.
          Powtarzaja te same wytarte slogany , ci zdrajcy to judenrad .
          Sprzedaja Izrael arabstwu jak judenrad sprzedawal Zydow
          hitlerowcom.
          Islam to faszyzm i tak trzeba z nim walczyc jak kiedys z Hitlerem.
          • wtracalski Sen woła - lewaka 20.08.03, 22:39
            puls napisał:

> Gość portalu: Tomek44 napisał(a):
            >
            > > puls napisał:
            > >
            > > > z arabstwem ,
            > > > tacy jak wy ,
            > > > glosowaliscie na Rabina i Baraka i wy tez ponosicie
            > > > odpowiedzialnosc za to co sie dzieje.
            > > > Mocne slowa ale prawdziwe .
            > > Nigdy nie bylem milosnikiem Baraka. Co do Rabina miewalem rozne stany
            > > uczuciowe. Mialem jednak nadzieje.
            > > Glosowalem na Szarona, bo Barak nie wzbudzal mojego zaufania. Zdania nie
            > > zmienilem, choc naleze do partii Lapida.
            >
            > To juz lepiej , mierza mnie te chore lewaki w Izraelu ,
            > do ktorych nic nie dociera i ktorzy nie moga wyciagnac
            > wnioskow z histori.
            > Powtarzaja te same wytarte slogany , ci zdrajcy to judenrad .
            > Sprzedaja Izrael arabstwu jak judenrad sprzedawal Zydow
            > hitlerowcom.
            > Islam to faszyzm i tak trzeba z nim walczyc jak kiedys z Hitlerem.

Precz z walką! Aby obezwładnić złość, jest inna rada: ufnie spojrzeć dość.
            Napastnik się rozczuli, otworzy ramiona, zapłacze: i walka skończona.
            Tak myślał wół. Leb kornie opuścił w dół i badał, czy nie przenika jakieś
            wzruszenie rzeźnika. Rzeźnik zaś po rękojeść wbił mu w gardziel nóż i już.
            (Benedykt Hertz, 1872-1952)
          • wojo1111 Islam zawsze flirtowal z faszyzmem teraz jest nim. 20.08.03, 22:45

****Faszyzm_idzie_z_Islamem_tak_jak_kiedys_!!!!!!!
            Autor: wojo!!!!@NOSPAM.gazeta.pl

Osama bin Hitler (Zycie Warszawy)

Na spotkaniu w Bawarii weterani SS nadali Osamie bin Ladenowi tytuł
            honorowego
            Prusaka. Według szwajcarskiego ideologa Ahmeda Hubera, po 11 września
            nadszedł
            czas na sojusz europejskiej skrajnej prawicy i islamistów. Obie strony
            łączy
            nienawiść do zachodniej demokracji, USA oraz Żydów. Pierwsze oznaki
            porozumienia między skrajną prawicą, a islamistami można było
            zaobserwować już
            10 lat temu. W 1991 r. niemieccy neonaziści usiłowali stworzyć Legion
            Condor,
            którego celem miała być walka po stronie irackiej podczas wojny w Zatoce.
            Legion nie zdołał sformować się przed zakończeniem walk, ale w kręgach
            fundamentalistów dostrzeżono inicjatywę. W sześć lat później ekstremiści
            z
            niemieckiej Narodowej Partii Demokratycznej (NPD) planowali
            zorganizowanie w
            Bejrucie konferencji "Ostateczne rozwiązanie kwestii żydowskiej". Jej
            celem
            miało być ukazanie "prawdy o holocauście". Jak doniósł "Washington Post",
            obok
            skrajnej prawicy z Europy w spotkaniu mieli wziąć udział przedstawiciele
            libańskiego Hezbollahu i innych grup muzułmańskich. Do konferencji jednak
            nie
            doszło, gdyż władze libańskie zakazały jej przeprowadzenia. Nic jednak
            nie
            zbliżyło ekstremistów tak mocno, jak zamach na USA z 11 września ub.r.
            Atak
            zafascynował wielu działaczy europejskiej skrajnej prawicy i skinheadów.
            Otwarcie zaczęli wyrażać podziw dla bin Ladena, który "uderzył w USA i
            interesy
            żydowskie tak silnie, jak nikt dotychczas". Na demonstracjach niemieckich
            i
            szwajcarskich neonazistów pojawiły się znaczki z Osamą i chusty-arafatki.
            Falę
            popularności al-Qaidy w kręgach ekstremistów dostrzegł szwajcarski
            ekscentryk
            Ahmed Huber. Ten skrajnie prawicowy ideolog jakiś czas temu przeszedł na
            islam
            i zaczął propagować sojusz faszystowsko-islamski. Huber jest dyrektorem
            szwajcarskiej firmy Nada Management, która, według Amerykanów, zajmuje
            się
            m.in. finansowym doradztwem dla sieci bin Ladena. Po 11 września Huber
            ogłosił,
            że nadszedł czas na porozumienie między skrajną prawicą i islamistami.
            Obecnie
            stara się on pośredniczyć w nawiązywaniu kontaktów między różnymi
            ruchami.
            Niemieckie organizacje antynazistowskie zwracają uwagę, że po ataku na
            USA w
            ruchu neonazistów dochodzi do podziałów na tle współpracy z muzułmanami.
            Część
            starych liderów trzyma się twardo dotychczasowej strategii, wyrażonej w
            haśle "bić Araba". Inni, zwłaszcza młodzi, dostrzegli jednak nowe
            możliwości,
            jakie dałby sojusz z islamistami przeciw zachodniej demokracji. Horst
            Mahler z
            Narodowej Partii Demokratycznej ujawnił, że coraz częściej dochodzi do
            przyjaznych kontaktów z muzułmańskimi radykałami, w tym z
            Palestyńczykami.
            Czyli tak jak za Hitlera w czasie II Wojny Swiatowej (2 dywizje SS
            muzulmanskie i kontakty rozlegla pomoc arabska faszystom.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka