fredzio54 22.08.03, 18:43 www.geocities.com/theavonladyil/latrun/tavor.htm Jaki solidna zydowska robota ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schlagbaum Re: Nowy swiety Izraelski Karabin Tavor 22.08.03, 19:02 fredzio54 napisał: > www.geocities.com/theavonladyil/latrun/tavor.htm > Jaki solidna zydowska robota ! Daj sie na probe zastrzelic Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Nowy swiety Izraelski Karabin Tavor 22.08.03, 19:03 schlagbaum napisał: > fredzio54 napisał: > > > www.geocities.com/theavonladyil/latrun/tavor.htm > > Jaki solidna zydowska robota ! > > Daj sie na probe zastrzelic a moze ty postawisc sie goju ! Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Nowy swiety Izraelski Karabin Tavor 22.08.03, 20:35 fredzio54 napisał: > schlagbaum napisał: > > > fredzio54 napisał: > > > > > www.geocities.com/theavonladyil/latrun/tavor.htm > > > Jaki solidna zydowska robota ! > > > > Daj sie na probe zastrzelic > a moze ty postawisc sie goju ! Ciekawe, czy tak jak nasz niepowtarzalny klasyczny UZI, również i TAVOR zapanuje w gangsterskich i policyjnych filmach. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Nowy swiety Izraelski Karabin Tavor 22.08.03, 20:41 wtracalski napisał: > fredzio54 napisał: > > > schlagbaum napisał: > > > > > fredzio54 napisał: > > > > > > > www.geocities.com/theavonladyil/latrun/tavor.htm > > > > Jaki solidna zydowska robota ! > > > > > > Daj sie na probe zastrzelic > > a moze ty postawisc sie goju ! > > Ciekawe, czy tak jak nasz niepowtarzalny klasyczny UZI, również i TAVOR > zapanuje w gangsterskich i policyjnych filmach. Czy chcesz przez to powiedziec, ze wielu ludziom, podobnie jak tobie kojarzy sie "itraelskie=gangsterskie" ? Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Nowy swiety Izraelski Karabin Tavor 22.08.03, 21:04 schlagbaum napisał: > wtracalski napisał: > > > fredzio54 napisał: > > > > > schlagbaum napisał: > > > > > > > fredzio54 napisał: > > > > > > > > > www.geocities.com/theavonladyil/latrun/tavor.htm > > > > > Jaki solidna zydowska robota ! > > > > > > > > Daj sie na probe zastrzelic > > > a moze ty postawisc sie goju ! > > > > Ciekawe, czy tak jak nasz niepowtarzalny klasyczny UZI, również i TAVOR > > zapanuje w gangsterskich i policyjnych filmach. > > > Czy chcesz przez to powiedziec, ze wielu ludziom, podobnie jak tobie kojarzy > sie "itraelskie=gangsterskie" ? Niezupełnie, chcę powiedzieć, że do walki z gangsterami izraelskie środki są najlepsze. Myślałem, ze to zrozumiałe. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Nowy swiety Izraelski Karabin Tavor 22.08.03, 21:20 wtracalski napisał: > schlagbaum napisał: > > > wtracalski napisał: > > > > > fredzio54 napisał: > > > > > > > schlagbaum napisał: > > > > > > > > > fredzio54 napisał: > > > > > > > > > > > www.geocities.com/theavonladyil/latrun/tavor.htm > > > > > > Jaki solidna zydowska robota ! > > > > > > > > > > Daj sie na probe zastrzelic > > > > a moze ty postawisc sie goju ! > > > > > > Ciekawe, czy tak jak nasz niepowtarzalny klasyczny UZI, również i TAV > OR > > > zapanuje w gangsterskich i policyjnych filmach. > > > > > > Czy chcesz przez to powiedziec, ze wielu ludziom, podobnie jak tobie kojar > zy > > sie "itraelskie=gangsterskie" ? > > Niezupełnie, chcę powiedzieć, że do walki z gangsterami izraelskie środki są > najlepsze. Myślałem, ze to zrozumiałe. To mnie uspokoiles, bo myslalem, ze jeszcze jeden .......... Ale na szczescie- nie Odpowiedz Link Zgłoś
nierzyd Re: Nowy swiety Izraelski Karabin Tavor 22.08.03, 21:35 wtracalski napisał: > Ciekawe, czy tak jak nasz niepowtarzalny klasyczny UZI, również i TAVOR > zapanuje w gangsterskich i policyjnych filmach. > Niezupełnie, chcę powiedzieć, że do walki z gangsterami izraelskie środki są > najlepsze. Myślałem, ze to zrozumiałe. Osz ty kurwo jedna! "niepowtarzalny klasyczny UZI" panowal w "gangsterskich i policyjnych filmach" ale nie dlatego, bo policja go uzywala! I co pisze ta kurwa-falszywka dalej na ten temat? "do walki z gangsterami izraelskie środki są najlepsze!!!". No pewnie!!! Jak sie gangsterom da w lapy takie gowno, z ktorego najpierw zalatwiaja policjantow a na koniec swoich kolesiow!!! Ot zydowska logika! Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Nowy swiety Izraelski Karabin Tavor 22.08.03, 21:47 nierzyd napisał: > wtracalski napisał: > > > > Ciekawe, czy tak jak nasz niepowtarzalny klasyczny UZI, również i TAVOR > > zapanuje w gangsterskich i policyjnych filmach. > > > Niezupełnie, chcę powiedzieć, że do walki z gangsterami izraelskie środki > są > > najlepsze. Myślałem, ze to zrozumiałe. > > Osz ty kurwo jedna! "niepowtarzalny klasyczny UZI" panowal w "gangsterskich i > policyjnych filmach" ale nie dlatego, bo policja go uzywala! > > I co pisze ta kurwa-falszywka dalej na ten temat? "do walki z gangsterami > izraelskie środki są najlepsze!!!". > > No pewnie!!! Jak sie gangsterom da w lapy takie gowno, z ktorego najpierw > zalatwiaja policjantow a na koniec swoich kolesiow!!! > > Ot zydowska logika! O rany, twój nierzyd jeszcze się nie zagoił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Nowy swiety Izraelski Karabin Tavor IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 22.08.03, 23:54 wtracalski napisał: > Niezupełnie, chcę powiedzieć, że do walki z gangsterami izraelskie środki są > najlepsze. Myślałem, ze to zrozumiałe. Ale jakos tak sie sklada, ze policja malo uzywa UZI, ale raczej woli HK MP5, w roznych jego wersjach. A dla snajperow nie do rpzebicia jest PSG-1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Święty ? IP: *.acn.pl 22.08.03, 20:56 fredzio54 napisał: > www.geocities.com/theavonladyil/latrun/tavor.htm > Jaki solidna zydowska robota ! Pierwsze przykazanie Jam jest Pan, Bóg twój. Nie będziesz miał innych bogów obok Mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Święty ? IP: *.inter.net.il 23.08.03, 18:46 Gość portalu: CCCP napisał(a): > fredzio54 napisał: > > > www.geocities.com/theavonladyil/latrun/tavor.htm > > Jaki solidna zydowska robota ! > > > Pierwsze przykazanie > > Jam jest Pan, Bóg twój. Nie będziesz miał innych bogów obok Mnie. Zawsze szedl przed nami, kiedy szlismy do boju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Święty ? IP: *.acn.pl 23.08.03, 18:50 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > fredzio54 napisał: > > > > > www.geocities.com/theavonladyil/latrun/tavor.htm > > > Jaki solidna zydowska robota ! > > > > > > Pierwsze przykazanie > > > > Jam jest Pan, Bóg twój. Nie będziesz miał innych bogów obok Mnie. > > Zawsze szedl przed nami, kiedy szlismy do boju. Niejasne. Pan Bóg - czy nowy Święty? Odpowiedz Link Zgłoś
nierzyd trzecie zdjecie!! 22.08.03, 21:39 popatrzcie sobie na trzecie zdjecie. Widac na nim malego, tlustego okularnika, ktorego "duzy brat" wprowadza w tajniki strzelania zza wegla do swoich rowiesnikow. I te kurwy jeszcze mowia, ze bachorow terroryzmu nie ucza! Jak dla mnie to ten karabinek za bardzo pedalski. Wyglada jak jakis nieudany wibrator. W sam raz dla zydow. Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: trzecie zdjecie!! 22.08.03, 21:50 nierzyd napisał: > popatrzcie sobie na trzecie zdjecie. Widac na nim malego, tlustego okularnika, > ktorego "duzy brat" wprowadza w tajniki strzelania zza wegla do swoich > rowiesnikow. > > I te kurwy jeszcze mowia, ze bachorow terroryzmu nie ucza! > > Jak dla mnie to ten karabinek za bardzo pedalski. Wyglada jak jakis nieudany > wibrator. W sam raz dla zydow. Uważaj, zazdrość i zlość są bardzo szkodliwe dla nierzydów. Zgaga pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: trzecie zdjecie!! 22.08.03, 22:14 te wperdalajski wpierdalaj swoj czulent szabasowy i nie smrodz tu po forum Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: trzecie zdjecie!! 22.08.03, 22:19 wesoly3 napisał: > te wperdalajski > wpierdalaj swoj czulent szabasowy > i nie smrodz tu po forum Och, jakem się przestraszył! Aż mi koszula zbielała! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokol Narzedzia zbrodni opanowaliscie do perfekcji. IP: *.tnt9.chiega.da.uu.net 22.08.03, 22:27 Zydowskie syjomistyczne wynalazki do mordowania.A tfu zydowska zarazo. Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Narzedzia zbrodni opanowaliscie do perfekcji. 22.08.03, 22:32 Sokole, Aż cię poznałem, myślałem, że sokoły srają w chmurach. Pozdrowienia Tel-Awiwu Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Narzedzia zbrodni opanowaliscie do perfekcji. 22.08.03, 22:39 wtracalski napisał: > Sokole, > Aż cię poznałem, myślałem, że sokoły srają w chmurach. > Pozdrowienia Tel-Awiwu > Wtr. Widze, ze zdecydowal sie pan, podobnie jak z daleka na nowe kregi towarzyskie. Czy trzeba to rozumiec ? Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Narzedzia zbrodni opanowaliscie do perfekcji. 23.08.03, 09:02 bigobserver napisała: > wtracalski napisał: > > > Sokole, > > Aż cię poznałem, myślałem, że sokoły srają w chmurach. > > Pozdrowienia Tel-Awiwu > > Wtr. > > Widze, ze zdecydowal sie pan, podobnie jak z daleka na nowe kregi towarzyskie. > Czy trzeba to rozumiec ? Ależ, proszę pana, to tylko z litości dla zwierząt. Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Narzedzia zbrodni opanowaliscie do perfekcji. 23.08.03, 10:14 wtracalski napisał: > Ależ, proszę pana, to tylko z litości dla zwierząt. Zywie nadzieje, ze kobiet nie zalicza pan do zwierzat. Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Narzedzia zbrodni opanowaliscie do perfekcji. 23.08.03, 10:25 bigobserver napisała: > wtracalski napisał: > > Ależ, proszę pana, to tylko z litości dla zwierząt. > > > Zywie nadzieje, ze kobiet nie zalicza pan do zwierzat. Skąd. Kobiety to osobny naród. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: Narzedzia zbrodni opanowaliscie do perfekcji. IP: *.inter.net.il 23.08.03, 10:21 Nowe kregi towarzyskie. Brzmi efektownie. A tak dokladniej, to co szanowny bigobserver ma na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
puls ten "sokol" to Czikago czysci sracze w Chicago 22.08.03, 23:17 Tag tego gnojka nazywamy tu na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Nowy swiety Izraelski Karabin Tavor IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 22.08.03, 23:56 fredzio54 napisał: > www.geocities.com/theavonladyil/latrun/tavor.htm > Jaki solidna zydowska robota ! Pewnie ze solidna. Ukradlo sie plany FAMAS-a, dodalo pare komponentow z Steyr- AUG i jest tavor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 do fredzia54 i wtracalskiego IP: *.adsl.actcom.co.il 23.08.03, 10:41 nu, you made my shabes!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Nowy swiety Izraelski Karabin Tavor IP: *.inter.net.il 23.08.03, 11:00 Widze, ze co niektorzy cierpia z powodu nierzydu nie tylko zoladka i aby to zagoic trzeba jakiegos porzadnego goja, a tu takiego ni widu ni slychu. Widac goj gojowi wilkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Nowy swiety Izraelski Karabin Tavor IP: *.client.attbi.com 23.08.03, 19:21 fredzio54 napisał: > www.geocities.com/theavonladyil/latrun/tavor.htm > Jaki solidna zydowska robota ! Widzisz fredzio przy takiej technice a autobus wylatuje w powietrze. Czy nie lepiej abys zmienil cos w tej tepej pale i pomyslal ze to cie nie uchroni przed zaglada. Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Nowy swiety Izraelski Karabin Tavor 23.08.03, 21:32 Gość portalu: P napisał(a): > fredzio54 napisał: > > > www.geocities.com/theavonladyil/latrun/tavor.htm > > Jaki solidna zydowska robota ! > > Widzisz fredzio przy takiej technice a autobus wylatuje w powietrze. Czy nie > lepiej abys zmienil cos w tej tepej pale i pomyslal ze to cie nie uchroni > przed zaglada. A pomyśl ty, ile autobusów może wylatywać w powietrze, jeśli my o tym postanowimy. Myślisz? Nazywasz się P ale utknąłes na A. Pozdrowienia z Tel-Awiwu, mamy, jak dotąd, stosunkowo chłodne lato. Wtrącalski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Nowy swiety Izraelski Karabin Tavor IP: 213.8.97.* 24.08.03, 11:44 wtracalski napisał: > Gość portalu: P napisał(a): > > > fredzio54 napisał: > > > > > www.geocities.com/theavonladyil/latrun/tavor.htm > > > Jaki solidna zydowska robota ! > > > > Widzisz fredzio przy takiej technice a autobus wylatuje w powietrze. Czy > nie > > lepiej abys zmienil cos w tej tepej pale i pomyslal ze to cie nie uchroni > > > przed zaglada. > > A pomyśl ty, ile autobusów może wylatywać w powietrze, jeśli my o tym > postanowimy. Myślisz? > Nazywasz się P ale utknąłes na A. > Pozdrowienia z Tel-Awiwu, mamy, jak dotąd, stosunkowo chłodne lato. > Wtrącalski Tak sie sklada, ze P i jemu podobni mysla innymi kategoriami Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Nowy swiety Izraelski Karabin Tavor 24.08.03, 12:03 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > wtracalski napisał: > > > Gość portalu: P napisał(a): > > > > > fredzio54 napisał: > > > > > > > www.geocities.com/theavonladyil/latrun/tavor.htm > > > > Jaki solidna zydowska robota ! > > > > > > Widzisz fredzio przy takiej technice a autobus wylatuje w powietrze. > Czy > > nie > > > lepiej abys zmienil cos w tej tepej pale i pomyslal ze to cie nie uc > hroni > > > > > przed zaglada. > > > > A pomyśl ty, ile autobusów może wylatywać w powietrze, jeśli my o tym > > postanowimy. Myślisz? > > Nazywasz się P ale utknąłes na A. > > Pozdrowienia z Tel-Awiwu, mamy, jak dotąd, stosunkowo chłodne lato. > > Wtrącalski > > Tak sie sklada, ze P i jemu podobni mysla innymi kategoriami Swoją droga, ciekawe, może jakiś rynek i ze 2-3 autobusy po ich stronie mogłyby zakończyć tę krwawą rzeź? To tylko takie retoryczne pytanie. Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Nowy swiety Izraelski Karabin Tavor IP: *.adsl.actcom.co.il 24.08.03, 12:08 wtracalski napisał: > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > wtracalski napisał: > > > > > Gość portalu: P napisał(a): > > > > > > > fredzio54 napisał: > > > > > > > > > <a href="http://www.geocities.com/theavonladyil/latrun/tavor.htm"target="_blank">www.geocities.com/theavonladyil/latrun/tavor.htm</a> > > > > > Jaki solidna zydowska robota ! > > > > > > > > Widzisz fredzio przy takiej technice a autobus wylatuje w powie > trze. > > Czy > > > nie > > > > lepiej abys zmienil cos w tej tepej pale i pomyslal ze to cie n > ie uc > > hroni > > > > > > > przed zaglada. > > > > > > A pomyśl ty, ile autobusów może wylatywać w powietrze, jeśli my o tym > > > > postanowimy. Myślisz? > > > Nazywasz się P ale utknąłes na A. > > > Pozdrowienia z Tel-Awiwu, mamy, jak dotąd, stosunkowo chłodne lato. > > > Wtrącalski > > > > Tak sie sklada, ze P i jemu podobni mysla innymi kategoriami > > Swoją droga, ciekawe, może jakiś rynek i ze 2-3 autobusy po ich stronie > mogłyby zakończyć tę krwawą rzeź? > To tylko takie retoryczne pytanie. > Wtr. nu, zadalam to pytanie (tez retorycznie) naszym przyjaciolom z drugiej strony juz pare razy, ale mi jakos tak dziwnie nie odpowiedzieli.... Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Nowy swiety Izraelski Karabin Tavor 24.08.03, 12:58 Gość portalu: dana33 napisał(a): > wtracalski napisał: > > > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > wtracalski napisał: > > > > > > > Gość portalu: P napisał(a): > > > > > > > > > fredzio54 napisał: > > > > > > > > > > > <a > href="www.geocities.com/theavonladyil/latrun/tavor.htm"target="_blank" > 62www.geocities.com/theavonladyil/latrun/tavor.htm</a> > > > > > > Jaki solidna zydowska robota ! > > > > > > > > > > Widzisz fredzio przy takiej technice a autobus > wylatuje w powie > > trze. > > > Czy > > > > nie > > > > > lepiej abys zmienil cos w tej tepej pale i > pomyslal ze to cie n > > ie uc > > > hroni > > > > > > > > > przed zaglada. > > > > > > > > A pomyśl ty, ile autobusów może wylatywać w > powietrze, jeśli my o tym > > > > > > postanowimy. Myślisz? > > > > Nazywasz się P ale utknąłes na A. > > > > Pozdrowienia z Tel-Awiwu, mamy, jak dotąd, > stosunkowo chłodne lato. > > > > Wtrącalski > > > > > > Tak sie sklada, ze P i jemu podobni mysla innymi > kategoriami > > > > Swoją droga, ciekawe, może jakiś rynek i ze 2-3 > autobusy po ich stronie > > mogłyby zakończyć tę krwawą rzeź? > > To tylko takie retoryczne pytanie. > > Wtr. > > nu, zadalam to pytanie (tez retorycznie) naszym > przyjaciolom z drugiej strony juz pare razy, ale mi jakos > tak dziwnie nie odpowiedzieli.... Czasami brakuje im słów, choć zwykle są bardzo elokwentni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 do CCCP IP: 213.8.97.* 24.08.03, 14:39 Moze wolisz taka reklame? Warto miec w domu. Nigdy nie wiadomo. www.narkis.com/ Odpowiedz Link Zgłoś