Dodaj do ulubionych

poznaj Islam - cd

31.08.03, 21:37
szia.webpark.pl/linki.htm
islam.org.pl/quran/
www.ahmedbaki.com/polski/allah/allah00.htm
slimak.sciaga.pl/prace/praca/14856.htm
szia.webpark.pl/artykuly.htm
www.planetaislam.com/islam/index.html
www.islamic.org.uk/polish/whyislam.htm
www.geocities.com/Athens/Forum/9192/im2.html
hidajah.w.interia.pl/koran-2.html
www.jihadonline.net/
www.islamic.org.uk/polish/cncptgod.html
www.ipdirect.home.pl/kmp/publication/Islam_jako_alternatywa/index.htm
www.resanigo.most.org.pl/burn/nr1/islam_i_natura.htm
www.islam.friko.pl/broszurki/wieprz.htm?
islam-in-poland.org/forum/index.php
mskk-islam.8m.com/bo.htm
test.pozcom.pl/aga/priv/menp/religie/rel2.htm
www.ezsoftech.com/akram/default.asp
Obserwuj wątek
    • Gość: Elena Re: poznaj Islam - cd IP: *.menta.net 31.08.03, 22:05
      Jeśli to ma do islamu zachęcić, lepiej zlikwiduj linki do forów islamskich,
      wstydu osczędź. Leżę i kwiczę czytając tę tragifarsę.Pozdr Elena
      • maniekxxx Re: poznaj Islam - cd 31.08.03, 23:52
        mianowicie ktore linki tak cie zaskoczyly?
        • Gość: Elena Re: poznaj Islam - cd IP: *.menta.net 01.09.03, 11:03
          Przepraszam. Tak się ośmiałam, że poszłam spać. Nic mnie nie zaskoczyło. Po
          prostu znalazłam w jednym z tematów jednego z forów stary i dobrze mi skądinąd
          znany schemat działania "łowców macic". To też jest sposób na dyfuzję islamu.
          Może nawet najlepszy.Bo w rezultacie cała garstka małych muzułmanków
          autochtonów, którym nigdy nie będzie można powiedzieć spadajcie. Zawsze z
          hardą miną odpowiedzą że są stąd.
          Ktoś z przeciętną inteligencją na to się nie nabierze, ale przecież nie o
          inteligencję tu chodzi, prawda?
          Co do samego schematu, to jest prosty. Post dziewczyny mającej muzułmańskiego
          narzeczonego, wspaniałego, bardzo religijnego, który pięknie o islamie
          opowiada, /a czasem nawet i naczynia zmywa po obiedzie/ i stawia warunek:
          będzie go miała za męża jak religię zmieni.Jest tak uczciwy, że nawet jej
          dotknąć nie próbuje/ hihihi/a ona biedna w rozterce czy sobie poradzi z nową
          religią bo nigdy zbyt praktykująca nie byla, z katolicyzmu to ona tylko Boże
          Narodzenie i urodziny/?/ i tak dalej blablabla. Rozterki niebogi rozwiewają
          oczywiście przechrzty, które gratulują trafnego wyboru narzeczonego i dają
          dobre rady, bo przecież oni dobrze wszystko wiedzą,a jak masz wątpliwości co
          do niektórych części Koranu, nawet cię miłosiernie poinformują, że to są
          błędy w tłumaczeniu na: hiszpański, francuski, angielski, polski/wybierz
          odpowiedni/. I w taki oto sposób rośnie góra materiałów do pracy doktorskiej
          pod tytułem Wpływ 24 cm na rozwój duchowy idiotki pospolitej.MANIUŚ, KURZA
          TWARZ !!!!!!!!!!!! BIBLIĘ PROPAGUJ!!!!!!!!!!!Elena
          • Gość: carmen czy dobrze trafilam? IP: *.cable.ubr02.chwo.blueyonder.co.uk 01.09.03, 12:16
            Gość portalu: Elena napisał(a):

> I w taki oto sposób rośnie góra materiałów do pracy doktorskiej
            > pod tytułem Wpływ 24 cm na rozwój duchowy idiotki pospolitej.

wg opublikowanych w zeszlym roku badan, hiszpanski penis nalezy do
            najkrotszych w europie i ma przecietnie ok 12 cm w zwodzie. powazny jest tez
            odsetek mezczyzn z tak zwanym "mikro-penisem" czyli nie przekraczajacym 7 cm w
            zwodzie.

czy dobrze zgadlam, ze to jest twoj problem, elenko? jaki ma to wplyw na twoje
            zycie duchowe?
            • Gość: Elena Re: czy dobrze trafilam? IP: *.menta.net 01.09.03, 13:00
              Nie wiem nic na temat tych badań, interesowałyby mnie polskie, ot tak, aby się
              upewnić czy mam w domu przeciętność, czy też skarb, Carmencita. Moje życie
              duchowe do przodu, pomyślnie, bez używek. Motto dnia. Czytaj Biblię.Pozdrówko
              Elena
    • maniekxxx Re: poznaj Islam - cd 01.09.03, 01:41
      www.islam.com.pl/12.htm
    • Gość: jarek Teraz rozumiem gdzie Stalin wzial przyklad... IP: *.fastres.net 01.09.03, 16:32
      On jest Miłosierny i Litościwy, Obrońca i Prawdziwy Przewodnik Sprawiedliwy. Pan Najwyższy, Stworzyciel Wszechwiedzący, Pierwszy i Ostatni, Wszystko znający i Mądry, Wysłuchujący i Baczny, Świadczący i Wspaniały, Wszechmogący i Wszechwładny (Kur'an 57:1-6, 59:22-24).
    • Gość: jarek Czeba zmienic nazwe tematu (watku9 IP: *.fastres.net 01.09.03, 16:35
      Poznaj Islam , bo jeszcze masz czas...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka