stranger.pl 07.04.08, 19:41 1)Berlin - bo wywołali I i II wojnę światową 2)Moskwa - bo biją Czeczenów 3)Pekin - bo biją mnichów 4)Waszyngton - bo Guantanamo 5)Paryż - bo wojna w Algierii, 5)Londyn - za kolonie w Indiach 6)...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makiawelista Re: Lista gdzie n i e wolno organizować Igrzysk 08.04.08, 15:42 6) Warszawa - za strangera Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Lista gdzie n i e wolno organizować Igrzysk 08.04.08, 19:07 z ust mi wyjales, makiawelisto... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: Lista gdzie n i e wolno organizować Igrzysk 08.04.08, 19:24 Pozostal tylko Izrael. Glosuje za przeniesieniem olimpiady do Izraela. Jest szansa ze Mesjasz sie pojawi na otwarcie!! Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re: Lista gdzie n i e wolno organizować Igrzysk 08.04.08, 19:25 1. w Jerozolimie - zrodle wojen 2. w Watykanie - za maly 3. Wszystkich krajach Afryki - caly swiat cierpi na rasizm 4. Honolulu - woda skazona nuklearnymi odpadkami 5. Biegunie poludniowym - za zimno 6. Kabulu, Teheranie, Bagdadzie, Lhassie, Kathmandu, Burmie, - pod okupacja 6 w Pradze - za piekna 7. Budapeszcie - za blisko Serbi 8. Belgradzie, Tiranie, Pristinie - okupacja albo bazy militarne najwiekszej demokracji. 9 Szwajcari - handluje z Iranem 10. Indi - brak sportowcow. Olimpiada powinna byc odpozona do czasu nadejscia Mesjasza, w obecnych warunkach Belzebub rzadzi ludzkoscia i chyba nic nie da sie uratowac. Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: Lista gdzie n i e wolno organizować Igrzysk 08.04.08, 19:37 Swieta prawda. Nawet tybetanski Monk by tego lepiej nie wymedytowal. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Lista gdzie n i e wolno organizować Igrzysk 08.04.08, 20:25 w Instanbule bo bija kurdów Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: Lista gdzie n i e wolno organizować Igrzysk 08.04.08, 20:39 Kartoflane?? Odpowiedz Link Zgłoś
makiawelista Re: Lista gdzie n i e wolno organizować Igrzysk 09.04.08, 18:54 > 6. Kabulu, Teheranie, Bagdadzie, Lhassie, Kathmandu, Burmie, - pod > okupacja Primo: Z wymienionych miast pod okupacją znajduje tylko Lhasa i Kabul. Rozumiem że to przez "tyrańskie rządy" chcesz zabierać reszcie prawo do Olimpiady. Ale w Katmandu?! Nepal to wolny kraj od kiedy obalono króla! Secundo: Birma to nie kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Lista gdzie wolno organizować Igrzysk 08.04.08, 21:16 A wiec jedziemy wszyscy do Dany33 na podworko.Ona bedze rzucala durne hasla a my bedziemy jej przyklaskiwac. Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Re: Lista gdzie wolno organizować Igrzysk 08.04.08, 21:20 :)))) Zauważ że na mojej liście nie znalazł się Izrael. Ja chcę Olimpiadę w Izraelu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re: Nie w Eretzu, ale w Paraty, Brazil 08.04.08, 22:19 Jest pieknie, naturalnie, Brazylia jest krajem, ktory nikogo nie zaatakowal, a samba jest sexy Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Lista gdzie wolno organizować Igrzysk 08.04.08, 22:55 Zauważ że na mojej liście nie znalazł się Izrael. Ja chcę Olimpiadę > w Izraelu!!!! Zauwazylem!!!!!!A wiec moja propozycja chwycila.Teraz tylko pytanie czy mnie i ciebie Danusia zaprosi?No ale bedzie uciecha !Plot juz maja a wiec bieg przez ploty juz jest.Morze Martwe dla plywakow (przynajmniej nikt sie nie utopi pod wplywem anabolikow)Zeglarstwo tez nie problem na pustyni zaglowcami pustynnymi.Skoki?! Kto za wysoko podskoczy to Danusia go do ziemi przycisnie(ile ona wlasciwie wazy??)Skoki w dal?Raczej nie bo zaraz Strefa Gazy ale w bok czemu nie tyle pieknych panienek skoszarowanych i na rozkaz.Zawody konne tez nie problem jak widzimy na forum tam ma tyle ludzi konia/no w glowie/ze transport kobyl z Europy sie nie oplaca.Co nam jeszcze pozostalo???Znicz olimpijski?!Tez nie problem podpalimy kurnik Dany i juz po problemie. Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: Lista gdzie wolno organizować Igrzysk 09.04.08, 00:50 Ja od razu "zalapalem". A rekordzista wszelkich czasow skoku w zwyz to bedzie ten co przeskoczy ten MUR.Tak ze Olimpiada nie tylko ze bedzie wspaniala ale i Swieta. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Lista gdzie wolno organizować Igrzysk 09.04.08, 01:04 A rekordzista wszelkich czasow skoku w zwyz > to bedzie ten co przeskoczy ten MUR. W jakiej konkurencji meskiej czy zenskiej bo nie wiem czy chodzi o Fredzia czy tez ta superbabe Danusie Rostschild? Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: Lista gdzie wolno organizować Igrzysk 09.04.08, 01:29 Mysle ze to jednak bedzie "zawodnik arabski". I skok odbedzie sie w kierunku Ziemi Swietej. Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: Lista gdzie wolno organizować Igrzysk 09.04.08, 09:17 "durne hasla Dany" maja zalete bycia sensownymi...-co ,chyba,nie jest twoim przypadkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: rijselman12.0 09.04.08, 10:24 "durne hasla Dany" maja zalete bycia sensownymi...-co ,chyba,nie > jest twoim przypadkiem... Pokaz mi jedna rzecz sensowna w postach Dany,wyjatkiem glupkowatego smiechu i recepty na czulent?! Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: rijselman12.0 09.04.08, 11:26 Ja ,rowniez, jestem glupkowaty.-Istotne jest to,ze zdaje sobie z tego sprawe,co nie jest przypadkiem masy ludzi.-W Danie lubie Jej "bezposredniosc"i swoisty realizm zyciowy.Moze Tobie nie odpowiadac Jej poczucie humoru...-ja,rowniez, wole patrzec na smutna rzeczywistosc z przymruzeniem oka.Caly ten swiatowy burdel jest zwykla,ordynarna farsa dla owiec naszego gatunku.. Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: Pekin... 09.04.08, 09:14 "Bicie mnichow" jest drzewkiem zaslaniajacym caly las...- Neokolonializm w Afryce=Chiny, Birmania=Chiny, Darfur=Chiny, obozy koncentracyjne,obozy pracy=Chiny .....itd,itp. Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: Pekin... 09.04.08, 09:54 A co lepsze? Moze tak ruch "demokratyczny", walka o "wolnosc" i tak ze 100 miljonow uciekinierow.Trzeba by bylo sie nimi podzielic.Troche by ich przypadlo i na Izrael... Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: Pekin... 09.04.08, 11:11 Chyba sie nie rozumiemy...-nie pisze o Tybecie,a o ogole chinskiego swiata... Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: Pekin... 09.04.08, 18:18 Ja jestem praktyczny.Jest ich 1 miljard 300 miljonow,mogliby "zasiedlic" caly swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Przede wszystkim Swiat Islamski 09.04.08, 14:18 gdyz to co napisales to bez znaczenia. Natomiast w swiecie Islamskim nie wolno, gdyz bieganie skapo ubranych kobiet w obcislych majteczkach po stadionie jest tam zaronione. Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: Przede wszystkim Swiat Islamski 09.04.08, 18:34 Moze i lepiej? Prawie kazda podobna do wielblada.Musze cie zasmucic J-K, w Kanadzie wszystkie lotniska "opanowane" przez Arabow i Hindusow.Nawet pracuja w Security.Kanadyjczycy europejskiego pochodzenia wyladowuja bagaze z samolotow na 20 stopniowym mrozie w zimie.Nie wiem o co tu chodzi a podobno Zydzi maja tu tyle do powiedzenia?? Odpowiedz Link Zgłoś