Dodaj do ulubionych

Wywiad z posłanką Samoobrony

13.09.03, 20:11
www.rybnik.naszemiasto.pl/wydarzenia/299410.html
MP3 to jest dopiero coś - link u dołu strony.
Obserwuj wątek
    • gw_bush Re: Wywiad z posłanką Samoobrony 13.09.03, 21:02
      werw napisał:

> www.rybnik.naszemiasto.pl/wydarzenia/299410.html
      > MP3 to jest dopiero coś - link u dołu strony.

Krzak sie konczy a tu taki material na nastepce.

Wiśniowiecka for president !!!!!!!!!!
    • Gość: CCCP Ziemia dla Ziemniaków !!! IP: *.acn.pl 14.09.03, 09:17
      werw napisał:

> www.rybnik.naszemiasto.pl/wydarzenia/299410.html
      > MP3 to jest dopiero coś - link u dołu strony.

Drukowanie wywiadów bez autoryzacji to jeden z przekonywających dowodów na wyższość rasy białej nad resztą świata.

Aby odejść na chwilę od kwestii poważnych. Metoda stosowana od dawna. Sam czytałem opublikowany bez jakichkolwiek poprawek redakcyjnych zapis przemówienia tow. Antonina Novotnego (do 1968 genseka KPCz, gdybyś nie pamiętał) z jakiegoś zamkniętego posiedzenia.

Od tego momentu nawet wierny proletariat czeski zaczął się ze swojego ludowego herosa śmiać. Ku zaskoczeniu towarzysza. Który plótł był jak zazwyczaj. Tzn. - co ślina na język przyniesie.

Śpieszę Cię, Werw, poinformować, że w porównaniu z przemówieniem Novotnego tekst wywiadu Wiśniowieckiej nawet całkiem całkiem. Bardziej gramatyczny. Składniowo uporządkowany. Ta odrobinka naleciałości gwarowych? Mnie to osobiście nie przeszkadza.

Zawsze powtarzam, że hasłem dnia powinno być:

Ziemia dla Ziemniaków!!!
      • werw Zimniaki precz! Teraz ryż, żyto i pszenica. 14.09.03, 15:12
        Zaczynam się martwić o Ciebie. Naprawdę. Staje się już regułą, ze w weekend
        rozmowa z toba staje się hmm... inna niż w dni powszednie, a wnioski jakie
        prezentujesz dość hmm.. karkołomne. Może warto byłoby zmienić providera
        sznapsu (W-wa stadion?) albo trochę ograniczyć spożycie?
      • werw Re: Ziemia dla Ziemniaków !!! 14.09.03, 15:25
        Gość portalu: CCCP napisał(a):

> werw napisał:
        >
        > > <a
        href="http://www.rybnik.naszemiasto.pl/wydarzenia/299410.html"target="_blank">www.rybnik.naszemiasto.pl/wydarzenia/299410.html</a>
        > > MP3 to jest dopiero coś - link u dołu strony.
        >
        >
        > Drukowanie wywiadów bez autoryzacji to jeden z przekonywających dowodów na wyżs
        > zość rasy białej nad resztą świata.

Kto ci powiedział, że bez autoryzacji? A co takiego każe ci wierzyć, ze jestem
        zwolennikiem supremacji rasy białej nad światem? Może jeszcze czegoś się dowiem
        ciekawego czy to juz wsio?

> Aby odejść na chwilę od kwestii poważnych. Metoda stosowana od dawna. Sam czyta
        > łem opublikowany bez jakichkolwiek poprawek redakcyjnych zapis przemówienia tow
        > . Antonina Novotnego (do 1968 genseka KPCz, gdybyś nie pamiętał) z jakiegoś zam
        > kniętego posiedzenia.
        >
        > Od tego momentu nawet wierny proletariat czeski zaczął się ze swojego ludowego
        > herosa śmiać. Ku zaskoczeniu towarzysza. Który plótł był jak zazwyczaj. Tzn. -
        > co ślina na język przyniesie.
        >
        > Śpieszę Cię, Werw, poinformować, że w porównaniu z przemówieniem Novotnego teks
        > t wywiadu Wiśniowieckiej nawet całkiem całkiem. Bardziej gramatyczny. Składniow
        > o uporządkowany. Ta odrobinka naleciałości gwarowych? Mnie to osobiście nie
        przeszkadza

CCCP, widze że kociokwik każe ci współczuć i w obronę brać każdą żywą istotę,
        nie tylko Andrzeja Rantissiegio z kumplami, nie tylko zaskrońca (co nawiasem
        mówiąc jest mi również miłe) i muszkę najmniejsza ale i posłankę Wiśniowiecką,
        która NIE MA ZIELONEGO POJĘCIA O ZADNEJ KWESTII WYKRACZAJĄCEJ POZA JEJ OPŁOTKI -
        dosłownie zadnej i dosłownie poza opłotki, ew. zespół "Wesołe Kumoszki". Ba,
        zdania sklecić nie potrafi a to co plecie wskazuje jednoznacznie, ze jest osobą
        najprawdopodobniej opóźnioną umysłowo. Fakt faktem, że taka jest większość
        posłów z jej ugrupowania ale co to zmienia? Skad ta trudność u Ciebie w
        chwytaniu istoty rzeczy? Kociokwik li-tylko?

> Zawsze powtarzam, że hasłem dnia powinno być:
        >
        > Ziemia dla Ziemniaków!!!
        • Gość: CCCP Re: Ziemia dla Ziemniaków !!! IP: *.acn.pl 14.09.03, 17:11
          werw napisał:

> Gość portalu: CCCP napisał(a):
          >
          > > werw napisał:
          > >
          > > > <a
          > href="www.rybnik.naszemiasto.pl/wydarzenia/299410.html"target="_blank"?
          > 62www.rybnik.naszemiasto.pl/wydarzenia/299410.html</a>
          > > > MP3 to jest dopiero coś - link u dołu strony.
          > >
          > >
          > > Drukowanie wywiadów bez autoryzacji to jeden z przekonywających dowodów na
          > wyżs
          > > zość rasy białej nad resztą świata.
          >
          > Kto ci powiedział, że bez autoryzacji? A co takiego każe ci wierzyć, ze jestem
          > zwolennikiem supremacji rasy białej nad światem? Może jeszcze czegoś się dowiem
          > ciekawego czy to juz wsio?
          >
          >
          > > Aby odejść na chwilę od kwestii poważnych. Metoda stosowana od dawna. Sam
          > czyta
          > > łem opublikowany bez jakichkolwiek poprawek redakcyjnych zapis przemówieni
          > a tow
          > > . Antonina Novotnego (do 1968 genseka KPCz, gdybyś nie pamiętał) z jakiego
          > ś zam
          > > kniętego posiedzenia.
          > >
          > > Od tego momentu nawet wierny proletariat czeski zaczął się ze swojego ludo
          > wego
          > > herosa śmiać. Ku zaskoczeniu towarzysza. Który plótł był jak zazwyczaj. Tz
          > n. -
          > > co ślina na język przyniesie.
          > >
          > > Śpieszę Cię, Werw, poinformować, że w porównaniu z przemówieniem Novotnego
          > teks
          > > t wywiadu Wiśniowieckiej nawet całkiem całkiem. Bardziej gramatyczny. Skła
          > dniow
          > > o uporządkowany. Ta odrobinka naleciałości gwarowych? Mnie to osobiście ni
          > e
          > przeszkadza
          >
          >
          > CCCP, widze że kociokwik każe ci współczuć i w obronę brać każdą żywą istotę,
          > nie tylko Andrzeja Rantissiegio z kumplami, nie tylko zaskrońca (co nawiasem
          > mówiąc jest mi również miłe) i muszkę najmniejsza ale i posłankę Wiśniowiecką,
          > która NIE MA ZIELONEGO POJĘCIA O ZADNEJ KWESTII WYKRACZAJĄCEJ POZA JEJ OPŁOTKI
          > -
          > dosłownie zadnej i dosłownie poza opłotki, ew. zespół "Wesołe Kumoszki". Ba,
          > zdania sklecić nie potrafi a to co plecie wskazuje jednoznacznie, ze jest osobą
          > najprawdopodobniej opóźnioną umysłowo. Fakt faktem, że taka jest większość
          > posłów z jej ugrupowania ale co to zmienia? Skad ta trudność u Ciebie w
          > chwytaniu istoty rzeczy? Kociokwik li-tylko?
          >
          >
          >
          > > Zawsze powtarzam, że hasłem dnia powinno być:
          > >
          > > Ziemia dla Ziemniaków!!!

Widzę jednakowoż, że za słabo jesteś wyposażony na umyśle, żeby zrozumieć, o co biega w fakcie publikacji tego wywiadu (raz), w takiej formie (dwa).

Cześć.
    • gw_bush Wiśniowiecka for president !!!!!!!!!! 14.09.03, 16:05
      www.maym.freeserve.co.uk/bushsez.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka