Dodaj do ulubionych

Spłonął polski autokar w Niemczech

IP: *.devs.ac-net.pl 14.09.03, 09:43
Jakie błędy w artykule... Poprawcie to..
Obserwuj wątek
    • Gość: zubeg Spłonął polski autokar w Niemczech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.03, 09:44
      ZNOWU SIĘ ZACZYNA
    • Gość: aloszka Re: Spłonął polski autokar w Niemczech IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 14.09.03, 09:44
      ciekawe dlaczego zawsze plona polskie autokary??
      • Gość: Eol Re: Spłonął polski autokar w Niemczech IP: 212.69.76.* 14.09.03, 10:21
        Gość portalu: aloszka napisał(a):

> ciekawe dlaczego zawsze plona polskie autokary??

Hmmm, zastanowmy sie chwile... moze dlatego, ze nikogo w Polsce
        nie obchodzi, ze splonal Bulgarski autobus?
        • gabrielacasey Bo ten "blad techniczny" to zapewne palenie ukradkiem 14.09.03, 11:32
          na tylnim siedzieniu. Polak potrafi!
          • Gość: BLEDEM TECHNICZNYM BYLO WYPROD BLEDEM TECHNICZNYM BYLO WYPRODULOWANIE gabrielacasey IP: *.31.19.154.Dial1.NewYork1.Level3.net 14.09.03, 16:12
            gabrielacasey napisała:

> na tylnim siedzieniu. Polak potrafi!

A co ty azbestowa zdziro? Ty juz nie potrafisz nic?

• Gość: marceluss@tlen.pl Re: Spłonął polski autokar w Niemczech IP: *.vapiti.com / 192.168.0.* 14.09.03, 09:44
      No i znów polacy zrobili borute.
    • Gość: to_ya3 Co to za autobus! IP: *.lubin.dialog.net.pl 14.09.03, 09:46
      Ludzie! Podobno po zeszłorocznych katastrofach miały być
      kontrole autobusów! A tu co? "defekt autokaru"!!! Jak to niby ma
      być możliwe, skoro są kontrole? A może ich nie ma??
    • Gość: optymizm LITERÓWKI!?!? IP: *.ols.vectranet.pl 14.09.03, 09:56
      właśnie,jakie literówki w artykule!!!!poprawcie to,bo chyba to
      troszke amatorskie.
    • Gość: cuś Re: Spłonął polski autokar w Niemczech IP: 80.55.204.* 14.09.03, 10:11
      jakoś słabo poinformowana ta GW. Marka autobusu, firma
      przewozowa, biuro podróży..........brak takich informacji
      • gabrielacasey Jacy turysci, jaka firma...Ludzie wracali z roboty u 14.09.03, 11:33
        niemieckich czy francuskich chlopow.
        • Gość: Karol nie badz taka ciekawa IP: *.ght.iadfw.net 14.09.03, 11:36
          • gabrielacasey A co? Jakis polski naganiacz z Reichu mi zabroni? 14.09.03, 12:04
            • Gość: eva-monik Re: A co? Jakis polski naganiacz z Reichu mi zabr IP: *.dip.t-dialin.net 14.09.03, 13:28

Rzeczywiscie,masz zalosne wypowiedzi,ktore niczego nie
              wnosza,ale za to sa bardzo obrazliwe-wycofaj sie.
            • Gość: gabrielacasey Smierdzi mi z cipy! IP: *.dsl.milwwi.ameritech.net 15.09.03, 09:08
        • Gość: eva-monik Re: Jacy turysci, jaka firma...Ludzie wracali z r IP: *.dip.t-dialin.net 14.09.03, 13:26
          gabrielacasey napisała:

> niemieckich czy francuskich chlopow.

<<<Jesli tak dokladnie znasz temat,oznacza to ,iz pracowalas n
          a "plantacjach"w Europie.
          A swoja droga,musisz byc rasistka ,skoro wszystkich i wszystko
          krytykujesz,obserwuje ciebie juz od dluzszego czasu.
    • Gość: Mazowiecki Re: Spłonął polski autokar w Niemczech IP: *.uia.ac.be 14.09.03, 12:18
      Znowu udany atak bin-ladena.
    • gabrielecasey NIE PODOBA SIE? 14.09.03, 13:55
      A ja mam menrza prawdziwego Anglika i majora! I mu daje co tydzien po dwa razy
      i dlatego na polu szparag nie musze zrywac. A wy polskie kurwy i chamy jestceie!
      • Gość: Figa Re: NIE PODOBA SIE? IP: *.pppool.de 14.09.03, 14:00
        NIe daj się prowokować to wszystko tcza gadka. Jak tak poczytać
        te głupoty to niezbyt ciekawy obraz się wyłania i z czym tu do
        europy - pozdrawiam.
      • Gość: jojo Re: NIE PODOBA SIE? IP: *.proxy.aol.com 14.09.03, 16:48
        gabrielecasey napisała:

> A ja mam menrza prawdziwego Anglika i majora! I mu daje co
        tydzien po dwa razy
        > i dlatego na polu szparag nie musze zrywac. A wy polskie kurwy
        i chamy jestceie
        > !

twoj maz jest kapitanem w burdelu kurw wschodnnioeuropejskich a
        ty....jestes tak wyjebana ze ci macica zwisa miedzy koslawymi
        girami.....Anglok z bialaostockiego :))))))))..Umyj sie
        kurwiszonie syfiasty
    • Gość: Amerykanin Re: Spłonął polski autokar w Niemczech IP: *.pool.mediaWays.net 14.09.03, 14:00
      Ale mamy fajne Autobusy!! Moze najpierw zbudujemy je do konca! A
      ten skoczek to mu pewnie wstyd bylo i wybral opcje skoku zamiast
      obciachu!
      • Gość: Krystyna...... AUTOKARY FIRMY "COPERNIC".................. IP: 62.39.208.* 14.09.03, 16:34
        polecam....moj post jest (nie)bezinteresowny...
        Powazna firma, ktora istnieje juz od 20 lat....Filia jest Warszawie.
        • Gość: jojo Re: AUTOKARY FIRMY "COPERNIC".................. IP: *.proxy.aol.com 14.09.03, 20:54
          ty Kopernik ....Mojsze mial na imie ..nie obrazaj go polacke ty
          • Gość: Krystyna...... Re: AUTOKARY FIRMY "COPERNIC".................. IP: 62.39.226.* 15.09.03, 02:13
            Jojo, prosze isc popisywac sie dalej na "swoje" watki (jest ich chyba kilka na
            tym, niezbyt polotnym ...dzieki takim chorym, jak Ty,...FORUM).
            Moja Droga, to nie jest nawet zboczenie(choc podobne symptomy), ta patologia,
            to po prostu HISTERIA....Przypuszczam rowniez, ze ponowna lektura Twoich
            licznych postow, sprawia Ci szczegolne odczucia w jamie brzusznej, a raczej
            podbrzuszu..., a dokladniej w macicy... Tacy lekarze, jak CHARCOT, lub...FREUD,
            zajmowali sie dokladnie ta patologia; niestety juz nie moga Ci pomoc...sprobuj,
            Droga Jojo, skontaktowac sie z Polskim Towarzystwem Psychoanalitykow, moze
            polozy Cie ktorys pan doktor na kanapce i pomoze Ci w trakcie dlugotrwalej
            analizy, zrozumiec Twojego Edypa i geneze Twojej HISTERII...Zycze w miare
            szybkiego powrotu do zdrowia....
            • Gość: jojo Re: AUTOKARY FIRMY "COPERNIC".................. IP: *.proxy.aol.com 15.09.03, 07:21
              do mnie mowisz kurwo lomzynska?.......:))))))..umyj sie najpierw w kwasie
              solnym i resztki zoltych zebow..........powyrywaj
              • Gość: scs Re: AUTOKARY FIRMY "COPERNIC".................. IP: *.houston.rr.com 15.09.03, 16:07
                Prosba do redakcji
                Jak widac z niektorych wypowiedzi nie doroslismy jeszcze do demokracji. Moim
                zdaniem niektore wypowiedzi nie powinny byc publikowane. Posiadanie komputera i
                umietnosc pisania to nie powod aby zabierac glos publicznie.
              • Gość: Krystyna ODPOWIEDZ NA POST PANI JOJO.............. IP: 62.39.205.* 16.09.03, 01:13
                W zasadzie nie odpowiadam na inwektywy MINUSOW, ale tylko drobne "utocznienie":
                z Lomzy do mnie jest okolo 1500 km, a burdelow to tutaj wogole nie ma, wiec?...
                Nie czekam na odpowiedz, prosze sobie oszczedzic jezyk na podobnie urodzonych
                i wyedukowanych , a jak PANI sama moze zauwazyc, nie ma z tym problemu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka