Gość: WWW IP: *.devs.ac-net.pl 14.09.03, 09:43 Jakie błędy w artykule... Poprawcie to.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zubeg Spłonął polski autokar w Niemczech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.03, 09:44 ZNOWU SIĘ ZACZYNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aloszka Re: Spłonął polski autokar w Niemczech IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 14.09.03, 09:44 ciekawe dlaczego zawsze plona polskie autokary?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eol Re: Spłonął polski autokar w Niemczech IP: 212.69.76.* 14.09.03, 10:21 Gość portalu: aloszka napisał(a): > ciekawe dlaczego zawsze plona polskie autokary?? Hmmm, zastanowmy sie chwile... moze dlatego, ze nikogo w Polsce nie obchodzi, ze splonal Bulgarski autobus? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Bo ten "blad techniczny" to zapewne palenie ukradkiem 14.09.03, 11:32 na tylnim siedzieniu. Polak potrafi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BLEDEM TECHNICZNYM BYLO WYPROD BLEDEM TECHNICZNYM BYLO WYPRODULOWANIE gabrielacasey IP: *.31.19.154.Dial1.NewYork1.Level3.net 14.09.03, 16:12 gabrielacasey napisała: > na tylnim siedzieniu. Polak potrafi! A co ty azbestowa zdziro? Ty juz nie potrafisz nic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marceluss@tlen.pl Re: Spłonął polski autokar w Niemczech IP: *.vapiti.com / 192.168.0.* 14.09.03, 09:44 No i znów polacy zrobili borute. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to_ya3 Co to za autobus! IP: *.lubin.dialog.net.pl 14.09.03, 09:46 Ludzie! Podobno po zeszłorocznych katastrofach miały być kontrole autobusów! A tu co? "defekt autokaru"!!! Jak to niby ma być możliwe, skoro są kontrole? A może ich nie ma?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymizm LITERÓWKI!?!? IP: *.ols.vectranet.pl 14.09.03, 09:56 właśnie,jakie literówki w artykule!!!!poprawcie to,bo chyba to troszke amatorskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cuś Re: Spłonął polski autokar w Niemczech IP: 80.55.204.* 14.09.03, 10:11 jakoś słabo poinformowana ta GW. Marka autobusu, firma przewozowa, biuro podróży..........brak takich informacji Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Jacy turysci, jaka firma...Ludzie wracali z roboty u 14.09.03, 11:33 niemieckich czy francuskich chlopow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva-monik Re: A co? Jakis polski naganiacz z Reichu mi zabr IP: *.dip.t-dialin.net 14.09.03, 13:28 Rzeczywiscie,masz zalosne wypowiedzi,ktore niczego nie wnosza,ale za to sa bardzo obrazliwe-wycofaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabrielacasey Smierdzi mi z cipy! IP: *.dsl.milwwi.ameritech.net 15.09.03, 09:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva-monik Re: Jacy turysci, jaka firma...Ludzie wracali z r IP: *.dip.t-dialin.net 14.09.03, 13:26 gabrielacasey napisała: > niemieckich czy francuskich chlopow. <<<Jesli tak dokladnie znasz temat,oznacza to ,iz pracowalas n a "plantacjach"w Europie. A swoja droga,musisz byc rasistka ,skoro wszystkich i wszystko krytykujesz,obserwuje ciebie juz od dluzszego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazowiecki Re: Spłonął polski autokar w Niemczech IP: *.uia.ac.be 14.09.03, 12:18 Znowu udany atak bin-ladena. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielecasey NIE PODOBA SIE? 14.09.03, 13:55 A ja mam menrza prawdziwego Anglika i majora! I mu daje co tydzien po dwa razy i dlatego na polu szparag nie musze zrywac. A wy polskie kurwy i chamy jestceie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figa Re: NIE PODOBA SIE? IP: *.pppool.de 14.09.03, 14:00 NIe daj się prowokować to wszystko tcza gadka. Jak tak poczytać te głupoty to niezbyt ciekawy obraz się wyłania i z czym tu do europy - pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: NIE PODOBA SIE? IP: *.proxy.aol.com 14.09.03, 16:48 gabrielecasey napisała: > A ja mam menrza prawdziwego Anglika i majora! I mu daje co tydzien po dwa razy > i dlatego na polu szparag nie musze zrywac. A wy polskie kurwy i chamy jestceie > ! twoj maz jest kapitanem w burdelu kurw wschodnnioeuropejskich a ty....jestes tak wyjebana ze ci macica zwisa miedzy koslawymi girami.....Anglok z bialaostockiego :))))))))..Umyj sie kurwiszonie syfiasty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amerykanin Re: Spłonął polski autokar w Niemczech IP: *.pool.mediaWays.net 14.09.03, 14:00 Ale mamy fajne Autobusy!! Moze najpierw zbudujemy je do konca! A ten skoczek to mu pewnie wstyd bylo i wybral opcje skoku zamiast obciachu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna...... AUTOKARY FIRMY "COPERNIC".................. IP: 62.39.208.* 14.09.03, 16:34 polecam....moj post jest (nie)bezinteresowny... Powazna firma, ktora istnieje juz od 20 lat....Filia jest Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: AUTOKARY FIRMY "COPERNIC".................. IP: *.proxy.aol.com 14.09.03, 20:54 ty Kopernik ....Mojsze mial na imie ..nie obrazaj go polacke ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna...... Re: AUTOKARY FIRMY "COPERNIC".................. IP: 62.39.226.* 15.09.03, 02:13 Jojo, prosze isc popisywac sie dalej na "swoje" watki (jest ich chyba kilka na tym, niezbyt polotnym ...dzieki takim chorym, jak Ty,...FORUM). Moja Droga, to nie jest nawet zboczenie(choc podobne symptomy), ta patologia, to po prostu HISTERIA....Przypuszczam rowniez, ze ponowna lektura Twoich licznych postow, sprawia Ci szczegolne odczucia w jamie brzusznej, a raczej podbrzuszu..., a dokladniej w macicy... Tacy lekarze, jak CHARCOT, lub...FREUD, zajmowali sie dokladnie ta patologia; niestety juz nie moga Ci pomoc...sprobuj, Droga Jojo, skontaktowac sie z Polskim Towarzystwem Psychoanalitykow, moze polozy Cie ktorys pan doktor na kanapce i pomoze Ci w trakcie dlugotrwalej analizy, zrozumiec Twojego Edypa i geneze Twojej HISTERII...Zycze w miare szybkiego powrotu do zdrowia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: AUTOKARY FIRMY "COPERNIC".................. IP: *.proxy.aol.com 15.09.03, 07:21 do mnie mowisz kurwo lomzynska?.......:))))))..umyj sie najpierw w kwasie solnym i resztki zoltych zebow..........powyrywaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scs Re: AUTOKARY FIRMY "COPERNIC".................. IP: *.houston.rr.com 15.09.03, 16:07 Prosba do redakcji Jak widac z niektorych wypowiedzi nie doroslismy jeszcze do demokracji. Moim zdaniem niektore wypowiedzi nie powinny byc publikowane. Posiadanie komputera i umietnosc pisania to nie powod aby zabierac glos publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna ODPOWIEDZ NA POST PANI JOJO.............. IP: 62.39.205.* 16.09.03, 01:13 W zasadzie nie odpowiadam na inwektywy MINUSOW, ale tylko drobne "utocznienie": z Lomzy do mnie jest okolo 1500 km, a burdelow to tutaj wogole nie ma, wiec?... Nie czekam na odpowiedz, prosze sobie oszczedzic jezyk na podobnie urodzonych i wyedukowanych , a jak PANI sama moze zauwazyc, nie ma z tym problemu... Odpowiedz Link Zgłoś