Dodaj do ulubionych

Moja Sympatja do Rosjanow porownac do Polakow !!

18.09.03, 09:55
Rosjani sa lepsze bojowniki niz polacy dowod II WS
Rosjani sa lepsze pijaki niz polacy
Rosjani tlucza lepiej swoje baby niz polacy
Rosjani sa lepsze naukowce niz polacy
Ruska wodka jest lepsza niz polska
Ruskie pierogi sa lepsze niz polskie
Ruska Kuchnja jest lepsza niz polska
Rosyjska literatura jest wielu ladniesza niz polska
Rosjanki sa ladniesze i oddane niz polki
Jak Rosjani rzadzyli w Polsce byl law and order i nie taka anarchia

Obserwuj wątek
    • Gość: J.K. Fredzio, polska kuchnia jest lepsza od rosyjskiej IP: 192.120.171.* 18.09.03, 10:00
      znam dobrze kuchnie rosyjska.
      i mam znajomych Rosjan, znajacych kuchnie polska.
      wszyscy zgodnie stwierdzamy, ze polska kuchnia jest lepsza od rosyjskiej.

aha: a Polacy sa wieksze cwaniaki, niz Rosjanie.

a reszta niech Ci bedzie.
      • fredzio54 Re: Fredzio, polska kuchnia jest lepsza od rosyjs 18.09.03, 10:09
        Gość portalu: J.K. napisał(a):

> znam dobrze kuchnie rosyjska.
        > i mam znajomych Rosjan, znajacych kuchnie polska.
        > wszyscy zgodnie stwierdzamy, ze polska kuchnia jest lepsza od rosyjskiej.
        >
        > aha: a Polacy sa wieksze cwaniaki, niz Rosjanie.
        >
        > a reszta niech Ci bedzie.
        Moj Drogi
        zgadzam sie ze polacy sa wieksze cwaniaki zdrajca i anytsemici niz rosjani
        ale ostatnio mam rosjanke i gotuje lepiej od wielu moich polek !
        a co ty na to ?
        • Gość: J.K. To, ze chlopie, trafiles na wlasciwa d....!!! IP: 192.120.171.* 18.09.03, 12:57
          a "co innego" tez robi lepiej?
    • fredzio-pedzio a T-90 lepszy od nasza Merkava niestety!!!!!!!!!!! 18.09.03, 12:35
      • fredzio54 Re: a T-90 lepszy od nasza Merkava niestety!!!!!! 18.09.03, 12:49
        niemasz dowody jeszcez niebyla dwojka !!!!
        ale gwarantuje ci ze nasze merkava z naszymy chlopacmi wygramy !
        bo jestesmy najlepsze czolgisci na siwecie !
        Amen Izrael
        • fredzio-pedzio Re: a T-90 lepszy od nasza Merkava niestety!!!!!! 18.09.03, 12:54
          fredzio54 napisał:

> niemasz dowody jeszcez niebyla dwojka !!!!
          > ale gwarantuje ci ze nasze merkava z naszymy chlopacmi wygramy !
          > bo jestesmy najlepsze czolgisci na siwecie !
          > Amen Izrael

ty jusz byles czolgista w nasza Merkava i cala ja ze stracha zasrales na lufa
          chciales sie powiesic ze wstyda i lufa zlamales ciebie lebiego trzeba wyslac
          na szkolenie do Gaza
    • Gość: Jerzy_11 Re: Moja Sympatja do Rosjanow porownac do Polakow IP: *.net.autocom.pl 18.09.03, 12:44
      Fredzio...

Założe się że Rosjanie posiadają także lepsze forum dyskusyjne....

Jerzy
      • fredzio54 Re: Moja Sympatja do Rosjanow porownac do Polakow 18.09.03, 12:51
        Gość portalu: Jerzy_11 napisał(a):

> Fredzio...
        >
        > Założe się że Rosjanie posiadają także lepsze forum dyskusyjne....
        >
        > Jerzy
        Droga Jerzy niezanm rosyjski i niemoge czytac czy pisac bo sowjecku.
        Ale jedan wiem z Rosjanki groza polek na wiscigu kto lapje chlopa !
      • Gość: ktos Re: Moja Sympatja do Rosjanow porownac do Polakow IP: *.acn.pl 18.09.03, 21:02

> Założe się że Rosjanie posiadają także lepsze forum dyskusyjne....

Jerzy, zly przyklad, przeciez to forum, to jest zydkowe a nie polskie...
    • Gość: DSD Rosjanie, Żydzi a Polacy IP: 212.33.88.* 18.09.03, 12:57
      Fredziu, zazwyczaj nie odpisuję na Twoje płody umysłowe. Tutaj muszę Ci jednak przyznać rację: Rosjanie
      przebili nas także na polu antysemityzmu: wyznaczanie stref w Rosji gdzie Żydzi nie mogli się osiedlać,
      'Protokoły Mędrców Syjonu', kozackie nahajki jako means of communication, pogromy podczas
      wojny domowej, Stalin też coś tam planował pod koniec swego żywota. A u nas lud się burzył czasem
      na Żydów (Jednwabne chociażby), ale rząd nie robił żadnych 'stref wolnych od Żydów' (jak to w Rosji
      bywało, mogli mieszkać tylko w zapadnych guberniach).
      • Gość: J.K. Starry, Fredek to wszystko doskonale wie... IP: 192.120.171.* 18.09.03, 13:01
        tylko nudzi sie na tej swojej portierni w Natanii...

A Merkave, tak jak my, ogladal kiedys w telewizji...
        • fredzio54 Re: Starry, Fredek to wszystko doskonale wie... 18.09.03, 13:17

> tylko nudzi sie na tej swojej portierni w Natanii...
          >
          > A Merkave, tak jak my, ogladal kiedys w telewizji...
          J.K przyjedz do Izraela pokazy cie moja Merkava ale ty zaplacisze z soler
          • Gość: J.K. Fredek, Ty przeciez wiesz, ze ja Cie lubie... IP: 192.120.171.* 18.09.03, 14:34
            ale niekiedy przesadzasz z krytykowaniem Polski...

Chociaz dobrze, ze zaznaczyles, ze Ruscy swoje przewiny wobec Zydow,
            probuja zwalac na nas, Polakow.
            • fredzio54 Re: Fredek, Ty przeciez wiesz, ze ja Cie lubie... 18.09.03, 15:14

> ale niekiedy przesadzasz z krytykowaniem Polski...
              >
              > Chociaz dobrze, ze zaznaczyles, ze Ruscy swoje przewiny wobec Zydow,
              > probuja zwalac na nas, Polakow.
              Wiesz moj drogi tutaj u nas czesta sa upaly (Chamsini) krew sie gotuja i
              napewno przezadzam nie wszytkie polacy asa antysemici pijaki tlucza zone
              leniwy ale tutaj na forum sie zbierali.
      • fredzio54 Re: Rosjanie, Żydzi a Polacy 18.09.03, 13:05
        Gość portalu: DSD napisał(a):

> Fredziu, zazwyczaj nie odpisuję na Twoje płody umysłowe. Tutaj muszę Ci
        jednak
        > przyznać rację: Rosjanie
        > przebili nas także na polu antysemityzmu: wyznaczanie stref w Rosji gdzie
        Żydzi
        > nie mogli się osiedlać,
        > 'Protokoły Mędrców Syjonu', kozackie nahajki jako means of communication,
        pogro
        > my podczas
        > wojny domowej, Stalin też coś tam planował pod koniec swego żywota. A u nas
        lud
        > się burzył czasem
        > na Żydów (Jednwabne chociażby), ale rząd nie robił żadnych 'stref wolnych od
        Ży
        > dów' (jak to w Rosji
        > bywało, mogli mieszkać tylko w zapadnych guberniach).
        Zgadzam sie z toba polacy kolo rosjaninow i kozakow sa aniolki
        przesto stworzylismy Zionizm na tereny kresowe w 1882 po pogromow ruskich i
        nie w Polskiej Krolewskiej.

Ale nasze Socjalisci(labour party) Ben Gurion zawsze mazyl akzeptowania od
        strony sowJecka a oni nam w twarzy pluli i arabow popierali.
        Dzisaj mieszkaja kolo 1.5 ruskow w Izraelu i opwodaja nam bajki o Radziecka
        Rosje i zla polske.W czasie komuny synagogi zydowskie w Rosij byli zamkniete
        tylko u Gomulki otwarte! jaki cud.

Ale jedna sie nie zgadzam rosjanki sa zgrabniesze od polek !

• Gość: Jerzy_11 Re: Rosjanie, Żydzi a Polacy IP: *.net.autocom.pl 18.09.03, 13:11
          Ale Polki są zgrabniejsze od Izraelek. A to niestety wynik humusu w
          Izraelu...haha

Jerzy
          • fredzio54 Re: Rosjanie, Żydzi a Polacy 18.09.03, 13:16

> Ale Polki są zgrabniejsze od Izraelek. A to niestety wynik humusu w
            > Izraelu...haha
            >
            > Jerzy
            Moj drogi
            Ale Polskie Zolnierze z waszego Golanskiego kontigentu potwierdzili mi cos
            odwrotnie ze Izraelki sa ladniesze od polek.
            By the way Pani Lewisnka(kochanka Clintona) odwiedza Izrael i iwelu nasu sie
            przygotowalo aby jej sie podobac
            • Gość: Elena Re: Rosjanie, Żydzi a Polacy IP: *.menta.net 18.09.03, 13:23
              No, jak tobie Fredziu podoba się pani Lewińska, to na moje względy nie licz.
              To by było trochę jak perelki przed wiesz czym. Pozdr Elena
              • fredzio54 Re: Rosjanie, Żydzi a Polacy 18.09.03, 13:29
                Gość portalu: Elena napisał(a):

> No, jak tobie Fredziu podoba się pani Lewińska, to na moje względy nie licz.
                > To by było trochę jak perelki przed wiesz czym. Pozdr Elena
                Moja Droga
                oczewiscie jestes piekniesza ale ona jest zanan jako kubukubina tego Clintona i
                wygloda lepiej niz Hillary przymaietaj sobie ze Krol Polskie Wielki Kazymierz
                kochal esterke i nie ta niemiecka smiec zone.
                • Gość: Elena Re: Rosjanie, Żydzi a Polacy IP: *.menta.net 18.09.03, 13:34
                  No, bo już się mi się kolce zjerzyły. Twoje szczęście. A gotuję i tak lepiej
                  od twojej Rosjanki.Niech ci będzie żal, o. Elena
                  • fredzio54 Re: Rosjanie, Żydzi a Polacy 18.09.03, 14:03

> No, bo już się mi się kolce zjerzyły. Twoje szczęście. A gotuję i tak lepiej
                    > od twojej Rosjanki.Niech ci będzie żal, o. Elena
                    Moja Droga
                    Maz ci niepozwala do Izraela podrozowac(bo jest zazdrosny) czekalem czekalem i
                    rosjanke wybralem u nich mezczyzna jest jak siweta krowa w Indii.
                    Skad jestes pewna ze lepiej gotujesz lepiej od rosjanki
                    ja dostaje karte z potrawach i wybiera jedna ! to jest serwis dla bojownika
                    izraela.Nie potorz to mezu jeszcze bedzis mniala klopoty wedlug mnie !
                    calusy F
                    • lekarz_dyzurny Re: Rosjanie, Żydzi a Polacy 18.09.03, 17:58
                      fredzio54 napisał:

> Gość portalu: Elena napisał(a):
                      >
                      > > No, bo już się mi się kolce zjerzyły. Twoje szczęście. A gotuję i tak lepi
                      > ej
                      > > od twojej Rosjanki.Niech ci będzie żal, o. Elena
                      > Moja Droga
                      > Maz ci niepozwala do Izraela podrozowac(bo jest zazdrosny) czekalem czekalem i
                      > rosjanke wybralem u nich mezczyzna jest jak siweta krowa w Indii.
                      > Skad jestes pewna ze lepiej gotujesz lepiej od rosjanki
                      > ja dostaje karte z potrawach i wybiera jedna ! to jest serwis dla bojownika
                      > izraela.Nie potorz to mezu jeszcze bedzis mniala klopoty wedlug mnie !
                      > calusy F

:)))) Prima sort!
                    • Gość: Elena Re: Rosjanie, Żydzi a Polacy IP: *.menta.net 18.09.03, 19:02
                      Boże, kolce mi się zjeżyły a nie zjerzyły, oczywiście. Ay Fredziu,
                      opowiadasz.Widać, że nie znasz Polek. Mój mąż też się nie skarży, dostaje
                      kartę potraw i wybiera ile chce, a nie jedną. Widzisz więc, że z Polką
                      lepiej.Pozdr. Elena
                      • fredzio54 Re: Rosjanie, Żydzi a Polacy 19.09.03, 09:34

> Boże, kolce mi się zjeżyły a nie zjerzyły, oczywiście. Ay Fredziu,
                        > opowiadasz.Widać, że nie znasz Polek. Mój mąż też się nie skarży, dostaje
                        > kartę potraw i wybiera ile chce, a nie jedną. Widzisz więc, że z Polką
                        > lepiej.Pozdr. Elena
                        moja Droga
                        wydzis najlepsze Polki sa juz zareserwowane albo zajete, jetes nietylko piekna
                        kobieta jestes skarb ! te poznane polki niebyli tak oddane prowniania do
                        mojej rosjanki, u rosjanek mezczyzna to swieta krowa z Indi a polki tem czasowo
                        sie z juz zgermanizowane, milosc to nie milosc(uwazaj ze sex to grzech) kuchnia
                        to nie kuchania ,pogoda im sie nie podoba upaly nie znosza wystepuja z
                        rownoprawy meskie kobiecke ale nie chca wzasc na siebie meskie obowjaski.
                        w calym moderne polki nie pasuja do Izraela a rosjanki tak !

• Gość: Jerzy_11 Golanowcy??? IP: *.net.autocom.pl 19.09.03, 09:55
              Fredzio....znasz przecież Golanowców...ja też miałem okazję...

Moja uwaga: jakbyś służył na golanie przez cały Boży rok to nawet 100 kilowa
              pływaczka enerdowska byłaby wstanie cię zainteresować...bez urazy oczywiście...

Jerzy
              • fredzio54 Re: Golanowcy??? 19.09.03, 13:09

> Fredzio....znasz przecież Golanowców...ja też miałem okazję...
                >
                > Moja uwaga: jakbyś służył na golanie przez cały Boży rok to nawet 100 kilowa
                > pływaczka enerdowska byłaby wstanie cię zainteresować...bez urazy
                oczywiście...
                >
                Sluzylem tez na Golanie rosna tam swietne winogrone najlepsze wino w Izraelu
                i wisnia (jedyna Mijesce w calym Izraelu)
                Roznica miedzy mnie a polakow ,ja sluzy mojej ojczyzne a oni dla dobre $$$$$
                nie oblodam arabki bo sa przydote i dobrze z nosza szmaty na cale cialo

> Jerzy
                • fredzio-pedzio fredek nie klam jaki Golan??????????? 19.09.03, 13:43
                  ty mial byc czolgista w nasza Merkawa ale pierszy dzien fredek jak zobaczyl
                  arab z kamieniem to sie zesral ze stracha.
                  Wywalili na zbita morda i tera sprzatka gowna z ulica bo u nas w TelAviv to
                  wszystkie szca i sraja na ulica to taki stary nas zydowski zwuczaj.

Golan to moze widzial na foto ha ha ha
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka