Dodaj do ulubionych

Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie

06.06.08, 13:53

Płonie - a w prasie nadal nic.

To się nam nie podoba. I dlatego będziemy śledzić pilnie rozwój wydarzeń.
Obserwuj wątek
    • tomek404 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 14:00
      Bylam w Malmo 30 lat temu, potem ponownie 20 lat temu, a kiedy znowu
      niedawno mialam kontakt z Malmo, zauwazylam, ze coraz wiecej tam
      Zydow i ze Arabowie uciekaja do Izraela, bo jest dla nich
      bezpieczniejszy. Przykro mi, ze nie mam na ten temat linku, ale
      poniewaz ty jestes lepszym szperaczem, to pewnie cos znajdziesz.
      • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 14:06

Fajna ironia, doceniam kunszt.

Tylko co z tym wielkim pożarem trawiącym Malmo?

Bo przecież Malmo płonie?
        • tomek404 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 14:21
          Gdybys byl jakims prymitywem, to bym pomyslala, ze nie rozumiesz
          przenosni, ale jestes inteligentnym czlowiekiem, to wiesz, ze kiedy
          czytasz jakis utwor, poemat, a smiesznie to tutaj tak nazwac, ale
          posty sa tez swego rodzaju czyms w rodzaju wlasnych przemyslen,
          opisow, zwierzen, czy nawet drobnej tworczosci. Patrzac w ten
          sposob, mozna dokladnie zrozumiec co autor mial na mysli. Pamietasz,
          te okreslenia o pozarach w literaturze pieknej?
          I dlatego, to okreslenie ma o wiele szersze znaczenie. Malmo,
          naprawde plonie. W moim pojeciu caly swiat plonie i jezeli czegos
          sie nie zrobi dzisiaj, jutro bedzie za pozno, a Europa bedzie jak to
          ladnie napisala Oriana Fallaci eurabia.
          • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 14:32

O - a więc w Malmo nie ma pożaru? Więc tylko przenośnia? A ja już się na serio zaniepokoiłem.

A przy okazji metaforycznego pożaru dowiedziałem się o sobie, że jestem lewak, katolik, muzułmanin, komunista, rasista. Brakuje jeszcze, że hip-hopowiec i lesbijski homo-fob. Nazwano mnie gadem, i oświadczono, że łamałem szczęki, albo może wybijałem zęby, obcasem. Że donosiłem.

To wszystko, rozumiem, też tylko metaforycznie?

Wracając do Twojego (też metaforycznego?) tekstu - co trzeba zrobić dzisiaj, żeby jutro nie było za późno?

Czy masz na myśli to, co ja myślę, że masz na myśli -
            • falafel11 Re: Eh..Cepie ... 06.06.08, 15:36
              napawde masz zakuty leb...albo mozg osla muzulmanskiego..przeciez
              tobie staraja ludzie objasnic..ze plonie juz cala Europa..nie tylko
              smietniki..ploneli we francji somochody i sklepy ploneli i synagogi
              zamachi terorru muzulmanskiego w hiszpanii anglji,,czy tobie trzeba
              podpalic tylek zebys zrozumial ze zabawa z ogniem to rzecz
              niebespieczna..jezeli jestes skrajnym lewakiem albo anty zydem to
              zastanuw sie chwile..ze podrzynac wam gardlo muzulmanin ma gleboko w
              dup...e ..czy wasze polityczna czy uczuciowe sklonnosci.. u
              muzulmanow zawsze bedziecie niewerni kturych trzeba zabijac ...chyba
              ze przejdziece na islam..i powrotnej drogi cepku nie ma odrzekajac
              sie tej religji..jestes skazany na smierc...tak pisza w swojej
              swetej ksiegi Koran
              • cepekolodziej Re: Eh..Cepie ... 06.06.08, 16:15

Nie fatyguj się więcej żałosny niedoróbku, wywołujesz tylko poczucie
                nudy.
                • j-k czlowiek moralnie uczciwy 06.06.08, 23:46
                  cepekolodziej napisał:

>
                  > Nie fatyguj się więcej żałosny niedoróbku, wywołujesz tylko
                  poczucie nudy.

czlowiek moralnie uczciwy na na nudziarstwo reaguje ignorowaniem
                  tekstu - nieuku i manipulancie.

Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K.
                  • czyngis_chan Re: czlowiek moralnie uczciwy 07.06.08, 12:48
                    Na wzmiankę o ludziach "moralnie uczciwych" przed oczami stają mi
                    rozradowani Arabowie po 11.09
              • goldbaum Re: Eh..Cepie ... 06.06.08, 16:21
                falafel11 napisała:

> napawde masz zakuty leb...albo mozg osla muzulmanskiego..przeciez
                > tobie staraja ludzie objasnic..ze plonie juz cala Europa..

Ty flaflo badz bardziej wyrozumiala dla cepa.
                On juz pare lat na swiecie zyje i dobrze wie, jak raz sie skonczyly takie
                "objasnienia" "ludzi"(?) ze juz "plonie cala Europa" choc nikt nie widzial zeby
                cos plonelo...

Wiesz flalflo jak to jest. Kto raz sie sparzy ten na zimne dmucha.
            • tomek404 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 16:41
              Nie udawaj Greka, bo znam takie typy jak ty. Mam w rodzinie takiego
              wiercibrzucha, ktory dla przekory wszystko podwaza. Malmo plonie
              doslownie i w szerszym znaczeniu.
              Co do muzulmanow, to dlaczego Tatarzy sa normalni, Turcy normalni, a
              Arabowie zawzieci i sfanatyzowani? Fanatyczny muzulmanin, to juz
              tylko kroczek do....no do czego. Nie pisze, bo zaraz zaczniesz mnie
              ciagnac za jezyk i mowic podaj fakty.
              Jak dlugo Europa walczyla z najezdzca islamskim? Kiedy znowu zacznie
              walczyc? Odpowiem ci na drugie pytanie. Nie zacznie walczyc, bo juz
              przegrala.
              • vicky17 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 19:01
                tomek404 napisała:

> .
                > Jak dlugo Europa walczyla z najezdzca islamskim? Kiedy znowu zacznie
                > walczyc? Odpowiem ci na drugie pytanie. Nie zacznie walczyc, bo juz
                > przegrala.

no to czas zebyscie wy z niej sie wyniesli,skoro jest az tak zle.
                • dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 19:53
                  ty rochellina, zawsze wyciagasz genialne i trafne wnioski....
                  europa przegrala z islamem, wiec zydzi maja sie z niej wyniesc...
                  niezle.... a dokad maja pojsc europejczycy, rochellino??? moze tak
                  do usa? ale bedziesz ze splitowskim harowac na taka emigracje, az sie
                  urzadza.... a ciekawe co bedzie dalej.... bo jak juz opanuja europe,
                  to sie zabiora za usa.... dokad bedziesz sie wynosci, rochellino
                  nuworyszko? do israela mowy nie ma.... takich jak ty tu sie nie
                  przyjmuje.... re finkelstein...
                  • vicky17 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 19:58
                    dana33 napisała:

> ty rochellina, zawsze wyciagasz genialne i trafne wnioski....
                    > europa przegrala z islamem, wiec zydzi maja sie z niej wyniesc...
                    > niezle.... a dokad maja pojsc europejczycy, rochellino???

no wiadomo do zydow,w koncu 800 lat musielismy was goscic chcac nie chcac,to
                    teraz czas na oddanie tego co mieliscie na starym kontynencie w nadmiarze.
                    zobaczymy czy z was tacy dobrzy gospodarze i czy bedziecie dbac nalezycie o inne
                    nacje tak,jak wrzeszczyscie,ze miano dbac o was.
                    skoro islam taki straszny a wy macie swoj raj na ziemi to czas by kazdy sie
                    wyniosl z tego piekla do nieba.
                    • dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 20:03
                      ty nie zrozumialas znow, co czytasz, rochellino.... do nas nie
                      wjedziesz.... takich jak ty tu sie nie przyjmuje.... forget it...
                      oddac co dostalismy na kontynencie? rochellino nuworyszko....
                      oddalismy i to z nadmiarem... bez nas europa by nie wygladala, jak
                      wygladala..... przed islamizacja....
              • dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 19:55
                on nie udaje greka.... on zwyczajnie prowokuje i to idiotycznie...
                to co gada to puste slowa, niczym nie pokryte... ot take gledzenie
                facia, co to strasznie chcialby kims byc, a jest niczym.... i
                wszystko u niego konczy sie potem tym, co nizej:
                • vicky17 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 20:03
                  dana33 napisała:

> on nie udaje greka.... on zwyczajnie prowokuje i to idiotycznie...
                  > to co gada to puste slowa, niczym nie pokryte... ot take gledzenie
                  > facia, co to strasznie chcialby kims byc, a jest niczym.... i
                  > wszystko u niego konczy sie potem tym, co nizej:

o..fakt,nie kazdy moze byc otluszczona matrona,bez wyksztalcenia,siedzaca za
                  biurkiem i majaca swe fora w gie wu.to ci dopiero kariera zyciowa i tzw.bycie
                  kims,no jeszcze kims jest ta blekitnooka kulturalna,w wymietych koszulkach i
                  latajaca pozna noca z rozmazanym makijazem. nu fakt nie dosc,ze jest kims,to
                  jeszcze kims blekitnie pieknym...
                  cepku coz nie kazdy moze miec lubego w idf,jaka szkoda,inaczej choc wymieta
                  koszulke bys mial..
                  • dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 20:07
                    mowisz, rochellino, ze jakby cep mial lubego w idf, to by mial
                    koszulke???? hm...... mowisz, ze jego luby nie w idf? a gdzie jego
                    luby? tez na taboreciku siedzi u cepowatego? hm.... dwoch lubych na
                    dwoch taborecikach? to juz lepiej, zeby mieli jeden wygodny i duzy
                    fotel for two.... :))))
                    • dana33 o jezuuuuuuuuu, cepie....... 06.06.08, 20:09
                      obejrzalam sobie osla....... kurrrrrrrrka...... wyrzucili tam twoj
                      watek..... i jaki watek..... ty o 3 nad ranem sam do siebie tam
                      gadales? takie madrosci pusciles i przepadly dla ludzkosci?
                      nu, ale dales tam ciala, cepowaty...... :))))
                    • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 21:37
                      No właśnie.

A tu już Malmo płonęło przed wojną.

Przychodzi dziewczę do dyrektora fabryki z podaniem o pracę.
                      Dyrektor: no tak, wszystko ładnie -
                      • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 21:40

I zaraz po wojnie też Malmo płonęło - kiełbiście.

1950. Postanawia się powołać do życia burdel dla towarzyszy z Biura
                        Politycznego, Komitetu Centralnego i Sztabu Generalnego. Gruby
                        generał, już po wszystkim, zapinając pas i postękując, pyta
                        dziewczynę, żeby rozmowa nie stała: a wy, towarzyszko, do partii
                        należycie, należycie? Ona, dając kulturalnie upust oburzeniu: ależ,
                        broń Panie Boże, panie generale, ledwie mie mama do kur.wów puściła -
                        • hubert100 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 22:01
                          Nie wiem o co tu chodzi? Na lotnisku w Toronto i Calgary polowa
                          security to Arabi. Widzialem nawet celnika.Jak mnie sprawdzali przez
                          ta bramke to usilowalem troche zazartowac.Popatrzyl sie zimnym
                          wzrokiem bez reakcji jak robot. Oni to sa "inni" ludzie i sa tu
                          niepotrzebni.
                          • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 22:07

Podejrzewali, że możesz być szwedzkim terrorystą ze Storm-frontu,
                            albo aktywistą z www.massarnia2000.org ---
                            • absztyfikant Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 22:37
                              Przy okazji: juz dawno nie wspominales o megaphone :))))))
                            • goldbaum Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 22:45
                              cepekolodziej napisał:

> www.massarnia2000.org ---

:-)
                              • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 22:48
                                www.kahane.chui.net
                                • absztyfikant Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 22:49
                                  cep.nudziarz.ps
                                  • dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 22:53
                                    :))))
                                    • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 08.06.08, 22:55
                                      :))))))

Fajnie jest. I tego. I jak poniżej:
                                • nowy_rusek cepmozga.net /nt 07.06.08, 00:31
                              • absztyfikant Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 22:48
                                Bardzo fajna strona:
                                www.masada2000.org/Arafat-Hell.html
                              • dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 22:49
                                strasznie dowcipne..... cep ma taki ciezki, niemiecki dowcip...
                                w twoim stylu, nie, goldbaum? piwko w lape i porechotac mozna
                                swietnie....
                                • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 22:51

www.lost/fauteuils.com
                                • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 22:57
                                  mówi raz facet
                                  do faceta
                                  - czy pan to chłop
                                  czy kobieta?
                                  - nie ja nie jestem
                                  żadna baba
                                  mężnie uwiodłem
                                  fotel Araba
                                  • dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 22:59
                                    gdzie sie trzeba smiac, cepowaty?
                                    • j-k Dana , tutaj :) 06.06.08, 23:01
                                      777denny.files.wordpress.com/2007/05/nick-berg-head-cut-off-terrorist-islam.jpg
                                      • absztyfikant Re: Dana , tutaj :) 06.06.08, 23:03
                                        To tez nie bylo smieszne...
                                        • j-k Re: Dana , tutaj :) 06.06.08, 23:03
                                          dlaczego?
                                          dla nich pewnie tak.
                                          • absztyfikant Re: Dana , tutaj :) 06.06.08, 23:06
                                            To sa zboczency JK, jako prawdziwy koneser iszlamu powinienes to wiedziec:)
                                            mysite.verizon.net/rogmios/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/the%20jew.jpg
                                            • j-k Re: Dana , tutaj :) 06.06.08, 23:08
                                              wiec - nie wiem.
                                              skazywanie za nie-islamska wiare w demokratycznej (dawniej) Algierii
                                              zsuwa mnie z tej drogi .
                                      • dana33 Re: Dana , tutaj :) 06.06.08, 23:08
                                        ja nie moge sie smiac patrzac na takie zdjecia, j-k.....
                                        ja tylko nie rozumiem, ze cepowaty i goldbaum uwazaja, ze ci ludzie
                                        maja jakas kulture... ze tych dwoch "prawdziwych polakow" uwaza, ze
                                        to sa tacy sami ludzie jak my.... nu, j-k.... to nie sa tacy sami
                                        ludzie jak ja... napewno nie.... ale oni sa szczesliwi, ze taki cep i
                                        goldbaum bronia ich na kazdym kroku...
                                        maja szczescie, ze to nie byl ich syn....
                                        • j-k Dana , tutaj cd. 06.06.08, 23:11
                                          nie przejmuj sie - Dana.
                                          poki F-16
                                          i Merkawy nie sa w ich rekach - a w Twoich
                                          to mozemy to badziewie spokojnie wysmiewac :)
                                          • dana33 Re: Dana , tutaj cd. 06.06.08, 23:17
                                            to tez prawda... :))))
                                            ja w kazdym razie spie spokojnie i mam nadzieje, ze ty tez.. :)))
                                        • cepekolodziej Re: Dana , tutaj :) 06.06.08, 23:35
                                          Pytała mnie baba
                                          czy Araba
                                          ma uważać za
                                          człowieka?

Odpowiadam
                                          pogryzając kebaba
                                          nie musisz
                                          on ciebie
                                          olewa
                                          i na brak ciebie
                                          nie narzeka
                                          • j-k Chinczyk tez olewa. 06.06.08, 23:43
                                            gdyz dla Chinczyka - Chiny to centrum Swiata.
                                            tyko Chinczyk ma rozum.
                                            liczy síe z realiami.

Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K.
                                        • nowy_rusek Re: Dana , tutaj :) 07.06.08, 00:36
                                          O wickowej zapomnialas:)
                                    • vicky17 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 23:03
                                      dana33 napisała:

> gdzie sie trzeba smiac, cepowaty?

jak grubas sie zasapie,faktycznie boki zrywac jak ta inteligencja forumowa bez
                                      matury przyczlapie ochoczo na dowolny watek z pytaniami dla pierwszoklasisty.
                                      • dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 23:12
                                        znow belkot, rochellino.....
                                        ty umiesz sklecic jedno zdanie sensownie? czy zawsze tak ni w piec
                                        ni w dziewiec?
                                        • vicky17 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 23:21
                                          dana33 napisała:

> znow belkot, rochellino.....
                                          >
                                          a ku ku slonino...
                                      • sommerwein A co to 06.06.08, 23:15
                                        za glupek to vicky powiedzcie mi.
                                        • absztyfikant Re: A co to 06.06.08, 23:20
                                          Stara i glupia baba z USA.
                                          • vicky17 Re: A co to 06.06.08, 23:23
                                            absztyfikant napisał:

> Stara i glupia baba z USA.
                                            >

ale nie stara slonina z izraela,he,he a to cos,bo bym miala z koszernoscia na
                                            bakier. poza tym nie jestem rowniez starym pedalem ze szczecina,a to juz po
                                            prostu SUPER.
                                            • dana33 Re: A co to 06.06.08, 23:30
                                              nie wiem, co ty masz do sloniny, rochellino nuworyszko.... swietna
                                              jest.... podsmazona i chrupka... :)))
                                              mowisz ze absztyfikant to stary pedal ze szczecina? nu, i co z tego,
                                              ze mowisz? ty mi przypominasz gomulkowski dowcip: jak partia mowi,
                                              ze da, to.... mowi.....
                                              jak rochellina cos mowi, to.... mowi....
                                              ty taka guuuuuupia..... nawet ten lakier ci nie pomoze...
                                              • vicky17 Re: A co to 07.06.08, 00:12
                                                dana33 napisała:

> jak rochellina cos mowi, to.... mowi....
                                                > ty taka guuuuuupia..... nawet ten lakier ci nie pomoze...

pomogl przeciwko nadwadze,a ta zdaje sie ciebie meczy. jak widac malo tandetne
                                                lakiery uzywasz,albo te kosztowne nie pokrywaja twego grzyba zbyt dobrze.cos
                                                jeszcze sloninko wymyslisz,bo ten stary palant chyba poszedl i wiersze
                                                wygrzebuje.akurat cos na jego wrazliwa dusze starego acz natchnionego pedala.
                                                • maglara Re: A co to 07.06.08, 00:40
                                                  vicky17 napisała:

> dana33 napisała:
                                                  >
                                                  >
                                                  > > jak rochellina cos mowi, to.... mowi....
                                                  > > ty taka guuuuuupia..... nawet ten lakier ci nie pomoze...
                                                  >
                                                  > pomogl przeciwko nadwadze,a ta zdaje sie ciebie meczy. jak widac
                                                  malo tandetne
                                                  > lakiery uzywasz,albo te kosztowne nie pokrywaja twego grzyba zbyt
                                                  dobrze.cos
                                                  > jeszcze sloninko wymyslisz,bo ten stary palant chyba poszedl i
                                                  wiersze
                                                  > wygrzebuje.akurat cos na jego wrazliwa dusze starego acz
                                                  natchnionego pedala.

:)) poszli sie naradzic i sciagnac posilki ...jednego sciagneli,
                                                  ale przyglupem sie okazal.
                                                  • vicky17 Re: A co to 07.06.08, 00:47
                                                    maglara napisała:

>
                                                    > :)) poszli sie naradzic i sciagnac posilki ...jednego sciagneli,
                                                    > ale przyglupem sie okazal.

moze ta starsza mloda z rozmytym niebieskim oczkiem w pomarszczonym podkoszulku
                                                    im pomoze,bo ta od psow juz zdaje sie smacznie z nimi chrapie. moj tandetny
                                                    lakier jakos przedzie ,tym razem poszlam po calosci z Sally Hansen,a ta mnie
                                                    nigdy nie zawiodla:)
                                                    ostatnio towarzystwo dziwnych nosow i jarmarcznych makijazy troszke jakby
                                                    przynudzalo,ale cos w tym wieku trudno o cos lepszego:))
                                                  • dana33 Re: A co to 07.06.08, 20:06
                                                    sally hansen????? hm.... ona ma ceny przystepne nawet dla biedoty
                                                    amerykanskiej.... nu, firma niezla, ale dlugo jej do najlepszych...
                                                • dana33 Re: A co to 07.06.08, 20:04
                                                  zgadza sie rochellino nuworyszko.... nie uzywam tandetnych lakierow
                                                  i juz napewno nie w kolorach niebieskich czy zielonych.... niezby
                                                  eleganckie, nie uwazasz? taka tania moda, i jeszcze bardziej tanszy
                                                  smak... nu, ale nuworysze tak maja...
                                                  • cepekolodziej Re: A co to 09.06.08, 21:02
                                                    Tak, tania moda -
                                          • sommerwein to sie kloci 06.06.08, 23:26
                                            stara nie moze byc glupia chyba,ze z down syndrome.
                                            • absztyfikant Re: to sie kloci 06.06.08, 23:29
                                              Szkoda czasu na dyskusje o tym "wynalazku".
                                            • vicky17 Re: to sie kloci 06.06.08, 23:30
                                              sommerwein napisała:

> stara nie moze byc glupia chyba,ze z down syndrome.
                                              >
                                              >

to inna stara z innych stron kotus,a faktycznie sporo sie tu kloci a inna czesc
                                              udaje swieza cielecine bedac stara konina.
                                              widze,ze juz lato sie zbliza bo nowaliom forumowym kwiaty zamieniaja sie w
                                              nasiona.niedlugo spadniesz jako stara szycha i tym sie skonczy twoj jakze
                                              ciekawy zywot trola,z downem czy bez,ale rownie pustym lbem.
                                          • dana33 Re: A co to 06.06.08, 23:27
                                            maluje sobie zagrzybiale paznokcie tandentnym, niebieskim
                                            lakierem... :))))
                                        • nowy_rusek Re: A co to 07.06.08, 00:46
                                          Wicky to nick. Oprucz tego nic pozytywngo o niej nie mozna
                                          powiedziec.
                                          • vicky17 Re: A co to 07.06.08, 00:49
                                            nowy_rusek napisał:

> Wicky to nick. Oprucz tego nic pozytywngo o niej nie mozna
                                            > powiedziec.

oprucz tego ,ze mowie lepiej po polsku niz ty stary-nowy,to faktycznie nic nie
                                            musisz o na moj temat pocic..wiec spadaj iwan za murek.
                                            • maglara Re: A co to 07.06.08, 01:01
                                              vicky17 napisała:

> nowy_rusek napisał:
                                              >
                                              > > Wicky to nick. Oprucz tego nic pozytywngo o niej nie mozna
                                              > > powiedziec.
                                              >
                                              > oprucz tego ,ze mowie lepiej po polsku niz ty stary-nowy,to
                                              faktycznie nic nie
                                              > musisz o na moj temat pocic..wiec spadaj iwan za murek.

To ten od Tegieran Tegieran ? Cos duzo ruskow z zydowa tu pisze, ta
                                              nostalgia ich zzera, wooola woolga szyrokaja rzeka , czy jak to
                                              bylo ?
                                              I przyuwaz ze jahwe im ten kraj wybral, cus zlosliwy ta jahwe
                                              bestyja :)))
                                              • dana33 Re: A co to 07.06.08, 20:15
                                                ciagle lepiej, maglarciu, pisac z zydowa niz z faszystowa....
                                                nu, ale ty zachwycona zyciem wlasnie w faszystowie.... jak i
                                                goldbaum, nie? swego ciagnie do swego, nie maglarciu?
                                                • maglara Re: A co to 08.06.08, 00:04
                                                  dana33 napisała:

> ciagle lepiej, maglarciu, pisac z zydowa niz z faszystowa....
                                                  > nu, ale ty zachwycona zyciem wlasnie w faszystowie.... jak i
                                                  > goldbaum, nie? swego ciagnie do swego, nie maglarciu?

nie mozesz jednak darowac ze wchodziliscie nam w dupe a my was
                                                  gazem potraktowali :)
                                                  ps nie wyklikuj tak swoich durni, z tego w ukradzionym landzie sie
                                                  skladacie, pedaly, zlodzieje, rasisci
                                                  • dana33 Re: A co to 08.06.08, 11:28
                                                    nu, widzisz maglarciu.... po co to zaprzeczanie, zes ty niemka?
                                                    bardzo ladnie sie z nimi identyfikujesz.... ale widzisz.... nie udalo
                                                    sie wam to traktowanie gazem.... israel istnieje, rozwija sie
                                                    pieknie, dzieci nam przybywa.... hitler przewraca sie w grobie z
                                                    wscieklosci, a ty i goldbaum juz za zycia dostajecie atakow
                                                    bezsilnosci.... schadenfreude na calej linii...
                                                  • berek_p Re: A co to 05.01.09, 16:21
                                                    Israel sie rozwija za amerykanskie pieniadze a co bedzie jak ta kasa przestanie
                                                    do Israela plynac?Jedyna korzysc z Izraela to piekne kobiety.Ale przyznam ze
                                                    dobrze uczycie sie od hitlera i teraz przejeliscie jego dzialke mordujac kogo
                                                    popadnie.
                                                  • zejman1 Re: A co to 06.01.09, 14:51
                                                    W telegraficznym skrocie:

sydsvenskan.se/malmo/article391258.ece
                                                    Notatka o niewesolych warunkach zyciowych w dzielnicy ”najlepszych
                                                    ludzi” (tj. muzulmanow) na Rosengårdzie: sa karaluchy, grzyb,
                                                    odpadajace plytki. Te straszne warunki-choc sa zupelnie dla tych
                                                    ludzi normalna rzeczywistoscia w pieknej Arabii Felix- zostaly
                                                    opisane przez ”skribenta”, Kurdo Baksi-znanego
                                                    muzulmanskiego „profila“ i specjaliste od dziennikarskiego
                                                    przedstawiania zadan muzulmanow. Oczywiscie muzulmanie zaraz
                                                    znalezli obronce w osobie niejakiej Evy Bertz(”partia ludowa”),
                                                    ktora, dba o przyszly elektorat. Powiedziala, ze ”zarzadca
                                                    nieruchomosci musi o nia dbac”. Innymi slowy: nowoczesna dzielnica o
                                                    pieknych W PELNI WYPOSAZONYCH mieszkaniach, ktora zamieszkiwaly
                                                    przed 20 laty inne narodowosci(Jugoslowianie, Zydzi, Polacy, Grecy)
                                                    zostala w szybkim tempie zamieniona w ich tradycyjne siedziby.Po
                                                    remoncie mozna by znow odrywac plytki, palic windy, wybijac szyby.,
                                                    itp.

Ze sie lubi niszczyc, swiadczy taka oto notatka
                                                    sydsvenskan.se/malmo/article398086.ece
                                                    Drobnostka: podpalono klatke schodowa.

W pare dni pozniej znowu pozarek klatki schodowej:
                                                    sydsvenskan.se/malmo/article398799.ece
                                                    Juz nastepnego dnia:
                                                    sydsvenskan.se/malmo/article399045.ece
                                                    Tu podpalono…winde:
                                                    sydsvenskan.se/malmo/article403458/Hissbrand-pa-Rosengard.html
                                                    Tu inaczej: policja pilnuje gowniarzy muzulmanskich, protestujacych
                                                    przeciw zamknieciu przez wlasciciela nieruchomosci ”meczetu” w
                                                    piwnicy. Kontrakt , oczywiscie czynsz nie byl placony regularnie
                                                    przez ”Najlepszych” (nieregularne placenie czynszu jest uwazane w
                                                    Szwecji za powazne wykroczenie-zreszta wszedzie tak jest.), sie
                                                    skonczyl i potrzebowano tego lokalu na cos innego. 300 m od
                                                    Rosengårdu maja ”Najlepsi” piekny, duzy meczet a nawet medrese,
                                                    domek dla starcow, biblioteke itp.
                                                    sydsvenskan.se/malmo/article399193.ece
                                                    Rozpoczely sie rozruchy: jak to zwykli czynic mullowie wyslali do
                                                    akcji nieletnich gowniarzy.Sciagnieto policje.Znow raportowano
                                                    podpalone samochody(tuz obok stacji benzynowej), wysypiska smieci.Po
                                                    paru dniach akcje wzmozono:zaatakowano kamieniami policje.Akcje
                                                    muzulmanow wspomagali…lewicowcy, zwani eufemistyczne ”aktywistami”.
                                                    sydsvenskan.se/malmo/article400332.ece
                                                    Tu zas jak zwykle:
                                                    sydsvenskan.se/malmo/article400443.ece
                                                    Bardziej ambitnie-szesc samochodow:
                                                    sydsvenskan.se/malmo/article400536.ece
                                                    Tydzien spokoju:
                                                    sydsvenskan.se/malmo/article401681.ece
                                                    Przyjechala minister sprawiedliwosci-prosze zwroci uwage na mine tej
                                                    bladzi:
                                                    sydsvenskan.se/malmo/article402313.ece
                                                    A tu cos smiesznego: poniewaz zaatakowano(kamienie i rakietki )
                                                    takze komisriat policji, policja zwrocila sie o pomoc do …prywatnych
                                                    ochraniarzy.Okreslino to jako ”ekstra przeciwdzialanie”(caly czas
                                                    zwracamy uwage na daty):
                                                    sydsvenskan.se/malmo/article402644.ece
                                                    Tylko winda i polciezarowka, szkoda gadac:
                                                    sydsvenskan.se/eceRedirect?articleId=402644&pubId=2
                                                    I znow ciezarowka-tym razem w drugiej dzielnicy ”Najlepszych”, ktora
                                                    dojrzewa do powazniejszych wystapien.Lazenie tam nawet w srodku
                                                    dnia jest przezyciem.Ale jesli sie chce zaimponowac kochanej
                                                    kobiecie, to czemu nie:
                                                    sydsvenskan.se/malmo/article403290/Overtand-lastbil-i-Holma.html

Tu zas mozna ”poczatowac” z socjaldemokratycznym bydlakiem
                                                    (lepiej:scierwem) -burmistrzem Malmö. Wyjatkowo obrzydliwy
                                                    typ.Reepalu sie przed paru laty ciekawie wyrazil, ze ”problem z
                                                    ludzmi starymi jest ten, ze za dlugo zyja”….:
                                                    www.sydsvenskan.se/chatt/
                                                    Tu zas typowa notatka o ”dwoch niezidenfinkowanych
                                                    mezczyznach”(mordercach):
                                                    sydsvenskan.se/malmo/article403605/Besokare-antas-vara-
                                                    mordare.html

Gdybym byl Szwedem z luboscia donioslbym( mile szwedzkie zajecie),
                                                    ze to najprawdopodobniej byli muzulmanscy Albanowie. Oczywiscie
                                                    zachowalbym incognito gdyz w przypadkach donosow na muzulmanow
                                                    szwedzka policja PODAJE NAZWISKA DONOSICIELI”… zainteresowanym.
                                                    Przyglup ze Sztokholmu, prof. Sarnecki, czlek wciagniety w tryby
                                                    rzadowe i ”jedzacy z reki” oczywiscie zaprzeczy, ale fakty….Fakty
                                                    mowia zas cos innego.

Jak to mowia Szwedzi: ”GOD FORTSÄTTÄTNING PÅ DET NYA ÅRET-
                                                    wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku” dla Cepowatego Kabotyna i
                                                    Prowokatora.
                                                    Zajmij sie koles tow. Bielskim i Nalibokami.
                                                    (Z)
                                                    Ps.: Wroc do swego nika! Dlaczego sie kryjesz pod "berkiem"?
                                                    Przeciez nienawidzisz Zydow?
                                                  • berek_p Re: A co to 06.01.09, 23:19
                                                    Zydowki sa piekne i w lozku niegrzeczne a za to je nie mozna nienawidziec.One
                                                    doskonale maja opanowane francuskie technologie milosne.
                                            • nowy_rusek Re: A co to 07.06.08, 01:12
                                              :)
                                              Её ник Vicky. Больше ничего хорошего о ней сказать нельзя.
                                              Tak lepiej? Dla mnie latwiej:)
                                              • maglara Re: A co to 07.06.08, 01:17
                                                nowy_rusek napisał:

> :)
                                                > Её ник Vicky. Больш
                                                > е ничего хоро
                                                > шего о ней ска
                                                > ;зать нельзя.
                                                > Tak lepiej? Dla mnie latwiej:)

Oj rusek duzo bolszewo i dobrego o niej mozna skazac zareczam ci:)
                                                • maglara Re: A co to 07.06.08, 01:25
                                                  maglara napisała:

> Oj rusek duzo bolszewo i dobrego o niej mozna skazac zareczam ci:)

...tylko ty nie wiesz w cziom dielo, niestety
                                                  • nowy_rusek Re: A co to 07.06.08, 13:37
                                                    Nie mam watpliwosci, ze mozna "duzo bolszewo"(?):) A co
                                                    do "dobrego" chetnie cos o tym poczytam. Podziel sie ze mna, moze
                                                    zmienie zdanie o Wicki i bede wiedzial "w cziom dielo".)
                                                  • maglara Re: A co to 07.06.08, 15:11
                                                    nowy_rusek napisał:

> Nie mam watpliwosci, ze mozna "duzo bolszewo"(?):) A co
                                                    > do "dobrego" chetnie cos o tym poczytam. Podziel sie ze mna, moze
                                                    > zmienie zdanie o Wicki i bede wiedzial "w cziom dielo".)

Nie wiem czy Vicki bedzie zadowolona zeby o niej do ruskow gadac,
                                                    ale niech ci starczy, ze jak tam u was w rosyji jeszcze na bieguny
                                                    rozwijalisja interneta to ona juz pisala pod innym nickiem.
                                    • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 23:27

Tam, gdzie fotele (fauteuils)
                                      • vicky17 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 23:31
                                        cepekolodziej napisał:

>
                                        > Tam, gdzie fotele (fauteuils)
                                        >

bywaly rowniez amerykanki,te wygodniejsze byly dla zadow,bo wieksze byly i
                                        rozkladane:)
                                        • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 23:38

Ale oryginalnie arabskie były tylko fotele. Najlepsze były z Hajfy,
                                          Jaffy i Jerozolimy.
                                          • vicky17 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 23:39
                                            cepekolodziej napisał:

>
                                            > Ale oryginalnie arabskie były tylko fotele. Najlepsze były z Hajfy,
                                            > Jaffy i Jerozolimy.
                                            >

a falafele skad byly?
                                            • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 23:43
                                              Falafli nie zdobywano.

A byłe arabskie fotele (fauteuils) oraz inne takie trofiejności
                                              wywożono ciężarówkami. Zdobywcy zawsze cieszyli się opinią znawców
                                              sztuki i amatorami wykwintnych przedmiotów - nawet jeśli należały
                                              ongiś do Arabów.
                                              • vicky17 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 23:45
                                                cepekolodziej napisał:

> Falafli nie zdobywano.
                                                >
                                                > A byłe arabskie fotele (fauteuils) oraz inne takie trofiejności
                                                > wywożono ciężarówkami. Zdobywcy zawsze cieszyli się opinią znawców
                                                > sztuki i amatorami wykwintnych przedmiotów - nawet jeśli należały
                                                > ongiś do Arabów.
                                                >

he,he a mowia,ze kradzione nie tuczy,ale to pewnie nie wziete z basni o 1001
                                                nocy z paroma fotelami:)
                                              • dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 23:59
                                                swieta prawda, cepie.... Zdobywcy zawsze cieszyli się opinią znawców
                                                sztuki i amatorami wykwintnych przedmiotów - nawet jeśli należały
                                                ongiś do...... zydow... ile to sie w polsce tego pozydowskiego
                                                srebra sprzedaje..... nie cepowaty?
                                                • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 07.06.08, 06:22
                                                  No -
                                                  • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 07.06.08, 06:30
                                                    Kwestyja
                                                    jest taka
                                                    czy z powodu Frycla
                                                    nie uznawać za człeka
                                                    żadnego
                                                    Austryjaka?
                                                  • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 07.06.08, 06:39
                                                    Kiedy raz
                                                    kocioł z garnkiem
                                                    gadali
                                                    o czystości
                                                    kocioł skrywał
                                                    naloty sadzy
                                                    garnek zacieki
                                                    tłustości
                                                  • prastryj Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 08.06.08, 14:36
                                                  • maglara Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 07.06.08, 06:50
                                                    cepekolodziej napisał:

> Kwestyja
                                                    > jest taka
                                                    > czy z powodu Frycla
                                                    > nie uznawać za człeka
                                                    > żadnego
                                                    > Austryjaka?
                                                    PAMIETAM ZE UDAWALI europejczykowow, ta nacja wojenna, poszli w
                                                    pizdu do azji
                                                  • dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 07.06.08, 20:21
                                                    nareszcie? do mnie to dawno doszlo.... ja tylko nie otwieram watkow
                                                    o tym, co jakas czesc polakow ukradla u zydow...
                                                    mowisz, ty jestes kociol? co ukradles? ja jako garnek rozumiem, ze
                                                    ukradlam fotel. a ty co ukradles? srebrny swiecznik?
                                                  • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 08.06.08, 19:46
                                                    Niejasne?

Nie ma łatwego pola do ganienia. Jak sie za bardzo wypinasz, widać
                                                    trochę nieświeżej garderoby.

Tylko tyle. I nie zapominaj o sniadaniu w Deir Yassin.
                                                  • dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 08.06.08, 20:57
                                                    cepek.... ty nie zjezdzaj na kompletne dno i nie zaczynaj tutaj o
                                                    mojej garderobie, ktorej nie widziales.... bo wiesz.... ja moge
                                                    dokladnie napisac o twojej tez....
                                                    a co do kradziezy foteli to pisales, wiec ci tylko pokazalam, jak to
                                                    ladnie wyglada z mojego fotela wlasnie...
                                                    moze kupiles w cepelii a moze nie.... masz link albo kwity? to
                                                    pokaz... :))
    • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 14:50

No i?

Wszystko normalnie, jak na razie nic nie płonie. A i straż poząrna, jak widać sprawna.
      • hubert100 [...] 06.06.08, 15:04
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 22:54
      spoko zerowiec.... nie wyobrazaj sobie za duzo, bo obudzisz sie z
      reka w.... kefiji.....
    • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 07.06.08, 08:40

W prAsie światowej nadal nic. W szwedzkiej takoż.

Ale Malmo płonie. Już trzeci dzień.

Płoną szkoły, żłobki -
    • maglara Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 07.06.08, 08:54
      cepekolodziej napisał:

>
      > Płonie - a w prasie nadal nic.
      >
      > To się nam nie podoba. I dlatego będziemy śledzić pilnie rozwój
      wydarzeń.
      >
      No dobra, moze nie dymy ale strzaly, afgan z niemieckim
      obywatelstwem staral sie zabic swoja zone afganke, 2 ulice dalej ode
      mnie, postrzelil w udo i w piers, ona pracujaca on zasilek, strzelal
      do policji - na koncu w leb se strzelil, u allaha jest. Niech ich
      wszystkich allach wezmie !
      • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 07.06.08, 09:04
        Afgan?

Ale tu cały czas mowa o Arabach?

To tak, jakbyś obsmarowywała Polaków przebywających w Anglii,
        podając za przykład sycylijskiego mafiosa z niemieckim
        obywatelstwem.

Wiara ta sama -
        • maglara Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 07.06.08, 09:11
          cepekolodziej napisał:

> Afgan?
          >
          > Ale tu cały czas mowa o Arabach?
          >
          > To tak, jakbyś obsmarowywała Polaków przebywających w Anglii,
          > podając za przykład sycylijskiego mafiosa z niemieckim
          > obywatelstwem.
          >
          > Wiara ta sama -
          • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 07.06.08, 09:21
            A w Polsce bez honoru, tak zupełnie normalnie, kilka razy na dzień.
            Około trzech. Najczęściej sprawy w rodzinie, ale bez honoru, tylko
            tak.

<<”Najwięcej morderstw popełnia się w Polsce w kręgu rodzinnym.
            Często pod wpływem Alkoholu, na przykład podczas świąt, noże
            wyciągają mąż i żona lub konkubent i konkubina. Tak wygląda
            zdecydowana większość polskich zabójstw” >>

www.eduskrypt.pl/art-52-czy_kazdy_z_nas_moze_zabic_czyli_kim_jest_wspolczesny_zabojca.html

I -
            • maglara Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 07.06.08, 09:30
              cepekolodziej napisał:

> A w Polsce bez honoru, tak zupełnie normalnie, kilka razy na
              dzień.
              > Około trzech. Najczęściej sprawy w rodzinie, ale bez honoru, tylko
              > tak.
              Najczesciej tak... pod wplywem alkoholu ---o hali hala.-

Tu jest rzecz grozniejsza - to wszystko zaplanowane po trzezwemu. I
              rodzina najblizsza bierze w tym udzial.
              • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 08.06.08, 22:33
                E tam. chleją, tylko udają że nie
              • tkiv-1 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie oferta 15.02.09, 11:52
                www.allegro.pl/item546111135_sony_ericssony_w_200i.html
                www.allegro.pl/item556111265_erotyczne_filmy_porno.html
                warto zobaczyć już teraz powodzenia super oferta
    • maglara Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 07.06.08, 09:08
      no_to15 napisał:

> To jak tych wszystkich allach wezmie to tylko na Zydow bedziecie
      pracowac.Nie z
      > a
      > dobrze chcecie?

I tak pracujemy na nierobow alacha jedna strona, ta od kradziezy
      ziemi tez---cale zycie mowie a niech ich wszystkich szlag trafi !
      ale tak zeby tylko te lachy i mycki sie wymieszaly.
    • cepekolodziej Rosengård 08.06.08, 07:30
      Śledzimy rozwój wydarzeń i czytamy, pilnie.

Właśnie znaleźliśmy artykuł, całkiem trzeźwy, o Rosengardzie.
      Wprawdzie nie z tego roku, tylko z zeszłego, napisany w kilka
      miesięcy po zamieszkach, ale i tak mozna sie sporo dowiedzieć.

Np. że wśród mieszkańców dzielnicy przeważają Kosowianie, a drugą z
      kolei grupą są Irakijczycy. [Przybyli tu, oczywiście nie dlatego, że
      kochają szwedzki klimat, ale z powodu sytuacji wywołanej w ich kraju
      przez -
      • dana33 Re: Rosengård 08.06.08, 11:31
        co masz na mysli, cepowaty, piszac ciagle "sledzimy", "czytamy",
        "rozumiemy", "wiemy".... jakas dziwna mania wielkosci u takiego
        karla jak ty..... moze powinienes zobaczyc lekarza?
        • cepekolodziej Re: Rosengård 08.06.08, 11:57

Używamy pluralis maiestatis, żeby odróżnić się od myslących-inaczej
          indywiduów, takich jak autorka tego, co niżej:
          • dana33 Re: Rosengård 08.06.08, 15:01
            nu, cepowaty..... ty to sie odrozniasz od takich jak ja i bez
            pluralis majestatis... odrozniasz sie glupimi gadkami na tematy, o
            ktorych pojecia nie masz.... no i tchorzostwem tez sie ode mnie
            odrozniasz... jest jeszcze pare rzeczy odrozniajace mnie od ciebie,
            na szczescie.... karlowata to ja jeszcze nigdy nie bylam, cepowaty...
            • cepekolodziej Re: Rosengård 08.06.08, 16:55

Za to głupio-gigantomaniakalna
              • dana33 Re: Rosengård 08.06.08, 18:13
                pewno, ze ani mru mru... z toba dyskutowac? to nie jest mozliwe...
                ty masz swoje idiotyczne zdanie, wypracowane dokladnie na fotelu
                ukradzionym najprawdopodobniej z jakiegos pozydowskiego mieszkania,
                i jesli ma sie inne zdanie niz to twoje wypracowane w polsce na
                temat tego, co sie dzieje w odleglym malmoe albo w jeszcze bardziej
                odleglej jerozolimie, to wiecej niz glupku, gnojku, zydowski
                niedorobku, nazi gowno i inne tego rodzaju... ja juz dawno z toba
                nie dyskutuje, bo wlasnie jaj nie masz do uczciwej odpowiedzi, tylko
                jak sie oczekuje takiej, to zwijasz ogon miedzy nogami i..... i tak
                jak nizej..
                • cepekolodziej Re: Rosengård 08.06.08, 18:20
                  Jeszcze w życiu nie napisałem "żydowski niedoróbku".

Nazi-gó.. zasługuje na takie miano juz dlatego, że jest nazi.

O Malmo napisałem przytaczając artykuł szwedzkiej dziennikarki
                  opublikowany w szwedzkiej gazecie. Gazeta antysemicka, bo tezy
                  artykułu nie po myśli?

Fotel mam, kupiony w Cepelii, czy Cepelia to było pozydowskie
                  mieszkanie, a zakup tam równoznaczny z kradzieżą?

A te fotele i luksusowe meble wywożone ciężarówkami z arabskich
                  willi i mieszkań w Jerozolimie, Hajfie, Jaffie -
                  • dana33 Re: Rosengård 08.06.08, 20:54
                    ja ciebie pardon.... rzeczywiscie nie napisales.... w szybkim
                    czytaniu zamiast zalosny przeczytalam zydowski....
                    zwracam honor.... tylko zalosny niedorobek byl... :)))

nu, ale chodzilo o obrazanie innych w dyskusjach, kiedy maja inne
                    zdanie niz ty.... przerobienie kachane chai na kachane chui to tez
                    wlasnie w twoim repertoirze, cepowaty...
                    • cepekolodziej Re: Rosengård 08.06.08, 21:20
                      kahane to nigdy nie chai, zawsze chui ---

kach kach kach kahane chui
                      • cepekolodziej Re: Rosengård 08.06.08, 21:38
                        W Malmo mieście
                        jakieś dupki
                        kradną jakieś
                        pojemniki
                        na psie kupki.

Potem niosą
                        obesrane
                        i sprzedają
                        typy cwane.

Kompinacje
                        u nas
                        znane.
                    • cepekolodziej Re: Rosengård 09.06.08, 14:10
                      Przerabiałem tylko Kahane. Kahane chai na Kahane chui. W ramach
                      przyzwoitości.
    • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 08.06.08, 20:19
      Co to -
      • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 08.06.08, 20:22
        Ibrahimovic, ponoć najlepszy zawodnik szwedzkiej druzyny, pochodzi z
        Malmo. Z nazwiska sądząc to raczej nie buddysta?
        • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 08.06.08, 20:32
          Ciekawe jak mieszkańcy Rosengardu będą reagować na losy szwedzkiej
          drużyny w ME.
      • dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 08.06.08, 21:06
        nu, ale wiekszosc. w kazdym razie ja jestem. niezle mi z tym...
        nawet bardzo fajnie i wesolo... :))))
    • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 08.06.08, 21:46

Coś się znowu
      polszwedzkiego
      po Forum szwenda
      karaluch to
      czy zwykła menda?
    • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 08.06.08, 23:01
      Następne wieści z Malmo.

Jakichś dwu Hells Angelów przyłapano na umieszczaniu wskrytce
      bagazowej dworca 70 kg dynamitu.

Żaden z zatrzymanych nie był buddystą.

www.thelocal.se/12298/20080608/
    • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 09.06.08, 03:19
      Tutaj płonie:

<<Prayer book as toilet paper

Police uncover horrifying anti-Semitism in apartment housing new
      immigrants’; swastikas, hate slogans, prayer books torn and
      desecrated.>>

www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3553104,00.html
      • dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 09.06.08, 14:11
        nie plonie.... grupka podszywajacych sie pod zydow rosyjskich
        emigrantow... od czasu do czasu "pokazuja co umieja", w
        przeciwienstwie do ciebie, ktory pokazuje dzien w dzien, co umie...
        no i roznicy nie widzisz rowniez, cepowaty.... u nas policja nie
        boi sie wejsc, zarekwirowac, zaaresztowac, postawic przed sad... tam
        policja i nie tylko boja sie..
        ty pewnie, z gorliwosci sledzenia co sie dzieje w moim mocarstwie z
        obawy o twoje bezpieczenstwo (ktore jakby nie bylo znajduje sie w
        odleglosci paru tysiecy km od twojego kraju), nie widzisz
        ewentualnego niebezpieczenstwa dla ciebie i twojej rodziny, ktore
        sie znajduje pod twoim bokiem... zaraz za miedza... , wiec ci tutaj
        uprzejmie zwracam uwage...

German fans shout Nazi slogans at soccer match
        www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3553293,00.html
        fajnie, nie?
        • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 09.06.08, 14:43
          Ależ ja to widzę, gazety pełne tego, co tu komentować, juz wszystko
          opisane i powiedziane.

Natomiast w innej mojej izraelskiej ulubionej gazecie widzę kawałek
          o jakimś komiksowym bohaterze w Sobiborze, określanym, a jakże,
          jako "Polish extermination camp" ---

www.haaretz.com/hasen/spages/990901.html
          I co? I nic.
          • dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 09.06.08, 14:51
            nu, cepowaty..... wszystko co tu podajesz o israelu to wlasnie gazety
            pelne tego, co tu komentowac, wszystko juz opisane i powiedziane...
            a ze masz double standards to tez juz dawno opisane i powiedziane,
            wiec nie ma co dyskutowac z toba.... w koncu nie masz nic nowego do
            powiedzenia, tylko ciagle to, co nizej....
            • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 09.06.08, 18:26
              Ale w wypadku Malmo gazety w ogóle nic nie piszą, i to jest
              znamienne - zdecydowany i wyraźny slad informacyjnego spisku.

Bo przecież Malmo płonie!
            • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 09.06.08, 20:46
              > to wlasnie gazety pelne tego,

Ale nie u nas; u nas nikt nie ma nawet pojęcia o nazistach w Malmo,
              które płonie ---
    • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 09.06.08, 09:29

Malmo dogasa. Żadnych wieści w Necie zdominowanym przez antysemicką
      międzynarodówkę politpoprawności. Ale nad miastem dymy, wszędzie
      zgliszcza, z których próbują ratować resztki nadpalonego dobytku
      przerażeni Szwedzi.

Malmo dogasa. I dogasa też nadzieja w pustych oczach ofiar
      barbarzyńskiego najazdu. I tylko z wieży jedynego ocalałego kościoła
      dobiega, zamiast czystego dźwięku starych dzwonów, ponure zawodzenie
      brodatego zwycięzcy.

Czy będzie słyszalne również w Kopenhadze?
    • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 09.06.08, 21:06

www.univ.gda.pl/slang/hasla/m/mieckiel.html
      • dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 09.06.08, 21:20
        swietny link, cepowaty... jak raz pasuje....
        mowisz, ze u ciebie nie plonie? tys slepy, facet....
        zanim za pare lat zacznie ci plonac arabsko, to tymczasem ci juz
        plonie calkiem polsko: kler robi nagonke na 14-letnia zgwalcona, i
        jakis tam orzechowski, rozczarowny wynikami meczu, zada odebrania
        obywatelstwa polakom, grajacym w obcych druzynach... jak widac, w
        twoim kraju niczego sie nia nauczyli od 68, i w tej demokracji,
        ktora sobie tak chwalisz, ciagle plujac na moja, dalej ladnie, bez
        zadnych powodow, chca odbierac obywatelstwo za nic... albo jestes
        zyd, to wynocha do syjamu, albo grasz w druzynie sportowej przeciwko
        polsce, to wynocha tez i oddawaj obywatelstwo...
        przeciez ci mowie od lat, cepowaty.... posprzataj najpierw u siebie,
        zanim zaczniesz u mnie, bo u ciebie smierdzi coraz silniej...
        • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 09.06.08, 21:59

Nie, nie płonie. A jak jest pożar, to przyjeżdża straż pożarna i
          gasi i po krzyku.

I nie ma tak, żeby ktoś dlatego że pali się jakiś smietnik
          wrzeszczał na cały świat, że Polska płonie, nikt nie wrzeszczy
          nawet, że Stare Juchy płoną, czy Krapkowice.

A 14 latka nie była zgwałcona.

A tego jakiegoś Orzechowskiego mam gdzieś, razem z jego pomysłami. A
          niech se wrzeszczy.

A jak u mnie smierdzi, to się odśmierdza - i po krzyku. I o tym
          pisze się u nas na Forum Kraj.

A tu się pisze o Malmo, bo Malmo to świat.

I raz na zawsze zapamiętaj - ja na nikogo nie pluję. Tak się składa,
          że nie mam w zwyczaju. I w ogóle, to dowiedziałem się o pluciu na i
          o tańczeniu na grobie i o słowie "parchaty" dopiero z korespondencji
          płynących z jedynej demokracji na Bliskim Wschodzie, gdzie właśnie
          neo-naziści podcierają sobie dupy modlitewnikami a inni neo- palą
          publicznie ewangelie.

I nawoływania do wojny. Jakoś nie stąd idą. Idą skądinąd.
    • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 09.06.08, 23:54

Gładząc czule przyciski joysticka
      Pilot Jerzy z góry mierzy w przeciwnika
      Gdy nastawia skanery
      Palcem pieści lasery
      Sekselektryczny go dreszcz przenika

I o to chodzi.
      • ben.hure Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 10.06.08, 13:20
        gada o Malmo, ale szykuje się sekselektrycznie na Teheran
    • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 10.06.08, 17:21

Malmo płonie
      choć nie płonie
      Po betonie
      biegną konie
      • ben.hure Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 10.06.08, 18:54
        Po samogonie
        kiełb
        nie tonie
        za to
        Malmo ciągle
        płonie
    • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 10.06.08, 21:04
      Malmo płonie,

A tymczasem mecz Szwecja-Grecja, i ten Szwed Ibrahimovic z Malmo -
      • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 10.06.08, 22:19
        Co za wstyd!

Malmo płonie, a taki Ibrahimovic strzela bezczelnie dla Szwecji gola!
        • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 11.06.08, 06:02
          Czy pogorzelcy z Malmö będą mieli ochotę powitać Ibrahimovica?

Czy ten bezduszny przedstawiciel zakorzenionego już w Szwecji
          arabstwa przeznaczy choć drobną część swych apanaży na odbudowę i
          rekonstrukcję Malmö -
          • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 11.06.08, 06:33

www.thelocal.se/articleImages/12350.jpg

Wstyd.

Radość na zgliszczach.
            • prastryj Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 11.06.08, 08:11
              A ci szwedzcy dhimmi już go kreują na narodowego bohatera

:(
              • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 11.06.08, 11:49

A Malmo płonie. Dymiące ruiny i zgliszcza. Jak w obrazie Linkego, samotne latarnie i połamane drzewa w dymnej kurzawie.

Jeden taki kiedyś napisał o innym mieście, a mogło być o Malmo:

<<Nie piały koguty, był mrok jeszcze w mieście zmartwiałym,
                Nie przebił się topór gorący do miąższu drzewnego.
                I ściana jak łzą przezroczystą żywicą spłynęła,
                A miasto w ciasnocie drewniane swe żebra policzy,
                Łomoce krew w bramach, [...]"
                • dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 11.06.08, 12:38
                  mowisz cep, ze jak ci swego czasu wyrzucili ten watek-nagonke na
                  zejmana, to teraz robisz to w ten sposob? zapewniam cie, ze
                  osmieszasz siebie, nie jego. faktow zmienic nie mozesz, jak zwykle
                  zreszta..... nie masz pojecia o tym, co sie dzieje w szwecji, ale
                  piszesz jakbys byl expertem, jak zwykle zreszta.... podbijasz ten
                  watek wlasnymi wpisami idiotycznymi, jak zwykle zreszta.... silisz
                  sie na dowcip, co ci zupelnie nie wychodzi, jak zwykle zreszta i
                  dowodzisz tylko, zes facet glupi, zadufany w sobie i msciwy
                  strasznie... jak zawsze zreszta... nie dosiegasz zejmanowi do palca
                  u malej nogi, cepowaty.... nie intelektualnie, nie moralnie i juz
                  napewno nie jako czlowiek.... jak zawsze zreszta.... przykro to
                  ogladac, taki upadek...
                  • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 11.06.08, 12:41

Malmo płonie.

A kiełbie tłuką się w łbie.
                    • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 11.06.08, 12:52
                      Poprawka:

A kiełbie tłuką się we łbie.
                  • goldbaum Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 11.06.08, 12:54
                    dana33 napisała:

> nie dosiegasz zejmanowi do palca u malej nogi, cepowaty....

a jakby sie dal obrzezac?
                    • dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 11.06.08, 13:09
                      hahahahahahaha.... tak to jest, jak sie szybko pisze... :))) mialo
                      byc oczywiscie "nie dosiegasz do malego palca u nogi", ale ciesze
                      sie goldbaum, ze mnie tak dokladnie czytasz....
                      cepowaty nie potrzebuje sie obrzezywac.... mozg ma juz dawno
                      obrzezany, a co do czegos innego, to nie ma znaczenia: zyd on nie
                      bedzie nigdy... nie ta mentalnosc, nie ten charakter i nie ten
                      poziom, ktory wyroznia zyda sposrod innych... farsztejst... my narod
                      wybrany.... nie kazdego przyjmujemy.... :)))))
    • vline Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 11.06.08, 12:38
      Już od dawna
      myśl taka mi
      doskwiera

Że oto
      bez jakichś większych westchnień
      cywilizacja Zachodu
      umiera

I myślę
      kto temu winien
      i wiem
      to Araby
      i te ich płodne
      baby

Zachód umiera
      na kebaby

• cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 12.06.08, 17:55
        Wczoraj.

Arabstwo pokonało Szwajcarię.

Tak to idzie, powolutku. A w drużynie szwajcarskiej dwu Arabów,
        jakiś Yakin i Behrami. Tak to przebiega. Zmowa, zakulisowe
        uzgodnienia pod czujnym okiem imama.

Powolutku.

A Malmo wciaż płonie.
      • vline Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 14.06.08, 15:25
        Obraz widzę
        straszny taki

Gó..arze
        w Malmo
        palą krzaki

Palą
        śmietniki
        pojemniki

I myślę
        kto temu winien
        i wiem
        to Araby
        Araby
        i te ich płodne
        baby

Zachód umiera
        na kebaby

• dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 14.06.08, 20:30
          powolutku mowisz, cepowaty? tylko ci sie zdaje.... zupelnie nie
          powolutku...
          no i przestan sie wyglupiac z twoim vline.... znow gadasz sam ze
          soba pod dwoja nickami, co?
          nu, gadaj.... wariactwo sie leczy, a ty nieuleczalny....
        • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 15.06.08, 00:02

Palą się krzaki
          palą śmietniki
          znak już jest dany
          są już wyniki

img157.imageshack.us/img157/7088/ofanimezekielgc7.jpg
          oraz

shot.pl/wycinki/ps20030811.jpg
          Wodzu prowadź! Na Teheran, na Teheran!
          • dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 15.06.08, 14:16
            jest widoczna lekka poprawa w stanie chorego: juz pisze na teheran,
            a nie na tiegieran....
            trzeba troche zwiekszyc dzienna dawke lekarstwa....
            • ben.hure Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 15.06.08, 18:41

Na Tiegieran!!! Na Teheran!!!
    • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 15.06.08, 07:34

Malmö wciąż płonie.

Na zgliszczach miasta rozsnuwa się nowa odsłona ponurego dramatu.
      Gdy jedna z ofiar barbarzyńskiego najazdu, 88-letnia staruszka,
      wierząc, że cokolwiek jeszcze działa, chciała skorzystać z
      bankomatu, okradł ją z ostatnich pieniędzy miejscowy milioner.
      Gazety nie podały jego nazwiska, nawet inicjałów. Już to wskazuje na
      narodowość i religię ohydnego zwyrodnialca, który dorobił się w
      Szwecji jedynie dzięki rozległym powiązaniom z lokalną siatką
      agentów międzynarodowego spisku handlarzy nosnikami energii.

Dowiedzieliśmy się, że ten osobnik nie był buddystą.

www.thelocal.se/12338/20080610/
      • jasiekiera Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 15.06.08, 07:57
        kielbie we lbie ?
        Raczej dorodne szczupaki:)

cepekolodziej napisał: Dowiedzieliśmy się, że ten osobnik nie był
        buddystą.
      • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 15.06.08, 14:50

Dowiadujemy się z godnych zaufania źródeł, że los Malmo, pożary
        trawiące resztki tego ongiś spokojnego, pełnego różanych ogrodów
        (Rosengård) miasta, wpłynęły na stan ducha obywateli w innych
        regionach Szwecji.

Oto zastraszony lokalny polityk z Karlskrony, do niedawna cieszący
        sie opinią skrajnego prawicowca, poparł w glosowaniu wniosek o
        przekształcenie budynku ośrodka rekreacyjnego w meczet. Wniosek
        przedłożyli radni, którzy - jak się dowiadujemy - reprezentują
        niejasne interesy osób nie będących buddystami.

www.thelocal.se/12406/20080613/
        Malmo wciąz płonie.
        • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 15.06.08, 19:57

Donoszą ze Szwecji, że właśnie aresztowano jakichś zakapiorów,
          którzy ładowali 70 kg dynamitu do schowka na dworcu kolejowym. Jak
          zwykle nie podano żadnych szczegółów co do pochodzenia sprawców -
          • ben.hure Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 15.06.08, 23:43

Niby Turcja, ale każdy wie, że to arabstwo ukryte, wygrała z
            Czechami.

Panoszą się, rozpychają łokciamy

A Malmo płonie
            • dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 15.06.08, 23:50
              dorobiles sobie cepowaty, nastepny nick? vline, kapral, odmiany
              cepa.... nu, jak to sie mowi.... plodny jestes...
              • ben.hure Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 15.06.08, 23:58

jeszcze pypcinski i white_rower

Ale Malmo płonie
                • 33anad Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 16.06.08, 00:04

• dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 16.06.08, 00:53
                    nu, przynajmniej mnie teraz rozsmieszyles..... fajne to 33anad.. :))
                    • dwa-dziesciaplusdwa Jeruszalejmi plonie 17.06.08, 09:02
                      w zeszlym roku to ugaszono moczem krowim a w tym roku jak bedzie?.Parowa zdaj
                      relacje na zywo.
                      www.ynetnews.com/PicServer2/02012008/1511943/2_wa.jpg
          • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 16.06.08, 12:03

Nadal nie ustalono tożsamości sprawców notorycznych kradzieży
            pojemników na psie kupy. Przypuszcza się, że akty podpalania
            chaszczy w Malmo mogą być wyrazem protestu przeciwko
            zanieczyszczaniu parków przez przejedzone psy. Pośrednio protesty te
            skierowane są przeciwko zlodziejom pojemników, którzy, wnosząc z
            obyczajowości tej imigranckiej grupy, są najprawdopodobniej rodakami
            Lech Wallensee.
            • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 16.06.08, 12:07

www.thelocal.se/12134/20080530/
              <<Malmö hit by rash of doggy doo bin thefts>>
            • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 17.06.08, 08:54

Tymczasem szwedzka straż pożarna gasząca rozszalały żywioł pożarów
              trawiących Malmo spotkała się z przejawami gwałtownego sprzeciwu.
              Przeciwku dogaszaniu zgliszczy wystąpił młodzieniec (nasze źródła
              donoszą, że to nie buddysta) ciskający kamienie, oraz grupka
              młodzieży zaopatrzona w jaja; także w tym wypadku - dowiadujemy się -
              chodzi o nie-buddystów, nie bylismy jednak w stanie uzyskać
              potwierdzenie, czy jaja ciskane w jednego ze strażaków były istotnie
              surowe czy ugotowane, a jeśli ugotowane, to czy na miękko czy na
              twardo. Nie wiemy także, jak liczna była grupa miotaczy jaj,
              przypuszczamy jednak, że chodzi o conajmniej parę setek.

<<In one case a youth pelted a fireman with stones, while another
              fireman was attacked by a barrage of raw eggs.>>

Szczegółowy opis tego dramatycznego zdarzenia pod:

www.thelocal.se/12472/20080616/
              • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 19.06.08, 23:57

Dowiadujemy się, że jednym ze strażaków, którzy padli w Malmo ofiarą
                jajecznej agresji ze strony nie-buddystów, był Vavra Suk, znany w
                Szwecji powszechnie jako "tjeckisk Viking" [czeski Wiking], skądinąd
                działacz na rzecz założenia w Szwecji czystych rasowo przedszkoli.

Postać kontrowersyjna, wziąwszy pod uwagę, że niektórzy uważają, że
                Vavrę, przez wzgląd na jego nie szwedzkie i rasowo podrzędne czeskie
                pochodzenie, należałoby raczej nazwać "tjekist Viking" [Wiking-
                czekista].
            • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 21.06.08, 08:49

Wśród ruin i zgliszczy Malmo cudem ocalała serbska cerkiew. Teraz
              tragiczne nowiny. Nieznani sprawcy skradli z wieży świątyni
              pozłacany krzyż. Podejrzewa się, że sprawcami zuchwałej kradziezy
              mogli być imigranci z kraju Lech Wallensee, i ze dokonali jej w
              odwecie za przegraną w meczu z Chorwacją. Oto jak ludzkie hieny
              tuczą się na tragedii Malmo. Miasto nadal płonie i żadne wzgledy nie
              usprawiedliwiają kradziezy pojemników na psie odchody, a już tym
              bardziej krzyży, nawet jeśli są pozłacane.
    • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 18.06.08, 18:02
      Oto jak wyglądało miasto Malmo, zanim strawił je i obrócił w
      dogasające zgliszcza wielki pożar:

www.virtualtourist.com/travel/Europe/Sweden/Skane/Malmoe-185185/Things_To_Do-Malmoe-TG-C-1.html
      • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 19.06.08, 09:34

Godne zaufania źródła, kryjące się (w atmosferze powszechnego lęku)
        dla niepoznaki pod kryptonimem Blabbermouth, donoszą, że na
        zgliszczach Malmo, posród wciąż płożących się smug dymu, wystąpi
        heavy metalowy zespół "At The Gates". Zgodnie z posiadanymi przez
        nas informacjami członkowie zespołu zaopatrzyli się w gasmaski oraz
        tarcze, specjalnie zaprojektowane z myślą o ochronie przed atakiem
        nie-buddyjskich miotaczy jaj.

www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=99182

Zespołowi gratulujemy odwagi w dziele ratowania najwyższych wartości
        cywilizowanego świata.
    • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 03.08.08, 09:11

Czy Malmo już do-płonęło?

Ktoś coś wie?
    • vline Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 04.01.09, 01:28

Gaza Gazą - ale co z płonącym Malmo?
    • bogumilka Czy kiedyś Arabowie przestaną mordowac jeńców? 07.01.09, 17:04
      Jak na razie to wszystkich zamordowali. A żołnierki kobiety przedtem
      gwałcili.

Zdrówko

A tymczasem:
      Izraelscy żołnierze ratują Palestyńczyków przed katastrofą

PAP
      Izrael zaoferował wstrzymywanie działań wojennych każdego dnia na trzy godziny,
      by możliwe stało się dostarczenie pomocy humanitarnej do Strefy Gazy. Władze w
      Tel-Awiwie podjęły szereg inicjatyw, które mają uratować palestyńskich cywilów w
      Strefie przed kryzysem humanitarnym – informuje serwis CNN.
      Izrael poinformował także o utworzeniu specjalnego korytarza humanitarnego,
      przez który do Strefy Gazy będą trafiać żywność i leki, które następnie będą
      dystrybuowane wśród palestyńskich cywilów.
      Więcej na ten temat

* Strategiczny sukces armii Izraela w Gazie 06.01.2009 15:28
      * Izrael ujawnia cel swej ofensywy 04.01.2009 05:58
      * Izraelskie czołgi w Gazie - "rozsmarujemy ich po ziemi" 04.01.2009 05:57

Organizacje międzynarodowe wielokrotnie informowały o "humanitarnej katastrofie"
      w Strefie Gazy, który wybuchł zaraz po interwencji sił zbrojnych Izraela.

Izrael zapewnia też, iż skieruje ponownie do Strefy Gazy dostawy paliwa. Cała
      akcja jest koordynowana przez Ministerstwo Obrony Izraela i wojsko.

Izraelska operacja "Cast Lead" w Gazie trwa już 12 dzień – informuje serwis CNN.
      • berek_p Re: Czy kiedyś Arabowie przestaną mordowac jeńców 07.01.09, 17:52
        Mozesz przedstawic dowody gwaltu na izraelskich zolnierkach ?

Zydzi nie sa wcale tacy swieci jak sie ich maluje.
    • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 11.02.09, 11:50

Czy Malmo nadal płonie? Czy już się dokumentnie wypaliło?

Chciałbym wiedzieć, bo właśnie kuszą mnie wycieczką, a w materiałach
      nie ma nic ani o pożarze ani o nie-wyznawcach buddyzmu.

www.malmo.se/turist/inenglish.4.33aee30d103b8f15916800021935.html
      • cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 27.07.09, 09:41

Wycieczka lada chwila, a tu jeden producent węgla drzewnego do gryli
        zgłosił się do mnie, że podobnież jest okazja do dobrego byznesu ze
        Szwecją, że gadają, że tam, w tym Malmo, pali się mnóstwo drzewianych
        budynków, że jakby pozwolić na kontrolowane popalenie a potem
        umiejętnie zagasić, to by można było pozyskać mnóstwo
        pierwszorzędnego węgla. I że on by dopilnował strony technicznej. Ale
        trzeba mu byznesmenów na miejscu poznać.

Zna ktoś może jakichś Szwedów (ale nie nie-buddystów!), którzy
        chcieliby zarobić? Jak tak, to dajcie adres, jak przyjadę, to z tym
        producentem skontaktuję.
    • tkiv-1 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 15.02.09, 11:46
      Poważna kasa!!!!

Przeczytaj tę stronę do końca a gwarantuje, że nie pożałujesz! Nie
      zmarnuj swojej szansy!

Nie przejmuj się, że tekst jest trochę długi! Warto przeczytać!

To nie żaden żart!

Nie wierzysz? To oczywiste, kto da 15000 zł za nic? A jednak. Po
      pierwsze nie za nic, bo wkład wynosi 5 zł po drugie potrzebujesz
      troszkę pracy dosłownie 20 - 30 minut jednorazowo (np. dziś albo
      jutro!). Zarobisz jak każdy, kto bierze w tym udział ok. 15000 zł w
      okrągły miesiąc! (ja dokładnie zarobiłem 25435 zł w miesiąc bo
      poświęciłem 3 godzinki a nie 30 minut! Opłacało się.). Ten sposób
      wymyślił Roberto T. Kiyosaki - najbogatszy inwestor na świecie, który
      w dodatku nie ma pracy... i tak się rozeszło aż trafiło do mnie i do
      Ciebie!

Opowiem jakie to łatwe i proste, ale jeśli nie masz teraz 5 minut
      żeby spokojnie o tym przeczytać zapisz ta stronę i wróć kiedy
      będziesz mieć
      czas : )

Tak więc pomyśl czy warto się troszkę zaangażować zanim
      pochopnie "wyrzucisz" tyle forsy (co miesiąc 15000 zł lub więcej).
      To zależy od Ciebie. Gdy opowiedziałem o tym kolegom, wyśmiali
      mnie... A jednak wziąłem w tym planie udział. Moi znajomi wyciągnęli
      się jak zobaczyli moje konto, a mówiłem od razu wejdźcie w to,
      wiadomo nawet znajomi czasami SA nieufni. He He, teraz się z tego
      Śmieja. Jak sobie przypomnę ich miny, jak opowiadali o tym gdy
      zajrzeli na konta. Zresztą mi też gęba opadła jak zobaczyłem konto!
      A moje konto wciąż rosło i dalej rośnie. Jak tak dalej pójdzie
      zostanę milionerem z jednego internetowego biznesu - czy jest to
      możliwe?! Nawet teraz jak to pisze, dziwi mnie ile osób musi ciężko
      pracować by utrzymać dom, swoje dzieci lub po prostu zbiera na kino
      lub komputer. Dziękuję teraz temu, kto wysłał mi ta wiadomość i
      przedstawił mi ten pomysł, dziękuję że nakłonił mnie do tego, aby
      zrobić jeden mały skok w bok od szarego życia i zainwestować
      pieniądze po to by włożone - pracowały dla mnie - a nie ja na te
      pieniądze. Nigdy nie zarobiłem mniej niż 14000 zł z każdej okazji.

Teraz udowodnię Ci, iż jest to LEGALNY BIZNES! Nie potrzebujesz
      niczego sprzedawać! Nie potrzebujesz rozmawiać o tym z przyjaciółmi,
      rodzina lub z nikim innym (chyba, że chcesz). W dodatku, jeśli
      jesteś nieśmiały(a) to problem masz z głowy - bo nie musisz mieć
      bezpośredniego kontaktu z drugim człowiekiem. Ktokolwiek, kto trzyma
      rękę na pulsie może osiągnąć sukces i wzbogacić się o kilkadziesiąt
      tysięcy złotych. Jeśli wierzysz, że każdy ma swoje pięć minut to po
      prostu zrób krok po kroku tak jak jest to napisane poniżej! To Twoja
      szansa na zmianę Twojej przyszłości!

To jest NAJTAŃSZA, NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobienia
      prawdziwych pieniędzy przez Internet w tak KRÓTKIM czasie. OK. to
      zaczynamy, bo się rozgadałem. Ten program działa i nieważne z
      jakiego kraju jesteś albo w jakim przebywasz. NIE ważne ile masz
      lat. I na dodatek NIE będziesz potrzebować specjalnej wiedzy lub
      talentu. NIE będziesz przeglądał stron internetowych, NIE będziesz
      nigdzie dzwonić, klikać w bannery, lub SPAMować, NIE będziesz także
      płacić za reklamy
      itp. Wszystko czego potrzebujesz to:
      - Konto w banku (najlepiej z możliwością obsługi przez Internet, ale
      nie koniecznie),
      - Około 20-30 minut Twojego czasu jednorazowo!

Jeżeli masz chociaż 13 lat, to możesz założyć swoje własne konto w
      banku. Nie wierzysz? Proponuję Ci mBank. Wejdź na www.mbank.pl i
      znajdź ofertę izzyKonto. Zobaczysz, że mając zaledwie 13lat możesz
      mieć już własne prawdziwe konto w banku.

KROK 1

Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, żeby zarobić musisz cos od
      siebie dać! Więc pierwsze co musisz zrobić to zainwestować TYLKO 5
      ZŁ. Jak mówi Robert T. Kiyosaki- "jeśli nic nie zainwestujesz – nic
      większego nie zyskasz!". Im szybciej zainwestujesz tym szybciej
      zaczniesz zarabiać z powiększającą się rzesza ludzi! Tak więc,
      przelej
      5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe z notka
      mówiącą (tytułem):

"Proszę, dodaj mnie do swojej listy mailowej."

CHCĘ, ŻEBYS WIEDZIAŁ (A), ŻE JEST TO PO TO, ABY UTRZYMAĆ TEN PROGRAM
      LEGALNYM!

To naprawdę proste! Gdy przelejesz 5zł na pierwsze konto z poniższej
      listy, to możesz już się szeroooko uśmiechnąć :). Nie wiem czy
      wiesz, ale już czerpiesz z tego programu wielkie korzyści. Nawet nie
      zdajesz sobie z tego sprawy.

Oto obecna lista:
      1 Nr konta: 58 1020 4724 0000 3102 0050 1932
      2 Nr konta: 39 1050 1007 1000 0090 4229
      1485

3 Nr konta: 17 1050 1807 1000 0090 4229
      1493

4 Nr konta: 66 1090 1476 0000 0000 4706 5056
      5 Nr konta: 40 1240 2018 1111 0010 0846 0557

PAMIĘTAJ! Wpłać 5 zł na konto nr.1 i jako nazwę odbiorcy wpisz "xxx"
      ze względu na ochronę danych, a jeżeli dobrze przepiszesz numer konta
      to pieniądze i tak dojdą!

KROK 2

Gdy już przelałeś 5 zł na konto znajdujące się na 1. miejscu listy
      (wraz z Ta dodatkowa notka - TO BARDZO WAŻNE!), następna rzeczą,
      która musisz zrobić to zrobić kopię tej strony (tekstu na niej
      zawartego),później konto nr.1 skasuj, a na dole (na 5. miejscu)
      dopisz swoje konto przesuwając konta nr 2 , 3 , 4 , 5 do przodu. NIE
      WPISUJ SWOJEGO NUMERU KONTA NA 1. POZYCJĘ, PONIEWAŻ SAM NA TYM
      STRACISZ (CZYTAJ DALEJ). NIE BADZ ZACHŁANNY! Robisz to wszystko po
      to by wysłać ten cały tekst ponownie (korzystając z Twojej książki
      mailowej albo reklamować na swojej stronie WWW- tak jak ja zrobiłem)
      do np. 40 osób (zapamiętaj, że 40 osób to dobra liczba do
      wzbogacenia się, ale możesz zareklamować to w darmowy sposób w
      Internecie przez co więcej ludzi to zobaczy i możesz więcej zarobić!

POTRZEBUJESZ DOWODÓW? Tutaj są przykładowe 4 osoby, oczywiście NIE
      SA to wszystkie, które brały udział w tym programie i które
      zainwestowały nic innego jak 5 zł i 30 minut swojego czasu.

"Jaki wspaniały plan! Zrobiłem wszystko co mi poradziliście z jakieś
      3 tygodnie temu i co prawda nie udało mi się uzbierać 15 000 o
      których mówiliście, ale te 9 135zl tez mnie powaliły, a jest jeszcze
      tydzień!"
      Tomasz Watorek , Warszawa

"Część. Tu Justyna! No cóż, co mogę powiedzieć? DZIĘKUJĘ BARDZO
      BARDZOOO MOCNO wysłałam 40 maili tak jak mówiliście i w sumie
      zapomniałam o ocalej tej sprawie bo tak naprawdę nie wierzyłam w to,
      a te 5 złotych to jeszcze nikogo nie uratowało. Ale jak zobaczyłam
      moje konto po kilku tygodniach to się załamałam! W tym dobrym
      znaczeniu!
      Było tam prawie 15 000 złotych! I jak ja to teraz wydam tak szybko?
      Przecież za kolejnych 30 dni będę mieć tego więcej! Dziękuje jeszcze
      raz!"
      Justyna Tojan, Strzelce Opolskie

"Byłem zaskoczony kiedy zobaczyłem moje konto! Przez 3 tygodnie na
      moim koncie znalazło się 9 440zl. Na początku myślałem, że to jakiś
      błąd wkradł im się do kompów. Ale potem wypłaciłem pieniądze i
      kupiłem sobie super kompa! Nareszcie! Dzięki, dzięki, dzięki!"
      Ryszard Bodler, Gdańsk

Mam 14 lat i wziąłem udział w tym planie (dla ścisłości mam konto w
      banku od 13 lat), powysyłałem maile, zrobiłem stronę i ogólnie
      zapomniałem o tym. Po miesiącu sprawdzałem w Internecie stan mojego
      konta i normalnie spadłem z krzesła. Na moim koncie było ok. 15000
      zł (byłem wtedy tak podniecony, że zapomniałem dokładnie ile było
      wtedy
      kasy na koncie). Bardzo, bardzo dziękuje!" Marcin Kosztyń, Białystok

Kilka miesięcy temu, każdy z tych ludzi robił dokładnie to samo co Ty
      teraz w tej chwili, czytał to i się zastanawiał.

Trochę matematyki:

Kiedy wyślesz swoje maile (lub rozpowszechnisz ta stronę w inny
      sposób, będziesz na 5 miejscu listy. To najlepsza pozycja po to by
      zarobić poważne pieniądze! Żaden inny program nie daje tak wysokich
      i realnych pieniędzy z różnych powodów, które wytłumaczę poniżej.
      Jak długo będziesz wysyłać ta wiadomość do ludzi, którzy będą
      zainteresowani prog

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka