cepekolodziej 06.06.08, 13:53 Płonie - a w prasie nadal nic. To się nam nie podoba. I dlatego będziemy śledzić pilnie rozwój wydarzeń. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek404 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 14:00 Bylam w Malmo 30 lat temu, potem ponownie 20 lat temu, a kiedy znowu niedawno mialam kontakt z Malmo, zauwazylam, ze coraz wiecej tam Zydow i ze Arabowie uciekaja do Izraela, bo jest dla nich bezpieczniejszy. Przykro mi, ze nie mam na ten temat linku, ale poniewaz ty jestes lepszym szperaczem, to pewnie cos znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 14:06 Fajna ironia, doceniam kunszt. Tylko co z tym wielkim pożarem trawiącym Malmo? Bo przecież Malmo płonie? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek404 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 14:21 Gdybys byl jakims prymitywem, to bym pomyslala, ze nie rozumiesz przenosni, ale jestes inteligentnym czlowiekiem, to wiesz, ze kiedy czytasz jakis utwor, poemat, a smiesznie to tutaj tak nazwac, ale posty sa tez swego rodzaju czyms w rodzaju wlasnych przemyslen, opisow, zwierzen, czy nawet drobnej tworczosci. Patrzac w ten sposob, mozna dokladnie zrozumiec co autor mial na mysli. Pamietasz, te okreslenia o pozarach w literaturze pieknej? I dlatego, to okreslenie ma o wiele szersze znaczenie. Malmo, naprawde plonie. W moim pojeciu caly swiat plonie i jezeli czegos sie nie zrobi dzisiaj, jutro bedzie za pozno, a Europa bedzie jak to ladnie napisala Oriana Fallaci eurabia. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 14:32 O - a więc w Malmo nie ma pożaru? Więc tylko przenośnia? A ja już się na serio zaniepokoiłem. A przy okazji metaforycznego pożaru dowiedziałem się o sobie, że jestem lewak, katolik, muzułmanin, komunista, rasista. Brakuje jeszcze, że hip-hopowiec i lesbijski homo-fob. Nazwano mnie gadem, i oświadczono, że łamałem szczęki, albo może wybijałem zęby, obcasem. Że donosiłem. To wszystko, rozumiem, też tylko metaforycznie? Wracając do Twojego (też metaforycznego?) tekstu - co trzeba zrobić dzisiaj, żeby jutro nie było za późno? Czy masz na myśli to, co ja myślę, że masz na myśli - Odpowiedz Link Zgłoś
falafel11 Re: Eh..Cepie ... 06.06.08, 15:36 napawde masz zakuty leb...albo mozg osla muzulmanskiego..przeciez tobie staraja ludzie objasnic..ze plonie juz cala Europa..nie tylko smietniki..ploneli we francji somochody i sklepy ploneli i synagogi zamachi terorru muzulmanskiego w hiszpanii anglji,,czy tobie trzeba podpalic tylek zebys zrozumial ze zabawa z ogniem to rzecz niebespieczna..jezeli jestes skrajnym lewakiem albo anty zydem to zastanuw sie chwile..ze podrzynac wam gardlo muzulmanin ma gleboko w dup...e ..czy wasze polityczna czy uczuciowe sklonnosci.. u muzulmanow zawsze bedziecie niewerni kturych trzeba zabijac ...chyba ze przejdziece na islam..i powrotnej drogi cepku nie ma odrzekajac sie tej religji..jestes skazany na smierc...tak pisza w swojej swetej ksiegi Koran Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Eh..Cepie ... 06.06.08, 16:15 Nie fatyguj się więcej żałosny niedoróbku, wywołujesz tylko poczucie nudy. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k czlowiek moralnie uczciwy 06.06.08, 23:46 cepekolodziej napisał: > > Nie fatyguj się więcej żałosny niedoróbku, wywołujesz tylko poczucie nudy. czlowiek moralnie uczciwy na na nudziarstwo reaguje ignorowaniem tekstu - nieuku i manipulancie. Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
czyngis_chan Re: czlowiek moralnie uczciwy 07.06.08, 12:48 Na wzmiankę o ludziach "moralnie uczciwych" przed oczami stają mi rozradowani Arabowie po 11.09 Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Eh..Cepie ... 06.06.08, 16:21 falafel11 napisała: > napawde masz zakuty leb...albo mozg osla muzulmanskiego..przeciez > tobie staraja ludzie objasnic..ze plonie juz cala Europa.. Ty flaflo badz bardziej wyrozumiala dla cepa. On juz pare lat na swiecie zyje i dobrze wie, jak raz sie skonczyly takie "objasnienia" "ludzi"(?) ze juz "plonie cala Europa" choc nikt nie widzial zeby cos plonelo... Wiesz flalflo jak to jest. Kto raz sie sparzy ten na zimne dmucha. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek404 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 16:41 Nie udawaj Greka, bo znam takie typy jak ty. Mam w rodzinie takiego wiercibrzucha, ktory dla przekory wszystko podwaza. Malmo plonie doslownie i w szerszym znaczeniu. Co do muzulmanow, to dlaczego Tatarzy sa normalni, Turcy normalni, a Arabowie zawzieci i sfanatyzowani? Fanatyczny muzulmanin, to juz tylko kroczek do....no do czego. Nie pisze, bo zaraz zaczniesz mnie ciagnac za jezyk i mowic podaj fakty. Jak dlugo Europa walczyla z najezdzca islamskim? Kiedy znowu zacznie walczyc? Odpowiem ci na drugie pytanie. Nie zacznie walczyc, bo juz przegrala. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 19:01 tomek404 napisała: > . > Jak dlugo Europa walczyla z najezdzca islamskim? Kiedy znowu zacznie > walczyc? Odpowiem ci na drugie pytanie. Nie zacznie walczyc, bo juz > przegrala. no to czas zebyscie wy z niej sie wyniesli,skoro jest az tak zle. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 19:53 ty rochellina, zawsze wyciagasz genialne i trafne wnioski.... europa przegrala z islamem, wiec zydzi maja sie z niej wyniesc... niezle.... a dokad maja pojsc europejczycy, rochellino??? moze tak do usa? ale bedziesz ze splitowskim harowac na taka emigracje, az sie urzadza.... a ciekawe co bedzie dalej.... bo jak juz opanuja europe, to sie zabiora za usa.... dokad bedziesz sie wynosci, rochellino nuworyszko? do israela mowy nie ma.... takich jak ty tu sie nie przyjmuje.... re finkelstein... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 19:58 dana33 napisała: > ty rochellina, zawsze wyciagasz genialne i trafne wnioski.... > europa przegrala z islamem, wiec zydzi maja sie z niej wyniesc... > niezle.... a dokad maja pojsc europejczycy, rochellino??? no wiadomo do zydow,w koncu 800 lat musielismy was goscic chcac nie chcac,to teraz czas na oddanie tego co mieliscie na starym kontynencie w nadmiarze. zobaczymy czy z was tacy dobrzy gospodarze i czy bedziecie dbac nalezycie o inne nacje tak,jak wrzeszczyscie,ze miano dbac o was. skoro islam taki straszny a wy macie swoj raj na ziemi to czas by kazdy sie wyniosl z tego piekla do nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 20:03 ty nie zrozumialas znow, co czytasz, rochellino.... do nas nie wjedziesz.... takich jak ty tu sie nie przyjmuje.... forget it... oddac co dostalismy na kontynencie? rochellino nuworyszko.... oddalismy i to z nadmiarem... bez nas europa by nie wygladala, jak wygladala..... przed islamizacja.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 19:55 on nie udaje greka.... on zwyczajnie prowokuje i to idiotycznie... to co gada to puste slowa, niczym nie pokryte... ot take gledzenie facia, co to strasznie chcialby kims byc, a jest niczym.... i wszystko u niego konczy sie potem tym, co nizej: Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 20:03 dana33 napisała: > on nie udaje greka.... on zwyczajnie prowokuje i to idiotycznie... > to co gada to puste slowa, niczym nie pokryte... ot take gledzenie > facia, co to strasznie chcialby kims byc, a jest niczym.... i > wszystko u niego konczy sie potem tym, co nizej: o..fakt,nie kazdy moze byc otluszczona matrona,bez wyksztalcenia,siedzaca za biurkiem i majaca swe fora w gie wu.to ci dopiero kariera zyciowa i tzw.bycie kims,no jeszcze kims jest ta blekitnooka kulturalna,w wymietych koszulkach i latajaca pozna noca z rozmazanym makijazem. nu fakt nie dosc,ze jest kims,to jeszcze kims blekitnie pieknym... cepku coz nie kazdy moze miec lubego w idf,jaka szkoda,inaczej choc wymieta koszulke bys mial.. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 20:07 mowisz, rochellino, ze jakby cep mial lubego w idf, to by mial koszulke???? hm...... mowisz, ze jego luby nie w idf? a gdzie jego luby? tez na taboreciku siedzi u cepowatego? hm.... dwoch lubych na dwoch taborecikach? to juz lepiej, zeby mieli jeden wygodny i duzy fotel for two.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 o jezuuuuuuuuu, cepie....... 06.06.08, 20:09 obejrzalam sobie osla....... kurrrrrrrrka...... wyrzucili tam twoj watek..... i jaki watek..... ty o 3 nad ranem sam do siebie tam gadales? takie madrosci pusciles i przepadly dla ludzkosci? nu, ale dales tam ciala, cepowaty...... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 21:37 No właśnie. A tu już Malmo płonęło przed wojną. Przychodzi dziewczę do dyrektora fabryki z podaniem o pracę. Dyrektor: no tak, wszystko ładnie - Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 21:40 I zaraz po wojnie też Malmo płonęło - kiełbiście. 1950. Postanawia się powołać do życia burdel dla towarzyszy z Biura Politycznego, Komitetu Centralnego i Sztabu Generalnego. Gruby generał, już po wszystkim, zapinając pas i postękując, pyta dziewczynę, żeby rozmowa nie stała: a wy, towarzyszko, do partii należycie, należycie? Ona, dając kulturalnie upust oburzeniu: ależ, broń Panie Boże, panie generale, ledwie mie mama do kur.wów puściła - Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 22:01 Nie wiem o co tu chodzi? Na lotnisku w Toronto i Calgary polowa security to Arabi. Widzialem nawet celnika.Jak mnie sprawdzali przez ta bramke to usilowalem troche zazartowac.Popatrzyl sie zimnym wzrokiem bez reakcji jak robot. Oni to sa "inni" ludzie i sa tu niepotrzebni. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 22:07 Podejrzewali, że możesz być szwedzkim terrorystą ze Storm-frontu, albo aktywistą z www.massarnia2000.org --- Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 22:37 Przy okazji: juz dawno nie wspominales o megaphone :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 22:45 cepekolodziej napisał: > www.massarnia2000.org --- :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 22:48 www.kahane.chui.net Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 22:49 cep.nudziarz.ps Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 08.06.08, 22:55 :)))))) Fajnie jest. I tego. I jak poniżej: Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 22:48 Bardzo fajna strona: www.masada2000.org/Arafat-Hell.html Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 22:49 strasznie dowcipne..... cep ma taki ciezki, niemiecki dowcip... w twoim stylu, nie, goldbaum? piwko w lape i porechotac mozna swietnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 22:51 www.lost/fauteuils.com Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 22:57 mówi raz facet do faceta - czy pan to chłop czy kobieta? - nie ja nie jestem żadna baba mężnie uwiodłem fotel Araba Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 22:59 gdzie sie trzeba smiac, cepowaty? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Dana , tutaj :) 06.06.08, 23:01 777denny.files.wordpress.com/2007/05/nick-berg-head-cut-off-terrorist-islam.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Dana , tutaj :) 06.06.08, 23:06 To sa zboczency JK, jako prawdziwy koneser iszlamu powinienes to wiedziec:) mysite.verizon.net/rogmios/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/the%20jew.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: Dana , tutaj :) 06.06.08, 23:08 wiec - nie wiem. skazywanie za nie-islamska wiare w demokratycznej (dawniej) Algierii zsuwa mnie z tej drogi . Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana , tutaj :) 06.06.08, 23:08 ja nie moge sie smiac patrzac na takie zdjecia, j-k..... ja tylko nie rozumiem, ze cepowaty i goldbaum uwazaja, ze ci ludzie maja jakas kulture... ze tych dwoch "prawdziwych polakow" uwaza, ze to sa tacy sami ludzie jak my.... nu, j-k.... to nie sa tacy sami ludzie jak ja... napewno nie.... ale oni sa szczesliwi, ze taki cep i goldbaum bronia ich na kazdym kroku... maja szczescie, ze to nie byl ich syn.... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Dana , tutaj cd. 06.06.08, 23:11 nie przejmuj sie - Dana. poki F-16 i Merkawy nie sa w ich rekach - a w Twoich to mozemy to badziewie spokojnie wysmiewac :) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana , tutaj cd. 06.06.08, 23:17 to tez prawda... :)))) ja w kazdym razie spie spokojnie i mam nadzieje, ze ty tez.. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Dana , tutaj :) 06.06.08, 23:35 Pytała mnie baba czy Araba ma uważać za człowieka? Odpowiadam pogryzając kebaba nie musisz on ciebie olewa i na brak ciebie nie narzeka Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Chinczyk tez olewa. 06.06.08, 23:43 gdyz dla Chinczyka - Chiny to centrum Swiata. tyko Chinczyk ma rozum. liczy síe z realiami. Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 23:03 dana33 napisała: > gdzie sie trzeba smiac, cepowaty? jak grubas sie zasapie,faktycznie boki zrywac jak ta inteligencja forumowa bez matury przyczlapie ochoczo na dowolny watek z pytaniami dla pierwszoklasisty. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 23:12 znow belkot, rochellino..... ty umiesz sklecic jedno zdanie sensownie? czy zawsze tak ni w piec ni w dziewiec? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 23:21 dana33 napisała: > znow belkot, rochellino..... > a ku ku slonino... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: A co to 06.06.08, 23:23 absztyfikant napisał: > Stara i glupia baba z USA. > ale nie stara slonina z izraela,he,he a to cos,bo bym miala z koszernoscia na bakier. poza tym nie jestem rowniez starym pedalem ze szczecina,a to juz po prostu SUPER. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: A co to 06.06.08, 23:30 nie wiem, co ty masz do sloniny, rochellino nuworyszko.... swietna jest.... podsmazona i chrupka... :))) mowisz ze absztyfikant to stary pedal ze szczecina? nu, i co z tego, ze mowisz? ty mi przypominasz gomulkowski dowcip: jak partia mowi, ze da, to.... mowi..... jak rochellina cos mowi, to.... mowi.... ty taka guuuuuupia..... nawet ten lakier ci nie pomoze... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: A co to 07.06.08, 00:12 dana33 napisała: > jak rochellina cos mowi, to.... mowi.... > ty taka guuuuuupia..... nawet ten lakier ci nie pomoze... pomogl przeciwko nadwadze,a ta zdaje sie ciebie meczy. jak widac malo tandetne lakiery uzywasz,albo te kosztowne nie pokrywaja twego grzyba zbyt dobrze.cos jeszcze sloninko wymyslisz,bo ten stary palant chyba poszedl i wiersze wygrzebuje.akurat cos na jego wrazliwa dusze starego acz natchnionego pedala. Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: A co to 07.06.08, 00:40 vicky17 napisała: > dana33 napisała: > > > > jak rochellina cos mowi, to.... mowi.... > > ty taka guuuuuupia..... nawet ten lakier ci nie pomoze... > > pomogl przeciwko nadwadze,a ta zdaje sie ciebie meczy. jak widac malo tandetne > lakiery uzywasz,albo te kosztowne nie pokrywaja twego grzyba zbyt dobrze.cos > jeszcze sloninko wymyslisz,bo ten stary palant chyba poszedl i wiersze > wygrzebuje.akurat cos na jego wrazliwa dusze starego acz natchnionego pedala. :)) poszli sie naradzic i sciagnac posilki ...jednego sciagneli, ale przyglupem sie okazal. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: A co to 07.06.08, 00:47 maglara napisała: > > :)) poszli sie naradzic i sciagnac posilki ...jednego sciagneli, > ale przyglupem sie okazal. moze ta starsza mloda z rozmytym niebieskim oczkiem w pomarszczonym podkoszulku im pomoze,bo ta od psow juz zdaje sie smacznie z nimi chrapie. moj tandetny lakier jakos przedzie ,tym razem poszlam po calosci z Sally Hansen,a ta mnie nigdy nie zawiodla:) ostatnio towarzystwo dziwnych nosow i jarmarcznych makijazy troszke jakby przynudzalo,ale cos w tym wieku trudno o cos lepszego:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: A co to 07.06.08, 20:06 sally hansen????? hm.... ona ma ceny przystepne nawet dla biedoty amerykanskiej.... nu, firma niezla, ale dlugo jej do najlepszych... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: A co to 07.06.08, 20:04 zgadza sie rochellino nuworyszko.... nie uzywam tandetnych lakierow i juz napewno nie w kolorach niebieskich czy zielonych.... niezby eleganckie, nie uwazasz? taka tania moda, i jeszcze bardziej tanszy smak... nu, ale nuworysze tak maja... Odpowiedz Link Zgłoś
sommerwein to sie kloci 06.06.08, 23:26 stara nie moze byc glupia chyba,ze z down syndrome. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: to sie kloci 06.06.08, 23:29 Szkoda czasu na dyskusje o tym "wynalazku". Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: to sie kloci 06.06.08, 23:30 sommerwein napisała: > stara nie moze byc glupia chyba,ze z down syndrome. > > to inna stara z innych stron kotus,a faktycznie sporo sie tu kloci a inna czesc udaje swieza cielecine bedac stara konina. widze,ze juz lato sie zbliza bo nowaliom forumowym kwiaty zamieniaja sie w nasiona.niedlugo spadniesz jako stara szycha i tym sie skonczy twoj jakze ciekawy zywot trola,z downem czy bez,ale rownie pustym lbem. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: A co to 06.06.08, 23:27 maluje sobie zagrzybiale paznokcie tandentnym, niebieskim lakierem... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_rusek Re: A co to 07.06.08, 00:46 Wicky to nick. Oprucz tego nic pozytywngo o niej nie mozna powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: A co to 07.06.08, 00:49 nowy_rusek napisał: > Wicky to nick. Oprucz tego nic pozytywngo o niej nie mozna > powiedziec. oprucz tego ,ze mowie lepiej po polsku niz ty stary-nowy,to faktycznie nic nie musisz o na moj temat pocic..wiec spadaj iwan za murek. Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: A co to 07.06.08, 01:01 vicky17 napisała: > nowy_rusek napisał: > > > Wicky to nick. Oprucz tego nic pozytywngo o niej nie mozna > > powiedziec. > > oprucz tego ,ze mowie lepiej po polsku niz ty stary-nowy,to faktycznie nic nie > musisz o na moj temat pocic..wiec spadaj iwan za murek. To ten od Tegieran Tegieran ? Cos duzo ruskow z zydowa tu pisze, ta nostalgia ich zzera, wooola woolga szyrokaja rzeka , czy jak to bylo ? I przyuwaz ze jahwe im ten kraj wybral, cus zlosliwy ta jahwe bestyja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: A co to 07.06.08, 20:15 ciagle lepiej, maglarciu, pisac z zydowa niz z faszystowa.... nu, ale ty zachwycona zyciem wlasnie w faszystowie.... jak i goldbaum, nie? swego ciagnie do swego, nie maglarciu? Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: A co to 08.06.08, 00:04 dana33 napisała: > ciagle lepiej, maglarciu, pisac z zydowa niz z faszystowa.... > nu, ale ty zachwycona zyciem wlasnie w faszystowie.... jak i > goldbaum, nie? swego ciagnie do swego, nie maglarciu? nie mozesz jednak darowac ze wchodziliscie nam w dupe a my was gazem potraktowali :) ps nie wyklikuj tak swoich durni, z tego w ukradzionym landzie sie skladacie, pedaly, zlodzieje, rasisci Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: A co to 08.06.08, 11:28 nu, widzisz maglarciu.... po co to zaprzeczanie, zes ty niemka? bardzo ladnie sie z nimi identyfikujesz.... ale widzisz.... nie udalo sie wam to traktowanie gazem.... israel istnieje, rozwija sie pieknie, dzieci nam przybywa.... hitler przewraca sie w grobie z wscieklosci, a ty i goldbaum juz za zycia dostajecie atakow bezsilnosci.... schadenfreude na calej linii... Odpowiedz Link Zgłoś
berek_p Re: A co to 05.01.09, 16:21 Israel sie rozwija za amerykanskie pieniadze a co bedzie jak ta kasa przestanie do Israela plynac?Jedyna korzysc z Izraela to piekne kobiety.Ale przyznam ze dobrze uczycie sie od hitlera i teraz przejeliscie jego dzialke mordujac kogo popadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zejman1 Re: A co to 06.01.09, 14:51 W telegraficznym skrocie: sydsvenskan.se/malmo/article391258.ece Notatka o niewesolych warunkach zyciowych w dzielnicy ”najlepszych ludzi” (tj. muzulmanow) na Rosengårdzie: sa karaluchy, grzyb, odpadajace plytki. Te straszne warunki-choc sa zupelnie dla tych ludzi normalna rzeczywistoscia w pieknej Arabii Felix- zostaly opisane przez ”skribenta”, Kurdo Baksi-znanego muzulmanskiego „profila“ i specjaliste od dziennikarskiego przedstawiania zadan muzulmanow. Oczywiscie muzulmanie zaraz znalezli obronce w osobie niejakiej Evy Bertz(”partia ludowa”), ktora, dba o przyszly elektorat. Powiedziala, ze ”zarzadca nieruchomosci musi o nia dbac”. Innymi slowy: nowoczesna dzielnica o pieknych W PELNI WYPOSAZONYCH mieszkaniach, ktora zamieszkiwaly przed 20 laty inne narodowosci(Jugoslowianie, Zydzi, Polacy, Grecy) zostala w szybkim tempie zamieniona w ich tradycyjne siedziby.Po remoncie mozna by znow odrywac plytki, palic windy, wybijac szyby., itp. Ze sie lubi niszczyc, swiadczy taka oto notatka sydsvenskan.se/malmo/article398086.ece Drobnostka: podpalono klatke schodowa. W pare dni pozniej znowu pozarek klatki schodowej: sydsvenskan.se/malmo/article398799.ece Juz nastepnego dnia: sydsvenskan.se/malmo/article399045.ece Tu podpalono…winde: sydsvenskan.se/malmo/article403458/Hissbrand-pa-Rosengard.html Tu inaczej: policja pilnuje gowniarzy muzulmanskich, protestujacych przeciw zamknieciu przez wlasciciela nieruchomosci ”meczetu” w piwnicy. Kontrakt , oczywiscie czynsz nie byl placony regularnie przez ”Najlepszych” (nieregularne placenie czynszu jest uwazane w Szwecji za powazne wykroczenie-zreszta wszedzie tak jest.), sie skonczyl i potrzebowano tego lokalu na cos innego. 300 m od Rosengårdu maja ”Najlepsi” piekny, duzy meczet a nawet medrese, domek dla starcow, biblioteke itp. sydsvenskan.se/malmo/article399193.ece Rozpoczely sie rozruchy: jak to zwykli czynic mullowie wyslali do akcji nieletnich gowniarzy.Sciagnieto policje.Znow raportowano podpalone samochody(tuz obok stacji benzynowej), wysypiska smieci.Po paru dniach akcje wzmozono:zaatakowano kamieniami policje.Akcje muzulmanow wspomagali…lewicowcy, zwani eufemistyczne ”aktywistami”. sydsvenskan.se/malmo/article400332.ece Tu zas jak zwykle: sydsvenskan.se/malmo/article400443.ece Bardziej ambitnie-szesc samochodow: sydsvenskan.se/malmo/article400536.ece Tydzien spokoju: sydsvenskan.se/malmo/article401681.ece Przyjechala minister sprawiedliwosci-prosze zwroci uwage na mine tej bladzi: sydsvenskan.se/malmo/article402313.ece A tu cos smiesznego: poniewaz zaatakowano(kamienie i rakietki ) takze komisriat policji, policja zwrocila sie o pomoc do …prywatnych ochraniarzy.Okreslino to jako ”ekstra przeciwdzialanie”(caly czas zwracamy uwage na daty): sydsvenskan.se/malmo/article402644.ece Tylko winda i polciezarowka, szkoda gadac: sydsvenskan.se/eceRedirect?articleId=402644&pubId=2 I znow ciezarowka-tym razem w drugiej dzielnicy ”Najlepszych”, ktora dojrzewa do powazniejszych wystapien.Lazenie tam nawet w srodku dnia jest przezyciem.Ale jesli sie chce zaimponowac kochanej kobiecie, to czemu nie: sydsvenskan.se/malmo/article403290/Overtand-lastbil-i-Holma.html Tu zas mozna ”poczatowac” z socjaldemokratycznym bydlakiem (lepiej:scierwem) -burmistrzem Malmö. Wyjatkowo obrzydliwy typ.Reepalu sie przed paru laty ciekawie wyrazil, ze ”problem z ludzmi starymi jest ten, ze za dlugo zyja”….: www.sydsvenskan.se/chatt/ Tu zas typowa notatka o ”dwoch niezidenfinkowanych mezczyznach”(mordercach): sydsvenskan.se/malmo/article403605/Besokare-antas-vara- mordare.html Gdybym byl Szwedem z luboscia donioslbym( mile szwedzkie zajecie), ze to najprawdopodobniej byli muzulmanscy Albanowie. Oczywiscie zachowalbym incognito gdyz w przypadkach donosow na muzulmanow szwedzka policja PODAJE NAZWISKA DONOSICIELI”… zainteresowanym. Przyglup ze Sztokholmu, prof. Sarnecki, czlek wciagniety w tryby rzadowe i ”jedzacy z reki” oczywiscie zaprzeczy, ale fakty….Fakty mowia zas cos innego. Jak to mowia Szwedzi: ”GOD FORTSÄTTÄTNING PÅ DET NYA ÅRET- wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku” dla Cepowatego Kabotyna i Prowokatora. Zajmij sie koles tow. Bielskim i Nalibokami. (Z) Ps.: Wroc do swego nika! Dlaczego sie kryjesz pod "berkiem"? Przeciez nienawidzisz Zydow? Odpowiedz Link Zgłoś
berek_p Re: A co to 06.01.09, 23:19 Zydowki sa piekne i w lozku niegrzeczne a za to je nie mozna nienawidziec.One doskonale maja opanowane francuskie technologie milosne. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_rusek Re: A co to 07.06.08, 01:12 :) Её ник Vicky. Больше ничего хорошего о ней сказать нельзя. Tak lepiej? Dla mnie latwiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: A co to 07.06.08, 01:17 nowy_rusek napisał: > :) > Её ник Vicky. Больш > е ничего хоро > шего о ней ска > ;зать нельзя. > Tak lepiej? Dla mnie latwiej:) Oj rusek duzo bolszewo i dobrego o niej mozna skazac zareczam ci:) Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: A co to 07.06.08, 01:25 maglara napisała: > Oj rusek duzo bolszewo i dobrego o niej mozna skazac zareczam ci:) ...tylko ty nie wiesz w cziom dielo, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_rusek Re: A co to 07.06.08, 13:37 Nie mam watpliwosci, ze mozna "duzo bolszewo"(?):) A co do "dobrego" chetnie cos o tym poczytam. Podziel sie ze mna, moze zmienie zdanie o Wicki i bede wiedzial "w cziom dielo".) Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: A co to 07.06.08, 15:11 nowy_rusek napisał: > Nie mam watpliwosci, ze mozna "duzo bolszewo"(?):) A co > do "dobrego" chetnie cos o tym poczytam. Podziel sie ze mna, moze > zmienie zdanie o Wicki i bede wiedzial "w cziom dielo".) Nie wiem czy Vicki bedzie zadowolona zeby o niej do ruskow gadac, ale niech ci starczy, ze jak tam u was w rosyji jeszcze na bieguny rozwijalisja interneta to ona juz pisala pod innym nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 23:27 Tam, gdzie fotele (fauteuils) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 23:31 cepekolodziej napisał: > > Tam, gdzie fotele (fauteuils) > bywaly rowniez amerykanki,te wygodniejsze byly dla zadow,bo wieksze byly i rozkladane:) Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 23:38 Ale oryginalnie arabskie były tylko fotele. Najlepsze były z Hajfy, Jaffy i Jerozolimy. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 23:39 cepekolodziej napisał: > > Ale oryginalnie arabskie były tylko fotele. Najlepsze były z Hajfy, > Jaffy i Jerozolimy. > a falafele skad byly? Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 23:43 Falafli nie zdobywano. A byłe arabskie fotele (fauteuils) oraz inne takie trofiejności wywożono ciężarówkami. Zdobywcy zawsze cieszyli się opinią znawców sztuki i amatorami wykwintnych przedmiotów - nawet jeśli należały ongiś do Arabów. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 23:45 cepekolodziej napisał: > Falafli nie zdobywano. > > A byłe arabskie fotele (fauteuils) oraz inne takie trofiejności > wywożono ciężarówkami. Zdobywcy zawsze cieszyli się opinią znawców > sztuki i amatorami wykwintnych przedmiotów - nawet jeśli należały > ongiś do Arabów. > he,he a mowia,ze kradzione nie tuczy,ale to pewnie nie wziete z basni o 1001 nocy z paroma fotelami:) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 23:59 swieta prawda, cepie.... Zdobywcy zawsze cieszyli się opinią znawców sztuki i amatorami wykwintnych przedmiotów - nawet jeśli należały ongiś do...... zydow... ile to sie w polsce tego pozydowskiego srebra sprzedaje..... nie cepowaty? Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 07.06.08, 06:30 Kwestyja jest taka czy z powodu Frycla nie uznawać za człeka żadnego Austryjaka? Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 07.06.08, 06:39 Kiedy raz kocioł z garnkiem gadali o czystości kocioł skrywał naloty sadzy garnek zacieki tłustości Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 07.06.08, 06:50 cepekolodziej napisał: > Kwestyja > jest taka > czy z powodu Frycla > nie uznawać za człeka > żadnego > Austryjaka? PAMIETAM ZE UDAWALI europejczykowow, ta nacja wojenna, poszli w pizdu do azji Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 07.06.08, 20:21 nareszcie? do mnie to dawno doszlo.... ja tylko nie otwieram watkow o tym, co jakas czesc polakow ukradla u zydow... mowisz, ty jestes kociol? co ukradles? ja jako garnek rozumiem, ze ukradlam fotel. a ty co ukradles? srebrny swiecznik? Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 08.06.08, 19:46 Niejasne? Nie ma łatwego pola do ganienia. Jak sie za bardzo wypinasz, widać trochę nieświeżej garderoby. Tylko tyle. I nie zapominaj o sniadaniu w Deir Yassin. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 08.06.08, 20:57 cepek.... ty nie zjezdzaj na kompletne dno i nie zaczynaj tutaj o mojej garderobie, ktorej nie widziales.... bo wiesz.... ja moge dokladnie napisac o twojej tez.... a co do kradziezy foteli to pisales, wiec ci tylko pokazalam, jak to ladnie wyglada z mojego fotela wlasnie... moze kupiles w cepelii a moze nie.... masz link albo kwity? to pokaz... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 14:50 No i? Wszystko normalnie, jak na razie nic nie płonie. A i straż poząrna, jak widać sprawna. Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 [...] 06.06.08, 15:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 06.06.08, 22:54 spoko zerowiec.... nie wyobrazaj sobie za duzo, bo obudzisz sie z reka w.... kefiji..... Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 07.06.08, 08:40 W prAsie światowej nadal nic. W szwedzkiej takoż. Ale Malmo płonie. Już trzeci dzień. Płoną szkoły, żłobki - Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 07.06.08, 08:54 cepekolodziej napisał: > > Płonie - a w prasie nadal nic. > > To się nam nie podoba. I dlatego będziemy śledzić pilnie rozwój wydarzeń. > No dobra, moze nie dymy ale strzaly, afgan z niemieckim obywatelstwem staral sie zabic swoja zone afganke, 2 ulice dalej ode mnie, postrzelil w udo i w piers, ona pracujaca on zasilek, strzelal do policji - na koncu w leb se strzelil, u allaha jest. Niech ich wszystkich allach wezmie ! Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 07.06.08, 09:04 Afgan? Ale tu cały czas mowa o Arabach? To tak, jakbyś obsmarowywała Polaków przebywających w Anglii, podając za przykład sycylijskiego mafiosa z niemieckim obywatelstwem. Wiara ta sama - Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 07.06.08, 09:11 cepekolodziej napisał: > Afgan? > > Ale tu cały czas mowa o Arabach? > > To tak, jakbyś obsmarowywała Polaków przebywających w Anglii, > podając za przykład sycylijskiego mafiosa z niemieckim > obywatelstwem. > > Wiara ta sama - Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 07.06.08, 09:21 A w Polsce bez honoru, tak zupełnie normalnie, kilka razy na dzień. Około trzech. Najczęściej sprawy w rodzinie, ale bez honoru, tylko tak. <<”Najwięcej morderstw popełnia się w Polsce w kręgu rodzinnym. Często pod wpływem Alkoholu, na przykład podczas świąt, noże wyciągają mąż i żona lub konkubent i konkubina. Tak wygląda zdecydowana większość polskich zabójstw” >> www.eduskrypt.pl/art-52-czy_kazdy_z_nas_moze_zabic_czyli_kim_jest_wspolczesny_zabojca.html I - Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 07.06.08, 09:30 cepekolodziej napisał: > A w Polsce bez honoru, tak zupełnie normalnie, kilka razy na dzień. > Około trzech. Najczęściej sprawy w rodzinie, ale bez honoru, tylko > tak. Najczesciej tak... pod wplywem alkoholu ---o hali hala.- Tu jest rzecz grozniejsza - to wszystko zaplanowane po trzezwemu. I rodzina najblizsza bierze w tym udzial. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 08.06.08, 22:33 E tam. chleją, tylko udają że nie Odpowiedz Link Zgłoś
tkiv-1 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie oferta 15.02.09, 11:52 www.allegro.pl/item546111135_sony_ericssony_w_200i.html www.allegro.pl/item556111265_erotyczne_filmy_porno.html warto zobaczyć już teraz powodzenia super oferta Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 07.06.08, 09:08 no_to15 napisał: > To jak tych wszystkich allach wezmie to tylko na Zydow bedziecie pracowac.Nie z > a > dobrze chcecie? I tak pracujemy na nierobow alacha jedna strona, ta od kradziezy ziemi tez---cale zycie mowie a niech ich wszystkich szlag trafi ! ale tak zeby tylko te lachy i mycki sie wymieszaly. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Rosengård 08.06.08, 07:30 Śledzimy rozwój wydarzeń i czytamy, pilnie. Właśnie znaleźliśmy artykuł, całkiem trzeźwy, o Rosengardzie. Wprawdzie nie z tego roku, tylko z zeszłego, napisany w kilka miesięcy po zamieszkach, ale i tak mozna sie sporo dowiedzieć. Np. że wśród mieszkańców dzielnicy przeważają Kosowianie, a drugą z kolei grupą są Irakijczycy. [Przybyli tu, oczywiście nie dlatego, że kochają szwedzki klimat, ale z powodu sytuacji wywołanej w ich kraju przez - Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Rosengård 08.06.08, 11:31 co masz na mysli, cepowaty, piszac ciagle "sledzimy", "czytamy", "rozumiemy", "wiemy".... jakas dziwna mania wielkosci u takiego karla jak ty..... moze powinienes zobaczyc lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Rosengård 08.06.08, 11:57 Używamy pluralis maiestatis, żeby odróżnić się od myslących-inaczej indywiduów, takich jak autorka tego, co niżej: Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Rosengård 08.06.08, 15:01 nu, cepowaty..... ty to sie odrozniasz od takich jak ja i bez pluralis majestatis... odrozniasz sie glupimi gadkami na tematy, o ktorych pojecia nie masz.... no i tchorzostwem tez sie ode mnie odrozniasz... jest jeszcze pare rzeczy odrozniajace mnie od ciebie, na szczescie.... karlowata to ja jeszcze nigdy nie bylam, cepowaty... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Rosengård 08.06.08, 18:13 pewno, ze ani mru mru... z toba dyskutowac? to nie jest mozliwe... ty masz swoje idiotyczne zdanie, wypracowane dokladnie na fotelu ukradzionym najprawdopodobniej z jakiegos pozydowskiego mieszkania, i jesli ma sie inne zdanie niz to twoje wypracowane w polsce na temat tego, co sie dzieje w odleglym malmoe albo w jeszcze bardziej odleglej jerozolimie, to wiecej niz glupku, gnojku, zydowski niedorobku, nazi gowno i inne tego rodzaju... ja juz dawno z toba nie dyskutuje, bo wlasnie jaj nie masz do uczciwej odpowiedzi, tylko jak sie oczekuje takiej, to zwijasz ogon miedzy nogami i..... i tak jak nizej.. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Rosengård 08.06.08, 18:20 Jeszcze w życiu nie napisałem "żydowski niedoróbku". Nazi-gó.. zasługuje na takie miano juz dlatego, że jest nazi. O Malmo napisałem przytaczając artykuł szwedzkiej dziennikarki opublikowany w szwedzkiej gazecie. Gazeta antysemicka, bo tezy artykułu nie po myśli? Fotel mam, kupiony w Cepelii, czy Cepelia to było pozydowskie mieszkanie, a zakup tam równoznaczny z kradzieżą? A te fotele i luksusowe meble wywożone ciężarówkami z arabskich willi i mieszkań w Jerozolimie, Hajfie, Jaffie - Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Rosengård 08.06.08, 20:54 ja ciebie pardon.... rzeczywiscie nie napisales.... w szybkim czytaniu zamiast zalosny przeczytalam zydowski.... zwracam honor.... tylko zalosny niedorobek byl... :))) nu, ale chodzilo o obrazanie innych w dyskusjach, kiedy maja inne zdanie niz ty.... przerobienie kachane chai na kachane chui to tez wlasnie w twoim repertoirze, cepowaty... Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Rosengård 08.06.08, 21:20 kahane to nigdy nie chai, zawsze chui --- kach kach kach kahane chui Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Rosengård 08.06.08, 21:38 W Malmo mieście jakieś dupki kradną jakieś pojemniki na psie kupki. Potem niosą obesrane i sprzedają typy cwane. Kompinacje u nas znane. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Rosengård 09.06.08, 14:10 Przerabiałem tylko Kahane. Kahane chai na Kahane chui. W ramach przyzwoitości. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 08.06.08, 20:19 Co to - Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 08.06.08, 20:22 Ibrahimovic, ponoć najlepszy zawodnik szwedzkiej druzyny, pochodzi z Malmo. Z nazwiska sądząc to raczej nie buddysta? Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 08.06.08, 20:32 Ciekawe jak mieszkańcy Rosengardu będą reagować na losy szwedzkiej drużyny w ME. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 08.06.08, 21:06 nu, ale wiekszosc. w kazdym razie ja jestem. niezle mi z tym... nawet bardzo fajnie i wesolo... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 08.06.08, 21:46 Coś się znowu polszwedzkiego po Forum szwenda karaluch to czy zwykła menda? Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 08.06.08, 23:01 Następne wieści z Malmo. Jakichś dwu Hells Angelów przyłapano na umieszczaniu wskrytce bagazowej dworca 70 kg dynamitu. Żaden z zatrzymanych nie był buddystą. www.thelocal.se/12298/20080608/ Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 09.06.08, 03:19 Tutaj płonie: <<Prayer book as toilet paper Police uncover horrifying anti-Semitism in apartment housing new immigrants’; swastikas, hate slogans, prayer books torn and desecrated.>> www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3553104,00.html Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 09.06.08, 14:11 nie plonie.... grupka podszywajacych sie pod zydow rosyjskich emigrantow... od czasu do czasu "pokazuja co umieja", w przeciwienstwie do ciebie, ktory pokazuje dzien w dzien, co umie... no i roznicy nie widzisz rowniez, cepowaty.... u nas policja nie boi sie wejsc, zarekwirowac, zaaresztowac, postawic przed sad... tam policja i nie tylko boja sie.. ty pewnie, z gorliwosci sledzenia co sie dzieje w moim mocarstwie z obawy o twoje bezpieczenstwo (ktore jakby nie bylo znajduje sie w odleglosci paru tysiecy km od twojego kraju), nie widzisz ewentualnego niebezpieczenstwa dla ciebie i twojej rodziny, ktore sie znajduje pod twoim bokiem... zaraz za miedza... , wiec ci tutaj uprzejmie zwracam uwage... German fans shout Nazi slogans at soccer match www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3553293,00.html fajnie, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 09.06.08, 14:43 Ależ ja to widzę, gazety pełne tego, co tu komentować, juz wszystko opisane i powiedziane. Natomiast w innej mojej izraelskiej ulubionej gazecie widzę kawałek o jakimś komiksowym bohaterze w Sobiborze, określanym, a jakże, jako "Polish extermination camp" --- www.haaretz.com/hasen/spages/990901.html I co? I nic. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 09.06.08, 14:51 nu, cepowaty..... wszystko co tu podajesz o israelu to wlasnie gazety pelne tego, co tu komentowac, wszystko juz opisane i powiedziane... a ze masz double standards to tez juz dawno opisane i powiedziane, wiec nie ma co dyskutowac z toba.... w koncu nie masz nic nowego do powiedzenia, tylko ciagle to, co nizej.... Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 09.06.08, 18:26 Ale w wypadku Malmo gazety w ogóle nic nie piszą, i to jest znamienne - zdecydowany i wyraźny slad informacyjnego spisku. Bo przecież Malmo płonie! Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 09.06.08, 20:46 > to wlasnie gazety pelne tego, Ale nie u nas; u nas nikt nie ma nawet pojęcia o nazistach w Malmo, które płonie --- Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 09.06.08, 09:29 Malmo dogasa. Żadnych wieści w Necie zdominowanym przez antysemicką międzynarodówkę politpoprawności. Ale nad miastem dymy, wszędzie zgliszcza, z których próbują ratować resztki nadpalonego dobytku przerażeni Szwedzi. Malmo dogasa. I dogasa też nadzieja w pustych oczach ofiar barbarzyńskiego najazdu. I tylko z wieży jedynego ocalałego kościoła dobiega, zamiast czystego dźwięku starych dzwonów, ponure zawodzenie brodatego zwycięzcy. Czy będzie słyszalne również w Kopenhadze? Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 09.06.08, 21:06 www.univ.gda.pl/slang/hasla/m/mieckiel.html Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 09.06.08, 21:20 swietny link, cepowaty... jak raz pasuje.... mowisz, ze u ciebie nie plonie? tys slepy, facet.... zanim za pare lat zacznie ci plonac arabsko, to tymczasem ci juz plonie calkiem polsko: kler robi nagonke na 14-letnia zgwalcona, i jakis tam orzechowski, rozczarowny wynikami meczu, zada odebrania obywatelstwa polakom, grajacym w obcych druzynach... jak widac, w twoim kraju niczego sie nia nauczyli od 68, i w tej demokracji, ktora sobie tak chwalisz, ciagle plujac na moja, dalej ladnie, bez zadnych powodow, chca odbierac obywatelstwo za nic... albo jestes zyd, to wynocha do syjamu, albo grasz w druzynie sportowej przeciwko polsce, to wynocha tez i oddawaj obywatelstwo... przeciez ci mowie od lat, cepowaty.... posprzataj najpierw u siebie, zanim zaczniesz u mnie, bo u ciebie smierdzi coraz silniej... Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 09.06.08, 21:59 Nie, nie płonie. A jak jest pożar, to przyjeżdża straż pożarna i gasi i po krzyku. I nie ma tak, żeby ktoś dlatego że pali się jakiś smietnik wrzeszczał na cały świat, że Polska płonie, nikt nie wrzeszczy nawet, że Stare Juchy płoną, czy Krapkowice. A 14 latka nie była zgwałcona. A tego jakiegoś Orzechowskiego mam gdzieś, razem z jego pomysłami. A niech se wrzeszczy. A jak u mnie smierdzi, to się odśmierdza - i po krzyku. I o tym pisze się u nas na Forum Kraj. A tu się pisze o Malmo, bo Malmo to świat. I raz na zawsze zapamiętaj - ja na nikogo nie pluję. Tak się składa, że nie mam w zwyczaju. I w ogóle, to dowiedziałem się o pluciu na i o tańczeniu na grobie i o słowie "parchaty" dopiero z korespondencji płynących z jedynej demokracji na Bliskim Wschodzie, gdzie właśnie neo-naziści podcierają sobie dupy modlitewnikami a inni neo- palą publicznie ewangelie. I nawoływania do wojny. Jakoś nie stąd idą. Idą skądinąd. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 09.06.08, 23:54 Gładząc czule przyciski joysticka Pilot Jerzy z góry mierzy w przeciwnika Gdy nastawia skanery Palcem pieści lasery Sekselektryczny go dreszcz przenika I o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ben.hure Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 10.06.08, 13:20 gada o Malmo, ale szykuje się sekselektrycznie na Teheran Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 10.06.08, 17:21 Malmo płonie choć nie płonie Po betonie biegną konie Odpowiedz Link Zgłoś
ben.hure Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 10.06.08, 18:54 Po samogonie kiełb nie tonie za to Malmo ciągle płonie Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 10.06.08, 21:04 Malmo płonie, A tymczasem mecz Szwecja-Grecja, i ten Szwed Ibrahimovic z Malmo - Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 10.06.08, 22:19 Co za wstyd! Malmo płonie, a taki Ibrahimovic strzela bezczelnie dla Szwecji gola! Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 11.06.08, 06:02 Czy pogorzelcy z Malmö będą mieli ochotę powitać Ibrahimovica? Czy ten bezduszny przedstawiciel zakorzenionego już w Szwecji arabstwa przeznaczy choć drobną część swych apanaży na odbudowę i rekonstrukcję Malmö - Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 11.06.08, 06:33 www.thelocal.se/articleImages/12350.jpg Wstyd. Radość na zgliszczach. Odpowiedz Link Zgłoś
prastryj Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 11.06.08, 08:11 A ci szwedzcy dhimmi już go kreują na narodowego bohatera :( Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 11.06.08, 11:49 A Malmo płonie. Dymiące ruiny i zgliszcza. Jak w obrazie Linkego, samotne latarnie i połamane drzewa w dymnej kurzawie. Jeden taki kiedyś napisał o innym mieście, a mogło być o Malmo: <<Nie piały koguty, był mrok jeszcze w mieście zmartwiałym, Nie przebił się topór gorący do miąższu drzewnego. I ściana jak łzą przezroczystą żywicą spłynęła, A miasto w ciasnocie drewniane swe żebra policzy, Łomoce krew w bramach, [...]" Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 11.06.08, 12:38 mowisz cep, ze jak ci swego czasu wyrzucili ten watek-nagonke na zejmana, to teraz robisz to w ten sposob? zapewniam cie, ze osmieszasz siebie, nie jego. faktow zmienic nie mozesz, jak zwykle zreszta..... nie masz pojecia o tym, co sie dzieje w szwecji, ale piszesz jakbys byl expertem, jak zwykle zreszta.... podbijasz ten watek wlasnymi wpisami idiotycznymi, jak zwykle zreszta.... silisz sie na dowcip, co ci zupelnie nie wychodzi, jak zwykle zreszta i dowodzisz tylko, zes facet glupi, zadufany w sobie i msciwy strasznie... jak zawsze zreszta... nie dosiegasz zejmanowi do palca u malej nogi, cepowaty.... nie intelektualnie, nie moralnie i juz napewno nie jako czlowiek.... jak zawsze zreszta.... przykro to ogladac, taki upadek... Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 11.06.08, 12:41 Malmo płonie. A kiełbie tłuką się w łbie. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 11.06.08, 12:52 Poprawka: A kiełbie tłuką się we łbie. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 11.06.08, 12:54 dana33 napisała: > nie dosiegasz zejmanowi do palca u malej nogi, cepowaty.... a jakby sie dal obrzezac? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 11.06.08, 13:09 hahahahahahaha.... tak to jest, jak sie szybko pisze... :))) mialo byc oczywiscie "nie dosiegasz do malego palca u nogi", ale ciesze sie goldbaum, ze mnie tak dokladnie czytasz.... cepowaty nie potrzebuje sie obrzezywac.... mozg ma juz dawno obrzezany, a co do czegos innego, to nie ma znaczenia: zyd on nie bedzie nigdy... nie ta mentalnosc, nie ten charakter i nie ten poziom, ktory wyroznia zyda sposrod innych... farsztejst... my narod wybrany.... nie kazdego przyjmujemy.... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vline Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 11.06.08, 12:38 Już od dawna myśl taka mi doskwiera Że oto bez jakichś większych westchnień cywilizacja Zachodu umiera I myślę kto temu winien i wiem to Araby i te ich płodne baby Zachód umiera na kebaby Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 12.06.08, 17:55 Wczoraj. Arabstwo pokonało Szwajcarię. Tak to idzie, powolutku. A w drużynie szwajcarskiej dwu Arabów, jakiś Yakin i Behrami. Tak to przebiega. Zmowa, zakulisowe uzgodnienia pod czujnym okiem imama. Powolutku. A Malmo wciaż płonie. Odpowiedz Link Zgłoś
vline Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 14.06.08, 15:25 Obraz widzę straszny taki Gó..arze w Malmo palą krzaki Palą śmietniki pojemniki I myślę kto temu winien i wiem to Araby Araby i te ich płodne baby Zachód umiera na kebaby Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 14.06.08, 20:30 powolutku mowisz, cepowaty? tylko ci sie zdaje.... zupelnie nie powolutku... no i przestan sie wyglupiac z twoim vline.... znow gadasz sam ze soba pod dwoja nickami, co? nu, gadaj.... wariactwo sie leczy, a ty nieuleczalny.... Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 15.06.08, 00:02 Palą się krzaki palą śmietniki znak już jest dany są już wyniki img157.imageshack.us/img157/7088/ofanimezekielgc7.jpg oraz shot.pl/wycinki/ps20030811.jpg Wodzu prowadź! Na Teheran, na Teheran! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 15.06.08, 14:16 jest widoczna lekka poprawa w stanie chorego: juz pisze na teheran, a nie na tiegieran.... trzeba troche zwiekszyc dzienna dawke lekarstwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
ben.hure Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 15.06.08, 18:41 Na Tiegieran!!! Na Teheran!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 15.06.08, 07:34 Malmö wciąż płonie. Na zgliszczach miasta rozsnuwa się nowa odsłona ponurego dramatu. Gdy jedna z ofiar barbarzyńskiego najazdu, 88-letnia staruszka, wierząc, że cokolwiek jeszcze działa, chciała skorzystać z bankomatu, okradł ją z ostatnich pieniędzy miejscowy milioner. Gazety nie podały jego nazwiska, nawet inicjałów. Już to wskazuje na narodowość i religię ohydnego zwyrodnialca, który dorobił się w Szwecji jedynie dzięki rozległym powiązaniom z lokalną siatką agentów międzynarodowego spisku handlarzy nosnikami energii. Dowiedzieliśmy się, że ten osobnik nie był buddystą. www.thelocal.se/12338/20080610/ Odpowiedz Link Zgłoś
jasiekiera Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 15.06.08, 07:57 kielbie we lbie ? Raczej dorodne szczupaki:) cepekolodziej napisał: Dowiedzieliśmy się, że ten osobnik nie był buddystą. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 15.06.08, 14:50 Dowiadujemy się z godnych zaufania źródeł, że los Malmo, pożary trawiące resztki tego ongiś spokojnego, pełnego różanych ogrodów (Rosengård) miasta, wpłynęły na stan ducha obywateli w innych regionach Szwecji. Oto zastraszony lokalny polityk z Karlskrony, do niedawna cieszący sie opinią skrajnego prawicowca, poparł w glosowaniu wniosek o przekształcenie budynku ośrodka rekreacyjnego w meczet. Wniosek przedłożyli radni, którzy - jak się dowiadujemy - reprezentują niejasne interesy osób nie będących buddystami. www.thelocal.se/12406/20080613/ Malmo wciąz płonie. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 15.06.08, 19:57 Donoszą ze Szwecji, że właśnie aresztowano jakichś zakapiorów, którzy ładowali 70 kg dynamitu do schowka na dworcu kolejowym. Jak zwykle nie podano żadnych szczegółów co do pochodzenia sprawców - Odpowiedz Link Zgłoś
ben.hure Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 15.06.08, 23:43 Niby Turcja, ale każdy wie, że to arabstwo ukryte, wygrała z Czechami. Panoszą się, rozpychają łokciamy A Malmo płonie Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 15.06.08, 23:50 dorobiles sobie cepowaty, nastepny nick? vline, kapral, odmiany cepa.... nu, jak to sie mowi.... plodny jestes... Odpowiedz Link Zgłoś
ben.hure Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 15.06.08, 23:58 jeszcze pypcinski i white_rower Ale Malmo płonie Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 16.06.08, 00:53 nu, przynajmniej mnie teraz rozsmieszyles..... fajne to 33anad.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dwa-dziesciaplusdwa Jeruszalejmi plonie 17.06.08, 09:02 w zeszlym roku to ugaszono moczem krowim a w tym roku jak bedzie?.Parowa zdaj relacje na zywo. www.ynetnews.com/PicServer2/02012008/1511943/2_wa.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 16.06.08, 12:03 Nadal nie ustalono tożsamości sprawców notorycznych kradzieży pojemników na psie kupy. Przypuszcza się, że akty podpalania chaszczy w Malmo mogą być wyrazem protestu przeciwko zanieczyszczaniu parków przez przejedzone psy. Pośrednio protesty te skierowane są przeciwko zlodziejom pojemników, którzy, wnosząc z obyczajowości tej imigranckiej grupy, są najprawdopodobniej rodakami Lech Wallensee. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 16.06.08, 12:07 www.thelocal.se/12134/20080530/ <<Malmö hit by rash of doggy doo bin thefts>> Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 17.06.08, 08:54 Tymczasem szwedzka straż pożarna gasząca rozszalały żywioł pożarów trawiących Malmo spotkała się z przejawami gwałtownego sprzeciwu. Przeciwku dogaszaniu zgliszczy wystąpił młodzieniec (nasze źródła donoszą, że to nie buddysta) ciskający kamienie, oraz grupka młodzieży zaopatrzona w jaja; także w tym wypadku - dowiadujemy się - chodzi o nie-buddystów, nie bylismy jednak w stanie uzyskać potwierdzenie, czy jaja ciskane w jednego ze strażaków były istotnie surowe czy ugotowane, a jeśli ugotowane, to czy na miękko czy na twardo. Nie wiemy także, jak liczna była grupa miotaczy jaj, przypuszczamy jednak, że chodzi o conajmniej parę setek. <<In one case a youth pelted a fireman with stones, while another fireman was attacked by a barrage of raw eggs.>> Szczegółowy opis tego dramatycznego zdarzenia pod: www.thelocal.se/12472/20080616/ Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 19.06.08, 23:57 Dowiadujemy się, że jednym ze strażaków, którzy padli w Malmo ofiarą jajecznej agresji ze strony nie-buddystów, był Vavra Suk, znany w Szwecji powszechnie jako "tjeckisk Viking" [czeski Wiking], skądinąd działacz na rzecz założenia w Szwecji czystych rasowo przedszkoli. Postać kontrowersyjna, wziąwszy pod uwagę, że niektórzy uważają, że Vavrę, przez wzgląd na jego nie szwedzkie i rasowo podrzędne czeskie pochodzenie, należałoby raczej nazwać "tjekist Viking" [Wiking- czekista]. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 21.06.08, 08:49 Wśród ruin i zgliszczy Malmo cudem ocalała serbska cerkiew. Teraz tragiczne nowiny. Nieznani sprawcy skradli z wieży świątyni pozłacany krzyż. Podejrzewa się, że sprawcami zuchwałej kradziezy mogli być imigranci z kraju Lech Wallensee, i ze dokonali jej w odwecie za przegraną w meczu z Chorwacją. Oto jak ludzkie hieny tuczą się na tragedii Malmo. Miasto nadal płonie i żadne wzgledy nie usprawiedliwiają kradziezy pojemników na psie odchody, a już tym bardziej krzyży, nawet jeśli są pozłacane. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 18.06.08, 18:02 Oto jak wyglądało miasto Malmo, zanim strawił je i obrócił w dogasające zgliszcza wielki pożar: www.virtualtourist.com/travel/Europe/Sweden/Skane/Malmoe-185185/Things_To_Do-Malmoe-TG-C-1.html Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 19.06.08, 09:34 Godne zaufania źródła, kryjące się (w atmosferze powszechnego lęku) dla niepoznaki pod kryptonimem Blabbermouth, donoszą, że na zgliszczach Malmo, posród wciąż płożących się smug dymu, wystąpi heavy metalowy zespół "At The Gates". Zgodnie z posiadanymi przez nas informacjami członkowie zespołu zaopatrzyli się w gasmaski oraz tarcze, specjalnie zaprojektowane z myślą o ochronie przed atakiem nie-buddyjskich miotaczy jaj. www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=99182 Zespołowi gratulujemy odwagi w dziele ratowania najwyższych wartości cywilizowanego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 03.08.08, 09:11 Czy Malmo już do-płonęło? Ktoś coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
vline Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 04.01.09, 01:28 Gaza Gazą - ale co z płonącym Malmo? Odpowiedz Link Zgłoś
bogumilka Czy kiedyś Arabowie przestaną mordowac jeńców? 07.01.09, 17:04 Jak na razie to wszystkich zamordowali. A żołnierki kobiety przedtem gwałcili. Zdrówko A tymczasem: Izraelscy żołnierze ratują Palestyńczyków przed katastrofą PAP Izrael zaoferował wstrzymywanie działań wojennych każdego dnia na trzy godziny, by możliwe stało się dostarczenie pomocy humanitarnej do Strefy Gazy. Władze w Tel-Awiwie podjęły szereg inicjatyw, które mają uratować palestyńskich cywilów w Strefie przed kryzysem humanitarnym – informuje serwis CNN. Izrael poinformował także o utworzeniu specjalnego korytarza humanitarnego, przez który do Strefy Gazy będą trafiać żywność i leki, które następnie będą dystrybuowane wśród palestyńskich cywilów. Więcej na ten temat * Strategiczny sukces armii Izraela w Gazie 06.01.2009 15:28 * Izrael ujawnia cel swej ofensywy 04.01.2009 05:58 * Izraelskie czołgi w Gazie - "rozsmarujemy ich po ziemi" 04.01.2009 05:57 Organizacje międzynarodowe wielokrotnie informowały o "humanitarnej katastrofie" w Strefie Gazy, który wybuchł zaraz po interwencji sił zbrojnych Izraela. Izrael zapewnia też, iż skieruje ponownie do Strefy Gazy dostawy paliwa. Cała akcja jest koordynowana przez Ministerstwo Obrony Izraela i wojsko. Izraelska operacja "Cast Lead" w Gazie trwa już 12 dzień – informuje serwis CNN. Odpowiedz Link Zgłoś
berek_p Re: Czy kiedyś Arabowie przestaną mordowac jeńców 07.01.09, 17:52 Mozesz przedstawic dowody gwaltu na izraelskich zolnierkach ? Zydzi nie sa wcale tacy swieci jak sie ich maluje. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 11.02.09, 11:50 Czy Malmo nadal płonie? Czy już się dokumentnie wypaliło? Chciałbym wiedzieć, bo właśnie kuszą mnie wycieczką, a w materiałach nie ma nic ani o pożarze ani o nie-wyznawcach buddyzmu. www.malmo.se/turist/inenglish.4.33aee30d103b8f15916800021935.html Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 27.07.09, 09:41 Wycieczka lada chwila, a tu jeden producent węgla drzewnego do gryli zgłosił się do mnie, że podobnież jest okazja do dobrego byznesu ze Szwecją, że gadają, że tam, w tym Malmo, pali się mnóstwo drzewianych budynków, że jakby pozwolić na kontrolowane popalenie a potem umiejętnie zagasić, to by można było pozyskać mnóstwo pierwszorzędnego węgla. I że on by dopilnował strony technicznej. Ale trzeba mu byznesmenów na miejscu poznać. Zna ktoś może jakichś Szwedów (ale nie nie-buddystów!), którzy chcieliby zarobić? Jak tak, to dajcie adres, jak przyjadę, to z tym producentem skontaktuję. Odpowiedz Link Zgłoś
tkiv-1 Re: Malmo płonie --- czyli kiełbie we łbie 15.02.09, 11:46 Poważna kasa!!!! Przeczytaj tę stronę do końca a gwarantuje, że nie pożałujesz! Nie zmarnuj swojej szansy! Nie przejmuj się, że tekst jest trochę długi! Warto przeczytać! To nie żaden żart! Nie wierzysz? To oczywiste, kto da 15000 zł za nic? A jednak. Po pierwsze nie za nic, bo wkład wynosi 5 zł po drugie potrzebujesz troszkę pracy dosłownie 20 - 30 minut jednorazowo (np. dziś albo jutro!). Zarobisz jak każdy, kto bierze w tym udział ok. 15000 zł w okrągły miesiąc! (ja dokładnie zarobiłem 25435 zł w miesiąc bo poświęciłem 3 godzinki a nie 30 minut! Opłacało się.). Ten sposób wymyślił Roberto T. Kiyosaki - najbogatszy inwestor na świecie, który w dodatku nie ma pracy... i tak się rozeszło aż trafiło do mnie i do Ciebie! Opowiem jakie to łatwe i proste, ale jeśli nie masz teraz 5 minut żeby spokojnie o tym przeczytać zapisz ta stronę i wróć kiedy będziesz mieć czas : ) Tak więc pomyśl czy warto się troszkę zaangażować zanim pochopnie "wyrzucisz" tyle forsy (co miesiąc 15000 zł lub więcej). To zależy od Ciebie. Gdy opowiedziałem o tym kolegom, wyśmiali mnie... A jednak wziąłem w tym planie udział. Moi znajomi wyciągnęli się jak zobaczyli moje konto, a mówiłem od razu wejdźcie w to, wiadomo nawet znajomi czasami SA nieufni. He He, teraz się z tego Śmieja. Jak sobie przypomnę ich miny, jak opowiadali o tym gdy zajrzeli na konta. Zresztą mi też gęba opadła jak zobaczyłem konto! A moje konto wciąż rosło i dalej rośnie. Jak tak dalej pójdzie zostanę milionerem z jednego internetowego biznesu - czy jest to możliwe?! Nawet teraz jak to pisze, dziwi mnie ile osób musi ciężko pracować by utrzymać dom, swoje dzieci lub po prostu zbiera na kino lub komputer. Dziękuję teraz temu, kto wysłał mi ta wiadomość i przedstawił mi ten pomysł, dziękuję że nakłonił mnie do tego, aby zrobić jeden mały skok w bok od szarego życia i zainwestować pieniądze po to by włożone - pracowały dla mnie - a nie ja na te pieniądze. Nigdy nie zarobiłem mniej niż 14000 zł z każdej okazji. Teraz udowodnię Ci, iż jest to LEGALNY BIZNES! Nie potrzebujesz niczego sprzedawać! Nie potrzebujesz rozmawiać o tym z przyjaciółmi, rodzina lub z nikim innym (chyba, że chcesz). W dodatku, jeśli jesteś nieśmiały(a) to problem masz z głowy - bo nie musisz mieć bezpośredniego kontaktu z drugim człowiekiem. Ktokolwiek, kto trzyma rękę na pulsie może osiągnąć sukces i wzbogacić się o kilkadziesiąt tysięcy złotych. Jeśli wierzysz, że każdy ma swoje pięć minut to po prostu zrób krok po kroku tak jak jest to napisane poniżej! To Twoja szansa na zmianę Twojej przyszłości! To jest NAJTAŃSZA, NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobienia prawdziwych pieniędzy przez Internet w tak KRÓTKIM czasie. OK. to zaczynamy, bo się rozgadałem. Ten program działa i nieważne z jakiego kraju jesteś albo w jakim przebywasz. NIE ważne ile masz lat. I na dodatek NIE będziesz potrzebować specjalnej wiedzy lub talentu. NIE będziesz przeglądał stron internetowych, NIE będziesz nigdzie dzwonić, klikać w bannery, lub SPAMować, NIE będziesz także płacić za reklamy itp. Wszystko czego potrzebujesz to: - Konto w banku (najlepiej z możliwością obsługi przez Internet, ale nie koniecznie), - Około 20-30 minut Twojego czasu jednorazowo! Jeżeli masz chociaż 13 lat, to możesz założyć swoje własne konto w banku. Nie wierzysz? Proponuję Ci mBank. Wejdź na www.mbank.pl i znajdź ofertę izzyKonto. Zobaczysz, że mając zaledwie 13lat możesz mieć już własne prawdziwe konto w banku. KROK 1 Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, żeby zarobić musisz cos od siebie dać! Więc pierwsze co musisz zrobić to zainwestować TYLKO 5 ZŁ. Jak mówi Robert T. Kiyosaki- "jeśli nic nie zainwestujesz – nic większego nie zyskasz!". Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabiać z powiększającą się rzesza ludzi! Tak więc, przelej 5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe z notka mówiącą (tytułem): "Proszę, dodaj mnie do swojej listy mailowej." CHCĘ, ŻEBYS WIEDZIAŁ (A), ŻE JEST TO PO TO, ABY UTRZYMAĆ TEN PROGRAM LEGALNYM! To naprawdę proste! Gdy przelejesz 5zł na pierwsze konto z poniższej listy, to możesz już się szeroooko uśmiechnąć :). Nie wiem czy wiesz, ale już czerpiesz z tego programu wielkie korzyści. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy. Oto obecna lista: 1 Nr konta: 58 1020 4724 0000 3102 0050 1932 2 Nr konta: 39 1050 1007 1000 0090 4229 1485 3 Nr konta: 17 1050 1807 1000 0090 4229 1493 4 Nr konta: 66 1090 1476 0000 0000 4706 5056 5 Nr konta: 40 1240 2018 1111 0010 0846 0557 PAMIĘTAJ! Wpłać 5 zł na konto nr.1 i jako nazwę odbiorcy wpisz "xxx" ze względu na ochronę danych, a jeżeli dobrze przepiszesz numer konta to pieniądze i tak dojdą! KROK 2 Gdy już przelałeś 5 zł na konto znajdujące się na 1. miejscu listy (wraz z Ta dodatkowa notka - TO BARDZO WAŻNE!), następna rzeczą, która musisz zrobić to zrobić kopię tej strony (tekstu na niej zawartego),później konto nr.1 skasuj, a na dole (na 5. miejscu) dopisz swoje konto przesuwając konta nr 2 , 3 , 4 , 5 do przodu. NIE WPISUJ SWOJEGO NUMERU KONTA NA 1. POZYCJĘ, PONIEWAŻ SAM NA TYM STRACISZ (CZYTAJ DALEJ). NIE BADZ ZACHŁANNY! Robisz to wszystko po to by wysłać ten cały tekst ponownie (korzystając z Twojej książki mailowej albo reklamować na swojej stronie WWW- tak jak ja zrobiłem) do np. 40 osób (zapamiętaj, że 40 osób to dobra liczba do wzbogacenia się, ale możesz zareklamować to w darmowy sposób w Internecie przez co więcej ludzi to zobaczy i możesz więcej zarobić! POTRZEBUJESZ DOWODÓW? Tutaj są przykładowe 4 osoby, oczywiście NIE SA to wszystkie, które brały udział w tym programie i które zainwestowały nic innego jak 5 zł i 30 minut swojego czasu. "Jaki wspaniały plan! Zrobiłem wszystko co mi poradziliście z jakieś 3 tygodnie temu i co prawda nie udało mi się uzbierać 15 000 o których mówiliście, ale te 9 135zl tez mnie powaliły, a jest jeszcze tydzień!" Tomasz Watorek , Warszawa "Część. Tu Justyna! No cóż, co mogę powiedzieć? DZIĘKUJĘ BARDZO BARDZOOO MOCNO wysłałam 40 maili tak jak mówiliście i w sumie zapomniałam o ocalej tej sprawie bo tak naprawdę nie wierzyłam w to, a te 5 złotych to jeszcze nikogo nie uratowało. Ale jak zobaczyłam moje konto po kilku tygodniach to się załamałam! W tym dobrym znaczeniu! Było tam prawie 15 000 złotych! I jak ja to teraz wydam tak szybko? Przecież za kolejnych 30 dni będę mieć tego więcej! Dziękuje jeszcze raz!" Justyna Tojan, Strzelce Opolskie "Byłem zaskoczony kiedy zobaczyłem moje konto! Przez 3 tygodnie na moim koncie znalazło się 9 440zl. Na początku myślałem, że to jakiś błąd wkradł im się do kompów. Ale potem wypłaciłem pieniądze i kupiłem sobie super kompa! Nareszcie! Dzięki, dzięki, dzięki!" Ryszard Bodler, Gdańsk Mam 14 lat i wziąłem udział w tym planie (dla ścisłości mam konto w banku od 13 lat), powysyłałem maile, zrobiłem stronę i ogólnie zapomniałem o tym. Po miesiącu sprawdzałem w Internecie stan mojego konta i normalnie spadłem z krzesła. Na moim koncie było ok. 15000 zł (byłem wtedy tak podniecony, że zapomniałem dokładnie ile było wtedy kasy na koncie). Bardzo, bardzo dziękuje!" Marcin Kosztyń, Białystok Kilka miesięcy temu, każdy z tych ludzi robił dokładnie to samo co Ty teraz w tej chwili, czytał to i się zastanawiał. Trochę matematyki: Kiedy wyślesz swoje maile (lub rozpowszechnisz ta stronę w inny sposób, będziesz na 5 miejscu listy. To najlepsza pozycja po to by zarobić poważne pieniądze! Żaden inny program nie daje tak wysokich i realnych pieniędzy z różnych powodów, które wytłumaczę poniżej. Jak długo będziesz wysyłać ta wiadomość do ludzi, którzy będą zainteresowani prog Odpowiedz Link Zgłoś