bam-buko 27.09.03, 01:42 sa tu jeszcze ludzie? Mysle ze nie,bo na pewno teraz wszyscy New Year celebruja,anyway L'Shanah Tovah !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: g14 Re: puk puk puk puk puk IP: *.dipool.highway.telekom.at 27.09.03, 01:44 spadaj parchu! Odpowiedz Link Zgłoś
bam-buko Re: puk puk puk puk puk 27.09.03, 02:00 Gość portalu: g14 napisał(a): > spadaj parchu! a do buzi chce ? Chce bydlak polski ? 3 euro masz jak w kieszeni dziurawej swojej bydlaku polski w niemczech z SOZIALU zyjacy...pod mostem... Odpowiedz Link Zgłoś
fcuk-me zona rodzi 27.09.03, 01:46 budzi w nocy żona mnie będzie rodzić - trzeba wieźć w głowie myśli różnych tłok /pierwsze dziecko - to jest szok/ zakładam buty, zakłądam spodnie jadę autem nieprzytomnie wzięli żonę już na stół a ja chodzę - tam i tu płynie czas - trzecia godzina wpada lekarz - "ma pan syna" ja do izby szybko mknę w żyłach się gotuje krew syn na łóżku rozebrany lecz dlaczego orzezany??? żona do mnie śmieje się: "jam Żydówką, mężu, jest!" ludzie mili - ja się boję!!! syn jest Żydem a ja - Gojem kto mi teraz radę da jak wychować syna mam? czytam Torę i "Wyborczą" czytam też "Gazetę Polską" ojciec Polak a syn Żyd tego nie przewidział nikt... Odpowiedz Link Zgłoś
bam-buko krowa polska cielaka parcha polskiego rodzi 27.09.03, 01:56 fcuk-me napisała: > budzi w nocy żona mnie > będzie rodzić - trzeba wieźć > w głowie myśli różnych tłok > /pierwsze dziecko - to jest szok/ > zakładam buty, zakłądam spodnie > jadę autem nieprzytomnie > wzięli żonę już na stół > a ja chodzę - tam i tu > płynie czas - trzecia godzina > wpada lekarz - "ma pan syna" > ja do izby szybko mknę > w żyłach się gotuje krew > syn na łóżku rozebrany > lecz dlaczego orzezany??? > żona do mnie śmieje się: > "jam Żydówką, mężu, jest!" > ludzie mili - ja się boję!!! > syn jest Żydem a ja - Gojem > kto mi teraz radę da > jak wychować syna mam? > czytam Torę i "Wyborczą" > czytam też "Gazetę Polską" > ojciec Polak a syn Żyd > tego nie przewidział nikt... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: krowa polska cielaka parcha polskiego rodzi IP: *.proxy.aol.com 27.09.03, 02:06 rodzi i...kwiczy jak swiniak Odpowiedz Link Zgłoś
bam-buko Re: krowa polska cielaka parcha polskiego rodzi 27.09.03, 02:09 Gość portalu: bolek napisał(a): > rodzi i...kwiczy jak swiniak albo jak knur pedal po stosunku z buhajem,trzymaj sie panie Bolek !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: krowa polska cielaka parcha polskiego rodzi IP: *.proxy.aol.com 27.09.03, 02:12 heheheheheh..panie...........heheheheh ;) Odpowiedz Link Zgłoś