bigobserver 01.10.03, 12:27 Masz jak zawsze racje !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Elena Re: Rachela towarzyska IP: *.menta.net 01.10.03, 12:34 A mam ci€ w nosie. Zdenerwowałeś mnie. Lubię być myszką, ale bez przesady. Elena Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Rachela towarzyska 01.10.03, 12:39 Gość portalu: Elena napisał(a): > A mam ci€ w nosie. Zdenerwowałeś mnie. Lubię być myszką, ale bez przesady > . > Elena Czy J@ Cie znowu zdenerwowalem ? Jaka myszka ? Tygrysica jestes i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Rachela towarzyska IP: *.menta.net 01.10.03, 12:44 A ty lepiej zmień sobie nick na Stefekburczymucha Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Rachela towarzyska 01.10.03, 12:49 Gość portalu: Elena napisał(a): > A ty lepiej zmień sobie nick na Stefekburczymucha I kto jest w stanie zrozumiec kobiete ? www.alphamusic-store.com/6429425.html Nie tylko ja mam klopoty ale co byloby warte zycie , gdyby tych klopotow nie bylo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Rachela towarzyska IP: *.menta.net 01.10.03, 12:56 Druga kobieta. boleadora.com/farrenes.htm Posłuchaj sobie pierwszej. Mnie się bardzo podoba.Już kiedyś to podawałam. Elena Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Rachela towarzyska 01.10.03, 13:06 Gość portalu: Elena napisał(a): > Druga kobieta. > > boleadora.com/farrenes.htm > > Posłuchaj sobie pierwszej. Mnie się bardzo podoba.Już kiedyś to podawałam. > Elena Bardzo ladne. Lubie bardzo utwory hiszpanskie utwory na gitare. Miedzy innymi Wspomnienie z Alhambry. Znalazlem tylko jeden link z czyjejs prywatnej strony. Zobacz w kaciku muzycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Rachela towarzyska 01.10.03, 13:06 bigobserver napisała: > Gość portalu: Elena napisał(a): > > > Druga kobieta. > > > > boleadora.com/farrenes.htm > > > > Posłuchaj sobie pierwszej. Mnie się bardzo podoba.Już kiedyś to podawałam. > > > Elena > > Bardzo ladne. > Lubie bardzo utwory hiszpanskie utwory na gitare. > Miedzy innymi Wspomnienie z Alhambry. > Znalazlem tylko jeden link z czyjejs prywatnej strony. > Zobacz w kaciku muzycznym. www.mirmil.tk/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Rachela towarzyska IP: *.menta.net 01.10.03, 13:07 Ale to nie jest hiszpańskie. Elena Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Rachela towarzyska 01.10.03, 13:09 Gość portalu: Elena napisał(a): > Ale to nie jest hiszpańskie. Elena Zauwazylem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Rachela towarzyska IP: *.menta.net 01.10.03, 13:11 A w życiu tam nie wejdę. Elena Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Rachela towarzyska 01.10.03, 13:15 Gość portalu: Elena napisał(a): > A w życiu tam nie wejdę. Elena Boze swiety ! Teraz dopiero zauwazylem !! Ale przeciez to zwykly zbieg okolicznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Rachela towarzyska IP: *.menta.net 01.10.03, 13:18 OOOOOOOOOOOooj uśmiałam się. Co się dzisiaj dzieje z moim rycerzem? Co tu grają, bo się gubię? Elena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Rachela towarzyska IP: *.acn.pl 01.10.03, 13:20 Gość portalu: Elena napisał(a): > OOOOOOOOOOOooj uśmiałam się. Co się dzisiaj dzieje z moim rycerzem? Co tu > grają, bo się gubię? Elena Wheels within wheels Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Rachela towarzyska IP: *.menta.net 01.10.03, 13:23 Ale dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Rachela towarzyska 01.10.03, 13:34 Gość portalu: Elena napisał(a): > OOOOOOOOOOOooj uśmiałam się. Co się dzisiaj dzieje z moim rycerzem? Co tu > grają, bo się gubię? Elena Mysle co dzieje sie z Margarita, tam gdzie lanca zlamana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Rachela towarzyska IP: *.menta.net 01.10.03, 13:39 Lanca? Jaka lanca? Ktoś tu łamie jakieś lance, nic nie rozumiem. Margarida unosi się nad Timanfayą. A Elena się nudzi. Elena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Rachela modna? Rachela winna? IP: *.acn.pl 01.10.03, 14:13 www.mirmil.com/ elmundovino.elmundo.es/elmundovino/fichavino.html?param=644 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Rachela modna? Rachela winna? IP: *.menta.net 01.10.03, 14:23 A co ja jestem winna, że macie za dużo wyobrażni? Wysłałam maila do bigobservera. Jak chce, może się ze mną skontaktować telefonicznie. Oczywiście, telefonu nie podałam. Jeśli wyrazi ochotę, niech wyśle maila, w następnym prześlę telefon. W ten sposób nie ze mną. Nie mam nic do ukrycia.A jeśli powiedziałam coś co kogoś uraziło, Boże, aż tak uraziło, tu na tym forum, to naprawdę nie mam sobie nic do zarzucenia. To były moje poglądy i nic więcej. Elena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Rachela modna? Rachela winna? IP: *.menta.net 01.10.03, 14:42 No jak, umowa stoi? Z namierzaniem to był blef, ale widać, że skuteczny, na tyle, aby cham się odemnie odczepił. Z tarczą lub na tarczy. Nigdy z podkulonym ogonem. Pozdrawiam, Elena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Rachela modna? Rachela winna? IP: *.acn.pl 01.10.03, 14:56 Gość portalu: Elena napisał(a): > A co ja jestem winna, że macie za dużo wyobrażni? Wysłałam maila do > bigobservera. Jak chce, może się ze mną skontaktować telefonicznie. > Oczywiście, telefonu nie podałam. Jeśli wyrazi ochotę, niech wyśle maila, w > następnym prześlę telefon. W ten sposób nie ze mną. Nie mam nic do ukrycia.A > jeśli powiedziałam coś co kogoś uraziło, Boże, aż tak uraziło, tu na tym > forum, to naprawdę nie mam sobie nic do zarzucenia. To były moje poglądy i nic > więcej. Elena No to teraz ja czuję się winny, że się wtrąciłem w Waszą wymianę. Nie wytrzymałem, bo sam zajrzałem do Google'a i przekonałem się, ilu po świecie chodzi mirmilów: firm, nazw produktów, nicków itd. - na samej politechnice warszawskiej dwóch - i to z doktoratami! (jeden fizyk, drugi chemik). A Tobie, droga Eleno, podesłałem dwa mirmilowate linki: jeden do mody, drugi do wina. I teraz wyszło, że Ci imputowałem winę!!! A ja tylko chciałem być dowcipny. To zupełnie jak w pewnym XVII wiecznym encyklopedycznym polskim opracowaniu, w którym zawarto pomiędzy przydatnymi informacjami również odpowiedzi na trudne pytania (taki staropolski FAQ): Jakiego smaku musiało bydź jabko, którego zakosztowała Ewa z poduszczenia dyabelskiego? Musiało bydź winne, bowiem z niego wina rodzaiu człowieczego się bierze. Pozdrawia wierny wielbiciel kunsztu poetyckiego, C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Rachela modna? Rachela winna? IP: *.menta.net 01.10.03, 15:05 Nie, nie. To jest wyzwanie. A ja jestem zwykła zołza, która tu przychodziła między innymi dla ciebie. I mam zamiar dalej przychodzić. Ja sobie nic nie pozwolę imputować. Wszystko na dłoni. Ps Lanca jeszcze cała. Pozdrawiam, Elena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Rachela modna? Rachela winna? IP: *.acn.pl 01.10.03, 15:16 Gość portalu: Elena napisał(a): > Nie, nie. To jest wyzwanie. A ja jestem zwykła zołza, która tu przychodziła > między innymi dla ciebie. I mam zamiar dalej przychodzić. Ja sobie nic nie > pozwolę imputować. Wszystko na dłoni. > > Ps Lanca jeszcze cała. Pozdrawiam, Elena Zawstydzasz mnie i onieśmielasz. Ale to teraz Ty imputujesz coś mnie. A ja nie chcę się czuć winny! A tak nawiasem: ta melodia, którą poleciłaś bigobserverowi, nie chce się w moim komputerze otworzyć, mój odtwarzacz melduje, ze powinienem mieć jakieś dodatkowe oprogramowanie, coś dla DVD. A ja nie mam takowego, musiałem się obejść smakiem. A liczyłem na to, że usłyszę echo Twojego głosu. Pozdrawiam, C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Rachela modna? Rachela winna? IP: *.menta.net 01.10.03, 15:26 At zawstydzam. Pokłony biję. Już taka jestem trochę komediantka. Aby tego posłuchać, real wystarczy. Pozdrawiam, Elena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Rachela modna? Rachela winna? IP: *.acn.pl 01.10.03, 15:36 Gość portalu: Elena napisał(a): > At zawstydzam. Pokłony biję. Już taka jestem trochę komediantka. Aby tego > posłuchać, real wystarczy. Pozdrawiam, Elena Ja mam Windows Media Player, i to coś twierdzi, że nie obsługuje plików z rozszerzeniem *.ram. Skąd pobrać ten "real"? (Nie szukam w Google'u, bo dostanę milion odpowiedzi!) - Może w opcji "about" (ew. "help") na Twoim "realu" jest wymieniona macierzysta witryna programu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Rachela modna? Rachela winna? IP: *.menta.net 01.10.03, 15:45 www.real.com. Elena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Rachela modna? Rachela winna? IP: *.acn.pl 01.10.03, 15:46 Gość portalu: Elena napisał(a): > www.real.com. Elena Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Rachela modna? Rachela winna? IP: *.acn.pl 01.10.03, 16:11 Gość portalu: CCCP napisał(a): > Gość portalu: Elena napisał(a): > > > www.real.com. Elena > > > Dzięki Jeszcze raz dzięki. Ninia już się odtwarza (Teresita?) Ale niestety głos męski - a ja gustuję w kobiecych Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Rachela modna? Rachela winna? 01.10.03, 15:30 Gość portalu: Elena napisał(a): > Nie, nie. To jest wyzwanie. A ja jestem zwykła zołza, która tu przychodziła > między innymi dla ciebie. I mam zamiar dalej przychodzić. Ja sobie nic nie > pozwolę imputować. Wszystko na dłoni. > > Ps Lanca jeszcze cała. Pozdrawiam, Elena Tu masz Twoje wyzwanie www.freelenstv.com/on%20the%20road%20travel%20lanzaro.html Zlamana lanca razem z Timanfaya. Wyslalem maila . Jak masz ochote to zajrzyj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Rachela modna? Rachela winna? IP: *.menta.net 01.10.03, 15:39 to trzeba było od razu, a nie mirmilem zasypywać.Nie wiesz, że mam alergię? Elena Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Rachela modna? Rachela winna? 01.10.03, 15:43 Gość portalu: Elena napisał(a): > to trzeba było od razu, a nie mirmilem zasypywać.Nie wiesz, że mam alergię? > Elena Zostawiam Cie z zalem ale w najlepszym towarzystwie. Napewno nie bedziesz sie nudzic. Wania M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: Rachela modna? Rachela winna? IP: *.menta.net 01.10.03, 15:47 Komedia. Ludzie to dopiero muszą mieć ubaw. Pozdrawiam Elena Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Poczta dla Racheli 02.10.03, 09:39 Gość portalu: Elena napisał(a): > Komedia. Ludzie to dopiero muszą mieć ubaw. Pozdrawiam Elena Moze tym razem powiodlo sie lepiej. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver ??????????????? 02.10.03, 13:25 www-genvagar.slu.se/genen/bild/paradis.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: ??????????????? IP: 62.57.178.* 02.10.03, 18:09 www.tierschutz-lanzarote.de/zuLanzarote/timanfaya1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: ??????????????? 02.10.03, 18:15 Gość portalu: Elena napisał(a): > www.tierschutz-lanzarote.de/zuLanzarote/timanfaya1.jpg Kuszace prawda ? Jak Ty ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: ??????????????? IP: 62.57.178.* 02.10.03, 18:28 usuarios.lycos.es/areafotos/fotos_de_animales_2.htm Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: ??????????????? 02.10.03, 18:40 Gość portalu: Elena napisał(a): > <a href="usuarios.lycos.es/areafotos/fotos_de_animales_2.htm"target="_blank" >usuarios.lycos.es/areafotos/fotos_de_animales_2.htm</a> Kuszacy drapieznik udajacy kotka ? Znalazlem cos co bardzo mi sie podoba usuarios.lycos.es/areafotos/fotos_de_animales_2.htm a to chyba cos dla CCCP usuarios.lycos.es/areafotos/fotos_de_animales_2.htm Nie wiem tylko dlaczego umieszczone sa te zdjecia pod haslem "zwierzeta". Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: ??????????????? 02.10.03, 18:41 bigobserver napisała: > Gość portalu: Elena napisał(a): > > > <a > href="usuarios.lycos.es/areafotos/fotos_de_animales_2.htm"target="_blank" > >usuarios.lycos.es/areafotos/fotos_de_animales_2.htm</a> > > Kuszacy drapieznik udajacy kotka ? > > Znalazlem cos co bardzo mi sie podoba > > > <a href="usuarios.lycos.es/areafotos/fotos_de_animales_2.htm"target="_blank" >usuarios.lycos.es/areafotos/fotos_de_animales_2.htm</a> > > a to chyba cos dla CCCP > > <a href="usuarios.lycos.es/areafotos/fotos_de_animales_2.htm"target="_blank" >usuarios.lycos.es/areafotos/fotos_de_animales_2.htm</a> > Nie wiem tylko dlaczego umieszczone sa te zdjecia pod haslem "zwierzeta". > Eeeeeeeeeeee, nic z tego nie wyszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena A może jednak.................... IP: 62.57.178.* 02.10.03, 19:18 www.ibiblio.org/wm/paint/auth/modigliani/modigliani.elena-pavlowski.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: A może jednak.................... 02.10.03, 19:22 Gość portalu: Elena napisał(a): > www.ibiblio.org/wm/paint/auth/modigliani/modigliani.elena-pavlowski.jpg Wszystko fajne ale prawdziwej Eleny nic nie jest w stanie zastapic. Czesc Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Mi amor Elena 06.10.03, 01:03 te cheho en menes, scribama por favopr. Yo quieria saber novedades. Un besito W M Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Mi amor Elena 06.10.03, 01:08 te cheho en menes, escribame por favor. Yo quieria saber novedades. Un besito W M Widzisz ? Rece mi sie juz trzesa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: No impora. Adios IP: 213.172.35.* 06.10.03, 19:13 Ufffffff ochlonelam. A wlasciwie dlaczego tak? A te wierszyki? Naprawde jedno musi odejsc? Jak widzisz w dalszym ciagu jestem bez linii. Wyskoczylam po chlebek na kolacje i weszlam do kafejki.I nie piszi mnie pro liubow, nie powieriu ja. Pozdrawiam, Elena Ps Nawet jesli dzis odpiszesz, nie przeczytam. A tak mi przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: No importa. Adios 07.10.03, 11:42 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10133 ???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Sroda 22 pazdziernika 22.10.03, 15:12 Najgorszy dzien w roku ale rok sie jeszcze nie skonczyl. Odpowiedz Link Zgłoś