majca1971 12.08.07, 21:55 Poniewaz pogoda nasowa mi mysli o rychlj jesieni i zimie, mam pytanie do was. Jak jezdzic w zime na motorze, jak sie ubierac i...czy wogole jezdzic? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yacey Re: Motocykl i zima 12.08.07, 22:37 Jesli nie ma sniegu, to przy dzisiejszych ubrankach 3 warstwowych mozna sobie pozwolic na przedluzenie sezonu. Ale co to za frajda jezdzic, gdy z nosa leci:). Poza tym, masz zagwarantowany na stare latka barometr w kosciach (moge Ci za friko powiedziec jak dziala) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
olo2222 to cios ponieżej pasa!!!! 12.08.07, 23:05 żeby w lecie o zimie przypominać!! wstyd :D Odpowiedz Link Zgłoś
majca1971 Re: to cios ponieżej pasa!!!! 13.08.07, 01:57 Olo Ale żeby w lecie tak lała się z nieba woda to też przegięcie. Przykryłam ci ja swojego rumaka plandeką, a tu jak studzienka z 10 m dalej wylała, tak koła w wodzie. No to ja go przetoczyłam na wyższą czesc podwórza, a tu jak nie lunie jeszcze bardziej, jak nie grzmotnie, jak nie rozwieje mi mokrych włosów, to dałam sobie spokój. I jak wróciłam do mieszkania, to mnie takie jesienno-zimowe klimaty naszły.;) Ja mam nadzieje ze w tym roku rowniez zima bedzie ładna i ciepła. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dragon600 Re: to cios ponieżej pasa!!!! 17.08.07, 10:06 A ja bym jednak zimą chciał na nartach pojeździć... Odpowiedz Link Zgłoś
hun996 Re: Motocykl i zima 17.08.07, 08:32 Ja sobie jeżdżę po garażu. W kapciach i bez kasku :) Odpowiedz Link Zgłoś
yamasz Re: Motocykl i zima 17.08.07, 16:43 ja w zimie sie przeżucam na quada, moto troche za cięzkie. Odpowiedz Link Zgłoś