cock_zajaca 03.10.03, 03:23 ja slynny cock_zajaca nigdy ciebie w biedzie samego nie zostawie ! Znasz mnie od lat,a te krwiopijcy co Twoje imie szargaja,dzieki mojemu cock-owi niedlugo sie krwia pos....a! Wierz mi kolego . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fredzio54 Re: Fredzio54 03.10.03, 06:48 cock_zajaca napisał: > ja slynny cock_zajaca nigdy ciebie w biedzie samego nie zostawie ! Znasz mnie > od lat,a te krwiopijcy co Twoje imie szargaja,dzieki mojemu cock-owi niedlugo > sie krwia pos....a! Wierz mi kolego . To objechamy polakow i polske nasza piersza ojczyzna zniszczony przez polakow ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokol Re: Fredzio54 IP: *.nas36.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 03.10.03, 06:52 cock_zajaca napisał: > ja slynny cock_zajaca nigdy ciebie w biedzie samego nie zostawie ! Znasz mnie > od lat,a te krwiopijcy co Twoje imie szargaja,dzieki mojemu cock-owi niedlugo > sie krwia pos....a! Wierz mi kolego . cock_zajaca cie swa sperma wyzywi fredzio.To jest przyjazn prawdziwa. Prawdziwego przyjaciela i zyda poznajemy po cocku_zajaca. Odpowiedz Link Zgłoś