Dodaj do ulubionych

AMBASADOR IZRAELA WEISS PRAWDE (O POLSCE) CI POWIE

IP: *.uBRgrb01.supercable.es 03.10.03, 14:04
JEGO EKSCELENCJA AMBASADOR WEISS, PRZEDSTAWICIEL IZRAELA W POLSCE, TAK SIE
WCZORAJ WYPOWIEDZIAL O POLAKACH:

info.onet.pl/803796,11,item.html
Przypomniał także, że w Łodzi przed II wojną światową mieszkało ponad 250
tys. Żydów. "Gdyby tu było teraz choćby 50 tys. Żydów, to byłoby to
najbardziej rozwinięte miasto w Polsce. Przepraszam, że tak mówię, ale widzę,
co zrobiliśmy tam w Izraelu" - powiedział.

A TERAZ NASZA FORUMOWA DANKA:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=6863742&a=7095000
> Ciekaw jestem jakby Polska wygladala gdyby w nia wpompowac 130 miliardow
> zielonych?

>tak samo jak dzisiaj, moj drogi, tak samo. nie wystarczy dostac forse,
>trzeba jeszcze wiedziec co z nia zrobic.....

CZYZBYSMY TRAFILI NA "MOMENT SZCZEROSCI", KIEDY PAN AMBASADOR ORAZ DANA
POWIEDZIELI W KONCU, CO TAK W RZECZYWISTOSCI MYSLA O POLAKACH? CZY MAMY DO
CZYNIENIA Z JAKAS SZERSZA OPINIA ROZPOWSZECHNIONA WSROD ZYDOW? BO PRZECIEZ
DWIE NIEZWIAZANE ZE SOBA OSOBY STWIERDZAJA COS BARDZO PODOBNEGO...

CZY TAKIE STWIERDZENIA MAJA CHARAKTER RASISTOWSKI?

JA BYM FREDZIA TAK DO KONCA NIE TRAKTOWAL JAKO ZART...

COZ, POGLADY RASISTOWSKIE MOZNA UKRYWAC, ALE I TAK W KONCU WYJDA, PRAWDA?
Obserwuj wątek
    • marcus_crassus dobre mirmil,dobre,nawet bardzo dobre ;)))) 03.10.03, 14:19
      moja sympatia jak Ci obiecalem do Syrii rosnie...

zastanawia mnie jednoczesnie jak rozwinieta bylaby Lodz i Warszawa gdyby
      Polacy zamiast walczyc z hitlerem wpadli na pomysl ze "ostateczne rozwiazanie"
      pewnej kwestii to calkiem niezla rzecz a zamiast walczyc z niemcami mozna by
      razem pomoc im w tej kwestii a takze wyslac polskie dywizje razem z hitlerem
      na moskwe...

oj,jest duza szansa ze lodz bylaby dzis wielkim aryjsko - slowianskim
      miastem....:)))

natomiast wiem czego na swiecie by nie bylo i czego Weiss nie moglby
      porownywac do Lodzi...

*******************************************************************************

ps-tak sie zastanawiam,jakby przyszedl mi do glowy jakis oryginalny pomysl o
      ktorej mam rozkladac reczniczek i zwracac sie w kierunku Mekki???:)))

pytam tylko tak profiaktycznie :)))
      • marcus_crassus ps- anegdotka antysemicka ;)))) 03.10.03, 14:30
        w latach 70 tych spotyka sie dwoch starszych zydow,no i jeden pyt:

Icek,kope lat...co tam u Ciebie...u synow wszystko ok??
        Na to Icek-Taaak Szymon,wszystko bardzo dobrze...

Icek,a gdzie twoj najstarszy syn..

Icek - no moj nastarszy syn teraz w Rosji,on tam buduje socjalizm...
        OOOOO!!!!Piekne,piekne,a mlodszy syn???
        Icek - a mlodszy syn teraz w Polsce,on tam buduje socjalizm...
        OOOOOO!!!!Pieknie,pieknie,widze ze wiele osiagneli,a Szlomo gdzie teraz??
        No Szlomo teraz na Kubie i tam buduje socjalizm...

OOOOO!!!No prosze prosze...a Twoj najmlodszy syn???
        No on teraz w izraelu...
        No i co???Pewnie buduje socjalizm???
        Szymon!!!!?????No cos ty zglupial???We wlasnym kraju??? :))))))

• Gość: marcin Re: ps- anegdotka antysemicka ;)))) IP: w3cache:* / 192.168.20.* 03.10.03, 14:36
          szczera prawda! :)

najgorsze że w Polsce ludzie chcą mieć bogactwo kapitalistycznej Ameryki płn.
          a mają mentalność sowiecką
          • Gość: to sie zgadza Re: ps- anegdotka antysemicka ;)))) IP: *.home.cgocable.net 08.10.03, 18:08
            Gość portalu: marcin napisał(a):

> szczera prawda! :)
            >
            >
            > najgorsze że w Polsce ludzie chcą mieć bogactwo dlugow kapitalistycznej
            Ameryki płn.
            > a mają mentalność sowiecką
            • Gość: NIE KOSZMAR; http://www.informationclearinghouse.info/ IP: *.cable.mindspring.com 09.10.03, 15:55
              www.informationclearinghouse.info/article4173.htm
        • Gość: dana33 Re: ps- anegdotka antysemicka ;)))) IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 03.10.03, 23:03
          nu, zrobiles mi przyjemnosc: moj tate mi to opowiadlam, jak mialam 13 lat.... :)
          • Gość: UU Co to znaczy: nu, ? IP: *.dsl.milwwi.ameritech.net 08.10.03, 17:16
      • Gość: 212 Na Marsie tez mozna uprawiac cytryny, kwestia kasy IP: *.dsl.milwwi.ameritech.net 08.10.03, 17:14
    • Gość: Polni Re: AMBASADOR IZRAELA WEISS PRAWDE (O POLSCE) CI IP: *.de.ibm.com / *.de.ibm.com 03.10.03, 14:41
      Polska Gierska dostala 40 Milardow zielonych i wsztko wychlala i dolgi nie
      zaplacila ja k wielu zydow ostatnie 700 lat
      • Gość: Polani Re: AMBASADOR IZRAELA WEISS PRAWDE (O POLSCE) CI IP: *.de.ibm.com / *.de.ibm.com 03.10.03, 14:42
        Amabsador Izraela chcial potwierdzic ze bez zyda w polsce jest bida to nie jest
        rasizm tylko Fakt :)))))))))))))))))
        • Gość: wojciech j. Re: AMBASADOR IZRAELA WEISS PRAWDE (O POLSCE) CI IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.03, 15:51
          Gość portalu: Polani napisał(a):

> Amabsador Izraela chcial potwierdzic ze bez zyda w polsce jest bida to nie
          jest
          >
          > rasizm tylko Fakt :)))))))))))))))))

Wszystkiemu winien jest komunizm. Komunizm budowany w polsce właśnie przez
          żydów.
          Porównaj NRD RFN, KOREAPŁN POŁUDNIE.
          Gdyby nie zydowska piąta kolumna i paru zdrajcw polskich, to teraz polska
          byłaby normalnym krajem.
      • Gość: wojciech j. Re: AMBASADOR IZRAELA WEISS PRAWDE (O POLSCE) CI IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.03, 15:46
        Gość portalu: Polni napisał(a):

> Polska Gierska dostala 40 Milardow zielonych i wsztko wychlala i dolgi nie
        > zaplacila ja k wielu zydow ostatnie 700 lat

Na głowę to wychodzi tyle ile izrael dostaje rocznie bezzwrotnej pomocy od USA.
        OFICJALNIE!!!
    • superzyd Ten gnoj... o przepraszam "ambasador".. 03.10.03, 17:31
      ..powinien oberwac po ryju, powinno zamoczonyc sie go w oleju, posypanc
      pierzem i tak puscic piechota do swojego Izraela.
      To by Rzydzina widziala, gdzie jego miejsce.

Co oni "potrafili" zrobic to widac najleiej nie po utrzymanym z funduszy USA
      Izraelu a po cuchnacych "sztedtlach" na dawnych rubiezach Rzeczpospolitej.

Gdyby w Lodzi bylo 50 tys Zydow to jedno jest pewne: smierdzialoby by gnojem
      tak jak w "sztedlach" i Polacy byliby ubozsi o to, co wyludziliby od nich Zydzi.

Serdecznie dziekujemy "panie" "ambasadorze"!!!!
    • Gość: mirmil SLUCHAJ CRASSUS: IP: *.uBRgrb01.supercable.es 03.10.03, 19:13
      1. jak sie domyslasz ani mi (a juz z pewnoscia syrii) na twojej sympatii
      specjalnie nie zalezy. podejrzewam, ze z wzajemnoscia.

2. poglady antypolskie = poglady antyzydowskie = poglady antyarabskie

pojawiaja sie tutaj dwie mozliwosc:

a. pozwalamy ludziom swobodnie wyrazac swoje rasistowskie poglady, a sami tez
      sie w jezyk nie gryziemy

b. nie pozwalamy nikomu na wyrazanie rasistowskich pogladow, wliczajac tez
      siebie

W TYM PRZYPADKU NAJGORSZA HIPOKRYZJA JEST SKARZENIE SIE NA INNYCH, PODCZAS GDY
      SAMEMU SIE ROBI TO SAMO... TAK WLASNIE POSTEPUJE CZESC FORUM - VIDE PRZYKLAD
      DANKI.

TAK POSTEPUJE CZESC LUDZI WOGOLE - VIDE PRZYKLAD AMBASADORA.

NAJSMIESZNIEJSZE, ZE ONI W TYM NIE WIDZA NIC ZLEGO...
      • Gość: dana33 Re: SLUCHAJ CRASSUS: IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 03.10.03, 23:07
        nu, mirmilku najukochanszy. dwa razy wspominasz mnie z czuloscia na tym samym
        watku. jestem absolutnie zaszczycona i spedze yom kippur w doskonalym humorze,
        myslac o tobie.... i o tym, ze zawsze swiece ci przykladem...
        • Gość: mirmil troche sie pomylilas... IP: *.uBRgrb01.supercable.es 03.10.03, 23:24
          bo podaje cie jako przyklad nagannego postepowania. nie powinno cie to cieszyc.

przykre jest to, ze ty w tym nie widzisz nic zlego
          • Gość: dana33 Re: troche sie pomylilas... IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 03.10.03, 23:26
            ale skad, mirmilku to ty sie pomyliles. ciagle jeszcze nie umiesz mnie czytac???
            a szkoda, ty wprawdzie nie wielbiciel zydow, ale nie myslalam, ze brak ci
            inteligencji. popraw sie.
            • Gość: mirmil he ciesze sie, ze tak czekasz na moje posty :D IP: *.uBRgrb01.supercable.es 03.10.03, 23:28
              mialas mnie ignorowac razem z reszta towarzystwa.

choc trzeba ci przyznac, ze uczciwie uzywasz wlasnego nicka nawet jak sie
              zlamiesz...
              • Gość: dana33 Re: he ciesze sie, ze tak czekasz na moje posty : IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 04.10.03, 02:13
                nu, po pierwsze to to czekanie tylko tymczasowe, bo czekam, az sie forum po
                mojej obecnosci rozrusza, bo nudno tu bylo strasznie. a po drugie, to juz
                pisalam, dana to nie nik, to moje wlasne imie. to idiotyczne 33 musialam dodac,
                bo dana bylo zajete i pierwsze wolne bylo dana33. ale dana, to moje wlasne.
            • Gość: piekny lolo Re: troche sie pomylilas... IP: *.dip.t-dialin.net 03.10.03, 23:48
              Nu, nu, nu zapomnialas. Czy juz sie nie jakasz?
              • Gość: dana33 Re: troche sie pomylilas... IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 04.10.03, 02:14
                nu, loleczku, nigdy sie nie jakalam. i nigdy nie uzywalam nu nu nu. tylko nu.
                i to tez nie jakanie. to z zydowskiego. jest taki jezyk. for your information.
                • Gość: *&* Co to znaczy: nu, ? IP: *.dsl.milwwi.ameritech.net 08.10.03, 18:21
          • Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 04.10.03, 14:57
            Gość portalu: mirmil napisał(a):

> bo podaje cie jako przyklad nagannego postepowania. nie powinno cie to
            cieszyc.
            >
            > przykre jest to, ze ty w tym nie widzisz nic zlego

>> Mirmil, nie zauwazyles w jej wypowiedzi tego, co chciala Tobie wyraznie
            przekazac - nu, mirmilku najukochanszy. dwa razy wspominasz mnie z czuloscia
            na tym samym
            watku. jestem absolutnie zaszczycona i spedze yom kippur w doskonalym humorze,
            myslac o tobie.... i o tym, ze zawsze swiece ci przykladem...

>> Zaczy ze w ten ich kippur ona jom ( siebie!!) swieca.... I to dzieki
            Tobie!!! Jednak przyjemnosc sprawiasz tej zydowie....
        • Gość: Q@Q Co to znaczy: nu, ? IP: *.dsl.milwwi.ameritech.net 08.10.03, 18:20
      • schlagbaum Re: SLUCHAJ CRASSUS: 04.10.03, 00:24

> 1. jak sie domyslasz ani mi (a juz z pewnoscia syrii) na twojej sympatii
        > specjalnie nie zalezy. podejrzewam, ze z wzajemnoscia.
        >
        > 2. poglady antypolskie = poglady antyzydowskie = poglady antyarabskie
        >
        > pojawiaja sie tutaj dwie mozliwosc:
        >
        > a. pozwalamy ludziom swobodnie wyrazac swoje rasistowskie poglady, a sami tez
        > sie w jezyk nie gryziemy
        >
        > b. nie pozwalamy nikomu na wyrazanie rasistowskich pogladow, wliczajac tez
        > siebie
        >
        > W TYM PRZYPADKU NAJGORSZA HIPOKRYZJA JEST SKARZENIE SIE NA INNYCH, PODCZAS
        GDY
        > SAMEMU SIE ROBI TO SAMO... TAK WLASNIE POSTEPUJE CZESC FORUM - VIDE PRZYKLAD
        > DANKI.
        >
        > TAK POSTEPUJE CZESC LUDZI WOGOLE - VIDE PRZYKLAD AMBASADORA.
        >
        > NAJSMIESZNIEJSZE, ZE ONI W TYM NIE WIDZA NIC ZLEGO...

Nie potrafie podac Ci odpowiedniego powiedzonka w jezyku hiszpanskich ale w
        niemieckim mowi sie:

recht haben und recht zu bekommen sind immer zweierlei

Nie mozesz liczyc na to, ze ludzie tacy jak mc sa to w stanie zrozumiec ale
        probuj.
      • marcus_crassus wiesz co mirmil 04.10.03, 05:57
        jakos strasznie trudne to co napisales :)))))

ja tam po polsku bylem na wodeczce i wlasnie jako zakaske wpieprzam kielbaske
        pasztetowa z chlebkiem ktora znalazlem w lodowce :)))tzn kielbaske,chlebek
        znalazlem tam gdzie zwykle bywa chlebek...:))))

jako ze jestem ogolnie bardzo zadowolony mam nadzieje ze kiedys my
        europejczycy i wy arabowie bedziemy razem pili wodeczke,zakaszali pasztetowa
        (jest nawet dobra) :))),do tego dosuniemy rybe po zydowsku (bardzo dobra) i
        bedzimy milo i ladnie budowali nasza planete w pokoju,friendshipie i w
        ogole :))))))

to tyle,nad reszta obecnie ciezko mi sie skupiac :))))))))))

• Gość: Komandos Izrael wybudowany za $ amerykanskiego PODATNIKA IP: *.proxy.aol.com 03.10.03, 21:37
      Ten naiwniak zydowski Weiss popadl w SAMOUWIELBIENIE.

Przeciez Izrael do dzisial byl by zwykla pustynia dla srajacych wielbladow,
      gdyby NIE USZBROWANE PODATKI zydow amerykanskich od amerykanskiego podatnika.

Zydzi to JEDNA kupa ZEBRAKOW co zyje na garnuszku dyspory zydowskiej za granica.

Izrael od 20 lat dostaje BEZWROTNA pozyczke ROK w ROK od USA z tzw. USAID.
      Jest suma 6 miliardow rocznie dla 5.5 milona zydow w Izraelu.

To tak jakby, Polska dostawala w prezencie ROK w ROK od kogos 36 milardow
      dolarow FREE !!!

W USA funkcjonuje tysiace zydowskich "fundacji", ktore otrzymuja wielkie
      pieniadze od roznych zydowskich firm w ameryce lub pod zarzadem zydowskim,
      ktore duze czesci swojego podatku odpisuja DLA tych "fundacji" (bo to jest w
      pewnym sensie zgodne z prawem USA)a te "fundacje" te miliardy transferuja w
      postaci nastepnej "darowizny" do Izraela.

Oblicza sie ze tych "darowizn" jest nastepne 25 do 35 milardow dolarow rocznie!

Te 25-35 milardow powinno wplynac do fiskusa USA, ale nie wplywa bo jest
      wlasnie transferowane jako "pomoc harytatywna" dla Izraela.
      Lape nad PROCEDEREM trzymaja zydzi amerykanscy, ktorzy dorwali sie CALKOWICIE w
      amerykanskim fiskusie do wladzy, oraz go KONTROLUJA i sa w stanie przepchnac te
      transfery jako "legalne harytatywne darowizny" ograbiajac TYM SPOSOBEM skarb
      Ameryki.

Przjzyjcie sie dokladnie, kto zarzadza polskim ministerstwem finasow to wam
      oczy tez zbieleja i dlatego przepadlo kiedys pozyczone 41 milardow dolarow od
      zachodu w czsach PRL-u.

Polskie ministerstwo finasow i spraw zagranicznych w Polsce tez NIE JEST W
      POLSKICH REKACH !

Wiess udaje wiekszego glupa niz nim jest w rzeczywistosci gadajac takie BZDURY,
      ktory tez JEST OPLACANY ZA AMERYKANSKIE DOLARY !!

Izrael BEZ "POMOCY" AMERYKI, ekonomicznie NICZYM BY SIE ROZNIL od ARGENTYNY lub
      gorzej.

Ludnosc Izraela pracuje w 75% na potrzeby prowadzonej wojny z arabami, a
      ta "produkcja" ich przeciez NIE WZBOGACA !!
      • Gość: chala Ile miliardow $$ rocznie ma Polska od Diaspory? IP: *.rdu.bellsouth.net 03.10.03, 23:55
        Kto wam broni popierac Polske swoimi TAX DEDUCTIBLE fundacjami charytatywnymi?
        To jest legalne i moralne. Co zlego w robieniu tego do czego prawo amerykanskie
        zacheca? Te tax deductions sa dla wszystkich , nie tylko dla Zydow.
        • Gość: zbalansowany Re: Ile miliardow $$ rocznie ma Polska od Diaspor IP: *.mel.connect.com.au / *.connect.com.au 04.10.03, 02:03
          USA to jedyny kraj na swiecie w ktorym datek na bron dla INNEGO kraju jest tax
          deductable. Oczywiscie dotyczy to tylko tego jednego kraju ktorego nazwe
          zachowam w scislej tajemnicy abyscie nie wiedzieli o jakie panstwo chodzi (:
          • Gość: dana33 Re: Ile miliardow $$ rocznie ma Polska od Diaspor IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 04.10.03, 02:20
            nu, zapackany manipulatorze, jestes dzisiaj w swoim zywiole, psiapsiolka ma wolne?
            wiec egipt tez dostaje te deductable, inne arabskie kraje tez. a jordanii to usa
            wogole jeden dlug "podarowali", taki niezly dlug. przestan chociaz klamac, bo to
            smieszne. a ty zalosny w tych probach ponizenia israela a wywyzszenia arabow.
            widzisz, caly swiat juz dzisiaj wie, kto to arafat, saudia, syria, irak i iran.
            i nawet pisza o tym. i caly swiat ich sie boi, see terror. i jeszcze ten terror
            przyjdzie do twojego australijskiego domku. i ja sie wtedy bede smiac. z ciebie.
            • Gość: zbalansowany Re: Ile miliardow $$ rocznie ma Polska od Diaspor IP: *.mel.connect.com.au / *.connect.com.au 04.10.03, 02:37
              Bredzisz ignorantko, bredzisz!

Ja mowie ze obywatel USA ktory przekaze kwote powyzej $100 dolarow na bron dla
              izraelskiej armii moze ta kwote odpisac od swego dochodu. Izrael jest jedynym
              krajem ktorego taki przepis podatkowy w USA dotyczy.

Ja nigdzie nie pisalem o "pomocy" wojskowe USA dla innych krajow.
              Staraj sie uwazniej czytac!
              • Gość: MM Re: Ile miliardow $$ rocznie ma Polska od Diaspor IP: *.dyn.optonline.net 04.10.03, 04:03
                Nalezy tu jeszcze dodac, ze pomoc jakanasz kraj wysyla dla Egiptu i Jordanii
                jest zaplata za utrzymywanie przez te kraj pokoju z Izraelem. A wiec jest to
                tez tylko i wylacznie zapomoga wydawana dla dobra Izraela.
            • Gość: nu, Co to znaczy: nu, ? IP: *.dsl.milwwi.ameritech.net 08.10.03, 17:17
    • urtic Re: AMBASADOR IZRAELA WEISS PRAWDE (O POLSCE) CI 04.10.03, 02:31
      Spiewaja ta sama piosenke, bo ich ten sam nauczyciel uczyl, ze oni sa najlepsi,
      najmadrzejsi, a reszta to barany. No coz zapominaja, ze zyja na koszt swego
      sprzymierzenca usa, i gdyby nie to usa, to bardzo cienko by przedli.
      Gdyby ktos Polsce pompowal kilkanasci miliardow co rok, plus inne oszustwa typu
      odszkodowania za miniona wojne, napewno nam by tez miasta kwitly!
      Chociaz i tak nie jest zle, dajemy sobie rade.
      Niemcy, przez piecdziesiat lat radzili sobie swietnie, to bylo piecdziesiat lat
      wolnosci od zydow i 50 lat wspanialych osiagniec, teraz zaczyna byc gorzej, bo
      bokobrody zaczynaja znow ich zalewac.
    • ping-pong Co na to polskie lokaje. 04.10.03, 06:13
      "jestem przekonany, że to właśnie Polska może być naszym delegatem w UE" -
      powiedział Weiss podczas konferencji prasowej."

Czy czujecie sie zaszczyceni?
      • Gość: Oskar OBLUDA falszywego zyda Wiesa jest BEZGRANICZNA IP: *.proxy.aol.com 04.10.03, 18:00
        W lipcu 2001 roku, ten OSIOL zydowski opluwal i oczernial Polakow, a dzisiaj
        prubuje wslizgiwac sie w d... bez mydla Polakom, ktorzy autentycznie ZAWSZE
        byli najbardziej przychylni zydom na tej planecie.

Wy zydy macie WSZEDZIE na swiecie PRZEJEBANE za to postepowanie z plaszczyzny
        zwijanych rolek toaletowych o nazwie "talmud".

Jesli juz, to waszym "ambasadorem" do konca swiata beda niemcy i tak juz
        ZOSTANIE. Taki wam sie tylko "ambasador" NALEZY za wasze postepowanie.

Wy zydy NIE PASUJECIE DO KULTURY EUROPEJSKIEJ i wasze miejsce jest tylko w srod
        dzikusow.

Jeszcze troche, jeszcze troche i w Ameryce tez wam zakolczykuja SWINSKIE RYJE,
        gdyz tam tez zaczynaja widziec ze RYJECIE w Ameryce jak nie zaklute swinie.

Ten OBLUDNY SZUBRAWIEC, ktoremu Polacy URATOWALI zycie, juz WIELE RAZY UBLIZAL
        Polakom i za swoj zydowski cynizm niech dostanie zapalate jak ci zydzi dzisziaj
        w Hife ...buuuuuuuuuuuuuuum!

• Gość: z daleka Re: wyznanie oskara IP: *.inter.net.il 04.10.03, 18:15
          gdyby ktos mial jakies watpliwosci, to wyjasniam,ze Oskar nalezy do tych
          Polakow, ktorzy (cytuje za Oskarem): "autentycznie ZAWSZE byli najbardziej
          przychylni zydom na tej planecie.

Gość portalu: Oskar napisał(a):

> W lipcu 2001 roku, ten OSIOL zydowski opluwal i oczernial Polakow, a dzisiaj
          > prubuje wslizgiwac sie w d... bez mydla Polakom, ktorzy autentycznie ZAWSZE
          > byli najbardziej przychylni zydom na tej planecie.
          >
          > Wy zydy macie WSZEDZIE na swiecie PRZEJEBANE za to postepowanie z
          plaszczyzny
          > zwijanych rolek toaletowych o nazwie "talmud".
          >
          > Jesli juz, to waszym "ambasadorem" do konca swiata beda niemcy i tak juz
          > ZOSTANIE. Taki wam sie tylko "ambasador" NALEZY za wasze postepowanie.
          >
          > Wy zydy NIE PASUJECIE DO KULTURY EUROPEJSKIEJ i wasze miejsce jest tylko w
          srod
          >
          > dzikusow.
          >
          > Jeszcze troche, jeszcze troche i w Ameryce tez wam zakolczykuja SWINSKIE
          RYJE,
          > gdyz tam tez zaczynaja widziec ze RYJECIE w Ameryce jak nie zaklute swinie.
          >
          > Ten OBLUDNY SZUBRAWIEC, ktoremu Polacy URATOWALI zycie, juz WIELE RAZY
          UBLIZAL
          > Polakom i za swoj zydowski cynizm niech dostanie zapalate jak ci zydzi
          dzisziaj
          >
          > w Hife ...buuuuuuuuuuuuuuum!
          • Gość: mirmil moze bys raczej sie ustosunkowal do slow ambas? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 04.10.03, 18:17
            • Gość: z daleka Re: moze bys raczej sie ustosunkowal do slow amba IP: *.inter.net.il 04.10.03, 18:22
              mirmil. Jastes za maly gowniarz, zebys mi dyktowal co mam robic a czego nie.
              • Gość: mirmil znow dziekuje za dobre slowo. udowadniasz tak... IP: *.uBRgrb01.supercable.es 04.10.03, 18:26
                kto tutaj jest gown*.

nie zdajesz sobie z tego sprawy?
                myslisz, ze cos zmienisz swoimi obelgami? ze mnie sprowokujesz? ze odwrocisz
                uwage od tych obrzydliwych rasistowskich slow twojego przedstawiciela w mojej
                ojczyznie?
        • Gość: OSKAR Re: OBLUDA falszywego Oskara jest BEZGRANICZNA IP: *.cablep.bezeqint.net 09.10.03, 12:09
          Przynosis mi wstyd podszywajac sie pod moje forowe imie. Ale to nie jedyne
          twoje falszowanie. Z piana na gebie wyjesz jak opetany na szlachetnego
          czlowieka, ktory nie przestaje krzesic polsko-izraelskie stosunki. Moze cie to
          dziwi, ale sa tez Polacy ktorym jest to zupelnie do gustu. Ale szkoda slow dla
          slepej szkapy, ktora zyczy izraelskiemu ambasadorowi cos podobnego co sie stalo
          kilka dni temu w haifskiej restaracji. Czy ty przypadkowo nie pochodzisz z
          Jedwabnego?
    • Gość: Alojzy Wydalić takiego ambasadora IP: *.ostroleka.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.03, 17:48
      W Izraelu, za podobne wypowiedzi o Izraelu, ambasador wyleciałby na zbity pysk
      bez żadnych wyjaśnień. Dlatego umiłowany przez Weissa kraj się rozwija, a
      Polska nie. Oj Weiss mógłby dostać liścik określający go jako gościa niemile
      widzianego wśród dyplomatów. Tylko kto miałby mu go wręczyć. Nienormalne są
      zachowania dyplomatów w naszym kraju. Ktoś komuś pozwala na zbyt dużo. TYLKO
      DLACZEGO???
      Trzeba uczyć się od skuteczniejszych. Tu z Weissem się zgadzam. Dlatego jako
      Polak i obywatel Polski zgłaszam wniosek o wydalenie takiego ambasadora z
      Polski. Bardzo oficjalne przeprosiny skierowane do wszystkich Polaków są
      konieczne bez względu, czy Weiss wróci do Izraela, czy nie. Jako polityk na
      takim stanowisku powinien prezentować większe wyczucie, co wolno powiedzieć o
      kraju, w którym przebywa jako ambasador. Coraz bardziej widać, że Weiss sprawie
      pojednania nic nie zrobi. Jego wersja relacji między Polską i Izraelem jest,
      delikatnie mówiąc, skrajnie jednostronna.
      • Gość: mirmil racja - wywalic IP: *.uBRgrb01.supercable.es 05.10.03, 02:21
    • Gość: mirmil dopisz sie i tutaj, jerzyku :) nikt nie dementuje? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 08.10.03, 15:47
    • fredzio54 Re: AMBASADOR IZRAELA WEISS PRAWDE (O POLSCE) CI 08.10.03, 16:12

> JEGO EKSCELENCJA AMBASADOR WEISS, PRZEDSTAWICIEL IZRAELA W POLSCE, TAK SIE
      > WCZORAJ WYPOWIEDZIAL O POLAKACH:
      >
      > info.onet.pl/803796,11,item.html
      > Przypomniał także, że w Łodzi przed II wojną światową mieszkało ponad 250
      > tys. Żydów. "Gdyby tu było teraz choćby 50 tys. Żydów, to byłoby to
      > najbardziej rozwinięte miasto w Polsce. Przepraszam, że tak mówię, ale widzę,
      > co zrobiliśmy tam w Izraelu" - powiedział.
      >
      > A TERAZ NASZA FORUMOWA DANKA:
      >
      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=6863742&a=7095000
      > > Ciekaw jestem jakby Polska wygladala gdyby w nia wpompowac 130 miliardow
      > > zielonych?
      >
      > >tak samo jak dzisiaj, moj drogi, tak samo. nie wystarczy dostac forse,
      > >trzeba jeszcze wiedziec co z nia zrobic.....
      >
      >
      > CZYZBYSMY TRAFILI NA "MOMENT SZCZEROSCI", KIEDY PAN AMBASADOR ORAZ DANA
      > POWIEDZIELI W KONCU, CO TAK W RZECZYWISTOSCI MYSLA O POLAKACH? CZY MAMY DO
      > CZYNIENIA Z JAKAS SZERSZA OPINIA ROZPOWSZECHNIONA WSROD ZYDOW? BO PRZECIEZ
      > DWIE NIEZWIAZANE ZE SOBA OSOBY STWIERDZAJA COS BARDZO PODOBNEGO...
      >
      > CZY TAKIE STWIERDZENIA MAJA CHARAKTER RASISTOWSKI?
      >
      > JA BYM FREDZIA TAK DO KONCA NIE TRAKTOWAL JAKO ZART...
      >
      > COZ, POGLADY RASISTOWSKIE MOZNA UKRYWAC, ALE I TAK W KONCU WYJDA, PRAWDA?
      Polska Gierka dostala 4o Miliradow $ i wszytko wychlala, tak samo wzeli 700 lat
      dobry ZL od zydow i tez wychlali !
      dlaczego nie oijecie wode ! to jest zadrama
      • Gość: Hamas fredzio54-naucz sie po polsku, blagam IP: *.dsl.milwwi.ameritech.net 08.10.03, 17:19
        • fredzio54 Re: fredzio54-naucz sie po polsku, blagam 09.10.03, 11:58
          Chcialem wam powiedzic pijcie wode bo jest nieplatna po co wam wodka aby dlugi
          robic !
          • Gość: SS Re: fredzio54-naucz sie po polsku, blagam IP: *.dsl.milwwi.ameritech.net 09.10.03, 16:49
            Wypijmy fredziu54 (za wolna od zydow)Palestyne
      • Gość: Alojzy Re: AMBASADOR IZRAELA WEISS PRAWDE (O POLSCE) CI IP: *.ostroleka.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.03, 18:35
        Drogi Panie Fredziu! Czy Pan wie, ile wynosi zaległa opłata za wynajem ziemi
        przez siedemset lat? Za darmo siedzieć gościnnym gospodarzom na głowie i nic
        nie płacić? I jeszcze zamiast dziękuję, obrabiać później "dupę" za plecami, to
        dopiero był i jest dobry żydowski interes. Oj, Wy to nie tylko pieniądze, ale i
        dobre słowo dla gospodarza chowacie po skarpetach, tak aby nikt nie usłyszał.
        Teraz to już Was w gości chyba nikt na świecie nie zaprosi. W NASA trzeba chyba
        trochę forsy wpompować, to może plan lotów międzyplanetarnych trochę ruszy. Bo
        jak Bush pogrąży USA i zawali Bliski Wschód, to Ziemia Obiecana może przesunąć
        się na Marsa. Tylko co Wy tam na Marsie będziecie robić bez antysemityzmu? Bez
        antysemitów to Wy tam Izraela nie zbudujecie. I pewno z frustracji i braku
        wroga porozłazicie się po całej czerwonej planecie i zachlacie z nudów.
        Zabierzcie dobrą polską wódkę.
    • Gość: mirmil MARCIN: zgadzasz sie z tymi wypowiedziami??? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 09.10.03, 11:20
    • Gość: Alef_35 A widzisz podobienstwo- Ambasadora i Marcina? IP: *.iconichost.com 09.10.03, 14:01
      Takie samo aroganctwo.

Jakim chamem trzeba byc zeby jako gosc stanac prze gospodarzem i mu w oczy
      powiedziec ze gospodarstwo byloby znacznie lepsze gdyby ktos inny , albo wrecz
      on sam, nim zarzadzal.

Ambasador Zyd, Marcin Zyd, takie samo Zydowskie CHAMSTWO
      • fredzio54 Re: A widzisz podobienstwo- Ambasadora i Marcina? 09.10.03, 15:51
        Gość portalu: Alef_35 napisał(a):

> Takie samo aroganctwo.
        >
        > Jakim chamem trzeba byc zeby jako gosc stanac prze gospodarzem i mu w oczy
        > powiedziec ze gospodarstwo byloby znacznie lepsze gdyby ktos inny , albo
        wrecz
        > on sam, nim zarzadzal.
        >
        > Ambasador Zyd, Marcin Zyd, takie samo Zydowskie CHAMSTWO
        Polskie Chamstwo mozne na kazdym kroku w kolwiek bramy spotkac az do dziasa nie
        rozumie dlaczego nie stworzyliscie KIBUCU, jestescie w stanie Butelka wodke w
        towarzystwie dzielic bez kilichach ! nazdrwie zachlana polska
    • Gość: LK MOJ DZIADEK OPISAL ZYDOWSKI HANDEL W LODZI........ IP: *.31.206.47.Dial1.Tampa1.Level3.net 09.10.03, 15:46

>JEGO EKSCELENCJA AMBASADOR WEISS,
      >PRZEDSTAWICIEL IZRAELA W POLSCE,
      TAK SIE WCZORAJ WYPOWIEDZIAL O POLAKACH:
      ..........Przypomniał także, że w Łodzi przed II wojną
      światową mieszkało ponad 250 tys. Żydów. "Gdyby tu było
      teraz choćby 50 tys. Żydów, to byłoby to
      najbardziej rozwinięte miasto w Polsce.

---------------------
      A TAK MOJ DZIADEK Z LODZI OPISAL ZYDOWSKI
      HANDEL W PRZEDWOJENNEJ LODZI:
      BRUDNY SMIERDZACY ZYD W CHALACIE SIEDZIAL
      NA ZEWNATRZ SWEGO SKLEPIKU OBOK BECZKI Z
      NA W POL ZGNILYMI SMIERDZACYMI SLEDZIAMI I
      KOSZEM Z CZOSNKIEM I CEBULA.

OBOK NIEGO NA STOLKU SIEDZIALA JEGO
      ZONA SRULKA.

OKROPNY SMROD UNOSIL SIE DOOKOLA NA
      PRZESTRZENI KILOMETRA.

I NIGDY NIE BYLO WIADOME CO SMIERDZIALO
      GORZEJ, ZYD W CHALACIE, BECZKA ZE ZGNILYMI
      SLEDZIAMI CZY DUPA SRULKI.

• fredzio54 Re: MOJ Tatus OPISAL Polaczkow W LODZI... 09.10.03, 15:54
        Gość portalu: LK napisał(a):

>
        > >JEGO EKSCELENCJA AMBASADOR WEISS,
        > >PRZEDSTAWICIEL IZRAELA W POLSCE,
        > TAK SIE WCZORAJ WYPOWIEDZIAL O POLAKACH:
        > ..........Przypomniał także, że w Łodzi przed II wojną
        > światową mieszkało ponad 250 tys. Żydów. "Gdyby tu było
        > teraz choćby 50 tys. Żydów, to byłoby to
        > najbardziej rozwinięte miasto w Polsce.
        >
        > ---------------------
        > A TAK MOJ DZIADEK Z LODZI OPISAL ZYDOWSKI
        > HANDEL W PRZEDWOJENNEJ LODZI:
        > BRUDNY SMIERDZACY ZYD W CHALACIE SIEDZIAL
        > NA ZEWNATRZ SWEGO SKLEPIKU OBOK BECZKI Z
        > NA W POL ZGNILYMI SMIERDZACYMI SLEDZIAMI I
        > KOSZEM Z CZOSNKIEM I CEBULA.
        >
        > OBOK NIEGO NA STOLKU SIEDZIALA JEGO
        > ZONA SRULKA.
        >
        > OKROPNY SMROD UNOSIL SIE DOOKOLA NA
        > PRZESTRZENI KILOMETRA.
        >
        > I NIGDY NIE BYLO WIADOME CO SMIERDZIALO
        > GORZEJ, ZYD W CHALACIE, BECZKA ZE ZGNILYMI
        > SLEDZIAMI CZY DUPA SRULKI.
        >
        >
        Tatus pijak mamusia podlatarni Wojek i Brat Arabczki
        Tatus niepracuje tylko chla a mamusia podje sie z wsztykimi do luszka aby mniec
        cos w garku ale jest wierne ma arabskiego bastarda i idzie do kosciala
        od 39 r polska mentalnosc sie nie zmienila po niema Pilsudskiego !
        • Gość: HitlerWracaj! Ale ten fredzio54 to prymityw! IP: *.dsl.milwwi.ameritech.net 09.10.03, 16:51
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka