Dodaj do ulubionych

znow zamach w israelu

IP: *.jazo.org.il 09.10.03, 14:11
przed paru minutami, kolo przejscia w tul karem. 2 israelczykow rannych.
ostrzezenia slyszelismy dzisiaj w radio caly dzien. jaki inny kraj bylby w
stanie wytrzymac takie zamachy nie uderzajac cala swoja sila wojkowa w te
bestie? prawde mowiac, nie wiem, jak my to wytrzymujemy, ale zblizamy sie do
momentu, kiedy nie bedzie miejsca na cierpliwosc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sokol Re: znow zamach w israelu IP: *.nas36.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 09.10.03, 14:14
      Gość portalu: dana33 napisał(a):

> przed paru minutami, kolo przejscia w tul karem. 2 israelczykow rannych.
      > ostrzezenia slyszelismy dzisiaj w radio caly dzien. jaki inny kraj bylby w
      > stanie wytrzymac takie zamachy nie uderzajac cala swoja sila wojkowa w te
      > bestie? prawde mowiac, nie wiem, jak my to wytrzymujemy, ale zblizamy sie do
      > momentu, kiedy nie bedzie miejsca na cierpliwosc.

To co sugerujesz dana ostateczne rozwiazanie?.Kto bedzie wam sluzyl jak
      wszystkich gojow wystrzelacie?.
      Pokaz mi kraj ktory was lubi?.
      • Gość: dana33 Re: znow zamach w israelu IP: *.jazo.org.il 09.10.03, 14:22
        ja nie sugeruje, ja chce: oni u siebie w swoim kraju, my u siebie w naszym.
        granice zamkniete szczelnie. niech sobie pracy szukaja gdzie indziej.
        teraz juz gadasz o "wystrzelaniu wszystkich gojow"? tzn, ciebie tez? nu,
        pomysle nad tym.
        kto nas lubi? mikronezja.
        • Gość: Sokol Re: znow zamach w israelu IP: *.nas36.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 09.10.03, 14:37

> ja nie sugeruje, ja chce: oni u siebie w swoim kraju, my u siebie w naszym.
          > granice zamkniete szczelnie. niech sobie pracy szukaja gdzie indziej.
          > teraz juz gadasz o "wystrzelaniu wszystkich gojow"? tzn, ciebie tez? nu,
          > pomysle nad tym.
          > kto nas lubi? mikronezja.

Jak chcesz to do roboty a nie marudz.Bierz kamienie i na wroga,nie maslij
          sie ciagle ze was zabijaja.Jeszcze im daleko do remisu.
          Dana ales ty glupia ty nie wiesz jak walczyc.Walczyc trzeba miloscia.
          Idz wiec na jakas gorke wystaw swe dupsko w strone wroga i czekaj na
          palestynczyka.I tak sie rzyd urodzi,bedzie podobny do ojca a ze z
          palestynczyka to niewolnikiem go latwiej uczynisz?.Rzyd jestes a nie myslisz.
          Chyba ze jestes brzydka jak marabut-to przepraszam.
          • Gość: znow? WYJASNIA; http://www.amconmag.com/03_24_03/cover.h IP: *.cable.mindspring.com 09.10.03, 15:21
            www.amconmag.com/03_24_03/cover.html
    • Gość: Tysprowda Re: znow zamach w israelu IP: 193.188.161.* 09.10.03, 14:16
      Nu, a czys pomyslala dlaczego tak chcesz uderzyc z cala sila militarna na te
      bestie gdy zblizasz sie do granicy cierpliwosci?

Cala sila militarna tych bestii to samobojstwa ktore przy okazji zabija tez
      inne bestie ktore kolonizuja i okupuja ziemie tych pierwszych bestii.

Najwidoczniej juz te pierwsze bestie przekroczyly granice cierpliwosci, nie
      sadzisz?
      • Gość: dana33 Re: znow zamach w israelu IP: *.jazo.org.il 09.10.03, 14:27
        sluchaj tysprowda, nik masz smieszny, ale do prawdy to ci daleko.
        oni nas zabijaja, zeby nas zabic. wygrana wojna w 1967 i jako konsekwencja
        wygranej zdobyte tereny nie sa przyczyna ich desperacji i mordow na nas: robia
        to od 100 lat. byly i inne czasy przed intifada, jesli tego nie wiesz. mieli tu
        prace, mieli co jesc. generalissimo "urzadzil" ich odpowiednio. my nie
        podkladamy bomb pod ich autobusy, nie mordujemy ludzi w kawiarniach i
        restauracjach. ale moze powinnismy, zeby zobaczyli jak to jest. zeby bali sie
        wychodzic na ulice. zeby sie zastanawiali, czy poslac dzieci autobusem do
        szkoly. bo to jet to, co oni rozumieja: sile.
        • gini Re: znow zamach w israelu 09.10.03, 14:32

> sluchaj tysprowda, nik masz smieszny, ale do prawdy to ci daleko.
          > oni nas zabijaja, zeby nas zabic. wygrana wojna w 1967 i jako konsekwencja
          > wygranej zdobyte tereny nie sa przyczyna ich desperacji i mordow na nas:
          robia
          > to od 100 lat. byly i inne czasy przed intifada, jesli tego nie wiesz. mieli
          tu
          >
          > prace, mieli co jesc. generalissimo "urzadzil" ich odpowiednio. my nie
          > podkladamy bomb pod ich autobusy, nie mordujemy ludzi w kawiarniach i
          > restauracjach. ale moze powinnismy, zeby zobaczyli jak to jest. zeby bali sie
          > wychodzic na ulice. zeby sie zastanawiali, czy poslac dzieci autobusem do
          > szkoly. bo to jet to, co oni rozumieja: sile.

Alme strzelacie, rakietami z samolotow i helikopterow, uprawiacie terroryzm
          panstwowy o czym glosno i otwarcie mowia juz sami Zydzi, wiec przestan jeczec.I
          tak jest trzy razy wiecej ofiar po stronie palestynskiej.
          A wiec na sile odpowiadaja sila ale wtedy wrzeszczysz na cale forum.
          Wez sobie zimny oklad na glowe.
        • Gość: Tysprowda Re: znow zamach w israelu IP: 193.188.161.* 09.10.03, 15:32
          Te pierwsze bestie robia to samo co wyscie robili przed powstaniem Izraela,
          zabijaja tak aby wywalczyc swoj kraj. Czyz jest jakas roznica oprocz tego ze
          jedno bylo wtedy a drugie jest teraz i ze wyscie nie uzywali samobojcow, bo nie
          bylo potrzeba?

Dzieki terroryzmowi zwycieskiemu przeciw Albionowi powstaly i Izrael i USSA,
          wasz opiekun i ten co was utrzymuje dzieki waszemu terroryzmowi przeciw niemu.
          Terroryzmowi dlugo ukrytemu ale widocznemu teraz jak na dloni.

USSA robia co Izrael im kaze-to tez jest terroryzm.
    • marcus_crassus mowiac wprost: 09.10.03, 14:16
      to po co sie jeszcze opierdalacie????

jestescie sami sobie winni jesli nadal sie wyglupiacie z ta zabawa - zaczynam
      wierzyc ze Sharonowi bardzo sie podoba to co sie dzieje bo utrzymuje go to
      przy wladzy.

izrael ma najsilniejsza armie w rejonie.10 dni i na 20 lat bedzie cisza.

a jak ktos sie chce bawic jego biznes.
      • Gość: marcin szaron to gołąb; jastrzębie żydowskie są w Moledet IP: 2.5.STABLE* / 62.233.188.* 09.10.03, 14:23
      • Gość: dana33 Re: mowiac wprost: IP: *.jazo.org.il 09.10.03, 14:29
        nu, jeszcze sie pytasz? opinia publiczna, rezolucje onz, protesty swiata, you
        name it. ale przyjdzie to jeszcze i do swiata, oni sie na israelu nie
        zatrzymaja. juz mamy przyklady, usa, bali, turcja.... jeszcze ciut, i poczuja
        ten terror pod wlasnymi oknami, tak jak ja go czuje.
        • marcus_crassus jak ja bym byl premierem izraela :))) 09.10.03, 14:32
          to bym pokazal gdzie mam prostesty swiata :))))
        • Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 09.10.03, 14:36

> nu, jeszcze sie pytasz? opinia publiczna, rezolucje onz, protesty swiata,
          you
          > name it. ale przyjdzie to jeszcze i do swiata, oni sie na israelu nie
          > zatrzymaja. juz mamy przyklady, usa, bali, turcja.... jeszcze ciut, i
          poczuja
          > ten terror pod wlasnymi oknami, tak jak ja go czuje.

>> To czujesz jednak!!! Leci po nogach?
          • brennton Zrobiles w majtki, AhmeD.? 09.10.03, 14:43
            z tej twojej chorej radosci?
            i szukasz towarzyszki w nieszczesciu?

Zmien po prostu spodnie i zakladaj podpaski.
        • gini Re: mowiac wprost: 09.10.03, 14:40

> nu, jeszcze sie pytasz? opinia publiczna, rezolucje onz, protesty swiata, you
          > name it. ale przyjdzie to jeszcze i do swiata, oni sie na israelu nie
          > zatrzymaja. juz mamy przyklady, usa, bali, turcja.... jeszcze ciut, i poczuja
          > ten terror pod wlasnymi oknami, tak jak ja go czuje.

Widac ci jeszcze za malo skoro judzisz ciagle, i nie myslisz jak skonczyc,
          tylko chcesz wiecej ,i wiecej nowych ofiar.
          • brennton Gini, przeciez to jest psychicznie chory facet. 09.10.03, 14:44
            NAPRAWDE.
            - czego Ty po nim oczekujesz?
          • Gość: dana33 Re: mowiac wprost: IP: *.jazo.org.il 09.10.03, 14:47
            nu, mnie nie malo, mnie wystarczy. ale jak widac, ty go jeszcze nie poczules.
            jak poczujesz, a do ciebie on tez przyjdzie, to bedziesz spiewal inaczej. ale
            wtedy to juz bedzie za pozno. a ja bede stala z boku i sie przygladala, jak ty
            sobie dasz z tym rade. jeszcze przyjdziecie wszyscy do nas po nauke. juz sa
            tacy, co to robia.
    • Gość: A.D. Mila wiadomosc od rana, dziekuje serdecznie... IP: *.mco.bellsouth.net 09.10.03, 14:34

>>> ..ale gdzie zydowskie nieboszczyki???! Tym razem powinno byc 'oko', a nie
      byle jakies kilkunastu!!! Trzymam kciuki i zycze Palestynczykom wielu wampirow
      ( czyt.: zydow) posrutowanych, czy tez w formie smarku....
      • marcus_crassus cos dziwnego,bo dla mnie to tez good news :))) 09.10.03, 14:36
        chyba nie pomyslales ze jedynym nieboszczykiem byl tutaj rozrywkowy
        palestyn :))))))))))

az chcialoby sie zaspiewac "tu raczka,tam nozka i nie ma staruszka":))))

a moze raczej "palestuszka" :D
        • Gość: A.D. Won! Do obory, laciaty bydlaku!!! IP: *.mco.bellsouth.net 09.10.03, 14:38
          • marcus_crassus no tiu tiu A.D. bez nerwow mi tutaj..:))) 09.10.03, 14:41
            przyznaj sie,nie pomyslales o tym???????

ciekawe czy wysoko podskoczyl???

z ptaszkami mogl sie do zawodow mierzyc...
          • Gość: dana33 Re: Won! Do obory, laciaty bydlaku!!! IP: *.jazo.org.il 09.10.03, 14:43
            ad, brawo, nie rozczarowales mnie!
            • Gość: A.D. Re: Won! Do obory, laciaty bydlaku!!! IP: *.mco.bellsouth.net 09.10.03, 14:51

> ad, brawo, nie rozczarowales mnie!

>> He,he.. Ujmujesz sie za krewniakiem? Tez laciata?
          • brennton a co chcesz robic za tego "pastuszka" 09.10.03, 14:47
            u Crassuli?
            Nie radze, AhmeD, bo moze Ci rozwalic rogami przyrodzenie.
            • Gość: A.D. He,he... IP: *.mco.bellsouth.net 09.10.03, 14:53
              brennton napisał:

> u Crassuli?
              > Nie radze, AhmeD, bo moze Ci rozwalic rogami przyrodzenie.

>> Mam 'cattle-prod' ze swiezymi bateriami pod reka. Starczy kilkaset tysiecy
              voltow i dla ciebie...
    • Gość: Sokol Jak myslicie,jest dla dany ratunek? IP: *.nas36.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 09.10.03, 14:48
      Przeciez ona lga jak z nut.Zadnego zamachu nie bylo.
      Ona ma poprostu post syndrom guilt ze zaden rzyd nie zginal
      w WTC,ze sie w koncu wyjasnia ze to rzydzi zrobili rekoma
      fanatykow ze sie w koncu swiat zezli i wysle rzydkow
      do Yahve na ostateczna podroz bo nie umieja zys wsrod ziemian.
      • Gość: dana33 do sokola IP: *.jazo.org.il 09.10.03, 14:54
        nu, ty myslisz, ze jak ty klamiesz ciagle i bez przerwy to inni tez? inni moze,
        ja nie.

www.haaretzdaily.com/
        • goldbaum Re: do szajsdany 09.10.03, 15:01

> nu, ty myslisz, ze jak ty klamiesz ciagle i bez przerwy to inni tez? inni
          > moze, ja nie.

www.haaretzdaily.com/
          Nu, dana ty durna jak ogorek. Tobie nikt jeszcze nie powiedzial, ze w haaretzu
          to sami zdrajcy, pedaly i ptaki co gniazdo kalaja pracuja?
          I ty taka palestynska propagande cytujesz i chcesz, zebysmy uwierzyli?

Nu, durna ty, durna.
          • Gość: Sokol Re: do szajsdany IP: *.nas36.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 09.10.03, 15:06
            goldbaum napisał:

> Gość portalu: dana33 napisał(a):
            >
            > > nu, ty myslisz, ze jak ty klamiesz ciagle i bez przerwy to inni tez? inni
            > > moze, ja nie.
            >
            > www.haaretzdaily.com/
            > Nu, dana ty durna jak ogorek. Tobie nikt jeszcze nie powiedzial, ze w
            haaretzu
            > to sami zdrajcy, pedaly i ptaki co gniazdo kalaja pracuja?
            > I ty taka palestynska propagande cytujesz i chcesz, zebysmy uwierzyli?
            >
            > Nu, durna ty, durna.

nu dana nie klamie ona tylko po rzydowsku pisze.Nu dana nie jajcz
            tylko na wroga.Bierz kamienie proce i w Abla i Kaina sie pobaw.
          • Gość: dana33 do scheissbaumka IP: *.jazo.org.il 09.10.03, 15:09
            ok, to nie w haaretz, masz tu:

www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8,FF.html
            www.jpost.com/servlet/Satellite?pagename=JPost/P/FrontPage/FrontPage&cid=1002116796299
            • goldbaum Re: do szajsdany 09.10.03, 15:22
              nu, to ja teraz z toba porozmawiam jak prawdziwy zyd w takich sytuacjach
              rozmawia.

A to ty widziala:

www.stopafghanwar.net/Media/usmediahides.html
              www.ccmep.org/2003%20Articles/052203israeli_troops_kill_two_palestin.htm
              I co ty na to szajsadana, he?
              • Gość: dana33 do scheissbaumka IP: *.jazo.org.il 09.10.03, 15:38
                nu, widzialam juz wczesniej, nie mysl, ze pokazujesz mi tu cos nowego. te
                wszystkie propagandowe palestynskie strony to ja tez znam.
                • goldbaum Re: do scheissdanki 09.10.03, 17:45

> nu, widzialam juz wczesniej, nie mysl, ze pokazujesz mi tu cos nowego. te
                  > wszystkie propagandowe palestynskie strony to ja tez znam.

nu, i tak sobie nawzajem pokazujemy te zydowskie i palestynskie propagandowe
                  strony a tacy jak ty nazywaja to nawet "dyskusja".
                  • Gość: OSKAR Re: do scheissdanki ( w moim pojeciu brawurdana) IP: *.cablep.bezeqint.net 09.10.03, 21:15
                    Dana, ty juz wiesz kto to ten Goldbaum? Gold to on nie jest. Moze Baum, ale z
                    korzeniami w powietrzu.
                    Dzisiaj Wyprowadzilas z rownowagi tego gada A.D. On dostal po prostu konwulsje
                    i bredzi jakby byl jeszcze przed szokiem elektrycznym. Moze ktos sie zlituje
                    nad nim i zamowi pogotowie?
                    Hag sameah.
                    • goldbaum do Oskara 10.10.03, 09:51
                      A ty Oskar nadales sobie to aryjskie imie na czesc twojego ratownika?
                      Przeciez podobno Schindler jest juz u was out bo bral pieniadze a powinien byl
                      was ratowac za darmo.
                      • Gość: OSKAR Re: do GOLDBAUMA IP: *.cablep.bezeqint.net 10.10.03, 19:58
                        Zyd i pieniadze to rozumie, ale Niemiec i pieniadze to dla mnie nowosc.Imie
                        swoje wzielem od mojej ryby pod tym samym imieniem. To nie znaczy, ze nie
                        uwielbiam tego Oskara-zbawiciela wielu Zydow.
                        • Gość: dana33 Re: do GOLDBAUMA IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 10.10.03, 20:47
                          :)
                          • goldbaum Re: do dany 10.10.03, 20:52
                            :)
        • Gość: A.D. O sokolach... IP: *.mco.bellsouth.net 09.10.03, 15:16

> nu, ty myslisz, ze jak ty klamiesz ciagle i bez przerwy to inni tez? inni
          moze,
          >
          > ja nie.
          >
          > www.haaretzdaily.com/

>> Sokoly widuje za kazdym razem gdy ide do moich koni. Nie spotkalem jeszcze
          zadnego, ktory sklamalby choc raz! Natomiast nie slyszalem aby choc jeden zyd
          kiedykolwiek powiedzial prawde....
          • fredzio54 Re: O sokolach... 09.10.03, 15:48
            Gość portalu: A.D. napisał(a):

> Gość portalu: dana33 napisał(a):
            >
            > > nu, ty myslisz, ze jak ty klamiesz ciagle i bez przerwy to inni tez? inni
            > moze,
            > >
            > > ja nie.
            > >
            > > www.haaretzdaily.com/
            >
            >
            > >> Sokoly widuje za kazdym razem gdy ide do moich koni. Nie spotkalem jes
            > zcze
            > zadnego, ktory sklamalby choc raz! Natomiast nie slyszalem aby choc jeden zyd
            > kiedykolwiek powiedzial prawde....
            tak a ja niemowilem cala prawde ze jestes kundelski goj gnoj !
            twoja prawda jest ajk arabska fatamorgana na pustyni negevwska
            • Gość: A.D. Co wszy zydowskie moga wiedziec o sokolach? IP: *.mco.bellsouth.net 09.10.03, 15:51
              fredzio54 napisał:

> Gość portalu: A.D. napisał(a):
              >
              >> > >> Sokoly widuje za kazdym razem gdy ide do moich koni. Nie spotkale
              > m jes
              > > zcze
              > > zadnego, ktory sklamalby choc raz! Natomiast nie slyszalem aby choc jeden
              > zyd
              > > kiedykolwiek powiedzial prawde....
              >
    • fredzio54 Re: znow zamach w israelu 09.10.03, 15:14
      Ja juz dawno powiedzialem z z Tulkarem czeba plaska ziemie zrobic i wybudowac
      nowa Natanie
      dzisaj arabstwo przyniesli bombe do postarunka IDF w Tulkarem aby bombe
      demontowal wydac ze arabstwo sie nie spieszy do Allah :)))))))))))
    • Gość: A.D. Mile wiadomosci, ale ... IP: *.mco.bellsouth.net 09.10.03, 15:59

>> niezupelnie satysfakcjonujace, jednak. Wolalbym przeczytac takiego 'z
      daleka', ktory przynajmnie oglasza ze wampirow calymi miotami do Diabla na
      lono Abrama poslano w Tel Aviwie. W doskonale posrutowanej formie....

>> No coz, postaram sie cieszyc chocby tymi milymi wspomnieniami sprzed dni
      kilku. Byc moze jutro znowuz autobusik, lub wraza kawiarenka z wampirow
      zawartoscia w pyl sie rozleci. Czego sedecznie moim Palestynskim braciom i
      siostrom zycze osiagac czesto i licznie....

>> Smierc okupantom!!! Smierc wampirom!!!!
    • quickniejszy Dana a przez przypadek 09.10.03, 16:22
      ten zamach nie byl na ziemi okupowanej?
      Gdzie to bylo?

• tarekk Re: Dana a przez przypadek 09.10.03, 16:31
        wlaściwa pytania.nich faszystowska armia okupacyjna wycofa sie z zachodniego
        Brzegu i strefy Gazy..zabierają osadnikow ..to nie będzie zamachow...dana jak
        zwykle jako hitelrowska terrorystka korzysta kłamliwa propaganda.. nie mowi że
        Tul Karm jest miasto palestynski..
        • Gość: Sokol Re: Dana a przez przypadek IP: *.nas36.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 09.10.03, 16:35
          tarekk napisał:

> wlaściwa pytania.nich faszystowska armia okupacyjna wycofa sie z
          zachodniego
          > Brzegu i strefy Gazy..zabierają osadnikow ..to nie będzie zamachow...dana
          jak
          > zwykle jako hitelrowska terrorystka korzysta kłamliwa propaganda.. nie mowi
          że
          > Tul Karm jest miasto palestynski..

Nu wedlug dany talmudzkiej to wszystko jest rzydowskie.Nu dana
          jeszcze wczoraj z Yahve gadala zeby sie upewnic.Dana kuz nie moze
          rodzic wiec dana talmudzka pomyslala ze moze zabijac.Nu dana talmudzka
          w ten sposob syjonizmowi sluzy.
        • quickniejszy Re: Dana a przez przypadek 09.10.03, 16:39
          tarekk napisał:

> .. nie mowi że
          > Tul Karm jest miasto palestynski..

Naprawde? To nie jest w Izraelu? WOW! No to co Zyd tam robi? Jakby go tam nie
          bylo, nie bylo by kogo zabijac?

Izrael zalozyl blokade calej ziemi okupowanej i sie dziwi ze ludzie sie
          sprzeciwiaja? Wczoraj strzelili 11to latkowi w glowe A Dana sie dziwi dlaczego
          ludzie sie buntuja.

Kochanie zyjesz w tak po...lnoym kraj, z tak popier...nyym rzadem, z tak nic
          nieobiecujaca przyszloscia ze radze ci sie spakowac zanim jakis Arab ktory od
          lat patrzy sie na swoje glodujace dziecko i na swoja przyszlosc bez nadzieji,
          zdobedzie bron chemiczna, biologiczna albo nuklerarna i skonczy ta zydowsko
          Chutzpe.

• quickniejszy Re: Dana a przez przypadek PS 09.10.03, 16:42
            quickniejszy napisała:

>zanim jakis Arab ktory od
            > lat patrzy sie na swoje glodujace dziecko i na swoja przyszlosc bez
            nadzieji,
            > zdobedzie bron chemiczna, biologiczna albo nuklerarna i skonczy ta zydowsko
            > Chutzpe.

To jest niestety tylko kwestia czasu.
            • Gość: dana33 Re: Dana a przez przypadek PS IP: *.jazo.org.il 10.10.03, 09:58
              quickniejszy, ty robisz plany za quick. ty lepiej zazyj srodek na uspokojenie.
              chyba nie myslisz, ze my im pozwolimy na zdobycie jakiejs broni masowego
              razenia? nu, jak myslisz, to spojrz w szukarce internetowej pod haslem "osirak".
              jak przeczytasz powoli i dokladnie, jak jeszcze calkiem nie quick pomyslisz, to
              moze zrozumiesz.
              • quickniejszy Re: Dana a przez przypadek PS 10.10.03, 14:51

> quickniejszy, ty robisz plany za quick. ty lepiej zazyj srodek na
                uspokojenie.
                > chyba nie myslisz, ze my im pozwolimy na zdobycie jakiejs broni masowego
                > razenia? nu, jak myslisz, to spojrz w szukarce internetowej pod
                haslem "osirak"
                > .
                > jak przeczytasz powoli i dokladnie, jak jeszcze calkiem nie quick pomyslisz,
                to
                >
                > moze zrozumiesz.

Ja jestem bardzo spokojny. Ja nie jestem okupantem i ja nie mam tylu wrogow
                gotowych stracic zycie tylko po to zeby mnie zabic.

Ty sobie lepiej poczytaj ile broni nuklearnej i chemicznej, ile materialow
                nuklearnych po prostu zniknelo z CCCP po upadku tego kraju. Israel jest
                malutkim krajem. Nawet broni atomovej nie potrzebujesz zeby zabic tysiacye
                jesli nie miliony ludzi i uniemozliwic zycia na tej ziemi. Zwykly material
                nuklearny z elekrtowni wysadzony w Jerusolimie zwyklym ladunkiem wybuchowym
                moze zmienic to miasto w pustynie z pusciutkimi budynkami.

• Gość: dana33 Re: Dana a przez przypadek PS IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 10.10.03, 20:51
                  aha. dobrze ze wiesz co piszesz.
              • goldbaum Re: Dana a przez przypadek PS 10.10.03, 21:01

>nu, jak myslisz, to spojrz w szukarce internetowej pod haslem "osirak" jak
                >przeczytasz powoli i dokladnie, jak jeszcze calkiem nie quick pomyslisz, to
                >moze zrozumiesz.

Nie musisz czytac. Sprawa jest prosta jak drut. Izrael zbombardowal w Iraku
                reaktor, w ktorym mialy byc produkowane bomby atomowe.

Tak wiec jesli planowalbys przedostac sie na teren Izraela z jedna z tych mini
                bomb sowieckich, ktore pasuja do walizki i ktorych sporo "zniknelo", musisz sie
                liczyc z tym, ze zostaniesz tez zbombardowany. Najpozniej w samolocie do Tela-
                vivu - ciezkostrawnym czulentem.

To samo dotyczy broni chemicznej i biologicznej, ktore kiedys tam bedzie mozna
                pewnie przetransportowac w tubce do pasty do zebow... Swiat idzie z postepem.
        • Gość: dana33 do fana terrorystow tarka IP: *.jazo.org.il 10.10.03, 09:54
          nu, a po co mnie mowic ze to miasto arabskie? a to nie widac z nazwy? wy
          arabowie wiecie, my zydzi tez wiemy, a reszta na forum zna roznice miedzy
          nazwami hebrajskimi a arabskimi. nu, a co ty tarek-omarek robisz w polsce?
          rozszerzasz idee terroryzmu islamskiego? a dlaczego nie wspomagasz walki
          twoich "bohaterskich" braci czynnie? aaaa, tak, masz calkowita racje. w polsce
          zyje sie duzo, duzo przyjemniej niz w autonomii. piekne widoki, poziom zycia
          europejski, super markety pelne, nie widac biedy i nedzy, no i zaplata niezla,
          jaka otrzymujesz od generalissimo. nu, propaguj dalej swoje klamstwa z
          wygodnego fotela i ze swiadomoscia, ze ci generalissimo nie posle dziecka z
          materialem wybuchowym na brzuchu i z obietnica 75 dziewic. mam nadzieje, ze
          wytlumaczyles dziecku, ze jedna nawet nie dziewica na ziemi lepsza, niz te 75 u
          allaha....
      • Gość: dana33 Re: Dana a przez przypadek IP: *.jazo.org.il 10.10.03, 09:47
        a gdzie jest ziemia okupowana? to bylo na ziemi zdobytej, i to jeszcze jak
        brawurowo zdobytej. wy o tej wojnie 6-dniowej wogole nie lubicie mowic. szlag
        was trafia, bo takiej wojny, tak szybko wygranej, jeszcze nie bylo. i nie
        bedzie. i cholera, to te parszywe zydki zrobily historie. tego wogole juz nie
        mozna przezyc, nie?
    • Gość: robucha Okupacja to powazna rzecz z prawdziwymi IP: *.mad.east.verizon.net 09.10.03, 16:32
      consekwencjami.

Ciekawe ze cie wczoraj nie bylo na forum jak IDF strzelilo 11to latkowi w
      glowe albo przedwczoraj kiedy zranilo 14to latka.

Wcale mi was nie jest szkoda. Ziemi wam sie zachcialo? Myslicie ze klamstwami
      zagarniecie West Bank i Gaze? Na zawsze bedziecie tylko okupantem czyli albo
      sie musisz przyzwycaic do zycia w strachu albo musisz zmienic swoj rzad i
      wycofac sie do swojego walsnego kraju z nadzieja ze wam Arabsto odpusci
      grzechy przeszlosci.
      • Gość: dana33 Re: Okupacja to powazna rzecz z prawdziwymi IP: *.nas36.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 09.10.03, 16:37
        Gość portalu: robucha napisał(a):

> consekwencjami.
        >
        > Ciekawe ze cie wczoraj nie bylo na forum jak IDF strzelilo 11to latkowi w
        > glowe albo przedwczoraj kiedy zranilo 14to latka.
        >
        >
        >
        > Wcale mi was nie jest szkoda. Ziemi wam sie zachcialo? Myslicie ze
        klamstwami
        > zagarniecie West Bank i Gaze? Na zawsze bedziecie tylko okupantem czyli albo
        > sie musisz przyzwycaic do zycia w strachu albo musisz zmienic swoj rzad i
        > wycofac sie do swojego walsnego kraju z nadzieja ze wam Arabsto odpusci
        > grzechy przeszlosci.

Nu Arabsto nie odpusci bo to nie grzech.To zbrodnia.Za zbrodnie nie ma
        przebaczenia.
        • Gość: dana33 Re: Okupacja to powazna rzecz z prawdziwymi IP: *.jazo.org.il 10.10.03, 10:00
          nu, a kto sie tu znow podszyl pode mnie?
    • Gość: she Re: znow zamach w israelu IP: *.cable.wanadoo.nl 09.10.03, 16:48
      Pokoju zycze!!!

www.honestreporting.com/relentless/promo_music.html
      • quickniejszy jeszcze jeden 09.10.03, 17:04
        Izraelski shake down.

Sprzedaja film w ktorym nam prawde powiedza. HEHEHE!
        • Gość: dana33 Re: jeszcze jeden IP: *.jazo.org.il 10.10.03, 10:04
          nu, ty to ad, nie? bo wprawdzie nik nowy, ale ten smieszek to taki sam....
          • quickniejszy Re: jeszcze jeden 10.10.03, 14:54

> nu, ty to ad, nie? bo wprawdzie nik nowy, ale ten smieszek to taki sam....

nu!
        • Gość: she Jeden jedyny raz!!! IP: *.cable.wanadoo.nl 12.10.03, 12:26
          Za to:
          Jihad to swieta prawda;
          Hamas - sama prawda;
          a Arafat - jedyna prawda

Moze choc jeden jedyny raz posluchaj ludzi ktorzy pragna pokoju dla obu stron,
          tacy tez sa w Izraelu!!! I pomysl...

Albo spij dalej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka