bieberek 19.10.10, 19:45 Co myślicie o miłości? Jesteście zakochane?Czy może byłyście i teraz nie czujecie się zbyt dobrze? Proszę bardzo,tu można się wypowiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eurodont Miłość.. 20.10.10, 17:49 jestem tak od 5 miesięcy ! ale akurat nie umiem do niego zagadać Odpowiedz Link Zgłoś
ann132 Re: Miłość.. 19.10.10, 19:52 Nie, nie jestem zakochana. Ale kiedyś byłam, więc wiem co to za uczucie. Ale to było ponad dwa lata temu. Czyli jak to się mówi dawno i nieprawda. xd Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
19cukierkowa98 Do jay_bieber:P 20.10.10, 18:49 I co jak było dzisiaj w sql..? Nie umarłaś..? Odpowiedz Link Zgłoś
jay_bieber @19cukiekowa98 21.10.10, 19:54 19cukierkowa98 napisał(a): > I co jak było dzisiaj w sql..? Nie umarłaś..? nawet mi nie przypominaj. okazało się, że on już to podejrzewal wcześniej.... czasem sie na mnie gapił, czasem uśmiechał.... i sie okazało, że cały czas sie ze mnie nabijał! wczoraj cały dzień ryczałam. aż w końcu wygadałam sie przyjaciółce (w smsach) i mi pomogła przez to przejść... teraz w ogóle nie zwracam na niego uwagi. próbuje o nim zapomnieć, ale nie potrafię.... mimo, że teraz wiem że to tylko dziecko, ktore myśli że jest fajne i zabawne.... ale najgorzej bedzie na wychowawczej, bo siedzi za mną i zawsze na tej lekcji gadaliśmy... nie wiem teraz jak sie przy nim zachowywać..... PS. jak chcesz, to daj mi swoje GG. przy moich zdjeciach pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Miłość.. 19.10.10, 19:58 Nie jestem zakochana, zauroczona, czy w związku. O. Odpowiedz Link Zgłoś
okay Re: Miłość.. 19.10.10, 20:02 ja przezywam cholernie nienormalne, niezrozumiałe, niewytłumaczalne, irracjonalne, logicznie niepoprawne i bezsensowne zauroczenie w osobie ktura nawet a mnie nie spojrzy, a siedzimy razem w ławce na biologi.. głupia jestem, ale nie moge poprostu przestac , to jest silniejsz.. Odpowiedz Link Zgłoś
sokbananowy Re: Miłość.. 19.10.10, 20:33 Byłam szaleńczo zakochana jeszcze kilka dni temu. Teraz nadal jestem, ale już nie tak jak wtedy. Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: Miłość.. 19.10.10, 20:40 jestem szaleńczo zakochana w pewnym panu . Odpowiedz Link Zgłoś
lubielizaki2 Re: Miłość.. 19.10.10, 20:48 mysle ze milosc jest goracym uczuciem na ktore zasluguje kazdy.uwazam,ze milosc powinno sie pielegnowac,tak aby miala szanse rozwijac sie i kwitnac pomiedzy dwojgiem ludzi.kiedys doswiadczylam zakochania.zaluje,ze tak sie stalo-chociaz nie powinnam.jednak pomiedzy nami stoi mur nie do zburzenia.robert mieszka tysiace kilemetrow stad.nie mam u niego szans.za to chodzi od do lozka z kama na odleglosc. Odpowiedz Link Zgłoś
arasha Re: Miłość.. 19.10.10, 20:51 no zakochałam sie w takim jednym z mojej klasy,ale on o tym nie wiem mam mu otym powiedziec czy sam sie domysli jak dam mu jakies znaki? pomuzcie!!!!!!!PLLIISSSS Odpowiedz Link Zgłoś
arasha Re: Miłość.. 19.10.10, 20:54 no zakochałam sie w takim jednym z mojej klasy,ale on o tym nie wiem mam mu otym powiedziec czy sam sie domysli jak dam mu jakies znaki? pomuzcie!!!!!!!PLLIISSSS Odpowiedz Link Zgłoś
piratka13 Re: Miłość.. 20.10.10, 17:16 Nigdy nie byłam zakochana ,zauroczona może tak ... ,ale nie teraz i nie jestem w związku Odpowiedz Link Zgłoś
newborn. . 20.10.10, 17:22 Miłość do tej pory przynosi mi tylko cierpienie. Tak,jestem zakochana. Odpowiedz Link Zgłoś
currant_ . 20.10.10, 17:26 jestem. i to od paru dobrych lat w jednym. z dnia na dzień , moja wiara w miłość spada. Odpowiedz Link Zgłoś
taebaby. Re: Miłość.. 20.10.10, 17:38 Nie jestem zakochana i bardzo się z tego powodu cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
justus Re: Miłość.. 20.10.10, 18:33 Tak jestem zakochana, oczywiście nieszczęśliwie.. od 7 lat i nie umiem zagadać ; // Odpowiedz Link Zgłoś
kingusska190 Re: Miłość.. 20.10.10, 18:42 głupi wątek. tysiące takich było. a tak serio. jestem zakochana w dżastinie na prawdę? no oczywiście że nie gdyby tak było prędzej bym się pocięła xd Odpowiedz Link Zgłoś
magda270898 Re: Miłość.. 20.10.10, 18:47 ejj tu jest cenzura jeszcze raz miłosć... to gó*wno! Odpowiedz Link Zgłoś
littlex3 Re: Miłość.. 20.10.10, 18:49 jestem zakochana ;D jestem szczęśliwa moja miłość jest odwzajemniona i jest git :p Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 21.10.10, 21:27 miłość to raczej za dużo powiedziane w przypadku nastolatek : > Odpowiedz Link Zgłoś
katyk zakochana 21.10.10, 21:36 Nie mówcie mi proszę, drogie kotkowiczki, że miłość w tym wieku nie istnieje... Nastoletnia miłość jest piękna i nie widzę w niej nic złego ;> Odpowiedz Link Zgłoś
nora. Co myślę ? 02.11.10, 12:31 Myślę, że najgorsza jest ta nieodwzajemniona. Jestem 'zakochana' . Nie czuję się dobrze . . Pozwolę sobie zacytować ' Miłość to chłam, przeliczana na ilość ran, ran które zadam i które mam. ' Odpowiedz Link Zgłoś