kim_daniel_il1 09.09.08, 14:46 www.rmf.fm/fakty/?id=143029 Czyżby wczorajsze donisienia coraz były prawdziwe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nicolas1981 Re: Parada bez ukochanego 09.09.08, 15:40 czy Kim zyje, czy nie, nie jest to problem. System ten jest o tyle podły, że utrzymuję się. System ten jest rodzinnym, i nic więcej. Jedna rodzina panuję nad krajem, nawet Hwang Yang Jop, ideolog i nauczyciel KJI, który uciekl do RK pare lat temu, był z rodziny Kimów. Więc można śmiało powiedzięć, ze trzy czwarte korpusu diplomatycznego KRLD to są ludzie powiązani z Kimami. Dowod na to to są szefowi placówki w Polsce, w Moskwie, w Pekinie, w Wiedniu, w Czechach itd... Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: Parada bez ukochanego 09.09.08, 19:41 ale wujek kim zagrał pokerowo - wiedząc że cały świat plotkuje o tym czy wykonał kite czy nie, postanowił się nie pokazywać światu by dalej ogon machał psem ;) a tym czasem wujek kim ma się dobrze pije henessy w jednej ze swoich willi podłaczony do netu obserwuje świat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drprzem Re: Parada bez ukochanego 09.09.08, 20:56 Uuuu a gdzie Kim_bartek teraz bedzie jezdził.... :D Po śmierci Kima może cos sie zmieni i nie beda juz zapraszac na darmowe tournee po Kochłchozie... to moze Bartek zmieni poglądy :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
dangog Re: Parada bez ukochanego 09.09.08, 21:19 Śmierć wodza niestety nie zawsze jest przyczynkiem do poważnych zmian w kraju więc raczej nie należy liczyć aby wtej kwestii zaszły poważne zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
drprzem Re: Parada bez ukochanego 10.09.08, 15:13 W komentarzach na Onecie wycztłem ze wystrzelone go w kosmos. Jak myslicie, moze to byc prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
nicolas1981 Re: Parada bez ukochanego 10.09.08, 15:36 Rozmawiajac z specem w Seulu, uzgodniliśmy wersję że jeśli KJI umrzę w momencie nieoczekiwanym, jest możliwe, że system całkowicie upadnie w KRL-D Odpowiedz Link Zgłoś
drprzem Re: Parada bez ukochanego 10.09.08, 17:07 a z tym wystrzeleniem w kosmos to myslisz że blef ? Odpowiedz Link Zgłoś
kim_daniel_il1 Re: Parada bez ukochanego 10.09.08, 23:20 Ja słyszałem, że wykorzystali go w CERN. Biedak rozbija się o te cząsteczki... Odpowiedz Link Zgłoś