Dodaj do ulubionych

Prosba do Aministracji GW.

15.01.02, 05:31
Szanowny Panie Administratorze,

Pisze do Pana ze lzami w oczach. Forum GW bedace wspanialym darem dla
wszystkich Polakow rozsianych po calym swiecie, zostalo splugawione i
zbeszczeszczone przez jednego osobnika najczesciej podpisujacego sie "Egon".

Osobnik ten wyroznia szczegolnym wstretem do tego australijskie, a szczegolnie
czuje nieprzemozona awersje do fauny i flory Australii (najwyrazniej ten pajac
robi to z czystej zazdrosci).

Ten krancowo zdemoralizowany czlowiek ubliza wielu uzytkownikom tego forum, a
zwlaszcza mi, dla zmylenia podpisujac sie wieloma nickami takimi jak: "angel",
"kochanka", "jojo", "lechistan" itd. Jest rzecza latwa sprawdzenie tego o czym
tutuj pisze.

Stale uzywanie przez tego osobnika wulgarnych slow jest niedopuszczalne. Jako
przedstawiciel rasy semickiej tj. zydowskiej, wyraza opinie nie zgodne z
ogolnie przyjetymi w cywilizowanym swiecie. Np. proponuje odstrzal Arabow i
ponizenie mojego kraju, Australi, w oczach innych uzytkownikow Forum GW.

Dlatego wiec zwracam sie z uprzejma prosba o niedopuszczanie "Egona" do forum i
zabanowanie go ze skutkiem dozywotnim. Decyzja taka bedzie miala bardzo
pozytywny wplyw na zdrowie Egona, obecnie pracujacego na nocna zmiane w
niemczech.

Serdecznie dziekuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prosby.

Quickly.
Obserwuj wątek
    • Gość: Egon Re: Prosba do Aministracji GW. IP: *.proxy.aol.com 15.01.02, 05:49
      quickly napisał(a):

> Szanowny Panie Administratorze,
      >
      > Pisze do Pana ze lzami w oczach. Forum GW bedace wspanialym darem dla
      > wszystkich Polakow rozsianych po calym swiecie, zostalo splugawione i
      > zbeszczeszczone przez jednego osobnika najczesciej podpisujacego sie "Egon".
      >
      > Osobnik ten wyroznia szczegolnym wstretem do tego australijskie, a szczegolnie
      > czuje nieprzemozona awersje do fauny i flory Australii (najwyrazniej ten pajac
      > robi to z czystej zazdrosci).
      >
      > Ten krancowo zdemoralizowany czlowiek ubliza wielu uzytkownikom tego forum, a
      > zwlaszcza mi, dla zmylenia podpisujac sie wieloma nickami takimi jak: "angel",
      > "kochanka", "jojo", "lechistan" itd. Jest rzecza latwa sprawdzenie tego o czym
      > tutuj pisze.
      >
      > Stale uzywanie przez tego osobnika wulgarnych slow jest niedopuszczalne. Jako
      > przedstawiciel rasy semickiej tj. zydowskiej, wyraza opinie nie zgodne z
      > ogolnie przyjetymi w cywilizowanym swiecie. Np. proponuje odstrzal Arabow i
      > ponizenie mojego kraju, Australi, w oczach innych uzytkownikow Forum GW.
      >
      > Dlatego wiec zwracam sie z uprzejma prosba o niedopuszczanie "Egona" do forum i
      >
      > zabanowanie go ze skutkiem dozywotnim. Decyzja taka bedzie miala bardzo
      > pozytywny wplyw na zdrowie Egona, obecnie pracujacego na nocna zmiane w
      > niemczech.
      >
      > Serdecznie dziekuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prosby.
      >
      > Quickly.

Bla bla bla. I tak Pan Admin nie uwierzy w twoje bajki quickly!!!
      • quickly Re: Prosba do Aministracji GW. 15.01.02, 05:57
        Co, teraz boisz sie Egon?

Panie Administrator sprawdzi te wszystkie podszywki i bedzie laskaw zadecydowac
        co z toba zrobic.
        • andre1 Re: Prosba do Aministracji GW. -popieram 15.01.02, 08:43
          Egon to wyjatkowo wstretny charakter poslugujacy sie wieloma nikami jak rowniez
          PODSZYWA sie pod niki innych osob .Powinien byc wyrzucony na zbita morde z tego
          forum.
          • Gość: spokojna Re: Prosba do Aministracji GW. -popieram IP: *.telia.com 15.01.02, 12:51
            Od niedawna znlazlam wasza strone i dzieki, ze jestescie.... poraz
            pierwszy "zabieram" glos (wczesniej tylko czytalam). Baaardzo lubie czytac
            opowiadania, przezycia autora quicly.......
            Dopisuje sie do Jego prosby.
            pozdrawiam
            spokojna :)
            • kochanka Re: Prosba do Aministracji GW. -popieram 15.01.02, 14:24
              Gość portalu: spokojna napisał(a):

> Od niedawna znlazlam wasza strone i dzieki, ze jestescie.... poraz
              > pierwszy "zabieram" glos (wczesniej tylko czytalam). Baaardzo lubie czytac
              > opowiadania, przezycia autora quicly.......
              > Dopisuje sie do Jego prosby.
              > pozdrawiam
              > spokojna :)

Zanim zacznisz sią podpisywać na listach proszących o eliminowanie wybranych
              uczestników forum pomyśl jakie interesujące będzie te forum kiedy tylko Ty i
              Quickly na nim zostaną.

• kochanka Re: Prosba do Aministracji GW. 15.01.02, 14:10
      Nikt się pod mój Nick nie podszywa. Lecz się kolego.Paranoja?

quickly napisał(a):

> Szanowny Panie Administratorze,
      >
      > Pisze do Pana ze lzami w oczach. Forum GW bedace wspanialym darem dla
      > wszystkich Polakow rozsianych po calym swiecie, zostalo splugawione i
      > zbeszczeszczone przez jednego osobnika najczesciej podpisujacego sie "Egon".
      >
      > Osobnik ten wyroznia szczegolnym wstretem do tego australijskie, a szczegolnie
      > czuje nieprzemozona awersje do fauny i flory Australii (najwyrazniej ten pajac
      > robi to z czystej zazdrosci).
      >
      > Ten krancowo zdemoralizowany czlowiek ubliza wielu uzytkownikom tego forum, a
      > zwlaszcza mi, dla zmylenia podpisujac sie wieloma nickami takimi jak: "angel",
      > "kochanka", "jojo", "lechistan" itd. Jest rzecza latwa sprawdzenie tego o czym
      > tutuj pisze.
      >
      > Stale uzywanie przez tego osobnika wulgarnych slow jest niedopuszczalne. Jako
      > przedstawiciel rasy semickiej tj. zydowskiej, wyraza opinie nie zgodne z
      > ogolnie przyjetymi w cywilizowanym swiecie. Np. proponuje odstrzal Arabow i
      > ponizenie mojego kraju, Australi, w oczach innych uzytkownikow Forum GW.
      >
      > Dlatego wiec zwracam sie z uprzejma prosba o niedopuszczanie "Egona" do forum i
      >
      > zabanowanie go ze skutkiem dozywotnim. Decyzja taka bedzie miala bardzo
      > pozytywny wplyw na zdrowie Egona, obecnie pracujacego na nocna zmiane w
      > niemczech.
      >
      > Serdecznie dziekuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prosby.
      >
      > Quickly.

• Gość: lek Re: Prosba do Aministracji GW. IP: 168.103.126.* 15.01.02, 15:05
        Ten Egon jest straszny, on szkodzi glownie zydom. To typowy antysemita!
    • _angel_ Re: Prosba do Aministracji GW. 15.01.02, 15:14
      uwazaj zebys Ty nie wylecial za oszczerstwa.
      • Gość: lek Re: Prosba do Aministracji GW. IP: 168.103.126.* 15.01.02, 15:40
        hi angel, ty nie jestes aniolem ale zwykla swinia!
    • Gość: Zsypek He he he IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.01.02, 16:09
      Podanie niezwykle kunsztowne, logicznie spojne i wrecz urodziwe, ale moze
      wycofaj je pan, panie quickly? Z kim pan bedziesz dyskutowal, jak Egon pojdzie
      odsiadywac dozywocie?

Moze zaproponuj pan jakas kare zastepcza, niech szanowny pan admin zalacza do
      postow Egona obrazliwe obrazki, skoro nam tego czynic aktualnie nie wolno?

A z podejrzen, ze to pan szanowny zrobil prowokacje wielopietrowa i podszyl sie
      pod Mr.Conti celem rzucenia potwarzy na pana Egona - wycofuje sie. Nie ten
      kontynent.
      • Gość: Zsypek Prosba do redakcji GW. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.01.02, 20:58
        Zmienilem zdanie w sprawie tego banowania, szanowna redakcjo. Aktualnie uwazam,
        ze w niektorych przypadkach nalezy nawet banowac, szczegolnie kiedy w rachube
        wchodza wzgledy zdrowotne.

Postuluje, szanowna redakcjo, abys zabanowala J71 motywujac swoja decyzje
        wlasnie wzgledami zdrowotnymi.

Ow J71 dzisiaj od samego rana siedzi przy kompie i postuje, wieszajac srednio 1
        post na minute. W zwiazku z tym, ze nikt za nim by nie nadazyl, to postuje sam
        do siebie.

J71 moze sie przez to nabawic trwalego rozdwojenia jazni, reumatyzmu tych 2
        palcow, ktorymi stuka w klawisze, odwodnienia, bulimii, a takze ciezkiej
        choroby nerek spowodowanej sikaniem pod siebie.

Jakis drobny ban przynajmniej na 1 tydzien pozwoli J71 wrocic do w miare
        przyzwoitej formy fizycznej, pod warunkiem oczywiscie, ze bedzie spozywal
        witaminy, magnez oraz lecytyne.

Wasz
        Zsypek
        • quickly Prosba do redakcji GW w sprawie Egona. 15.01.02, 22:50
          Panie Administratorze Forum GW,

Ustosunkowujac sie do wypowiedzi Zsypka, co do ulaskawienia Egona jestem
          calkowicie za postulatem wyzej wymienionego.
          Dozywotnie zabanowanie Egona byloby zbyt okrutnym ciosem dla tego
          niezdyscyplinowanego osobnika, z wyraznie anty-spolecznymi odchylkami.

Pod jednym warunkiem. Egon zostawi, bogu ducha winne, zwierzatka australijskie
          takie jak misie koala, kangurki i inne strusie emu, i juz nigdy wiecej nie
          bedzie zmuszal tych przemilych zwierzatek do odbywania stosunkow analno-
          oralnych. I na odwrot.

Z najwiekszym powazaniem,
          odpowiedzialny uzytkownik Forum,
          Quickly.
          • Gość: Zsypek Re: Prosba do redakcji GW w sprawie Egona. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.01.02, 23:51
            Ja pana rozumiem, panie quickly. Tez jestem za ochrona przyrody.
            • Gość: Egon Re: Prosba do redakcji GW w sprawie Egona. IP: *.proxy.aol.com 16.01.02, 00:24
              Gość portalu: Zsypek napisał(a):

> Ja pana rozumiem, panie quickly. Tez jestem za ochrona przyrody.

Ja tez nie mam nic przeciwko przyrodzie,ale to co quickly wyrabia ze
              zwierzatkami,to juz przesada !!!
              • Gość: Zsypek Re: Prosba do redakcji GW w sprawie Egona. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 00:31
                Panie Egonie, ja bym sie stanowczo upieral przeciwko wykorzystywaniu misiow
                koala. One siedza na galeziach, zuja te liscie i nikomu nie przeszkadzaja.

A poza tym jestem przeciwny eksperymentom genetycznym, w szczegolnosci
                miedzygatunkowym. Zupelnie sobie nie wyobrazam, jak by to mialo byc: taki maly
                koaloquickly, siedzi na galezi, zuje liscie eukaliptusa, a ogonem po
                klawiaturze wymiata. Brrr...
                • Gość: Egon Re: Prosba do redakcji GW w sprawie Egona. IP: *.proxy.aol.com 16.01.02, 00:43

> Panie Egonie, ja bym sie stanowczo upieral przeciwko wykorzystywaniu misiow
                  > koala. One siedza na galeziach, zuja te liscie i nikomu nie przeszkadzaja.
                  >
                  > A poza tym jestem przeciwny eksperymentom genetycznym, w szczegolnosci
                  > miedzygatunkowym. Zupelnie sobie nie wyobrazam, jak by to mialo byc: taki maly
                  > koaloquickly, siedzi na galezi, zuje liscie eukaliptusa, a ogonem po
                  > klawiaturze wymiata. Brrr...

Panie Zsypek! Zgadzam sie z panem! Te misiaczki siedza sobie spokojnie na
                  galazkach i listki eukaliptusowe zuja. A czy widzial pan kiedys,jak one
                  reaguja,kiedy quickly,po cichu do drzewa sie skrada? Piszcza ze strachu,na
                  wierzcholek drzewa sie wspinaja i na palcach gwizdzac,o pomoc starszyzne
                  nawoluja! Sam tego swiadkiem bylem!!!
                  • Gość: Zsypek Re: Prosba do redakcji GW w sprawie Egona. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 00:52
                    Panie Egonie! Ja panu w zaufaniu zdradze cos jeszcze bardziej okropnego - otoz
                    pan quickly ostatnio wymienial uprzejme uwagi z panem j71 na temat pogody i
                    napisal, ze nosi gacie rozmiar XXXL.!!!!
                    • Gość: Egon Re: Prosba do redakcji GW w sprawie Egona. IP: *.proxy.aol.com 16.01.02, 01:01

> Panie Egonie! Ja panu w zaufaniu zdradze cos jeszcze bardziej okropnego - otoz
                      > pan quickly ostatnio wymienial uprzejme uwagi z panem j71 na temat pogody i
                      > napisal, ze nosi gacie rozmiar XXXL.!!!!

On jak zwykle klamie ! Jego rozmiar majtek to:XXXXX2L !A kiedys,w jednym ze
                      swoich postow przechwalal sie,ze ma figure James Bond-a! To klamca,no nie?
                    • Gość: Zsypek Re: Prosba do redakcji GW w sprawie quickly. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 01:03
                      Szanowna redakcjo, uprzejmie prosze o zamieszczenie obszernego artykulu na
                      waszych lamach o etyce w przedsiewzieciach biologicznych, zeby pan quicklu
                      zrozumial, ze te koalki to inny gatunek, i to co on robi jest zakazane prawem,
                      a na dokladke on do nich rozmiarami nie pasuje!

Bo my tu jestesmy za ekologia i zakazem eksperymentow genetycznych.
                      • quickly Prosba do redakcji GW w sprawie dwoch gamoni. 16.01.02, 02:30
                        Droga redakcjo,

Wystarczylo, ze na chwile oddalilem sie od komputera, a takich dwoch (Egon i
                        Zsypek, wyraznie majacych tendencje zoofilskie i homoseksualne) zaczelo napad
                        na moja skromna osobe.

Za to co tych dwoch homo-pajacy tutaj o mnie wypisuje postanowilem opuscic ta
                        czesc Forum. (Chyba na nieco dluzej).

Niech sie tych dwoch przyglupow na oczach szanownej redakcji wysciska
                        virtualnie do woli.
                        • Gość: Zsypek Re: Prosba do redakcji GW w sprawie dwoch gamoni. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 02:36
                          Panie quickly, zartujesz chyba?!!! Nie strasz pan, ja na pana czesc utwor
                          szykuje. Pan zes mi podpadl w watku o Beniu Ladeniu za to, zes pan jasno nie
                          przyznal, ze jak kobiety nie musza chodzic ze szmatami na glowie, to to jest
                          postep cywilizacyjny. I ten utwor mial byc o panu i kobietach ze szmatami na
                          glowie. Ale jak sie pan posuwasz do ucieczki, to go nie puszcze i napisze inny.
                          Tylko mi pan podrzuc, jak sie nazywal ten, co nazwal Gore Kosciuszki Gora
                          Kosciuszki.
                        • Gość: Egon Re: Prosba do redakcji GW w sprawie dwoch gamoni. IP: *.proxy.aol.com 16.01.02, 02:58
                          quickly napisał(a):

> Droga redakcjo,
                          >
                          > Wystarczylo, ze na chwile oddalilem sie od komputera, a takich dwoch (Egon i
                          > Zsypek, wyraznie majacych tendencje zoofilskie i homoseksualne) zaczelo napad
                          > na moja skromna osobe.
                          >
                          > Za to co tych dwoch homo-pajacy tutaj o mnie wypisuje postanowilem opuscic ta
                          > czesc Forum. (Chyba na nieco dluzej).
                          >
                          > Niech sie tych dwoch przyglupow na oczach szanownej redakcji wysciska
                          > virtualnie do woli.

Nie klam quickly! Wszyscy w Sydney wiedza,ze nigdy skromnoscia nie grzeszyles!
                          Dlaczego jestes taki falszywy? Po kim ty poszles diable rogaty? Rodzice twoi na
                          zdjeciu rodzinnym,na przyzwoitych ludzi wygladaja,a ty zacisniete zeby masz,a w
                          raczkach swoich,palki jakies bambusowe wygiete,a z kieszeni ci proca wystaje !!!
                          Za duzo slepia swoje w T.V. afganska wlepiasz,nie marz juz o Beniu Ladenie,bo on
                          juz od 3-ch tygodni w smole gotuje sie !!! Twoj przyjaciel- Egonik.!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka