Dodaj do ulubionych

tomson: czy ludzie są równi?

IP: 62.233.188.* 22.10.03, 01:01
tak się zastanawiam

o każdych ofiarach islamskich ktoś tutaj szczeka na forum...

ale
o tysiącach ofiar wśród libańskich chrześcijan (z rąk mahmuctwa)
o tysiącach ofiar wśród arabskich chrześcijan w Izraelu (z rąk mahmuctwa)
i milionach chrześcijan-murzynskich w Sudanie (z rąk mahmuctwa)

nikt na forum nie rozmawia

być może to dlatego że o tym nikt nie mówi w CNN i nie macie skąd brać
informacji...

jakto... tacy anty-amerykanisci oglądają CNN???????
Obserwuj wątek
    • marcus_crassus swoja droga kwestie rownosci ludzi mozna 22.10.03, 01:07
      wytlumaczyc inaczej niz znow na przykladzie islamu...

bez przesady...nie przesadzajmy bo bede zmuszony bronic islamu a to dla mnie
      bardzo bolesne ;)))
      • Gość: marcin chodzi IP: 62.233.188.* 22.10.03, 01:13
        mi oto
        czy martwy Arab-chrześcijan nie jest warty opłakiwania na forum
        dlatego że zabił go Islamista
        (w domyśle że nie zabił go Żyd, nie można wobec tego napisac przy okazji
        elaboratu o spisku Żydów i wyrzucic z siebie oprcji agresji i antysemityzmu)

czy dlatego że jest jakimś gorszym gatunkiem...........

to samo się tyczy czarnucha (w stylu pozytywnie-protekcjonalnym)zabijanego
        przez Islamistę.......
    • Gość: Tomson Więc czemu obrońcy światowego ładu nie zajmą się IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 22.10.03, 02:20
      tymi problemami? Jak widać atak na Irak i groźby wobec Iranu czy Syrii nic nie
      zmieniły, bo te państwa nie mają z tym nic wspólnego. Jednak czemu nie podjąłeś
      tematu o ludziach w Afryce, którzy mordują się bronią kupioną od jankesów za
      diamenty? Ogólnie wszystko wina religia,gdyby nie religia nie byłoby tylu
      wojen. W Jugosławii mordowali się ludzie mówiący jednym jezykiem tylko dlatego
      że mieli inną religią, przez lata w niby cywilizowanej Irlandii Płn. też się
      mordowano za wiarę. Dlatego w pełni popieram laickość Europy i całkowite
      odcięcie się jej od wszelkiej religii.
      Pytania o tą sytuację nie kieruj do mnie lecz do policjantów świata, czemu
      zamiast głodzić okupować Irak,głodzić KRLD czy Kubę nie zajmą się miejscami
      gdzie potrzebna jest interwencja.
      Potępiam te niepotrzebne rzezie,tak jak potępiam mordy jakich dokonują jankesi.
      • marcus_crassus zgadzam sie zgadzam :))) 22.10.03, 03:22
        a co sadzisz o wymordowaniu tych ktorzy chca inaczej ??:))))

zgodnie z bolszewickim duchem ??:)))
        • Gość: Tomson Ciemniaku ja nie jestem za bolszewizmem. IP: *.ds.pg.gda.pl 22.10.03, 11:30
          Bolszewizm to stalinizm, który nie miał nic wspólnego z tym co było w latach
          60-ych czy 70-ych. Zresztą wbrew temu co widać w moich postach nie jestem też
          fanem komunizmu,bo w UE można wykształcić dużo lepszy ustrój z elementami
          zarówno komunizmu jak i kapitalizmu. Poprostu obiektywnie patrzę na minione
          lata i stwierdzam jak większość myślących i niezaślepionych dzisiejszą
          propagandą oraz nienawiścią do Rosji ludzi,że wtedy było lepiej.

marcus_crassus napisał:

> a co sadzisz o wymordowaniu tych ktorzy chca inaczej ??:))))
          >
          > zgodnie z bolszewickim duchem ??:)))

Fanatyków używających mordu do swych celów należy eliminować po każdej stronie
          zarówno terrorystów islamskich, jak i syjonistycznych bandytów, jak też
          fanatyków jankeskiej rzeszy.
          • Gość: grg Re: Ciemniaku ja nie jestem za bolszewizmem. IP: *.artcom.pl / 192.168.32.* 22.10.03, 14:43
            Gość portalu: Tomson napisał(a):

> Bolszewizm to stalinizm,

Leninizm (Trockizm).

> zarówno komunizmu jak i kapitalizmu. Poprostu obiektywnie patrzę na minione
            > lata i stwierdzam jak większość myślących i niezaślepionych dzisiejszą
            > propagandą oraz nienawiścią do Rosji

...lecz propaganda wczorajsza, oraz nienawiscia do USA.

> Fanatyków używających mordu do swych celów należy eliminować po każdej
            stronie
            > zarówno terrorystów islamskich, jak i syjonistycznych bandytów, jak też
            > fanatyków jankeskiej rzeszy.
      • Gość: grg Re: Więc czemu obrońcy światowego ładu nie zajmą IP: *.artcom.pl / 192.168.32.* 22.10.03, 14:50
        Gość portalu: Tomson napisał(a):

> tymi problemami?

Bo jak tylko sie zajmuja, to Tomson z kolegami wrzeszczy i rozpacza. Inny powod
        taki, ze maja tylko ok. miliona zolnierzy, z czego jedynie czesc bojowych.

> Pytania o tą sytuację nie kieruj do mnie lecz do policjantów świata, czemu
        > zamiast głodzić okupować Irak,głodzić KRLD

O, i znowu swoje. Tak, Tomsonie: amerykanscy imperialiscie wmowili poddanym
        Kima ideologie Samowystarczalonosci, za pomoca magii wywoluja susze i powodzie
        oraz zrzucaja na nich ryzowe odpowiedniki stonki na malutkich spadochronach.

Poza tym odpowiadaja za cale zlo na tym swiecie i nie tylko.
    • d_nutka Re: tomson: czy ludzie są równi? 22.10.03, 11:35
      wzrostem?
      długością stopy?
      d_
    • Gość: grg a co to jest "mahmuctwo"? IP: *.artcom.pl / 192.168.32.* 22.10.03, 14:39
      Powaznie pytam.
      • Gość: marcin Mahmut to taki prorok, znany jako Mahomet także IP: 62.233.188.* 22.10.03, 14:49
        to jest polskie "spelling" i mi się bardziej podoba od "mahomada"

mahmuctwo to jego wyznawcy, Islamisci
        • Gość: grg Polska jezyk, trudna jezyk? IP: *.artcom.pl / 192.168.32.* 22.10.03, 14:57
          Gość portalu: marcin napisał(a):

> to jest polskie "spelling" i mi się bardziej podoba od "mahomada"

"Polskie spelling" to jest Mahomet (arabskie Mohammed).

> mahmuctwo to jego wyznawcy,

"Polskie spelling" to jest mahometanie, muzulmanie, wyznawcy Islamu.

> Islamisci

Islamizm, doktryna polityczna i oparty na niej system polityczny wywodzący się
          z islamu, w którym zachodzi zespolenie religii z ideologią.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka