Gość: DATSH IP: *.cm-upc.chello.se 19.01.02, 01:52 JAK ZDROWIE PANA PREZYDENTA USA CORPORATION ? ZOSTAL PAN WYBRANY JEDNOGLOSJNIE GRATULACJE DATSH STOP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Egon Re: DO EGONA IP: *.proxy.aol.com 19.01.02, 02:34 Gość portalu: DATSH napisał(a): > JAK ZDROWIE PANA PREZYDENTA USA CORPORATION ? > ZOSTAL PAN WYBRANY JEDNOGLOSJNIE > GRATULACJE > DATSH > STOP Zdrowko jako takie panie Datsh,czego i panu uczciwie zycze ! Wie pan co? Z tego Corporation chyba nic nie wyjdzie! Niektorzy przedstawiciele jego,juz sie klocic zaczynaja,a co dopiero bedzie,jak do podzialu zyskow przyjdzie !? Strzelanina bedzie taka,ze wszystkie "koty" arabskie z Wroclawia,na Bliski Wschod w poplochu uciekac beda !!!! Przez takie glupie "winogrona" !!!Eehhh! Po co ja dalem taki pomysl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Datsh Re: DO EGONA IP: *.cm-upc.chello.se 19.01.02, 03:15 To dobry poczatek ...pierwsza mysl jest jak owoc Niech sie to troche uspokoi to i do rozsadku wroca bo tu juz wielka rewolucja obrazkowa sie dokonala a nawet list do inteletualistow polskich gazety wyborcze forum w obronie pana conti ktory do historii juz przeszedl ,admin musial dostac nagane swiat sie zmienil nie do poznania ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: DO EGONA IP: *.proxy.aol.com 19.01.02, 03:36 Gość portalu: Datsh napisał(a): > To dobry poczatek ...pierwsza mysl jest jak owoc > Niech sie to troche uspokoi to i do rozsadku wroca bo tu juz wielka rewolucja > obrazkowa sie dokonala a nawet list do inteletualistow polskich gazety wyborcze > forum w obronie pana conti ktory do historii juz przeszedl ,admin musial dostac > nagane swiat sie zmienil nie do poznania ... Tak panie Datsh ! Swiat sie zmienil nie do poznania ! To przez tych cholernych platfusow,co arabami sie zwa !!! Teraz kazdy na sasiada spod lba patrzy,mysli jak go zalatwic,co mu zwedzic itd. Nie wierzy Pan? Prosze przeczytac co Zsypek mi w naszym interesie proponuje,napisal,ze jego sasiad jest slepy i gluchy i on ze swoim wujkiem Anatolem,agrest mu wytna do pienka i jak swoj na Export do Grenlandii wysla ! Do czego to dochodzi juz ? Ja nie zdazylem dobrze mordy otworzyc,a niektorzy ludzi ulomnych zniewolic planuja,aby z tego korzysci swoje osiagnac ! Co Pan o tym mysli,Panie Datsh? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: DO EGONA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.02, 04:25 Panie Egon, juz mialem isc spac, ale tu zajrzalem. Pan nic z mojej dyskusji z jihadem nie rozumie, bo to byla dyskusja tworcza, jak mafioso z mafiosem. Ja musialem zadbac o interes swojej rodziny, tj. rodziny wujka Anatola, a Jihad zadbal o interes swojej rodziny, ktorej szefem jest gosc o nicku Arabella. Mysmy sie juz dogadali co do biznesu i na Wschod bedziemy wysylac nie koty tylko guns w kontenerach z napisem "landrynki", jako pomoc humanitarna dla Afganistanu. A sasiad wujka Anatola nie jest slepy i gluchy, tylko slepy i kulawy. I bardzo dobrze, bo nie zajrzy do studni wuja Anatola, w ktorej aktualnie przebywa jeden policeman, ktorego ubralismy w betonowe skarpety. Ja mam duze zaufanie do fachowosci pana Jihadu, a nawet mu sie zwierzylem z tego interesu, przez ktory teraz jestem zdenerwowany ze na tym lokalnym posterunku sie w koncu policza i zauwaza ze jednego brakuje. I teraz Jihad konsultuje ta sprawe ze swoja rodzina zeby ustalic problem transportation tego policemana to the unknown destination. A jak sie skonsultuje, to mi powie. A ze wytniemy temu sasiadowi agrest to tym lepiej, nie? On juz sie nie bedzie bez przerwy na te kolce nadziewal i podrapany na mordzie chodzil. Wiec ja sie zgadzam z panem Datshem, ze swiat sie zmienil nie do poznania. Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Datsh napisał(a): > > > To dobry poczatek ...pierwsza mysl jest jak owoc > > Niech sie to troche uspokoi to i do rozsadku wroca bo tu juz wielka rewolu > cja > > obrazkowa sie dokonala a nawet list do inteletualistow polskich gazety wyb > orcze > > forum w obronie pana conti ktory do historii juz przeszedl ,admin musial d > ostac > > nagane swiat sie zmienil nie do poznania ... > > Tak panie Datsh ! Swiat sie zmienil nie do poznania ! To przez tych cholernych > platfusow,co arabami sie zwa !!! Teraz kazdy na sasiada spod lba patrzy,mysli j > ak > go zalatwic,co mu zwedzic itd. Nie wierzy Pan? Prosze przeczytac co Zsypek m > i > w naszym interesie proponuje,napisal,ze jego sasiad jest slepy i gluchy i on ze > > swoim wujkiem Anatolem,agrest mu wytna do pienka i jak swoj na Export do > Grenlandii wysla ! Do czego to dochodzi juz ? Ja nie zdazylem dobrze mordy > otworzyc,a niektorzy ludzi ulomnych zniewolic planuja,aby z tego korzysci swoje > > osiagnac ! Co Pan o tym mysli,Panie Datsh? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Datsh Re: DO EGONA IP: *.cm-upc.chello.se 19.01.02, 04:28 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: Datsh napisał(a): > > > To dobry poczatek ...pierwsza mysl jest jak owoc > > Niech sie to troche uspokoi to i do rozsadku wroca bo tu juz wielka rewolu > cja > > obrazkowa sie dokonala a nawet list do inteletualistow polskich gazety wyb > orcze > > forum w obronie pana conti ktory do historii juz przeszedl ,admin musial d > ostac > > nagane swiat sie zmienil nie do poznania ... > > Tak panie Datsh ! Swiat sie zmienil nie do poznania ! To przez tych cholernych > platfusow,co arabami sie zwa !!! Teraz kazdy na sasiada spod lba patrzy,mysli j > ak > go zalatwic,co mu zwedzic itd. Nie wierzy Pan? Prosze przeczytac co Zsypek m > i > w naszym interesie proponuje,napisal,ze jego sasiad jest slepy i gluchy i on ze > > swoim wujkiem Anatolem,agrest mu wytna do pienka i jak swoj na Export do > Grenlandii wysla ! Do czego to dochodzi juz ? Ja nie zdazylem dobrze mordy > otworzyc,a niektorzy ludzi ulomnych zniewolic planuja,aby z tego korzysci swoje > > osiagnac ! Co Pan o tym mysli,Panie Datsh? __________________________________________________________ To dobry material na corporation musza sie cwiczyc w kreatywnych metodach aby przezyc a jak widza zielone to sie na siebie z pazurami rzucaja ale po przeszkoleniu kazdy z nich filie wlasne otworzy... najwazniejsze tu jest zaufanie we wlasne sily... z arabami tez bedziemy robic interes bo juz nam piasek z pustyni chca sprzedawac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: DO EGONA IP: *.proxy.aol.com 19.01.02, 04:45 Gość portalu: Datsh napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: Datsh napisał(a): > > > > > To dobry poczatek ...pierwsza mysl jest jak owoc > > > Niech sie to troche uspokoi to i do rozsadku wroca bo tu juz wielka r > ewolu > > cja > > > obrazkowa sie dokonala a nawet list do inteletualistow polskich gazet > y wyb > > orcze > > > forum w obronie pana conti ktory do historii juz przeszedl ,admin mus > ial d > > ostac > > > nagane swiat sie zmienil nie do poznania ... > > > > Tak panie Datsh ! Swiat sie zmienil nie do poznania ! To przez tych choler > nych > > platfusow,co arabami sie zwa !!! Teraz kazdy na sasiada spod lba patrzy,my > sli j > > ak > > go zalatwic,co mu zwedzic itd. Nie wierzy Pan? Prosze przeczytac co Zsy > pek m > > i > > w naszym interesie proponuje,napisal,ze jego sasiad jest slepy i gluchy i > on ze > > > > swoim wujkiem Anatolem,agrest mu wytna do pienka i jak swoj na Export do > > Grenlandii wysla ! Do czego to dochodzi juz ? Ja nie zdazylem dobrze mordy > > > otworzyc,a niektorzy ludzi ulomnych zniewolic planuja,aby z tego korzysci > swoje > > > > osiagnac ! Co Pan o tym mysli,Panie Datsh? > __________________________________________________________ > > To dobry material na corporation musza sie cwiczyc w kreatywnych metodach > aby przezyc a jak widza zielone to sie na siebie z pazurami rzucaja ale po > przeszkoleniu kazdy z nich filie wlasne otworzy... najwazniejsze tu jest > zaufanie we wlasne sily... z arabami tez bedziemy robic interes bo juz nam > piasek z pustyni chca sprzedawac... Panie Datsh! Z tym piaskiem to ni smiechy! A wie pan,na czym moj tatko w Polsce po wojnie interes zrobil? Jak nas wygnano na Ziemie Odzyskane,golych i bosych,to znalazlo sie pare ludzi Naszych,co nam na konia i woz sie zlozyli! To byly ciezkie czasy! Moj tatko na to nie patrzal! Rekawy zakasal i... do glowy sobie puknal! Aha,Polska sie odbudowuje,a materialow budowlanych brakuje! No i co zrobil? Myslal dalej ! Aha,rolnik chce siac,a kamieni pelno na polu lezy! Tatko moj zaczal interesy ciezkie robic! W nocy rolnikom te kamienie z pola wywozil,oni placili za oczyszczanie gleby,a na drugi dzien te same kamienie,budowlancom sprzedawal! Ale on sie narobil biedny,az mi go zal! Ale za to,szybko na nogi stanelismy i bylismy bardzo bogaci w Lippstadt! Zna pan to miasto? Pozniej przyszedl rok 1968 i trzeba bylo nowej ojczyzny szukac! Ale tatko moj na szczescie wiedzial gdzie pieniazki umiescic! I tak wyladowalismy w New York i dzisiaj jestesmy szczesliwa,wolna rodzina ! Pozdrowienia Panie Datsh ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: DO EGONA IP: 9.67.96.* 19.01.02, 04:16 Egon czy ty w polsce terz masz jakies stare majtki po przodkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: DO EGONA IP: *.proxy.aol.com 19.01.02, 04:29 Gość portalu: ww napisał(a): > Egon czy ty w polsce terz masz jakies stare majtki po przodkach. A ty teRZ swojej zony majtki ostatnie dziurawe ,pocerowac zdazyles? Nie ? To poczekaj ,narobi ci wstydu i bez majtek ,po Krakowskim Rynku paradowac zacznie !!! Tylko,ze kazdy porzadny czlowiek,zauwazy to natychmiast bez zastanowienia! Wiesz jak? Lupiez na jej lakierkach polskich,czarnych,lsnic srebrzyscie bedzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek lsnic srebrzyscie? na lakierkach? hi hiiiiiiiiiii! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.02, 04:32 Panie Egon, w dobrej formie pan jestes. Czysta poezja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: DO EGONA IP: 9.67.96.* 19.01.02, 04:35 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: ww napisał(a): > > > Egon czy ty w polsce terz masz jakies stare majtki po przodkach. > > A ty teRZ swojej zony majtki ostatnie dziurawe ,pocerowac zdazyles? Nie ? To > poczekaj ,narobi ci wstydu i bez majtek ,po Krakowskim Rynku paradowac > zacznie !!! Tylko,ze kazdy porzadny czlowiek,zauwazy to natychmiast bez > zastanowienia! Wiesz jak? Lupiez na jej lakierkach polskich,czarnych,lsnic > srebrzyscie bedzie ! Ale sie zdenerwowales,uwazaj na serduszko!!. A swojom drogom to kto ci pisze teksty ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: DO EGONA IP: *.proxy.aol.com 19.01.02, 04:57 Gość portalu: ww napisał(a): > Gość portalu: Egon napisał(a): > > > Gość portalu: ww napisał(a): > > > > > Egon czy ty w polsce terz masz jakies stare majtki po przodkach. > > > > A ty teRZ swojej zony majtki ostatnie dziurawe ,pocerowac zdazyles? Nie ? > To > > poczekaj ,narobi ci wstydu i bez majtek ,po Krakowskim Rynku paradowac > > zacznie !!! Tylko,ze kazdy porzadny czlowiek,zauwazy to natychmiast bez > > zastanowienia! Wiesz jak? Lupiez na jej lakierkach polskich,czarnych,lsni > c > > srebrzyscie bedzie ! > > Ale sie zdenerwowales,uwazaj na serduszko!!. > A swojom drogom to kto ci pisze teksty ?. Chadzaj lepiej swoja "drogom",a na moja sciezke,nog swoich krzywych stawiac nie probuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: DO EGONA IP: 9.67.96.* 19.01.02, 05:17 Czy ci sie to podoba czy nie,itak cie lubie. Bo wrazliwy z ciebie facecik i zawsze taki mily. Bede pisal tylko do ciebie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: DO EGONA IP: *.proxy.aol.com 19.01.02, 05:20 Gość portalu: ww napisał(a): > Czy ci sie to podoba czy nie,itak cie lubie. > Bo wrazliwy z ciebie facecik i zawsze taki mily. > Bede pisal tylko do ciebie . Nie nabierzesz mnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: DO EGONA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.02, 17:22 Egon, to jakas nowa milosc ci sie przyplatala? Haremu nie zakladaj, bo to w fatherlandzie karalne! quickliemu podeslij.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DATSH DO PANA CONTI IP: *.cm-upc.chello.se 19.01.02, 07:11 Z POLECENIA DRF POLECAM PANU PRZEPROWADZENIE ROZMOW ZAKUPU SWIATA OD CORPORACJI MICHNIKA www.agora.pl/agora_en/index_en.html Odpowiedz Link Zgłoś