Dodaj do ulubionych

crassusku: pragniesz zebym czytal twoje posty? :D

IP: *.uBRgrb01.supercable.es 02.11.03, 02:01
prowokujacy tytul, pewnie rownie prowokujaca tresc. szkoda, ze sie nie
dowiem, co tam wyprodukowales. mysle ze cie to boli. i ze zobaczyles, ze sie
pojawilem na forum i zaraz podbiles swoje wypociny :)

moj ty obsesjonacie :)

(przepraszam, wkladasz w to forum prawie tyle samo wysilku co w twierdzenie,
ze ci wszystko "zwisa" :) za duzo wysilku, zdecydowanie za duzo :)
Obserwuj wątek
    • marcus_crassus bardzo pragne...bede staral sie je jakos jeszcze 02.11.03, 02:07
      chwilke popodbijac..swoja droga to ty na serio glupi jestes...

nie mam wiecej pytan.

trzeba natomiast byc juz krancowym idiota zeby poswiecac mi uwage w temacie
      posta o ktorym sie utrzymuje ze sie go nie przeczytalo..

nie czytales chyba z koniecznosci oszczednosci czasu - a tymczasem czas
      poswiecasz zeby specjalnie mi odpisac...

wiesz co mirmil - kiedys uwazalem podobnie jak JK ze jestes sprytny..jak wiesz
      potem zauwazylem ze jestes malo sprytny...natomiast ostatnio jestem coraz
      bardziej upewniany ze jestes idiota...:)))

ps - mam nadzieje ze tego postu nie przeczytasz i go nie skomentujesz...

ale w takim razie po co piszesz posty do mnie???

mirmil - jestes tak glupi ze po prostu myslac o twojej tepocie karaluchy mi w
      kuchni od razu glupieja :)
    • Gość: mirmil zrob to tak: IP: *.uBRgrb01.supercable.es 02.11.03, 02:12
      uzyj innego nicka niz zwykle i sie podpisz pod ktorym z moich postow. wtedy ja
      nie bede wiedzial, ze to ty, otworze i przeczytam :)

co prawda taki naklad pracy raczej zaprzeczy twoim aspiracjom do "wszystko mi
      lezy", ale za to ja przeczytam, a tak bardzo ci widac na tym zalezy, ze az
      wstyd dla takiego luzaka :DDDD

nie dawaj mi spokoju moj obsesjonacie :) za to cie lubie
      • marcus_crassus nie rozumiem - odpowiadasz sobie samemu 02.11.03, 02:20
        czy mi???

jesli odpowiadasz sobie samemu to gadasz do siebie o mnie...

jesli mi a jednoczesnie nie czytales mojego watku gadasz do mnie zupelnie po
        cholere...

jesli odpowiadasz jednak mi tzn ze czytales moj post...

mirmil - kazda z tych odpowiedzi wskazuje ze jestes idiota...

ps - te moje pytania sa retoryczne - ja nie oczekuje na nie odpowiedzi -
        wystarczylo mi ze je przeczytasz...

jesli sie ciebie pytam "czy wiesz ze nie masz szans" to nie oczekuje na to
        odpowiedzi - ty ja najlepiej znasz i odpowiedz sam sobie...

kapisz mirmil - bo ja odpowiedz w sumie raczej znam...

tylko ze jak czytasz te pytania powinienes czuc sie albo bezsilny albo
        przegrany...

i zadaje je wiedzac ze wlasnie taki masz nastroj jak je czytasz ...to dla mnie
        dostateczna radocha :)
      • Gość: mirmil co, myslisz ze jednak czytam? hahahah :DDDDDDDDDDD IP: *.uBRgrb01.supercable.es 02.11.03, 02:24
        jestes taki przewidywalny, ze w zasadzie nie musze czytac :)))) i nie czytam :D
        wiem ze boli, bo crassusek bez publicznosci cierpi :DDDDD

no wiec zrob tak jak polecilem: przeslij jeszcze raz swoje posty pod innym
        nickiem ewentualnie namow kogos, zeby to zrobil za ciebie. np dane - ja lubie
        czytac, jest zabawna :)

moj obsesjonacie :)))))))))))))))
        • marcus_crassus wlasnie piszesz 3 post jednoczesnie nie czytajac 02.11.03, 02:29
          moich...

mirmil - ty sie nadajesz na obserwacje psychiatryczna...

ty jestes kretyn i to porzadny...
        • Gość: mirmil rob tak dalej - dawaj tresc w naglowku IP: *.uBRgrb01.supercable.es 02.11.03, 02:33
          to jedna czesc, jaka musze obowiazkowo przeczytac :)

kurcze, kusi mnie, zeby zajrzec i zobaczyc, czy trafilem z odpowiedziami na
          cos, czego nie czytalem :DDDDDDD

ale nie. nie zerkne. jestem przekonany, ze trafilem, bo jestes taki prosty i
          smieszny w swoich obsesjach. przy tym ciagle zapewniasz, ze ci tu wszystko
          wisi, ze na forum ci nie zalezy itp :))))

ale mam dzis z ciebie kupe smiechu :DDDDDDDDDDD
          • marcus_crassus ... 02.11.03, 02:38
            ale ja doskonale wiem ze czytales...

mirmil - ty jestes megaglupi...nawet gadac mi sie z toba nie chce juz bo twoja
            glupota naprawde jest zenujaca...

lepiej pomysl skad moglem wiedziec ze jestes na forum bo chyba zadnego postu
            nie napisales:))))

ale ja podbilem moj post zebys go przeczytal...

i nie mysl prosze-dla ciebie to kwadratura kola.

fin...

popodbijam moze pozniej ten watek bo jest przykladem twojego debilizmu...nie
            sadze zeby ktokolwiek kto to przeczyta traktowal ciebie jak kogos innego niz
            jakiegos psychola
          • Gość: mirmil to utrudnia sprawe, ale.... IP: *.uBRgrb01.supercable.es 02.11.03, 02:44
            jednoczesnie pokazuje, jaki mam na ciebie wplyw :))))))

tanczysz, jak ci zagram :D
    • Gość: mirmil super: piszesz posty "do kogos" a one sa do mnie IP: *.uBRgrb01.supercable.es 02.11.03, 02:30
      prawda? :)))))

niby post o mirmile-pajacu byl do "ludzi", a jak tylko sie pojawilem na forum,
      to zaraz go podbiles :)))))))))

moj kochany obsesjonacie :)

ale mnie rozsmieszyles :)))))))))))))))))
    • Gość: mirmil DOBRANOC obsesjonacie. boli swiadomosc...? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 02.11.03, 02:38
      ze tu sie tyle naprodukowales, pewnie znow roi sie od wulgaryzmow, a ja nawet
      tego nie przeczytalem :))))))))))))))))

mam nadzieje, ze kazdy z tych twoich postow byl dowcipny, uszczypliwy i
      mozliwie dlugi (krotki czas ich pojawiania sie, kaze podejrzewac, ze sie
      zdenerwowales :))))) bo.... TYLE PRACY NA NIC :DDDDDDD

ale przeciez tobie i tak to zwisa (za czesto to podkreslasz :)))))))

pa, dobranoc, obsesjonacie :D
      • marcus_crassus znow blad logiczny 02.11.03, 02:40
        tam w moich postach moglo nic nie byc(jesli ich nie czytales) - a ty sie
        produkowales...

mirmil - przykro mi-ja naprawde bylem swietny z logiki a w szachy grywalem jak
        mialem 5 latek...

cienki bolek dla mnie jestes...:)
      • Gość: mirmil znow chcesz mnie sprowokowac :DDDDDD obsesjonacie IP: *.uBRgrb01.supercable.es 02.11.03, 02:42
        czy chcesz, zeby dobra zabawa nie pozwolila mi sie polozyc :))))))))))
        • marcus_crassus dolozylem ci moj watek o osi izraelsko-hinduskiej 02.11.03, 02:48
          przeczytaj...bedziesz mial koszmary :)))

tylko nie zlej sie w gacie :)))))

:DDDDD
        • Gość: mirmil kurcze, obawiam sie, ze i te delicje przegapie :D IP: *.uBRgrb01.supercable.es 02.11.03, 02:50
          kolejny watek o izraelu??????? :DDDDDDD

obsesjonacie, obsesjonacie :)
          • marcus_crassus o przyszlosci mirmil - o przyszlosci 02.11.03, 02:56
            :))))

niestety mirmil - tutaj mozesz udawac ze nic sie nie dzieje..:)))

tam po prostu ktos odpali rakiete...

gdybym byl niedobry np zmasakrowalbym Ci komputer zebys zrozumial ze z faktami
            nie mozna walczyc :)) tak jak chcialaby tego elena...:)))ale ja jestem mily :D

kapisz no nie??

ps - indyjscy generalowie pewnie nie sa tacy mili jak ja ;)
          • Gość: mirmil co, koniec zabawy? :) szkoda. nie zapomnij o mnie IP: *.uBRgrb01.supercable.es 02.11.03, 03:08
            jutro.
            • marcus_crassus nie koniec ale czytam sobie wlasnie 02.11.03, 03:10
              www.jewishhistory.org.il/
              ciekawa strona - wlasnie jakis antysemita podal do niej linka :)))

naprawde fajna :))))jak bede mial troszke czasu to na pewno sobie poczytam...

cholera,tylko nie wiem czy zrobili historie powyzej 1950...

ale i tak to co jest jest niezle :))
            • marcus_crassus ps:) 02.11.03, 03:13

ps - jeeest :)))ale fajnie:)))
            • Gość: mirmil ty naprawde musisz myslec, ze ja to czytam :DDDDD IP: *.uBRgrb01.supercable.es 02.11.03, 03:16
              trzaskasz post za postem :))))))))
              • marcus_crassus tak jak ty :) 02.11.03, 03:21
              • Gość: mirmil nie, ja wiem, ze nie czytam :DDDDDDDD IP: *.uBRgrb01.supercable.es 02.11.03, 03:25
                • marcus_crassus poziom glupoty osiagnal stan krytyczny 02.11.03, 03:30
                  ide spac...

ale sobie dzis o zydach poczytalem...:))i o jakis osiach z waszyngtonem...i o
                  nowych systemach broni USA

jestem bardzo happy :))))

musialem w koncu sie dorwac do czytania bo juz ostatnio nie wiedzialem co sie
                  dzieje :)
                • Gość: mirmil no wlasnie widze - pekam ze smiechu :DDD IP: *.uBRgrb01.supercable.es 02.11.03, 03:33
                  PRZYSIEGAM CI, ze zadnego twojego postu nie przeczytalem. widze jak sie
                  krecisz, zamiast sobie odpuscic :))))))))))

zdajesz sobie sprawe ze zgodnie z moim zaleceniem starasz sie zawrzec cala
                  tresc w temacie? czyzbys jednak wierzyl, ze ja do twoich wiadomosci nie
                  zagladam :DDDDDDDDDDDD lubie, jak sie mnie sluchasz :)))
    • Gość: mirmil CRASSUS - przepraszam za wczoraj IP: *.uBRgrb01.supercable.es 02.11.03, 13:26
      zwykle do forum podchodze powazniej, ale wczoraj, musze przyznac, ze sie toba
      troche nieladnie bawilem. jesli jest ci przykro, to przepraszam, ale przeciez
      uczciwie powiedzialem, ze nie chce mi sie czytac twoich postow (bo narazie
      chamstwa mam dosc), wiec nie miej do mnie pretensji :D
      • marcus_crassus napisales watek i wiecej odpowiedzi do mnie 02.11.03, 13:51
        niz ja do ciebie...

i na dodatek utrzymujesz ze tego nie czytales...

mirmil - prosze - nie rob z siebie juz debila bo mi po prostu zaczyna zal sie
        ciebie robic...

nie rob z siebie idioty wiekszego niz jestes..

na razie oscylujesz obok jasia fasoli...
      • Gość: mirmil "OTWRZYLES watek" - ach te nerwy crassusku :)))))) IP: *.uBRgrb01.supercable.es 02.11.03, 13:57
        • marcus_crassus ty jestes psychol mirmil...najgorzej ze 02.11.03, 14:22
          powtorzylem to dziesiec razy i wiem ze jestes za glupi zebys to zrozumial...

mam wrazenie ze gadam z wariatem - mowie mu ze jest debil a on wlasnie caly
          radosny wsadzil sobie galaz w tylek i krzyczy ze jest drzewem...

tak,to troche irytujace...

ale nie wiem czy robienie z siebie idioty ma sens jesli i tak nic ci sie nie
          moze stac...

• Gość: mirmil a ty obsesjonat :D milo sie z takimi bawi :)))))) IP: *.uBRgrb01.supercable.es 02.11.03, 14:31

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka