Dodaj do ulubionych

Nic sie na to nie poradzi...

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 03:53
Nic sie na to nie poradzi
gdy sie towarzystwo zwadzi
obszczymurki
z malej chmurki
leja potop lez do kadzi!
Obserwuj wątek
    • Gość: zsypek Re: Nic sie na to nie poradzi... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 04:11
      Czesc, Zsypek. To ja, zsypek. My sie zawsze dogadamy, nie? Z tymi burakami nie
      ma sie co zadawac, bo to chamy wulgarne, spluwaczke oprozniaja raz na rok, jak
      im tam zarcie przez pomylke wpadnie. W kiblu myja rece, a wyprozniaja sie do
      zlewu. Wypijaja wode z akwarium i wyzeraja z niego rybki.
      • Gość: Zsypek Re: Nic sie na to nie poradzi... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 04:13
        No pewnie, zsypek. A widziales, jak sie uczyli co to jest widelec? Jak mysleli,
        ze to jest przyrzad do dlubania w ich dziurawych, czarnych zebach?
        • Gość: zsypek Re: Nic sie na to nie poradzi... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 04:27
          widzialem. I do tego sie zgermanizowali, psie syny, ze tylko my dwaj sie
          zostalismy w tym wozie Drzymaly!
          • Gość: Zsypek Re: Nic sie na to nie poradzi... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 04:30
            Sluchaj, zsypek. To moze ich zabanowac i bedzie spokoj? A ktory z nas dzisiaj
            robi za admina? Ty czy ja?
            • Gość: zsypek Re: Nic sie na to nie poradzi... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 04:31
              Nie pamietam, ale zapytam Zsypki, ona wie. Dobra, banujemy ich.
              • Gość: Zsypka Re: Nic sie na to nie poradzi... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 04:32
                DONE!!!!!!!!

GOD BLESS ZSYPKOLAND!!!!!!!!
                • quickly Zsypus, ty sie najwyrazniej dzisiaj nudzisz... 21.01.02, 04:40
                  • Gość: MR.CONTI Re: Zsypek nigdy nie śpi IP: *.gizle.com 21.01.02, 04:43
                    Jak on to robi?
                    Quickly jaka tam pogoda dzisiaj w Australii?

quickly napisał(a):

• Gość: Zsypek Ktos spac nie moze, aby spac mogl ktos.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 04:50
                      :)))))

Mr.Conti, ja dzielnie dzisiaj pracowalem nad biurokracja zeby dac szanse
                      ministrowi tutejszej kultury, zeby mi dal stypendium. I nie dopilnowalem tych
                      bawolow krzaczastych. A oni co zrobili, jak mnie nie bylo? POKLOCILI
                      SIE!!!!!!!!!
                      • quickly Dla Contiego 21.01.02, 04:54
                        Pogoda w Australii bardzo ladna.
                        Wiatry odpowiednie, z kierunkow wlasciwych.
                        Temperatura rowniez w sam raz.
                        Cisnienie stale, a wilgotnosc powietrza umiarkowana.

Ogolnie: "Jeszcze jeden dzien w raju."
                        • Gość: Egon Re: Dla quickly IP: *.proxy.aol.com 21.01.02, 04:57
                          quickly napisał(a):

> Pogoda w Australii bardzo ladna.
                          > Wiatry odpowiednie, z kierunkow wlasciwych.
                          > Temperatura rowniez w sam raz.
                          > Cisnienie stale, a wilgotnosc powietrza umiarkowana.
                          >
                          > Ogolnie: "Jeszcze jeden dzien w raju."

Nie klam Quickly ! W Australii nie ma pogody, tylko CRAZY WEATHER !!!
                        • Gość: MR.CONTI Re: Dla Contiego IP: *.gizle.com 21.01.02, 05:01
                          quickly napisał(a):

> Pogoda w Australii bardzo ladna.
                          > Wiatry odpowiednie, z kierunkow wlasciwych.
                          > Temperatura rowniez w sam raz.
                          > Cisnienie stale, a wilgotnosc powietrza umiarkowana.
                          >
                          > Ogolnie: "Jeszcze jeden dzien w raju."

U nas też było dzisiaj ładnie ale to z powodu pierwszego śniegu.

• Gość: MR.CONTI Re: Ktos spac nie moze, aby spac mogl ktos.... IP: *.gizle.com 21.01.02, 04:59
                        Gość portalu: Zsypek napisał(a):

> :)))))
                        >
                        > Mr.Conti, ja dzielnie dzisiaj pracowalem nad biurokracja zeby dac szanse
                        > ministrowi tutejszej kultury, zeby mi dal stypendium. I nie dopilnowalem tych
                        > bawolow krzaczastych. A oni co zrobili, jak mnie nie bylo? POKLOCILI
                        > SIE!!!!!!!!!

Quickly jakoś nagle bardzo ostry się dzisiaj w stronę Egona zrobił ale chyba jest
                        to tymczasowe. Może lewą nogą z łużka dzisiaj wstał.
                        • Gość: Zsypek Re: Ktos spac nie moze, aby spac mogl ktos.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 05:04
                          to te wiatry stale powoduja:) Mr.Conti, a ja mam pytanie z innej beczki - czy to
                          bankructwo Enronu walnie w Dablju czy nie? Czy to prawda, ze to byli Texas Boys?
                          A co bedzie z z ta kasa na fundusze emerytalne?
                          • Gość: MR.CONTI Re: Ktos spac nie moze, aby spac mogl ktos.... IP: *.gizle.com 21.01.02, 05:22

> to te wiatry stale powoduja:) Mr.Conti, a ja mam pytanie z innej beczki - czy t
                            > o
                            > bankructwo Enronu walnie w Dablju czy nie? Czy to prawda, ze to byli Texas Boys
                            > ?
                            >
                            To że Enron jest w Texasie na pewno Bushowi nie zaszkodzi. Ale pytanie jest kiedy
                            on wiedział że Enran upadnie i jeśli już dawno, to dlaczego nic na ten temat nie
                            zrobił. Dla polityków tego kraju, demokratów i republikanów, cała ta afera jest
                            bardzo niezręczna ponieważ Enran pompował kupe forsy do tej politycznej maszyny i
                            na razie wygląda na to że politycy z tego powodu oczy na poczynania Enran
                            Przymrużyli.
                            A co bedzie z ta kasa na fundusze emerytalne?
                            Niestety chyba nic. Z tego co ja na razie przeczytałem Enran nie ma pieniędzy a
                            sprzedanie ich "asets" jest test tylko kroplą w morzu którą sami adwokaci szybko
                            wypiją.
                            Ktoś na pewno za to symbolicznie odpowie ale na pewno nie będzie to polityk ani
                            osoba odpowiedzialna za ten bajzel.

• Gość: Zsypek Re: Ktos spac nie moze, aby spac mogl ktos.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 05:40
                              Dzieki, Mr.Conti. Czyli brak pokrycia tych assets moze spowodowac kolejne
                              bankructwa firm, w ktore Enron inwestowal? Moze jednak nie bedzie recesji...

Ja tez sie klaniam, dobranoc!
                              • Gość: MR.CONTI Re: Ktos spac nie moze, aby spac mogl ktos.... IP: *.gizle.com 21.01.02, 05:45

> Dzieki, Mr.Conti. Czyli brak pokrycia tych assets moze spowodowac kolejne
                                > bankructwa firm, w ktore Enron inwestowal? Moze jednak nie bedzie recesji...
                                >
                                > Ja tez sie klaniam, dobranoc!

Recesja już jest ale Enran nie miał z tym nic do czynienia i recesja nie miała
                                nic do czynienia z upadkiem Entanu. Złe, nieuczciwe kierownictwo i to tyle.

Dobranoc.
    • Gość: MR.CONTI Re: Do Egona IP: *.gizle.com 21.01.02, 05:03
      Masz jutro wolne?

> Nic sie na to nie poradzi
      > gdy sie towarzystwo zwadzi
      > obszczymurki
      > z malej chmurki
      > leja potop lez do kadzi!

• Gość: Egon Re: Do Egona IP: *.proxy.aol.com 21.01.02, 05:14
        Gość portalu: MR.CONTI napisał(a):

> Masz jutro wolne?
        >
        >
        > Gość portalu: Zsypek napisał(a):
        >
        > > Nic sie na to nie poradzi
        > > gdy sie towarzystwo zwadzi
        > > obszczymurki
        > > z malej chmurki
        > > leja potop lez do kadzi!
        >

Cos pan MR.CONTI ?! Ja mieszkam w Ameryce,w ktorej trzeba pracowac ciezko,podatki
        placic uczciwie,aby nasze dzieci jak ludzie w przyszlosci biedy nie zaznaly,ktora
        my kiedys poznalismy,mlodymi bedac! Pzdr MR.Conti !!!
        • Gość: Egon Re: Do Zsypka i MR. CONTI IP: *.proxy.aol.com 21.01.02, 05:32
          Dobranoc przyjaciele moi,musze isc spac,bo rano school bus przegapie i na
          piechote do High School bede musial zasuwac,a u mnie na Long Island snieg mokry
          lezy,jak sie poslizgne na czolo,to moge miec morde plaskata jak quickly! Wole
          jechac bus-em OK? Do jutra!
          • Gość: MR.CONTI Re: do jutra Egon:) IP: *.gizle.com 21.01.02, 05:35
            Gość portalu: Egon napisał(a):

> Dobranoc przyjaciele moi,musze isc spac,bo rano school bus przegapie i na
            > piechote do High School bede musial zasuwac,a u mnie na Long Island snieg mokry
            >
            > lezy,jak sie poslizgne na czolo,to moge miec morde plaskata jak quickly! Wole
            > jechac bus-em OK? Do jutra!

• Gość: Zsypek Re: Do Zsypka i MR. CONTI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 05:36
            ...NICE DREAMS!
            • ukrainiec ? 21.01.02, 17:11
              !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka