Gość: Zsypek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 03:53 Nic sie na to nie poradzi gdy sie towarzystwo zwadzi obszczymurki z malej chmurki leja potop lez do kadzi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zsypek Re: Nic sie na to nie poradzi... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 04:11 Czesc, Zsypek. To ja, zsypek. My sie zawsze dogadamy, nie? Z tymi burakami nie ma sie co zadawac, bo to chamy wulgarne, spluwaczke oprozniaja raz na rok, jak im tam zarcie przez pomylke wpadnie. W kiblu myja rece, a wyprozniaja sie do zlewu. Wypijaja wode z akwarium i wyzeraja z niego rybki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Nic sie na to nie poradzi... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 04:13 No pewnie, zsypek. A widziales, jak sie uczyli co to jest widelec? Jak mysleli, ze to jest przyrzad do dlubania w ich dziurawych, czarnych zebach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zsypek Re: Nic sie na to nie poradzi... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 04:27 widzialem. I do tego sie zgermanizowali, psie syny, ze tylko my dwaj sie zostalismy w tym wozie Drzymaly! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Nic sie na to nie poradzi... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 04:30 Sluchaj, zsypek. To moze ich zabanowac i bedzie spokoj? A ktory z nas dzisiaj robi za admina? Ty czy ja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zsypek Re: Nic sie na to nie poradzi... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 04:31 Nie pamietam, ale zapytam Zsypki, ona wie. Dobra, banujemy ich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypka Re: Nic sie na to nie poradzi... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 04:32 DONE!!!!!!!! GOD BLESS ZSYPKOLAND!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: Zsypek nigdy nie śpi IP: *.gizle.com 21.01.02, 04:43 Jak on to robi? Quickly jaka tam pogoda dzisiaj w Australii? quickly napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Ktos spac nie moze, aby spac mogl ktos.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 04:50 :))))) Mr.Conti, ja dzielnie dzisiaj pracowalem nad biurokracja zeby dac szanse ministrowi tutejszej kultury, zeby mi dal stypendium. I nie dopilnowalem tych bawolow krzaczastych. A oni co zrobili, jak mnie nie bylo? POKLOCILI SIE!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Dla Contiego 21.01.02, 04:54 Pogoda w Australii bardzo ladna. Wiatry odpowiednie, z kierunkow wlasciwych. Temperatura rowniez w sam raz. Cisnienie stale, a wilgotnosc powietrza umiarkowana. Ogolnie: "Jeszcze jeden dzien w raju." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Dla quickly IP: *.proxy.aol.com 21.01.02, 04:57 quickly napisał(a): > Pogoda w Australii bardzo ladna. > Wiatry odpowiednie, z kierunkow wlasciwych. > Temperatura rowniez w sam raz. > Cisnienie stale, a wilgotnosc powietrza umiarkowana. > > Ogolnie: "Jeszcze jeden dzien w raju." Nie klam Quickly ! W Australii nie ma pogody, tylko CRAZY WEATHER !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: Dla Contiego IP: *.gizle.com 21.01.02, 05:01 quickly napisał(a): > Pogoda w Australii bardzo ladna. > Wiatry odpowiednie, z kierunkow wlasciwych. > Temperatura rowniez w sam raz. > Cisnienie stale, a wilgotnosc powietrza umiarkowana. > > Ogolnie: "Jeszcze jeden dzien w raju." U nas też było dzisiaj ładnie ale to z powodu pierwszego śniegu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: Ktos spac nie moze, aby spac mogl ktos.... IP: *.gizle.com 21.01.02, 04:59 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > :))))) > > Mr.Conti, ja dzielnie dzisiaj pracowalem nad biurokracja zeby dac szanse > ministrowi tutejszej kultury, zeby mi dal stypendium. I nie dopilnowalem tych > bawolow krzaczastych. A oni co zrobili, jak mnie nie bylo? POKLOCILI > SIE!!!!!!!!! Quickly jakoś nagle bardzo ostry się dzisiaj w stronę Egona zrobił ale chyba jest to tymczasowe. Może lewą nogą z łużka dzisiaj wstał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Ktos spac nie moze, aby spac mogl ktos.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 05:04 to te wiatry stale powoduja:) Mr.Conti, a ja mam pytanie z innej beczki - czy to bankructwo Enronu walnie w Dablju czy nie? Czy to prawda, ze to byli Texas Boys? A co bedzie z z ta kasa na fundusze emerytalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: Ktos spac nie moze, aby spac mogl ktos.... IP: *.gizle.com 21.01.02, 05:22 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > to te wiatry stale powoduja:) Mr.Conti, a ja mam pytanie z innej beczki - czy t > o > bankructwo Enronu walnie w Dablju czy nie? Czy to prawda, ze to byli Texas Boys > ? > To że Enron jest w Texasie na pewno Bushowi nie zaszkodzi. Ale pytanie jest kiedy on wiedział że Enran upadnie i jeśli już dawno, to dlaczego nic na ten temat nie zrobił. Dla polityków tego kraju, demokratów i republikanów, cała ta afera jest bardzo niezręczna ponieważ Enran pompował kupe forsy do tej politycznej maszyny i na razie wygląda na to że politycy z tego powodu oczy na poczynania Enran Przymrużyli. A co bedzie z ta kasa na fundusze emerytalne? Niestety chyba nic. Z tego co ja na razie przeczytałem Enran nie ma pieniędzy a sprzedanie ich "asets" jest test tylko kroplą w morzu którą sami adwokaci szybko wypiją. Ktoś na pewno za to symbolicznie odpowie ale na pewno nie będzie to polityk ani osoba odpowiedzialna za ten bajzel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Ktos spac nie moze, aby spac mogl ktos.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 05:40 Dzieki, Mr.Conti. Czyli brak pokrycia tych assets moze spowodowac kolejne bankructwa firm, w ktore Enron inwestowal? Moze jednak nie bedzie recesji... Ja tez sie klaniam, dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: Ktos spac nie moze, aby spac mogl ktos.... IP: *.gizle.com 21.01.02, 05:45 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Dzieki, Mr.Conti. Czyli brak pokrycia tych assets moze spowodowac kolejne > bankructwa firm, w ktore Enron inwestowal? Moze jednak nie bedzie recesji... > > Ja tez sie klaniam, dobranoc! Recesja już jest ale Enran nie miał z tym nic do czynienia i recesja nie miała nic do czynienia z upadkiem Entanu. Złe, nieuczciwe kierownictwo i to tyle. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: Do Egona IP: *.gizle.com 21.01.02, 05:03 Masz jutro wolne? Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Nic sie na to nie poradzi > gdy sie towarzystwo zwadzi > obszczymurki > z malej chmurki > leja potop lez do kadzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Do Egona IP: *.proxy.aol.com 21.01.02, 05:14 Gość portalu: MR.CONTI napisał(a): > Masz jutro wolne? > > > Gość portalu: Zsypek napisał(a): > > > Nic sie na to nie poradzi > > gdy sie towarzystwo zwadzi > > obszczymurki > > z malej chmurki > > leja potop lez do kadzi! > Cos pan MR.CONTI ?! Ja mieszkam w Ameryce,w ktorej trzeba pracowac ciezko,podatki placic uczciwie,aby nasze dzieci jak ludzie w przyszlosci biedy nie zaznaly,ktora my kiedys poznalismy,mlodymi bedac! Pzdr MR.Conti !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Do Zsypka i MR. CONTI IP: *.proxy.aol.com 21.01.02, 05:32 Dobranoc przyjaciele moi,musze isc spac,bo rano school bus przegapie i na piechote do High School bede musial zasuwac,a u mnie na Long Island snieg mokry lezy,jak sie poslizgne na czolo,to moge miec morde plaskata jak quickly! Wole jechac bus-em OK? Do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR.CONTI Re: do jutra Egon:) IP: *.gizle.com 21.01.02, 05:35 Gość portalu: Egon napisał(a): > Dobranoc przyjaciele moi,musze isc spac,bo rano school bus przegapie i na > piechote do High School bede musial zasuwac,a u mnie na Long Island snieg mokry > > lezy,jak sie poslizgne na czolo,to moge miec morde plaskata jak quickly! Wole > jechac bus-em OK? Do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Re: Do Zsypka i MR. CONTI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 05:36 ...NICE DREAMS! Odpowiedz Link Zgłoś