Dodaj do ulubionych

________Fredzio, staje do konkursu!!!!!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 22:24
Fredzio, nie poprzestawaj na malym, skoro mozesz miec wiecej! Ta Schone moze
jest piekna blondynka slowianska, ale ja tez jestem nadobna Slowianka! Co
prawda mam oczy szare, nie niebieskie, ale blondynka zawsze moge zostac. Szary
kolor oczu to bardzo dobry kolor - patriotyczny nawet, bo taki kolor ma
Baltyk!!!!! A ta Schone to nie jest dobry pomysl, bo ona sie bez przerwy kloci
z niejakim Egonem, i przez to nie bedzie miala dla ciebie czasu!

Ale czy ty masz oczy brazowe i zamglone, jak prawdziwy wojownik pustyni? Bo jak
nie, to ja z konkursu rezygnuje.

Twoja (ewentualnie) Zsypka
Obserwuj wątek
    • Gość: Zsypek Re: ________Fredzio, staje do konkursu!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 23:15
      Fredzio, w innym watku Schone napisala tak:

"Zsypka jest tylko nadobna, ale shone jest piekna, urocza i sexy, pozatem
      naturalna, bez farb, lakierow i innych chemikalii! I ta namietna inteligencja,
      rozlegle horyzonty, juz nie jednemu zkrecily w glowie."

Fredzio, ja zapomnialam ci powiedziec, ze ta Schone juz na poczatku ciebie
      oszukuje, bo ona z niejakim quickly ma zwiazki intymne o niezwyklej
      intensywnosci, z uzyciem kangurow, misiow koala i windsurfingu. Poco ci te
      misie koala?!!!!!!!

• Gość: Egon Re: ________Fredzio, staje do konkursu!!!!! IP: *.proxy.aol.com 21.01.02, 23:33
        Gość portalu: Zsypek napisał(a):

> Fredzio, w innym watku Schone napisala tak:
        >
        > "Zsypka jest tylko nadobna, ale shone jest piekna, urocza i sexy, pozatem
        > naturalna, bez farb, lakierow i innych chemikalii! I ta namietna inteligencja,
        > rozlegle horyzonty, juz nie jednemu zkrecily w glowie."
        >
        > Fredzio, ja zapomnialam ci powiedziec, ze ta Schone juz na poczatku ciebie
        > oszukuje, bo ona z niejakim quickly ma zwiazki intymne o niezwyklej
        > intensywnosci, z uzyciem kangurow, misiow koala i windsurfingu. Poco ci te
        > misie koala?!!!!!!!
        >
        >
        >

No to Zsypek masz teraz przerabane u kangurow australijskich! Az strach myslec co
        bedzie,jak twoje posty odkryja !!!
        • Gość: Zsypek Re: ________Fredzio, staje do konkursu!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 00:20
          Gość portalu: Egon napisał(a):

> No to Zsypek masz teraz przerabane u kangurow australijskich! Az strach myslec
          > co
          > bedzie,jak twoje posty odkryja !!!

Wiem, Egon, i bardzo sie tego momentu boje:)
          Dlatego dla niepoznaki nie napisalem, ze te wyznanie milosne pod adresem Fredzia
          nie ma w tytule, ze to od Zsypka!
          • Gość: Egon Re: ________Fredzio, staje do konkursu!!!!! IP: *.proxy.aol.com 22.01.02, 00:27

> Gość portalu: Egon napisał(a):
            >
            > > No to Zsypek masz teraz przerabane u kangurow australijskich! Az strach my
            > slec
            > > co
            > > bedzie,jak twoje posty odkryja !!!
            >
            > Wiem, Egon, i bardzo sie tego momentu boje:)
            > Dlatego dla niepoznaki nie napisalem, ze te wyznanie milosne pod adresem Fredzi
            > a
            > nie ma w tytule, ze to od Zsypka!

Raczej nie boj sie Zsypek quickly-ego,bo on mi sie niedawno zwierzyl,ze jeden z
            jego przyjaciol, trzy zeby przednie kopytami mu wybil,kiedy do niego od tylu,po
            partyzancku podchodzil ! Cala morda mu spuchla,ze chyba jej tak szybko nie
            otworzy?!
            • Gość: Zsypek Re: ________Fredzio, staje do konkursu!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 00:32

> Raczej nie boj sie Zsypek quickly-ego,bo on mi sie niedawno zwierzyl,ze jeden z
              >
              > jego przyjaciol, trzy zeby przednie kopytami mu wybil,kiedy do niego od tylu,po
              >
              > partyzancku podchodzil ! Cala morda mu spuchla,ze chyba jej tak szybko nie
              > otworzy?!

To ja teraz rozumiem, dlaczego ta Schone sie tak pod adresem Fredzia reklamuje!!!
              Ona moze jest piekna i sexy, do tego niebieskooka blondynka, ale ZDRAJCZYNI!!!!!
              Zostawila swojego faceta w potrzebie, zamiast mu gebe okladami leczyc!!!!!

Ja, Zsypka, taka nie jestem.......
              • l-l-l Re: ________Fredzio, staje do konkursu!!!!! 22.01.02, 00:43
                dwa pedalki sie spotkaly
                i jaja sobie wilizaly
                • Gość: Zsypek Re: ________Fredzio, staje do konkursu!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 00:55
                  l-l-l napisał(a):

> dwa pedalki sie spotkaly
                  > i jaja sobie wilizaly

pisz: "wylizaly".
                  • Gość: Egon Re: ________Fredzio, staje do konkursu!!!!! IP: *.proxy.aol.com 22.01.02, 00:57

> l-l-l napisał(a):
                    >
                    > > dwa pedalki sie spotkaly
                    > > i jaja sobie wilizaly
                    >
                    >
                    > pisz: "wylizaly".

Ten zajob nie pisze,bo nie umie,on tylko siostrze swojej z przedszkola dyktuje....
                    • Gość: Zsypek Re: ________Fredzio, staje do konkursu!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 01:01
                      A to wszystko wyjasnia... Przedszkolakow to chyba nieslusznie sie czepiam, bo
                      maja jeszcze zycie cale przed soba na nauke. A ten co dyktuje, to i tak juz
                      przepadl...

> Gość portalu: Zsypek napisał(a):
                      >
                      > > l-l-l napisał(a):
                      > >
                      > > > dwa pedalki sie spotkaly
                      > > > i jaja sobie wilizaly
                      > >
                      > >
                      > > pisz: "wylizaly".
                      >
                      > Ten zajob nie pisze,bo nie umie,on tylko siostrze swojej z przedszkola dyktuje.
                      > ...

• l-l-l Re: ________Fredzio, staje do konkursu!!!!! 22.01.02, 00:57
                    zsypek jezdes pedal z glowa swini
                    • Gość: Zsypek Re: ________Fredzio, staje do konkursu!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 01:02
                      l-l-l napisał(a):

> zsypek jezdes pedal z glowa swini

Ten wyraz "jezdes" brzmi nawet pieknie. Zachwycony jezdem.

• l-l-l zsypek stara cioto do kartofli 22.01.02, 01:13
        • fredzio54 Re: ________Fredzio, staje do konkursu!!!!! 06.02.02, 20:40
          Schone du bist die schonste in ganzem Land
      • fredzio54 Re: ________Fredzio, staje do konkursu!!!!! 31.01.02, 08:47
        Fredzio czeka na ciebie !
      • Gość: fredzio54 Ladna Zsypka IP: *.pppool.de 05.02.02, 19:00
        Czekam na twoj email ! wrocilem z Polski
    • Gość: Zsypek ________Fredzio, staje do konkursu!!!!! Do Schone IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 07:49
      Schone, co sie stalo z Fredziem? Dlaczego jeszcze nie piszczy ze szczescia, ze
      go takie dwie piekne damy emabluja? A moze jest chory?

Twoja kolezanka Zsypka
      • schone Re: ________Fredzio, staje do konkursu!!!!! Do Schone 22.01.02, 19:25
        Bo Fredzio nas nie lubi! On lubi blondynki z wlosami bialymi jak snieg, ale nie
        lubi wlosow w kolorze kasztana. I jak po jego postach widze, to chyba troche
        za dorosly, (za duzo lat), bo przypomina mu sie wiele rzeczy z przeszlosci.
        Pozatem ja jestem jak wiatr, szybka, zwinna, taka tygrysica, i nie nocuje tu na
        tym forum jak Ty Zsypka. Zmienilas plec aby facetow uwodzic, zeby nareszcie z
        nimi sie nagadac do woli. Widze ze czegos Ci brakuje! Widze ze cos Ci dokucza!
        MOze skorzystaj z mojej pomocy, z mojego doradztwa, moze Ci cos lezy na duszy i
        nie mozesz tego sie pozbyc. Szkoda mi Ciebie dziewczyno!!!!!!!!!
        PS. Coraz rzadziej zagladam na to forum, bo obowiazki sluzbowe nie bardzo mi na
        to pozwalaja. A wiec przepraszam, ze moje odpowiedzi moga byc troche opoznione.
        • Gość: Zsypek Re: ________Fredzio, staje do konkursu!!!!! Do Schone IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 19:43
          schone napisał(a):

> Bo Fredzio nas nie lubi! On lubi blondynki z wlosami bialymi jak snieg, ale nie
          >
          > lubi wlosow w kolorze kasztana. I jak po jego postach widze, to chyba troche
          > za dorosly, (za duzo lat), bo przypomina mu sie wiele rzeczy z przeszlosci.
          > Pozatem ja jestem jak wiatr, szybka, zwinna, taka tygrysica, i nie nocuje tu na
          >
          > tym forum jak Ty Zsypka. Zmienilas plec aby facetow uwodzic, zeby nareszcie z
          > nimi sie nagadac do woli. Widze ze czegos Ci brakuje! Widze ze cos Ci dokucza!
          > MOze skorzystaj z mojej pomocy, z mojego doradztwa, moze Ci cos lezy na duszy i
          >
          > nie mozesz tego sie pozbyc. Szkoda mi Ciebie dziewczyno!!!!!!!!!
          > PS. Coraz rzadziej zagladam na to forum, bo obowiazki sluzbowe nie bardzo mi na
          >
          > to pozwalaja. A wiec przepraszam, ze moje odpowiedzi moga byc troche opoznione.

Moja najlepsza kolezanko Schone! Tu twoja Zsypka. Ja bardzo chetnie skorzystam z
          twego doswiadczenia w sprawach erotycznych i nie tylko! Co do zmiany plci to
          musze cie uspokoic, ze sie ona odbywa wylacznie na tym Forum. W przeciwienstwie
          do wielu tu obecnych ja mam osobowosc jednorodna, zsypana, a nie rozsypana na
          wiele tozsamosci, jak niektorzy, co ich obie dobrze znamy..... To jak oni moga
          tak wielonickowac, to mi troche trasnwestytowania nie zawadzi, nieprawdaz?

A brakuje mi rzeczywiscie, bo sie wlasnie drugi tydzien zaczyna, jak sama w domu
          zostalam. Nie powiem, czego mi brakuje, ale ty, moja najlepsza kolezanko, na
          pewno sie domyslisz!

To moze mi ustap miejsca w sprawie tej kolejki do Fredzia?
    • Gość: Fredzio Re: ________Fredzio, staje do konkursu!!!!! IP: *.tnt1.s2.uunet.de 22.01.02, 19:23
      Jestem bardzo szczęśliwy ze 2 Piękne Polki o mnie konkurują.
      Czy mi sie śniło ? Wódkę nie popiłem !
      Mnie w szkole w Izraelu uczyli, uważać o ładnych Kobiet miedzy Odra i Bogiem !
      „Można jeszcze swoje palca z nimi zaparzyć”, mamusia mówiła „ Fredzio Polki
      są piękne ale bez Santimentow ! „ Czy to Prawda ? Bo Mamusie w tym Zdaniu nie
      słuchałem !

Jestem przystojny, mam Piwne oczy, polki twierdza ze mam ładne Meske nogi (z
      doza na Pustyni w Piachu biegałem),ładny uśmiech i gorące serce, opalony w
      lecie i mniej w zimie .

Wiec jedna z Całego Narodu wybrać jest bardzo czeska względu ze jesteście
      takie piękne.

Prószę was o przysyłania Prawdziwe zdjęcia do Skrzynki z własnym email
      adresem.

Przysyłam wam Czerwonymi Róży znakiem mojego zaufania.

• Gość: MR.CONTI Re: Fredzio a widziałe� to od Kingfisha?? IP: *.gizle.com 22.01.02, 19:30

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SWIAT&wid=900898&aid=901139

Go�ć portalu: Fredzio napisał(a):

> Jestem bardzo szczę�liwy ze 2 Piękne Polki o mnie konkurujš.
        > Czy mi sie �niło ? Wódkę nie popiłem !
        > Mnie w szkole w Izraelu uczyli, uważać o ładnych Kobiet miedzy Odra i Bogiem !
        > �Można jeszcze swoje palca z nimi zaparzyć�, mamusia mówiła R
        > 22; Fredzio Polki
        > sš piękne ale bez Santimentow ! � Czy to Prawda ? Bo Mamusie w tym Zdaniu
        > nie
        > słuchałem !
        >
        > Jestem przystojny, mam Piwne oczy, polki twierdza ze mam ładne Meske nogi (z
        > doza na Pustyni w Piachu biegałem),ładny u�miech i goršce serce, opalony w
        > lecie i mniej w zimie .
        >
        > Wiec jedna z Całego Narodu wybrać jest bardzo czeska względu ze jeste�cie
        > takie piękne.
        >
        > Prószę was o przysyłania Prawdziwe zdjęcia do Skrzynki z własnym email
        > adresem.
        >
        > Przysyłam wam Czerwonymi Róży znakiem mojego zaufania.
        >
        >
        >

• Gość: Zsypek Re: ________Fredzio, staje do konkursu!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 20:02
        Fredzio! Ty jestes prawdziwy wojownik pustyni, skoro po niej biegales i masz
        brazowe oczy!!!!! Ty jestes moje marzenie erotyczne!!!!! My, piekne kobiety
        slowianskie, jestesmy tygrysice drapiezne i mruczace, jak te rude koty co je
        macie w oazach na tej pustyni! A nasi slowianscy mezczyzni sa wojownikami tylko
        latem, a zima siedza przy piecu i spia.

Ja ci natychmiast wysle swoje najprawdziwsze zdjecie i adres, jak tylko je
        Kingfisz wykona. Bo ja zadnemu artyscie nie wierze, ze jest w stanie oddac w
        pelni moja urode, tylko Kingfiszowi!

Twoja (rozmarzona) Zsypka

PS. Twoja Mama miala racje, ze na niektorych slowianskich kobietach mozna sparzyc
        palce. Na przyklad taka Schone sie bez przerwy kloci z niejakim Egonem, a takze
        udaje, ze jest stanu wolnego, choc i tak wszyscy wiedza, co ona robi z quickly!

Gość portalu: Fredzio napisał(a):

> Jestem bardzo szczęśliwy ze 2 Piękne Polki o mnie konkurują.
        > Czy mi sie śniło ? Wódkę nie popiłem !
        > Mnie w szkole w Izraelu uczyli, uważać o ładnych Kobiet miedzy Odra i Bogiem !
        > „Można jeszcze swoje palca z nimi zaparzyć”, mamusia mówiła R
        > 22; Fredzio Polki
        > są piękne ale bez Santimentow ! „ Czy to Prawda ? Bo Mamusie w tym Zdaniu
        > nie
        > słuchałem !
        >
        > Jestem przystojny, mam Piwne oczy, polki twierdza ze mam ładne Meske nogi (z
        > doza na Pustyni w Piachu biegałem),ładny uśmiech i gorące serce, opalony w
        > lecie i mniej w zimie .
        >
        > Wiec jedna z Całego Narodu wybrać jest bardzo czeska względu ze jesteście
        > takie piękne.
        >
        > Prószę was o przysyłania Prawdziwe zdjęcia do Skrzynki z własnym email
        > adresem.
        >
        > Przysyłam wam Czerwonymi Róży znakiem mojego zaufania.
        >
        >
        >

• schone Re: ________Fredzio, staje do konkursu!!!!! 23.01.02, 05:00
          Nie ma sprawy Zsypko! Bierz sie za Fredzia. Ale daj mu porzadnie popalic! Zeby
          zapamietal piekne Slowianki, zeby pierze sie sypalo!
          A ja sobie posurfuje na wysokich falach, pogoda piekna, wiatr przyjazny, taki
          sobie dobry czas. Zsypka, nie posadzaj mnie i Quicklego, on jest moj kolega, to
          wszystko, czasami go podrzymuje w tych niekonczoncych sie sporach, bo serce mam
          dobre i zawsze staje po stronie pokrzywdzonego.
          Zycze Ci Zsypko samych przyjemnych chwil, w Twoich zmaganiach z Fredziem!
          • Gość: jojo Re: ________Fredzio, staje do konkursu!!!!! IP: *.proxy.aol.com 23.01.02, 05:07
            schone napisał(a):

> Nie ma sprawy Zsypko! Bierz sie za Fredzia. Ale daj mu porzadnie popalic! Zeby
            > zapamietal piekne Slowianki, zeby pierze sie sypalo!
            > A ja sobie posurfuje na wysokich falach, pogoda piekna, wiatr przyjazny, taki
            > sobie dobry czas. Zsypka, nie posadzaj mnie i Quicklego, on jest moj kolega, to
            >
            > wszystko, czasami go podrzymuje w tych niekonczoncych sie sporach, bo serce mam
            >
            > dobre i zawsze staje po stronie pokrzywdzonego.
            > Zycze Ci Zsypko samych przyjemnych chwil, w Twoich zmaganiach z Fredziem!

Schone i Zsypek lubia zapach sledzia ! Schone i Zsypek : POCALUJCIE GOLA DUPE
            FREDZIA !!!
            • Gość: Zsypek Re: ________Fredzio, staje do konkursu!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 05:11
              jojo: Fredek nie ma sledzi. Fredek ma pustynie!!!!!

To ja mam sledzie....
              • Gość: jojo do Zsypka IP: *.proxy.aol.com 23.01.02, 05:15

> jojo: Fredek nie ma sledzi. Fredek ma pustynie!!!!!
                >
                > To ja mam sledzie....

W dupie quickly zapach sledzi,pedal Zsypek tez go sledzi...
                • Gość: Zsypek Re: do Zsypka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 05:18
                  Gość portalu: jojo napisał(a):

>
                  > W dupie quickly zapach sledzi,pedal Zsypek tez go sledzi...

hi hiiiiiiii :) Owszem, owszem. Rymowanka przecudna! :)))))

• Gość: jojo Re: do Zsypka IP: *.proxy.aol.com 23.01.02, 05:20
                    Sledz to smierdzi,Zsypek tez! Kiedy pierdzi !!!
                    • Gość: jojo Re: do Zsypka IP: *.proxy.aol.com 23.01.02, 05:21
                      Sledz to gnoj,Zsypek hoj !!
                  • Gość: jojo Re: do Zsypka IP: *.proxy.aol.com 23.01.02, 05:27
                    Sledz ma jajca,Zsypek zdrajca !
                  • Gość: jojo Re: do Zsypka IP: *.proxy.aol.com 23.01.02, 05:28
                    Sledz to gosc,Zsypek OSC !
                  • Gość: jojo Re: do Zsypka IP: *.proxy.aol.com 23.01.02, 05:30
                    Sledz w zalewie,Zsypek w zlewie !
                  • Gość: jojo Re: do Zsypka IP: *.proxy.aol.com 23.01.02, 05:32
                    Sledz ma kosci,Zsypek osci !
                  • Gość: jojo Re: do Zsypka IP: *.proxy.aol.com 23.01.02, 05:34
                    Sledz sie smieje,Zsypek mdleje !
                  • Gość: jojo Re: do Zsypka IP: *.proxy.aol.com 23.01.02, 05:39
                    Sledz ma zone,Zsypek wrone !
                  • Gość: jojo Re: do Zsypka IP: *.proxy.aol.com 23.01.02, 05:40
                    Sledz jest w wodzie,Zsypek w smrodzie !
                  • Gość: jojo Re: do Zsypka IP: *.proxy.aol.com 23.01.02, 05:43
                    Sledz ma beczke,Zsypek cieczke !
                  • Gość: jojo Re: do Zsypka IP: *.proxy.aol.com 23.01.02, 05:45
                    Sledz ma luski,Zsypek hoj ruski !
              • Gość: jojo do Zsypka IP: *.proxy.aol.com 23.01.02, 05:18
                Sledz to sledz,Zsypek smiec!!!!
                • Gość: Zsypek Re: do jojo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 05:20
                  hi hiiiii! Dajsc mi odejsc od kompa, bo kawe robie! I zrob z tych kawalkow
                  jeden UTWOR!
          • Gość: Zsypek Re: ________Fredzio, staje do konkursu!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 05:10
            Droga Schone, ja ci bardzo dziekuje za ustapienie miejsca, ale mysle, ze ty
            jestes jednak nad wyraz zakochana w owym Quicklym, albowiem nie dostrzegasz, ze
            taki pokrzywdzony to on znowu nie jest....

Zsypka
            • Gość: jojo do Zsypka !!! IP: *.proxy.aol.com 23.01.02, 05:17

> Droga Schone, ja ci bardzo dziekuje za ustapienie miejsca, ale mysle, ze ty
              > jestes jednak nad wyraz zakochana w owym Quicklym, albowiem nie dostrzegasz, ze
              >
              > taki pokrzywdzony to on znowu nie jest....
              >
              > Zsypka

Sledz na sledziu ciagle siedzi,sledzia smrodu nie wysledzi...
              • schone Re: do Zsypka !!! 23.01.02, 05:28
                Ty sie zajmij Fredziem, co Ciebie glowa boli o Qiucklyego? Co za zaazdrosciara,
                chciala by miec dwoch chlopow na raz!
                • Gość: Zsypek Re: do Zsypka !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 05:53
                  schone napisał(a):

> Ty sie zajmij Fredziem, co Ciebie glowa boli o Qiucklyego? Co za zaazdrosciara,
                  >
                  > chciala by miec dwoch chlopow na raz!

Ja nie chce miec dwoch. Ja chce miec WSZYSTKICH!!

(Zsypka)
                  • schone Re: do Zsypka !!! 23.01.02, 06:06
                    HA ha ha hhhhhaaaaaaaaa, ale jojo Ci napisal poezje. Az zatkalo Ciebie, i jakos
                    teraz nieskladnie Ci idzie!
                    • Gość: Zsypek Re: do Zsypka !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 06:08
                      schone napisał(a):

> HA ha ha hhhhhaaaaaaaaa, ale jojo Ci napisal poezje. Az zatkalo Ciebie, i jakos
                      >
                      > teraz nieskladnie Ci idzie!

Zazdroscisz!!!!! A jak jiojo to do kupy zlozy, to zobaczysz, jaki sliczny utwor
                      powstanie!!!!! Od razu go zabanuja, hehehehe
    • Gość: Fredzio Fredzio do Schone IP: *.tnt7.s2.uunet.de 23.01.02, 19:53
      Moj email jest fredzio54@poczta.gazeta.pl czekam na Zdjęcia
      Kto jest na Piękniejsza w Kraju

Ładna Schone
      ciebie nie rozumiem, konkurs sie nie zaczął a ty już ręce do góra podniosłaś ?
      dla spanialego Mężczyzny czeba wojować ! Kobieta nie musi tylko piękna
      Blondynka być musi tez charakter i serce mniec ! Czy wcale jestes taka Piękna
      jak piszesz ? Stary wcale nie jestem pływam Kolo 1 km i biegam z Bron i
      Plecakiem i cibie podrywam.

Czekam na twoje Zdjecia aby nim Moje Oczy z piachu wyplokac(tak sie unas mowi)
    • Gość: Fredio Fredzio do Zsypek IP: *.tnt7.s2.uunet.de 23.01.02, 20:09
      Moj email jest fredzio54@poczta.gazeta.pl czekam na Zdjęcia
      Kto jest na Piękniejsza w Kraju
      ?
      Piekna Zsypka jestem na szczęśliwy Mężczyzna w całym Kraju ,mnie wybrałaś,
      I jeszcze pochodzisz z mojego Wrocławia, mogę ciebie nareszcie w towarzystwie
      przestawić jaka polska piękność. Tutejszy Mężczyźni cenią bardzo ładne północne
      Chłodnę kobiety.Szare oczy piekne oczy !
      Słowiańska Ładność , prószę cie uważaj jestem ciepły i mam gorąca krew. Jestem
      bardzo podobny do Owoc Kaktusa Izraelskiego („Cabar”): kolce na okolę ale Mieki
      i Slotki wewnoncz.

Mam uważać aby twoja polska skora nie z opaliła sie i będę cię bronił aby
      wstrętne Araby ciebie nie Porwali, blondynki staja u nich na wielkim kursie.

Prószę cię nie bęc zdziwiona ze tutejszy Mężczyzna nie pije i bije swojej żony
      i podaje Śniadanie do loszka.(są zwolniony od tego obowioska tylko w czasie
      Slozby wojskowej )oni traktuje Kobieta jak Partnerka i nie jak Płatny towar u
      Arabów. Mężczyźni nie Znoszę Żonskie zdradzy i wykorzystują swoja Bron(ja
      nie !) w tej okazji.
      Czy lubisz Wino ? ja raczej Czerwone ! Czy sie kompalas juz w Wanie z
      Szampanem ? to bedzie moja Specjalna obsulga dla ciebie.masz racje ze Polacy
      nie maja Format i zufania do Kobiety Slowianskiej.

Czekam na Zdjecia i odpowiedz !

• fredzio54 Re: Fredzio do Zsypek 27.01.02, 10:10
        Ladnosc,
        Dalczego poszlas na Piwo z Kumplami i mnie nie zaprosilas ? nie wiem nawet jak
        wyglodasz
    • schone Re: ________Fredzio, staje do konkursu!!!!! 24.01.02, 01:57
      Fredzio ale Ty przewrotny! Tytul postu brzmi; 'Fredzio staje do konkursu'.
      A Ty odwinales kota ogonem i wyszlo na to ze Zsypka i schone staja do konkursu.
      Zsypka, ona, ona dla Ciebie. Te brazowe oczy, gorace, glebokie, to cos w Twoim
      stylu. A niebieskie moga byc oschle i zimne.
      Ja sie poddaje. Powodzenia ze Zsypka Fredziu!
      • fredzio54 Re: ________Fredzio, staje do konkursu!!!!! 24.01.02, 13:18
        schone napisał(a):

> Fredzio ale Ty przewrotny! Tytul postu brzmi; 'Fredzio staje do konkursu'.
        > A Ty odwinales kota ogonem i wyszlo na to ze Zsypka i schone staja do konkursu.
        > Zsypka, ona, ona dla Ciebie. Te brazowe oczy, gorace, glebokie, to cos w Twoim
        > stylu. A niebieskie moga byc oschle i zimne.
        > Ja sie poddaje. Powodzenia ze Zsypka Fredziu!

• fredzio54 Fredzio, staje do konkursu!!!!! Piekna Zsypka 24.01.02, 13:20
          czekam na twoje odpowiedz !
          na drgi miesoc bede w Polsce i napewno zmarzne !
          Uwazam ze twoje Piekne Szare nie sa do klimatu Pustynskiego warazliwe.
          Niebiskie oczy sa bez uczuvja chlodne metalowe nie dla mnie !
    • fredzio54 Piekna Zsypka co Mnie wybrala i poszla z Kumplami 26.01.02, 23:10
      Czekam na twoje Zdjecia, Przed Egona Bronie cie !
      Niema zadnej wiadomsci.
      masz racje schone nie jest Piekna tylko Blondynka jak wiekszosc polek uwazam to
      jest bardo nudno, ona tez flirtuje z Mezczyznami i ja nauczylem sie od arabow
      byc bardzo zazdrosny.
      Ty wiesz Kobiety co chwalo ze piekne sa,spotkalem takie i udalo sie ze chceli
      ladne byc ale natura po swojemu.
      • Gość: Zsypek Re: Piekna Zsypka co Mnie wybrala i poszla z Kumplami IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.02, 23:21
        Fredzio!!! Ja ciebie w zadnym wypadku nie zostawilam!!!!! A z tymi zdjeciami to
        czekam na Kingfisza, zeby je wykonal na odpowiednim poziomie artystycznym.
        Kingfisz jest najwiekszy artysta, takie zdjecia robi oraz filmy, ze nie tylko
        piekno ciala, ale i piekno ducha potrafi odzwierciedlic!
        Jak wroci z urlopu, to go zaraz o zdjecie poprosze!!!!!

A poza tym ja ciebie juz od dawna emabluje, tylko ty byles na moje umizgi
        obojetny! Utwor nawet na twoja czesc napisalam, a ty nic!!!!!

ZSYPKA

fredzio54 napisał(a):

> Czekam na twoje Zdjecia, Przed Egona Bronie cie !
        > Niema zadnej wiadomsci.
        > masz racje schone nie jest Piekna tylko Blondynka jak wiekszosc polek uwazam to
        >
        > jest bardo nudno, ona tez flirtuje z Mezczyznami i ja nauczylem sie od arabow
        > byc bardzo zazdrosny.
        > Ty wiesz Kobiety co chwalo ze piekne sa,spotkalem takie i udalo sie ze chceli
        > ladne byc ale natura po swojemu.

• kingfish Re: Dla niecierpliwego Fredzia :-) 27.01.02, 00:53
          Fredzio, zapewniam cię że po powrocie do domu
          natychmiast ujawnię zgięcie Zsypka. Nie mam na wakacjach
          dostępu do wszystkich programów scannerów itd. i nie
          chcę przez to ryzykować przedstawienia tej przepięknej
          kobiety w niekorzystnym świetle. Ale ponieważ widzę że
          jesteś bardzo niecierpliwy załączam, jako zakąska,
          nagranie Pani Zsypek które wykonałem bez jej pozwolenia
          i wiedzy podczas jej głębokiego snu:

Panowie uwaga!! To jest niebezpieczne:)
          Proszę wyprosić dzieci z pokoju:

ijk.netfirms.com/zsypek2.swf

> Fredzio!!! Ja ciebie w zadnym wypadku nie
          zostawilam!!!!! A z tymi zdjeciami to
          >
          > czekam na Kingfisza, zeby je wykonal na odpowiednim
          poziomie artystycznym.
          > Kingfisz jest najwiekszy artysta, takie zdjecia robi
          oraz filmy, ze nie tylko
          > piekno ciala, ale i piekno ducha potrafi
          odzwierciedlic!
          > Jak wroci z urlopu, to go zaraz o zdjecie poprosze!!!!!
          >
          > A poza tym ja ciebie juz od dawna emabluje, tylko ty
          byles na moje umizgi
          > obojetny! Utwor nawet na twoja czesc napisalam, a ty
          nic!!!!!
          >
          >
          > ZSYPKA
          >
          >
          > fredzio54 napisał(a):
          >
          > > Czekam na twoje Zdjecia, Przed Egona Bronie cie !
          > > Niema zadnej wiadomsci.
          > > masz racje schone nie jest Piekna tylko Blondynka
          jak wiekszosc polek uwaz
          > am to
          > >
          > > jest bardo nudno, ona tez flirtuje z Mezczyznami i
          ja nauczylem sie od ara
          > bow
          > > byc bardzo zazdrosny.
          > > Ty wiesz Kobiety co chwalo ze piekne sa,spotkalem
          takie i udalo sie ze chc
          > eli
          > > ladne byc ale natura po swojemu.
          >

• pan_conti Re: Dla niecierpliwego Fredzia :-) 27.01.02, 01:10
            kingfish napisał(a):

> Fredzio, zapewniam cię że po powrocie do domu
            > natychmiast ujawnię zgięcie Zsypka. Nie mam na
            wakacjach
            > dostępu do wszystkich programów scannerów itd. i nie
            > chcę przez to ryzykować przedstawienia tej przepięknej
            > kobiety w niekorzystnym świetle. Ale ponieważ widzę że
            > jesteś bardzo niecierpliwy załączam, jako zakąska,
            > nagranie Pani Zsypek które wykonałem bez jej
            pozwolenia
            > i wiedzy podczas jej głębokiego snu:
            >
            > Panowie uwaga!! To jest niebezpieczne:)
            > Proszę wyprosić dzieci z pokoju:
            >
            >
            > <a href="www.iprive.com/m/nph-
            i.cgi/01000/687474703a2f2f696a6b2e6e65746669726d732e636f6
            d2f7a737970656b322e737766">ijk.netfirms.com/zsypek2.swf</
            a>
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            > > Fredzio!!! Ja ciebie w zadnym wypadku nie
            > zostawilam!!!!! A z tymi zdjeciami to
            > >
            > > czekam na Kingfisza, zeby je wykonal na odpowiednim
            > poziomie artystycznym.
            > > Kingfisz jest najwiekszy artysta, takie zdjecia robi
            > oraz filmy, ze nie tylko
            > > piekno ciala, ale i piekno ducha potrafi
            > odzwierciedlic!
            > > Jak wroci z urlopu, to go zaraz o zdjecie
            poprosze!!!!!
            > >
            > > A poza tym ja ciebie juz od dawna emabluje, tylko ty
            > byles na moje umizgi
            > > obojetny! Utwor nawet na twoja czesc napisalam, a ty
            > nic!!!!!
            > >
            > >
            > > ZSYPKA
            > >
            > >
            > > fredzio54 napisał(a):
            > >
            > > > Czekam na twoje Zdjecia, Przed Egona Bronie cie !
            > > > Niema zadnej wiadomsci.
            > > > masz racje schone nie jest Piekna tylko Blondynka
            > jak wiekszosc polek uwaz
            > > am to
            > > >
            > > > jest bardo nudno, ona tez flirtuje z Mezczyznami i
            > ja nauczylem sie od ara
            > > bow
            > > > byc bardzo zazdrosny.
            > > > Ty wiesz Kobiety co chwalo ze piekne sa,spotkalem
            > takie i udalo sie ze chc
            > > eli
            > > > ladne byc ale natura po swojemu.
            > >
            >
            Aleś mi narobił Kingfisz. Teraz będę musiał panią Conti
            znaleźć.

• Gość: Zsypek Re: Dla niecierpliwego Fredzia :-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.02, 01:21
              pan_conti napisał(a):

> Aleś mi narobił Kingfisz. Teraz będę musiał panią Conti
              > znaleźć.
              >

To ja juz sie nie pytam w jakim celu:))))))))
      • yidele Zsypki i Fredzia wyprawa na ryby, czyli stinkbait 27.01.02, 01:05
        Jechał fredzio raz na ryby
        wieczór ciepły,droga miła
        Zsypkę swą miał na siedzeniu,
        bardzo podniecona była

Fredzio myśli: Cóż ja zrobię,
        co wymyslę, aby zaspokoic Zsypkę?
        ( bowiem wiedzcie w konfidencyji
        maiła nader żwawą ..gębke)

Jechał przeto nader wolno
        aby czasu kupić nieco -
        Zsypkę podóż podniecała
        Chciała już jakieś conieco

Raptem Fredek, mądry człowiek
        wpadł na pomysł jakich mało;
        rzekl jej tedy:
        "czas cos zrobić aby rybsko lepiej brało!"

Wszak słyszałaś (to jest pewne)
        o starym rybackim tricku:
        zgniła, smrodliwa przynęta
        to są rybie smakołyki!

Hoża Zsypko, zdejmuj gacie
        i na koszyk z chlebem siadaj -
        chleb twą woń rozkoszną chwyci,
        ryb złapiemy wręcz się gromadę!

Zsypka, wielce zaskoczona,
        ( atak właśnie planowała )
        po namśle raczej krótkim
        swego fredzia posłuchała

Pomyślała: " w koncu mam cię,
        drogi i tak nieuchwytny fredziu
        kiedy majtki raz juz zdejmę,
        spróbuj sie wymigać, pedziu"

Jam jest Zsypka, hear me roar!!
        smell my smell, I'll make it plain
        were it not for this old basket,
        we'd be rolling on the floor!

pół godziny na koszyku,
        bambus trzeszczy, Zsypka wzdycha
        woń o której była mowa
        w chleb i owoc szybko wnika

fredzio, pokonany skruchą
        już chce Zsypkę zdjąć z wikliny
        lecz ta nie chce,jest zadowolona
        oceniająć z Zsypki miny.

Dojechali hen, nad wadi
        co w tej porze roku mokre
        fredzio prosi: Droga Zsypko,
        daj przynętę, bułke mokrą jakoś otrę...

Zsypka na to: miły fredziu,
        czas ożenić dupę z batem!
        koszyk bardzo mnie uwierał,
        wynagrodzisz mi to za(te/de)m!

Z tej powiastki, dziatki błogie, jeden tylko stoi morał:
        gdy kobietę chcesz wykiwać, ciężko potem będziesz orał!

Friends in need and audience dear;
        be as honest as the day is long
        take to heart this good advice
        because the price may be your shlong!

jeszcze jedna, błędna strofka
        przypadkowo sie trafiła
        kiedy podróz jest na niby
        tedy reszta = kiła..

Yidele
        • pan_conti Re: :))))) 27.01.02, 01:13
          yidele napisał(a):

> Jechał fredzio raz na ryby
          > wieczór ciepły,droga miła
          > Zsypkę swą miał na siedzeniu,
          > bardzo podniecona była
          >
          > Fredzio myśli: Cóż ja zrobię,
          > co wymyslę, aby zaspokoic Zsypkę?
          > ( bowiem wiedzcie w konfidencyji
          > maiła nader żwawą ..gębke)
          >
          > Jechał przeto nader wolno
          > aby czasu kupić nieco -
          > Zsypkę podóż podniecała
          > Chciała już jakieś conieco
          >
          > Raptem Fredek, mądry człowiek
          > wpadł na pomysł jakich mało;
          > rzekl jej tedy:
          > "czas cos zrobić aby rybsko lepiej brało!"
          >
          > Wszak słyszałaś (to jest pewne)
          > o starym rybackim tricku:
          > zgniła, smrodliwa przynęta
          > to są rybie smakołyki!
          >
          > Hoża Zsypko, zdejmuj gacie
          > i na koszyk z chlebem siadaj -
          > chleb twą woń rozkoszną chwyci,
          > ryb złapiemy wręcz się gromadę!
          >
          > Zsypka, wielce zaskoczona,
          > ( atak właśnie planowała )
          > po namśle raczej krótkim
          > swego fredzia posłuchała
          >
          > Pomyślała: " w koncu mam cię,
          > drogi i tak nieuchwytny fredziu
          > kiedy majtki raz juz zdejmę,
          > spróbuj sie wymigać, pedziu"
          >
          > Jam jest Zsypka, hear me roar!!
          > smell my smell, I'll make it plain
          > were it not for this old basket,
          > we'd be rolling on the floor!
          >
          > pół godziny na koszyku,
          > bambus trzeszczy, Zsypka wzdycha
          > woń o której była mowa
          > w chleb i owoc szybko wnika
          >
          > fredzio, pokonany skruchą
          > już chce Zsypkę zdjąć z wikliny
          > lecz ta nie chce,jest zadowolona
          > oceniająć z Zsypki miny.
          >
          > Dojechali hen, nad wadi
          > co w tej porze roku mokre
          > fredzio prosi: Droga Zsypko,
          > daj przynętę, bułke mokrą jakoś otrę...
          >
          > Zsypka na to: miły fredziu,
          > czas ożenić dupę z batem!
          > koszyk bardzo mnie uwierał,
          > wynagrodzisz mi to za(te/de)m!
          >
          >
          > Z tej powiastki, dziatki błogie, jeden tylko stoi
          morał:
          > gdy kobietę chcesz wykiwać, ciężko potem będziesz orał!
          >
          > Friends in need and audience dear;
          > be as honest as the day is long
          > take to heart this good advice
          > because the price may be your shlong!
          >
          > jeszcze jedna, błędna strofka
          > przypadkowo sie trafiła
          > kiedy podróz jest na niby
          > tedy reszta = kiła..
          >
          >
          > Yidele

• Gość: Zsypek Re: :))))) WROG ATAKUJE!!!!! DO BOJU!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.02, 01:31
            Mr.Conti!!!!!!! To zazdrosnicy sa!!!!!!!!! Ja napisalem Kingfiszowi, ze ryby
            lubie wylacznie na patelni a nie na wedce (i zreszta dlatego sie do Kingfisza nie
            przystawiam, bo by mnie do tych operacji z OBRZYDLIWYMI robalami zmuszal!) i
            teraz Fredzia obrzydzic mi chca!!!!!! A Fredzio jest wojownik pustyni i tam
            zadnych ryb NIE MA, co najwyzej skorpiony. Skorpiony tez mozna lowic, ale na
            siatke na motyle a nie na wedke!

pan_conti napisał(a):

> yidele napisał(a):
            >
            > > Jechał fredzio raz na ryby
            > > wieczór ciepły,droga miła
            > > Zsypkę swą miał na siedzeniu,
            > > bardzo podniecona była
            > >
            > > Fredzio myśli: Cóż ja zrobię,
            > > co wymyslę, aby zaspokoic Zsypkę?
            > > ( bowiem wiedzcie w konfidencyji
            > > maiła nader żwawą ..gębke)
            > >
            > > Jechał przeto nader wolno
            > > aby czasu kupić nieco -
            > > Zsypkę podóż podniecała
            > > Chciała już jakieś conieco
            > >
            > > Raptem Fredek, mądry człowiek
            > > wpadł na pomysł jakich mało;
            > > rzekl jej tedy:
            > > "czas cos zrobić aby rybsko lepiej brało!"
            > >
            > > Wszak słyszałaś (to jest pewne)
            > > o starym rybackim tricku:
            > > zgniła, smrodliwa przynęta
            > > to są rybie smakołyki!
            > >
            > > Hoża Zsypko, zdejmuj gacie
            > > i na koszyk z chlebem siadaj -
            > > chleb twą woń rozkoszną chwyci,
            > > ryb złapiemy wręcz się gromadę!
            > >
            > > Zsypka, wielce zaskoczona,
            > > ( atak właśnie planowała )
            > > po namśle raczej krótkim
            > > swego fredzia posłuchała
            > >
            > > Pomyślała: " w koncu mam cię,
            > > drogi i tak nieuchwytny fredziu
            > > kiedy majtki raz juz zdejmę,
            > > spróbuj sie wymigać, pedziu"
            > >
            > > Jam jest Zsypka, hear me roar!!
            > > smell my smell, I'll make it plain
            > > were it not for this old basket,
            > > we'd be rolling on the floor!
            > >
            > > pół godziny na koszyku,
            > > bambus trzeszczy, Zsypka wzdycha
            > > woń o której była mowa
            > > w chleb i owoc szybko wnika
            > >
            > > fredzio, pokonany skruchą
            > > już chce Zsypkę zdjąć z wikliny
            > > lecz ta nie chce,jest zadowolona
            > > oceniająć z Zsypki miny.
            > >
            > > Dojechali hen, nad wadi
            > > co w tej porze roku mokre
            > > fredzio prosi: Droga Zsypko,
            > > daj przynętę, bułke mokrą jakoś otrę...
            > >
            > > Zsypka na to: miły fredziu,
            > > czas ożenić dupę z batem!
            > > koszyk bardzo mnie uwierał,
            > > wynagrodzisz mi to za(te/de)m!
            > >
            > >
            > > Z tej powiastki, dziatki błogie, jeden tylko stoi
            > morał:
            > > gdy kobietę chcesz wykiwać, ciężko potem będziesz orał!
            > >
            > > Friends in need and audience dear;
            > > be as honest as the day is long
            > > take to heart this good advice
            > > because the price may be your shlong!
            > >
            > > jeszcze jedna, błędna strofka
            > > przypadkowo sie trafiła
            > > kiedy podróz jest na niby
            > > tedy reszta = kiła..
            > >
            > >
            > > Yidele
            >

• pan_conti Re: :))))) WROG ATAKUJE!!!!! DO BOJU!!!!!!! 27.01.02, 01:41
              Nic się nie martw Zsypek. Ta wyprawa na ryby jest tylko
              metaforą urodzoną w wyobraźni Yidele/go. Ja jeszcze
              nigdy nie widziałem ani nie słyszałem o Zydzie na
              rybach. Oni ryby wolą kupować. Fredzio i Yidele dobrze o
              tym wiedzą. Prawda Yidele?

MR.CONTI

> Mr.Conti!!!!!!! To zazdrosnicy sa!!!!!!!!! Ja
              napisalem Kingfiszowi, ze ryby
              > lubie wylacznie na patelni a nie na wedce (i zreszta
              dlatego sie do Kingfisza n
              > ie
              > przystawiam, bo by mnie do tych operacji z
              OBRZYDLIWYMI robalami zmuszal!) i
              > teraz Fredzia obrzydzic mi chca!!!!!! A Fredzio jest
              wojownik pustyni i tam
              > zadnych ryb NIE MA, co najwyzej skorpiony. Skorpiony
              tez mozna lowic, ale na
              > siatke na motyle a nie na wedke!
              >
              > pan_conti napisał(a):
              >
              > > yidele napisał(a):
              > >
              > > > Jechał fredzio raz na ryby
              > > > wieczór ciepły,droga miła
              > > > Zsypkę swą miał na siedzeniu,
              > > > bardzo podniecona była
              > > >
              > > > Fredzio myśli: Cóż ja zrobię,
              > > > co wymyslę, aby zaspokoic Zsypkę?
              > > > ( bowiem wiedzcie w konfidencyji
              > > > maiła nader żwawą ..gębke)
              > > >
              > > > Jechał przeto nader wolno
              > > > aby czasu kupić nieco -
              > > > Zsypkę podóż podniecała
              > > > Chciała już jakieś conieco
              > > >
              > > > Raptem Fredek, mądry człowiek
              > > > wpadł na pomysł jakich mało;
              > > > rzekl jej tedy:
              > > > "czas cos zrobić aby rybsko lepiej brało!"
              > > >
              > > > Wszak słyszałaś (to jest pewne)
              > > > o starym rybackim tricku:
              > > > zgniła, smrodliwa przynęta
              > > > to są rybie smakołyki!
              > > >
              > > > Hoża Zsypko, zdejmuj gacie
              > > > i na koszyk z chlebem siadaj -
              > > > chleb twą woń rozkoszną chwyci,
              > > > ryb złapiemy wręcz się gromadę!
              > > >
              > > > Zsypka, wielce zaskoczona,
              > > > ( atak właśnie planowała )
              > > > po namśle raczej krótkim
              > > > swego fredzia posłuchała
              > > >
              > > > Pomyślała: " w koncu mam cię,
              > > > drogi i tak nieuchwytny fredziu
              > > > kiedy majtki raz juz zdejmę,
              > > > spróbuj sie wymigać, pedziu"
              > > >
              > > > Jam jest Zsypka, hear me roar!!
              > > > smell my smell, I'll make it plain
              > > > were it not for this old basket,
              > > > we'd be rolling on the floor!
              > > >
              > > > pół godziny na koszyku,
              > > > bambus trzeszczy, Zsypka wzdycha
              > > > woń o której była mowa
              > > > w chleb i owoc szybko wnika
              > > >
              > > > fredzio, pokonany skruchą
              > > > już chce Zsypkę zdjąć z wikliny
              > > > lecz ta nie chce,jest zadowolona
              > > > oceniająć z Zsypki miny.
              > > >
              > > > Dojechali hen, nad wadi
              > > > co w tej porze roku mokre
              > > > fredzio prosi: Droga Zsypko,
              > > > daj przynętę, bułke mokrą jakoś otrę...
              > > >
              > > > Zsypka na to: miły fredziu,
              > > > czas ożenić dupę z batem!
              > > > koszyk bardzo mnie uwierał,
              > > > wynagrodzisz mi to za(te/de)m!
              > > >
              > > >
              > > > Z tej powiastki, dziatki błogie, jeden tylko stoi
              > > morał:
              > > > gdy kobietę chcesz wykiwać, ciężko potem będziesz
              orał!
              > > >
              > > > Friends in need and audience dear;
              > > > be as honest as the day is long
              > > > take to heart this good advice
              > > > because the price may be your shlong!
              > > >
              > > > jeszcze jedna, błędna strofka
              > > > przypadkowo sie trafiła
              > > > kiedy podróz jest na niby
              > > > tedy reszta = kiła..
              > > >
              > > >
              > > > Yidele
              > >
              >

• Gość: Zsypek Re: :))))) WROG ATAKUJE!!!!! DO BOJU!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.02, 01:46
                pan_conti napisał(a):

> Nic się nie martw Zsypek. Ta wyprawa na ryby jest tylko
                > metaforą urodzoną w wyobraźni Yidele/go. Ja jeszcze
                > nigdy nie widziałem ani nie słyszałem o Zydzie na
                > rybach. Oni ryby wolą kupować. Fredzio i Yidele dobrze o
                > tym wiedzą. Prawda Yidele?

To sie uspokoilem Mr.Conti, bo ja mialem straszne przezycia z wegorzem, ktorego
                kiedys nieopatrznie zlowilem, choc wcale nie chcialem go zlowic. Ten bydlak sie
                wcale nie chcial dac przerobic na potrawe, i sie ciagle RUSZAL!!!!!!
                >
                > MR.CONTI
                >
                >
                >
                >
                > > Mr.Conti!!!!!!! To zazdrosnicy sa!!!!!!!!! Ja
                > napisalem Kingfiszowi, ze ryby
                > > lubie wylacznie na patelni a nie na wedce (i zreszta
                > dlatego sie do Kingfisza n
                > > ie
                > > przystawiam, bo by mnie do tych operacji z
                > OBRZYDLIWYMI robalami zmuszal!) i
                > > teraz Fredzia obrzydzic mi chca!!!!!! A Fredzio jest
                > wojownik pustyni i tam
                > > zadnych ryb NIE MA, co najwyzej skorpiony. Skorpiony
                > tez mozna lowic, ale na
                > > siatke na motyle a nie na wedke!
                > >
                > > pan_conti napisał(a):
                > >
                > > > yidele napisał(a):
                > > >
                > > > > Jechał fredzio raz na ryby
                > > > > wieczór ciepły,droga miła
                > > > > Zsypkę swą miał na siedzeniu,
                > > > > bardzo podniecona była
                > > > >
                > > > > Fredzio myśli: Cóż ja zrobię,
                > > > > co wymyslę, aby zaspokoic Zsypkę?
                > > > > ( bowiem wiedzcie w konfidencyji
                > > > > maiła nader żwawą ..gębke)
                > > > >
                > > > > Jechał przeto nader wolno
                > > > > aby czasu kupić nieco -
                > > > > Zsypkę podóż podniecała
                > > > > Chciała już jakieś conieco
                > > > >
                > > > > Raptem Fredek, mądry człowiek
                > > > > wpadł na pomysł jakich mało;
                > > > > rzekl jej tedy:
                > > > > "czas cos zrobić aby rybsko lepiej brało!"
                > > > >
                > > > > Wszak słyszałaś (to jest pewne)
                > > > > o starym rybackim tricku:
                > > > > zgniła, smrodliwa przynęta
                > > > > to są rybie smakołyki!
                > > > >
                > > > > Hoża Zsypko, zdejmuj gacie
                > > > > i na koszyk z chlebem siadaj -
                > > > > chleb twą woń rozkoszną chwyci,
                > > > > ryb złapiemy wręcz się gromadę!
                > > > >
                > > > > Zsypka, wielce zaskoczona,
                > > > > ( atak właśnie planowała )
                > > > > po namśle raczej krótkim
                > > > > swego fredzia posłuchała
                > > > >
                > > > > Pomyślała: " w koncu mam cię,
                > > > > drogi i tak nieuchwytny fredziu
                > > > > kiedy majtki raz juz zdejmę,
                > > > > spróbuj sie wymigać, pedziu"
                > > > >
                > > > > Jam jest Zsypka, hear me roar!!
                > > > > smell my smell, I'll make it plain
                > > > > were it not for this old basket,
                > > > > we'd be rolling on the floor!
                > > > >
                > > > > pół godziny na koszyku,
                > > > > bambus trzeszczy, Zsypka wzdycha
                > > > > woń o której była mowa
                > > > > w chleb i owoc szybko wnika
                > > > >
                > > > > fredzio, pokonany skruchą
                > > > > już chce Zsypkę zdjąć z wikliny
                > > > > lecz ta nie chce,jest zadowolona
                > > > > oceniająć z Zsypki miny.
                > > > >
                > > > > Dojechali hen, nad wadi
                > > > > co w tej porze roku mokre
                > > > > fredzio prosi: Droga Zsypko,
                > > > > daj przynętę, bułke mokrą jakoś otrę...
                > > > >
                > > > > Zsypka na to: miły fredziu,
                > > > > czas ożenić dupę z batem!
                > > > > koszyk bardzo mnie uwierał,
                > > > > wynagrodzisz mi to za(te/de)m!
                > > > >
                > > > >
                > > > > Z tej powiastki, dziatki błogie, jeden tylko stoi
                > > > morał:
                > > > > gdy kobietę chcesz wykiwać, ciężko potem będziesz
                > orał!
                > > > >
                > > > > Friends in need and audience dear;
                > > > > be as honest as the day is long
                > > > > take to heart this good advice
                > > > > because the price may be your shlong!
                > > > >
                > > > > jeszcze jedna, błędna strofka
                > > > > przypadkowo sie trafiła
                > > > > kiedy podróz jest na niby
                > > > > tedy reszta = kiła..
                > > > >
                > > > >
                > > > > Yidele
                > > >
                > >
                >

• Gość: Zsypek JA SIE PYTAM. POWAZNIE!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.02, 02:10
                Moj najlepszy przyjaciel Egon mnie uprzedzil w innym watku, ze na przyklad
                Fredzio moze nie byc prawdziwy Fredzio tylko Slowianin. Mr.Conti, ktoremu ufam
                jak Zawiszy Czarnemu, tez zwrocil uwage na ten niepokojacy watek z rybami. To z
                kim ja rozmawiam?!!!!!!

Bo w sprawie moich doswiadczen erotycznych musze sie przyznac, ze sa same
                slowianskie, pszennowlose i niebieskookie. Ja bym chcial dla odmiany kogos co ma
                przynajmniej brazowe oczy, a wlosy najlepiej czarne, choc sie z brazowymi
                ewentualnie pogodze. Trudno sie mowi, czas leci, moja blekitnooka milosc jutro do
                domu wraca i juz tak swobodnie romansowac nie bede mogl, bo mi kompa zabanuje. To
                niech przynajmniej wiem, za co bede cierpiec!!!!!!

pan_conti napisał(a):

> Nic się nie martw Zsypek. Ta wyprawa na ryby jest tylko
                > metaforą urodzoną w wyobraźni Yidele/go. Ja jeszcze
                > nigdy nie widziałem ani nie słyszałem o Zydzie na
                > rybach. Oni ryby wolą kupować. Fredzio i Yidele dobrze o
                > tym wiedzą. Prawda Yidele?

> MR.CONTI
                >
                >
                >
                >
                > > Mr.Conti!!!!!!! To zazdrosnicy sa!!!!!!!!! Ja
                > napisalem Kingfiszowi, ze ryby
                > > lubie wylacznie na patelni a nie na wedce (i zreszta
                > dlatego sie do Kingfisza n
                > > ie
                > > przystawiam, bo by mnie do tych operacji z
                > OBRZYDLIWYMI robalami zmuszal!) i
                > > teraz Fredzia obrzydzic mi chca!!!!!! A Fredzio jest
                > wojownik pustyni i tam
                > > zadnych ryb NIE MA, co najwyzej skorpiony. Skorpiony
                > tez mozna lowic, ale na
                > > siatke na motyle a nie na wedke!
                > >
                > > pan_conti napisał(a):
                > >
                > > > yidele napisał(a):
                > > >
                > > > > Jechał fredzio raz na ryby
                > > > > wieczór ciepły,droga miła
                > > > > Zsypkę swą miał na siedzeniu,
                > > > > bardzo podniecona była
                > > > >
                > > > > Fredzio myśli: Cóż ja zrobię,
                > > > > co wymyslę, aby zaspokoic Zsypkę?
                > > > > ( bowiem wiedzcie w konfidencyji
                > > > > maiła nader żwawą ..gębke)
                > > > >
                > > > > Jechał przeto nader wolno
                > > > > aby czasu kupić nieco -
                > > > > Zsypkę podóż podniecała
                > > > > Chciała już jakieś conieco
                > > > >
                > > > > Raptem Fredek, mądry człowiek
                > > > > wpadł na pomysł jakich mało;
                > > > > rzekl jej tedy:
                > > > > "czas cos zrobić aby rybsko lepiej brało!"
                > > > >
                > > > > Wszak słyszałaś (to jest pewne)
                > > > > o starym rybackim tricku:
                > > > > zgniła, smrodliwa przynęta
                > > > > to są rybie smakołyki!
                > > > >
                > > > > Hoża Zsypko, zdejmuj gacie
                > > > > i na koszyk z chlebem siadaj -
                > > > > chleb twą woń rozkoszną chwyci,
                > > > > ryb złapiemy wręcz się gromadę!
                > > > >
                > > > > Zsypka, wielce zaskoczona,
                > > > > ( atak właśnie planowała )
                > > > > po namśle raczej krótkim
                > > > > swego fredzia posłuchała
                > > > >
                > > > > Pomyślała: " w koncu mam cię,
                > > > > drogi i tak nieuchwytny fredziu
                > > > > kiedy majtki raz juz zdejmę,
                > > > > spróbuj sie wymigać, pedziu"
                > > > >
                > > > > Jam jest Zsypka, hear me roar!!
                > > > > smell my smell, I'll make it plain
                > > > > were it not for this old basket,
                > > > > we'd be rolling on the floor!
                > > > >
                > > > > pół godziny na koszyku,
                > > > > bambus trzeszczy, Zsypka wzdycha
                > > > > woń o której była mowa
                > > > > w chleb i owoc szybko wnika
                > > > >
                > > > > fredzio, pokonany skruchą
                > > > > już chce Zsypkę zdjąć z wikliny
                > > > > lecz ta nie chce,jest zadowolona
                > > > > oceniająć z Zsypki miny.
                > > > >
                > > > > Dojechali hen, nad wadi
                > > > > co w tej porze roku mokre
                > > > > fredzio prosi: Droga Zsypko,
                > > > > daj przynętę, bułke mokrą jakoś otrę...
                > > > >
                > > > > Zsypka na to: miły fredziu,
                > > > > czas ożenić dupę z batem!
                > > > > koszyk bardzo mnie uwierał,
                > > > > wynagrodzisz mi to za(te/de)m!
                > > > >
                > > > >
                > > > > Z tej powiastki, dziatki błogie, jeden tylko stoi
                > > > morał:
                > > > > gdy kobietę chcesz wykiwać, ciężko potem będziesz
                > orał!
                > > > >
                > > > > Friends in need and audience dear;
                > > > > be as honest as the day is long
                > > > > take to heart this good advice
                > > > > because the price may be your shlong!
                > > > >
                > > > > jeszcze jedna, błędna strofka
                > > > > przypadkowo sie trafiła
                > > > > kiedy podróz jest na niby
                > > > > tedy reszta = kiła..
                > > > >
                > > > >
                > > > > Yidele
                > > >
                > >
                >

• pan_conti Re: Czyli pytanie jest takie: 27.01.02, 02:28
                  Czy Fredzio jest padzio?

> Moj najlepszy przyjaciel Egon mnie uprzedzil w innym
                  watku, ze na przyklad
                  > Fredzio moze nie byc prawdziwy Fredzio tylko
                  Slowianin. Mr.Conti, ktoremu ufam
                  > jak Zawiszy Czarnemu, tez zwrocil uwage na ten
                  niepokojacy watek z rybami. To z
                  >
                  > kim ja rozmawiam?!!!!!!
                  >
                  > Bo w sprawie moich doswiadczen erotycznych musze sie
                  przyznac, ze sa same
                  > slowianskie, pszennowlose i niebieskookie. Ja bym
                  chcial dla odmiany kogos co m
                  > a
                  > przynajmniej brazowe oczy, a wlosy najlepiej czarne,
                  choc sie z brazowymi
                  > ewentualnie pogodze. Trudno sie mowi, czas leci, moja
                  blekitnooka milosc jutro
                  > do
                  > domu wraca i juz tak swobodnie romansowac nie bede
                  mogl, bo mi kompa zabanuje.
                  > To
                  > niech przynajmniej wiem, za co bede cierpiec!!!!!!
                  >
                  > pan_conti napisał(a):
                  >
                  > > Nic się nie martw Zsypek. Ta wyprawa na ryby jest
                  tylko
                  > > metaforą urodzoną w wyobraźni Yidele/go. Ja jeszcze
                  > > nigdy nie widziałem ani nie słyszałem o Zydzie na
                  > > rybach. Oni ryby wolą kupować. Fredzio i Yidele
                  dobrze o
                  > > tym wiedzą. Prawda Yidele?
                  >
                  >
                  > > MR.CONTI
                  > >
                  > >
                  > >
                  > > Gość portalu: Zsypek napisał(a):
                  > >
                  > > > Mr.Conti!!!!!!! To zazdrosnicy sa!!!!!!!!! Ja
                  > > napisalem Kingfiszowi, ze ryby
                  > > > lubie wylacznie na patelni a nie na wedce (i
                  zreszta
                  > > dlatego sie do Kingfisza n
                  > > > ie
                  > > > przystawiam, bo by mnie do tych operacji z
                  > > OBRZYDLIWYMI robalami zmuszal!) i
                  > > > teraz Fredzia obrzydzic mi chca!!!!!! A Fredzio
                  jest
                  > > wojownik pustyni i tam
                  > > > zadnych ryb NIE MA, co najwyzej skorpiony.
                  Skorpiony
                  > > tez mozna lowic, ale na
                  > > > siatke na motyle a nie na wedke!
                  > > >
                  > > > pan_conti napisał(a):
                  > > >
                  > > > > yidele napisał(a):
                  > > > >
                  > > > > > Jechał fredzio raz na ryby
                  > > > > > wieczór ciepły,droga miła
                  > > > > > Zsypkę swą miał na siedzeniu,
                  > > > > > bardzo podniecona była
                  > > > > >
                  > > > > > Fredzio myśli: Cóż ja zrobię,
                  > > > > > co wymyslę, aby zaspokoic Zsypkę?
                  > > > > > ( bowiem wiedzcie w konfidencyji
                  > > > > > maiła nader żwawą ..gębke)
                  > > > > >
                  > > > > > Jechał przeto nader wolno
                  > > > > > aby czasu kupić nieco -
                  > > > > > Zsypkę podóż podniecała
                  > > > > > Chciała już jakieś conieco
                  > > > > >
                  > > > > > Raptem Fredek, mądry człowiek
                  > > > > > wpadł na pomysł jakich mało;
                  > > > > > rzekl jej tedy:
                  > > > > > "czas cos zrobić aby rybsko lepiej brało!"
                  > > > > >
                  > > > > > Wszak słyszałaś (to jest pewne)
                  > > > > > o starym rybackim tricku:
                  > > > > > zgniła, smrodliwa przynęta
                  > > > > > to są rybie smakołyki!
                  > > > > >
                  > > > > > Hoża Zsypko, zdejmuj gacie
                  > > > > > i na koszyk z chlebem siadaj -
                  > > > > > chleb twą woń rozkoszną chwyci,
                  > > > > > ryb złapiemy wręcz się gromadę!
                  > > > > >
                  > > > > > Zsypka, wielce zaskoczona,
                  > > > > > ( atak właśnie planowała )
                  > > > > > po namśle raczej krótkim
                  > > > > > swego fredzia posłuchała
                  > > > > >
                  > > > > > Pomyślała: " w koncu mam cię,
                  > > > > > drogi i tak nieuchwytny fredziu
                  > > > > > kiedy majtki raz juz zdejmę,
                  > > > > > spróbuj sie wymigać, pedziu"
                  > > > > >
                  > > > > > Jam jest Zsypka, hear me roar!!
                  > > > > > smell my smell, I'll make it plain
                  > > > > > were it not for this old basket,
                  > > > > > we'd be rolling on the floor!
                  > > > > >
                  > > > > > pół godziny na koszyku,
                  > > > > > bambus trzeszczy, Zsypka wzdycha
                  > > > > > woń o której była mowa
                  > > > > > w chleb i owoc szybko wnika
                  > > > > >
                  > > > > > fredzio, pokonany skruchą
                  > > > > > już chce Zsypkę zdjąć z wikliny
                  > > > > > lecz ta nie chce,jest zadowolona
                  > > > > > oceniająć z Zsypki miny.
                  > > > > >
                  > > > > > Dojechali hen, nad wadi
                  > > > > > co w tej porze roku mokre
                  > > > > > fredzio prosi: Droga Zsypko,
                  > > > > > daj przynętę, bułke mokrą jakoś otrę...
                  > > > > >
                  > > > > > Zsypka na to: miły fredziu,
                  > > > > > czas ożenić dupę z batem!
                  > > > > > koszyk bardzo mnie uwierał,
                  > > > > > wynagrodzisz mi to za(te/de)m!
                  > > > > >
                  > > > > >
                  > > > > > Z tej powiastki, dziatki błogie, jeden tylko
                  stoi
                  > > > > morał:
                  > > > > > gdy kobietę chcesz wykiwać, ciężko potem
                  będziesz
                  > > orał!
                  > > > > >
                  > > > > > Friends in need and audience dear;
                  > > > > > be as honest as the day is long
                  > > > > > take to heart this good advice
                  > > > > > because the price may be your shlong!
                  > > > > >
                  > > > > > jeszcze jedna, błędna strofka
                  > > > > > przypadkowo sie trafiła
                  > > > > > kiedy podróz jest na niby
                  > > > > > tedy reszta = kiła..
                  > > > > >
                  > > > > >
                  > > > > > Yidele
                  > > > >
                  > > >
                  > >
                  >

• Gość: Zsypek Re: Czyli pytanie jest takie: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.02, 02:40
                    pan_conti napisał(a):

> Czy Fredzio jest padzio?

No wlasnie!!!!!!!!

• Gość: Yidele Re: Koszerny wędkarz IP: *.budimex.com.pl 27.01.02, 03:56
                Metafora, Metafora
                kto ją pozna i polubi
                sarknie: tepa to potwora
                co w sarkaźmie się pogubi!

Kiedyż Zsypek? kiedy Zsypka?
                robi jaką to róznicę?
                Jeśli czujesz się kobietą,
                żwawo sięgaj po swą bryndzę

Gdy oscypka raczycz zmacać,
                czujesz w nozdrzach smrodek błogi,
                tedy pomyśl sobie o tym
                co Yidele rzecze srogi:

Bryndza i Oscypek świeży
                jednej treści są przykładem,
                lecz oscypek posiadając
                bryndzy nie udawaj zadem!

Nie omamiaj! nie obiecuj!
                nie kuś fredzia sztucznym serem!
                nie schlebiaj temu biednemu
                "Waść pustyni bohaterem"

Bądź uczciw(ą)(ym), o to proszę,
                pilnuj wszak swego rozporka,
                Prawda Bytu tak się składa:
                oscypek wyjdzie spod muślinu
                tak jak szydło wyjdzie z worka!

Yidele
                • Gość: Zsypek Re: Koszerny wędkarz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.02, 03:59
                  Yidele. Ja mam powazna watpliwosc, czy ten Fredzio co ostatnio sie wypowiadal
                  jest tym samym Fredziem, co sie wypowiadal onegdaj. Bo ciebie po charakterze
                  pisma mozna poznac, a co do aktualnego Fredzia to mam podejrzenia, ze to nie
                  Fredzio tylko jakis Slowianin.
                  • fredzio54 Fredzio do Zsypka 27.01.02, 10:34
                    Piekan Zsypka ten Kingfish jest Amator Zdjecia nie ma towaru tez nie i polal mi
                    Rachunek !
                    Jestem Prawdziwy Fredzio nie Fredzia i jakis Piedzia wysoki i nie btaki Malutki
                    Slowian z Koniec Polski, piwne oczy i bronsowe Wlosy(nie wydac bo nosze Helme )
                    jakos wiadomsci nie wydze cos nie funkcionuje ten Serwer.
                    Chcalem ci powiedzic ze Schone nie jest Piekna stoji przed Lustrem i mowi
                    Zsypka jest na ladniesza w Kraju 1 a Ja nie ?
                • Gość: Fredzio Re: Koszerny wędkarz IP: *.pppool.de 27.01.02, 22:02
                  Idele jestes Poeta Konkurencja Do Mickiewicza i Szalom Aleichem.
                  z Takimi wierszami nie rozumie dlaczego nie znalazles jaka Ladna Panie.
                  Mamusia mi obowiadla ze polki sa Bardzo Romantyczne i kochaia Wierszy !
                  • yidele Re: Koszerny wędkarz 28.01.02, 13:51
                    Znalazłem, mam piękną żonę i dziecko. Mieszkam w Polsce od 98 roku :)

Shalom!
                    • fredzio54 Re: Koszerny wędkarz 28.01.02, 16:19
                      yidele napisał(a):

> Znalazłem, mam piękną żonę i dziecko. Mieszkam w Polsce od 98 roku :)
                      >
                      >
                      > Shalom!

Zycze ci wiele MAZAL TOW z piekna Polke i Dziecka, moze mi sie tez uda jak tobie
                      jestem Przystojny ale jestem slaby z wierszami.
                      Ale wojne przeciwko Arabstwo wygramy !
            • fredzio54 Re: :))))) WROG ATAKUJE!!!!! DO BOJU!!!!!!! 27.01.02, 10:24

> Mr.Conti!!!!!!! To zazdrosnicy sa!!!!!!!!! Ja napisalem Kingfiszowi, ze ryby
              > lubie wylacznie na patelni a nie na wedce (i zreszta dlatego sie do Kingfisza n
              > ie
              > przystawiam, bo by mnie do tych operacji z OBRZYDLIWYMI robalami zmuszal!) i
              > teraz Fredzia obrzydzic mi chca!!!!!! A Fredzio jest wojownik pustyni i tam
              > zadnych ryb NIE MA, co najwyzej skorpiony. Skorpiony tez mozna lowic, ale na
              > siatke na motyle a nie na wedke!
              >
              > pan_conti napisał(a):
              >
              > > yidele napisał(a):
              > >
              > > > Jechał fredzio raz na ryby
              > > > wieczór ciepły,droga miła
              > > > Zsypkę swą miał na siedzeniu,
              > > > bardzo podniecona była
              > > >
              > > > Fredzio myśli: Cóż ja zrobię,
              > > > co wymyslę, aby zaspokoic Zsypkę?
              > > > ( bowiem wiedzcie w konfidencyji
              > > > maiła nader żwawą ..gębke)
              > > >
              > > > Jechał przeto nader wolno
              > > > aby czasu kupić nieco -
              > > > Zsypkę podóż podniecała
              > > > Chciała już jakieś conieco
              > > >
              > > > Raptem Fredek, mądry człowiek
              > > > wpadł na pomysł jakich mało;
              > > > rzekl jej tedy:
              > > > "czas cos zrobić aby rybsko lepiej brało!"
              > > >
              > > > Wszak słyszałaś (to jest pewne)
              > > > o starym rybackim tricku:
              > > > zgniła, smrodliwa przynęta
              > > > to są rybie smakołyki!
              > > >
              > > > Hoża Zsypko, zdejmuj gacie
              > > > i na koszyk z chlebem siadaj -
              > > > chleb twą woń rozkoszną chwyci,
              > > > ryb złapiemy wręcz się gromadę!
              > > >
              > > > Zsypka, wielce zaskoczona,
              > > > ( atak właśnie planowała )
              > > > po namśle raczej krótkim
              > > > swego fredzia posłuchała
              > > >
              > > > Pomyślała: " w koncu mam cię,
              > > > drogi i tak nieuchwytny fredziu
              > > > kiedy majtki raz juz zdejmę,
              > > > spróbuj sie wymigać, pedziu"
              > > >
              > > > Jam jest Zsypka, hear me roar!!
              > > > smell my smell, I'll make it plain
              > > > were it not for this old basket,
              > > > we'd be rolling on the floor!
              > > >
              > > > pół godziny na koszyku,
              > > > bambus trzeszczy, Zsypka wzdycha
              > > > woń o której była mowa
              > > > w chleb i owoc szybko wnika
              > > >
              > > > fredzio, pokonany skruchą
              > > > już chce Zsypkę zdjąć z wikliny
              > > > lecz ta nie chce,jest zadowolona
              > > > oceniająć z Zsypki miny.
              > > >
              > > > Dojechali hen, nad wadi
              > > > co w tej porze roku mokre
              > > > fredzio prosi: Droga Zsypko,
              > > > daj przynętę, bułke mokrą jakoś otrę...
              > > >
              > > > Zsypka na to: miły fredziu,
              > > > czas ożenić dupę z batem!
              > > > koszyk bardzo mnie uwierał,
              > > > wynagrodzisz mi to za(te/de)m!
              > > >
              > > >
              > > > Z tej powiastki, dziatki błogie, jeden tylko stoi
              > > morał:
              > > > gdy kobietę chcesz wykiwać, ciężko potem będziesz orał!
              > > >
              > > > Friends in need and audience dear;
              > > > be as honest as the day is long
              > > > take to heart this good advice
              > > > because the price may be your shlong!
              > > >
              > > > jeszcze jedna, błędna strofka
              > > > przypadkowo sie trafiła
              > > > kiedy podróz jest na niby
              > > > tedy reszta = kiła..
              > > >
              > > >
              > > > Yidele
              > >
              >
              Kochana Zsypka
              milis sie
              Na Pustyni sa Ryby, polskie Karpy co nauczyeni sa w Solowa Wode plywac
              nie sa takie olbrzymie jak na Odrze ale KOSZERNE, nie moglysmi Polske zostawic
              bez Polskich Karpow kapuste i kieszone Ogurki !

• fredzio54 Re: ________Fredzio, staje do konkursu!!!!! 28.01.02, 16:13
      • Gość: Zsypek Re: ________Fredzio, staje do konkursu!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.02, 17:14
        Fredzio, przepraszam, ze nie odpisywalem, wdalem sie w pyskowke z niejakim
        katem i sie za bardzo rozzloscilem, zeby na wesolo pisac.

A problem jest czy ty jestes prawdziwy Fredzio czy nie? Bo kiedys miales inne
        ip, a teraz sie logujesz z poczty i nie widac skad. Moze ty nie jestes Fredzio?
        Bo jakis falszywiec krazy po Forum i sie pod rozmaite osoby podszywa, a ja sie
        na to pare razy dalem zlapac, za co mnie potem Egon obsobaczyl, ze nie uwazam.
    • fredzio54 Re: ________Fredzio, staje do konkursu!!!!! 30.01.02, 00:00
      Ladna Zsypka jestem Fredzio jeden prawdziwy Wojownik pustini mam alergie do
      Arabstwo i podstrzelonych Anytsemitow.
      Chcem byc z toba na Pustini i lyczyc z Toba Gwiazdy, chcem cie karmic
      Kaktusowe Owocy, czerwone wynogrony i slotki Arbus.
      Jak bedziesz zemna nie bedziesz mnialo potrzebe do raju isc !
      Chcem mniec cie dla sibie i nie zgodze sie cie dzielic z takim katem albo
      Dr conti egon i Jihad.
      Jestem bardzo powarzny w moich romansach.
      Napisz mi do skrzynki i poszle ci odpowiedz.
      Co ja cienie u cibie ze nie tylko piekna Slowianka jestes i wypelnisz moje mazen
      jestes bardzo Mandra i lubie twoj Humor.
      Czekam na twoj list
      • Gość: Zsypek Re: ________Fredzio, staje do konkursu!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 00:32
        Hurysie Fredzio!

Z toba byl faktycznie klopot, bo to Schone pierwsza wymyslila harem hurysow i
        ciebie wymienila jako jednego z hurysow do swojego haremu, ale z pospiechu zle
        napisala twoje imie. Ja bylam dopiero druga. Schone zachowala sie bardzo
        elegancko i powiedziala ze trudno, znajdzie sobie innego hurysa, a ja ja w zamian
        zaprosilam do odwiedzin w moim haremie i korzystania z hurysow ile chce.

Jesli chodzi o hurysow Mr.Conti, Egona i quickly, to ja z nich w zadnym wypadku
        nie zrezygnuje. Sam rozumiesz, jeden hurys to nie to samo co czterech hurysow...)

Zsypka

fredzio54 napisał(a):

> Ladna Zsypka jestem Fredzio jeden prawdziwy Wojownik pustini mam alergie do
        > Arabstwo i podstrzelonych Anytsemitow.
        > Chcem byc z toba na Pustini i lyczyc z Toba Gwiazdy, chcem cie karmic
        > Kaktusowe Owocy, czerwone wynogrony i slotki Arbus.
        > Jak bedziesz zemna nie bedziesz mnialo potrzebe do raju isc !
        > Chcem mniec cie dla sibie i nie zgodze sie cie dzielic z takim katem albo
        > Dr conti egon i Jihad.
        > Jestem bardzo powarzny w moich romansach.
        > Napisz mi do skrzynki i poszle ci odpowiedz.
        > Co ja cienie u cibie ze nie tylko piekna Slowianka jestes i wypelnisz moje maze
        > n
        > jestes bardzo Mandra i lubie twoj Humor.
        > Czekam na twoj list

• Gość: MR.CONTI Re: Zsypko you have a problem.. IP: 64.170.22.* 30.01.02, 02:05
          Ty musisz zdobyć 72hurysy:( Tak żeby swój raj na ziemi
          stworzyć. Ale gdzie ich znajdziesz. To i nawet Vista
          będziesz musiał przyjąć, a już widziałem na info. dnia
          że się z nim pokłusiłeś..hi,hi,hi.:-)

> Hurysie Fredzio!
          >
          > Z toba byl faktycznie klopot, bo to Schone pierwsza
          wymyslila harem hurysow i
          > ciebie wymienila jako jednego z hurysow do swojego
          haremu, ale z pospiechu zle
          > napisala twoje imie. Ja bylam dopiero druga. Schone
          zachowala sie bardzo
          > elegancko i powiedziala ze trudno, znajdzie sobie
          innego hurysa, a ja ja w zami
          > an
          > zaprosilam do odwiedzin w moim haremie i korzystania z
          hurysow ile chce.
          >
          > Jesli chodzi o hurysow Mr.Conti, Egona i quickly, to
          ja z nich w zadnym wypadku
          >
          > nie zrezygnuje. Sam rozumiesz, jeden hurys to nie to
          samo co czterech hurysow..
          > .)
          >
          > Zsypka
          >
          > fredzio54 napisał(a):
          >
          > > Ladna Zsypka jestem Fredzio jeden prawdziwy Wojownik
          pustini mam alergie d
          > o
          > > Arabstwo i podstrzelonych Anytsemitow.
          > > Chcem byc z toba na Pustini i lyczyc z Toba Gwiazdy,
          chcem cie karmic
          > > Kaktusowe Owocy, czerwone wynogrony i slotki Arbus.
          > > Jak bedziesz zemna nie bedziesz mnialo potrzebe do
          raju isc !
          > > Chcem mniec cie dla sibie i nie zgodze sie cie
          dzielic z takim katem albo
          > > Dr conti egon i Jihad.
          > > Jestem bardzo powarzny w moich romansach.
          > > Napisz mi do skrzynki i poszle ci odpowiedz.
          > > Co ja cienie u cibie ze nie tylko piekna Slowianka
          jestes i wypelnisz moje
          > maze
          > > n
          > > jestes bardzo Mandra i lubie twoj Humor.
          > > Czekam na twoj list
          >

• Gość: Zsypek Re: Zsypko you have a problem.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 03:12
            ja mu tylko zlozylam propozycje, zeby sie wyprowadzil z Wroclawia, bo tu nie
            pasuje. Podpadl mi za Kingfisza, lobuz.

A co do tych hurys, to nie chce miec 72, bo to by nie byl raj, tylko
            targowisko. I tak juz mam z tym haremem klopoty, bo najpierw mialam przez niego
            wyuzdane sny w nocy, a dzisiaj mi sie te sny polaczyly jakos z informacja z
            niezwykle skadinad powaznego biuletynu Polonii Amerykanskiej, o biznesie jaki
            robi US Embassy w Polsce na telefonie w sprawie wiz, ktory kosztuje jak sex
            telefon. To natychmiast wymyslilam, ze jak ambasada nie ma kasy na utrzymanie
            urzednikow, to powinna zalozyc wlasnie sex telefon i jeczec do niego za
            pieniadze. Klienci by dzwonili, sluchali, onanizowali sie i placili
            dobrowolnie. A tak, to sa awantury i grozba akcji protestacyjnej, ktora
            popieram. I to tez jest na Informacjach Dnia.
    • fredzio54 Moja Przyiemnosc zsypka 30.01.02, 21:52
      Ladna Zsypka,
      wybralas mnie z wszystkich, kierowals schone z konkurecij
      a ja czekam na twojego email.czekam.. i czekam..
      Mam dla ciebie spodzianke ale poczebny jest twoj email(podaj go diskretnie do
      moje skrzynki)
      Jutro jade do poslki powiedzieli mize bedzie bardzo zimno kolo 15 stopni
      napewno zmarzen i bedziesz musala mnie odzywic.
      Czy naprawde masz Szere Oczy i naturalan Blondynka,umre z radosci
      Twoje Pustinskie mazenia.
      Fredzio
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka