Gość: przemo bez laski madam Clinton IP: *.erri.psu.edu 11.11.03, 18:54 Do maja 2004 mozemy wchodzic do USA bez wizy pieszo albo wplaw przez zielona granice z Meksykiem. Od maju 2004 otworza nam znacznie wygodniejsze przejscie przez zielona, bezwizowa granice z Kanada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: bez laski madam Clinton IP: *.eseenet.com 11.11.03, 22:33 Gość portalu: przemo napisał(a): > Do maja 2004 mozemy wchodzic do USA bez wizy pieszo albo wplaw > przez zielona granice z Meksykiem. Od maju 2004 otworza nam > znacznie wygodniejsze przejscie przez zielona, bezwizowa granice > z Kanada. Jaka bezwizowa Kanada. Chyba komus cos sie pomylilo . Bezwizowa Kanade Polska zobaczy w tym samym czasie kiedy US zniesie wizy i to nie napewno . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Hillary Clinton za zniesieniem wiz dla Polakó IP: *.parkowe.pol 11.11.03, 19:13 Nie rozumię rodaków, chcą do nieba, a kto by chciał przyjąć kiedy polak nie potrafi zadbać o wlasny honor.Czy nie jest to upokarzajace traktowanie nas z wizami.Kiedy rządzący zaczną myśleć rozsądnie.Bo mnie przypomina się żerynowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Jak sprawiedliwie, to sprawiedliwie! IP: 152.75.142.* 11.11.03, 20:00 Tym, którzy domagają się sprawiedliwości proponuję, żeby Do USA wpuszczano dokładnie tylu Polaków, ilu Amerykanów wpuszcza się rocznie do Polski. Fair? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Jak sprawiedliwie, to sprawiedliwie! IP: *.eseenet.com 11.11.03, 22:43 Gość portalu: meerkat napisał(a): > Tym, którzy domagają się sprawiedliwości proponuję, żeby > > > Do USA wpuszczano dokładnie tylu Polaków, ilu Amerykanów wpuszcza się rocznie > do Polski. Fair? Amerykanow ??. To chyba by bylo 90 % odmow . Wiekszosc tych amerykanow co przyjezdza do Polski to wedlug polskiego prawa polacy . To samo z Kanada , Australia itd. Czy ktos naprawde wierzy ze udezajac w Polonie uzyska sie zniesienie wiz ??. To ze jakis ambasador czy minister powiedzial cos pod publiczke nic nie zmieni . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daremne żale Hillary Clinton za zniesieniem jaja dla Polaków IP: 152.75.141.* 11.11.03, 20:02 Prędzej Lepper dostanie Nobla niż Amerykanie zniosą wizy dla Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna gardziolka Re: Hillary Clinton za zniesieniem jaja dla Polak IP: 216.233.76.* 11.11.03, 20:08 "Prędzej Lepper dostanie Nobla niż Amerykanie zniosą wizy dla Polaków" Tak za swoja dzialanosc dla SLD. NOBLA DLA LEPPERowca!!! o jak finie PPerowca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignorant PYTANIE IGNORANTA IP: *.cvx.algx.net 12.11.03, 02:07 Ile tysiecy Amerykanow przybywa do Polski kazdego roku udajac turystow, po czym zostaje tam nielegalnie i pracuje "na czarno"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JBS - Canada Jedyne moim zdaniem wyjscie, to: IP: *.look.ca 12.11.03, 03:20 Wprowadzic jak najszybciej z powrotem wizy dla jankesow i im podobnych glupoli (Meeeeerkat, Galaxy)i powrocic do tematu nie wczesniej niz za 10 lat. No chyba, ze wyzej wymienieni beda nas na kolanach blagac, to wtedy za 15 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Kanadol-przygłup radzi... :))) IP: 152.75.142.* 12.11.03, 15:00 A wiesz, smierdzacy chu... ilu Amerykanów jeździ do Polski? Jeszcze mniej niż do Iranu, a nawet do Kanady!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JBS - Canada Re: Kanadol-przygłup radzi... :))) IP: *.look.ca 13.11.03, 03:51 Ha, Ha, Ha!!!!! Shalom!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
urtic Re: Hillary Clinton za zniesieniem wiz dla Polakó 12.11.03, 03:26 Ona lubi zniesienia, bo znosi Billlllllllllaaaaaaaaaa, ktory lezal juz na wielu babach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaduła I co z tego ? - Meksykanie mają lepiej ! IP: *.IOd.krakow.pl 12.11.03, 09:28 sam doświadczyłem polowania na nas gdy z całego samolotu którym leciałem służbowo z wiza biznesową wielokrotna 10 letnią do USA tylko do mnie jako obywatela RP doczepiono się ! To samo było w Kanadzie !! po tych przygodach na lotniskach podziekowałem i jak mogę to omijam USA i Kanadę !!! obok mnie przechodzili bez problemów wszyscy o ciemnym kolorze skóry a ja stałem i dyskutowałem z urżednikami imigracyjnymi !! meksykanie przez zielona granice i przer Rio Grande walą do ameryki i nie robi się z tego problemu !!! nie ma nic lepszego jako wprowadzenie wiz i opłat w takiej samej wysokosci !!! czas skończyc z wazeliną w dupie - tak samo ja w sprawie Iraku !! nie opowiadać bajek ile zarobimy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Re: I co z tego ? - Meksykanie mają lepiej ! IP: 152.75.142.* 12.11.03, 15:03 Mój drogi! Meksykanie wjeżdżają do USA (choć z problemami- wielu ginie na pustyni), bo NIE występują o wizy, więc ich odrzucić nie można- proste? Spróbuj przez Kubę. Sporo Polaków to podobno robi, a przerzut kosztuje około 4 tysiące zielonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aztek Re: I co z tego ? - Meksykanie mają lepiej ! IP: 216.233.75.* 12.11.03, 17:01 Pierdo...jak rusek...I co z tego ? - Meksykanie mają lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G.W.Bush Which "NO" don't you understand?! IP: 152.75.142.* 12.11.03, 18:22 I thought I have already told you once: No visas- no asbestos! Odpowiedz Link Zgłoś
zulu Re: Which 13.11.03, 13:35 A kto zmuszal ich do pracy w azbescie?Chyba Regan? To byly zlote czasy dla naszych durni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold32 Polacy do Ameryki!!! czekamy na was. IP: 216.233.73.* 13.11.03, 15:28 Gospodarka Amerykanska potrzebuje pracownikow takich jak Polacy - pracuja, i nie pytaja...wiec jestem za zniesieniem ograniczen dla Polakow i to nie tylko jesli chodzi o wizy ale jestem za legalnym przyjmowanu Polakow do pracy!!! Wiec w roku 2004 glosuje za Bushem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arnold32 Re: Polacy do Ameryki!!! czekamy na was. 14.11.03, 03:06 Gość portalu: Arnold32 napisał(a): > Gospodarka Amerykanska potrzebuje pracownikow takich jak Polacy - pracuja, i > nie pytaja...wiec jestem za zniesieniem ograniczen dla Polakow i to nie tylko > jesli chodzi o wizy ale jestem za legalnym przyjmowanu Polakow do pracy!!! > Wiec w roku 2004 glosuje za Bushem!!! Odpowiedz Link Zgłoś