Dodaj do ulubionych

ZSYPEK, nie przejmuj sie EGONEM, bo EGON...

IP: *.zapid.com 24.01.02, 04:29
to jest zwykla menda. Wszystkie problemy na tym forum
powstaja przez tego starego capa.

The hell with you Mr.Egon!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Zsypek Re: ZSYPEK, nie przejmuj sie EGONEM, bo EGON... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 04:52
      Hej. wlasnie napisalem list do redakcji z pytaniem o tego bana. Napisalem im ze
      moim zdaniem w ostatnich dniach to ja na tego bana zasluzylem a nie pan, z
      czego wynika, ze sie swietnie bawilem pana kosztem, Mr. Conti. Oni mnie za
      bardzo zabanowac nie moga, bo ja mam zmienne ip, ale im napisalem ze jest mi
      przykro, niech mi napisza to sie sam zabanuje. I mam zamiar dotrzymac slowa, bo
      to jest sytuacja bez sensu. Wieszam posty rozmaite, w tym takze i takie
      niezupelnie zgodne z dobrymi manierami, delikatnie mowiac, ale nie
      przypuszczalem ze to pan za nie bedzie placil. Czy zreszta ktokolwiek.

PS. Egonem sie nie przejmuje, bo on jest z lekka paranoik, ale go lubie za to,
      jaki jest. Jihada tez, chociaz szczuje (ti! ti!). Tym banem sie przejalem. To
      oczywiscie maly problem, ip zawsze mozna zmienic, ale zabawa jest zabawa kiedy
      sie ja robi na wlasny koszt. No i mi sie przestalo podobac. No, dobranoc:)
      • Gość: Egon Re: ZSYPEK, ty zdrajco !.. IP: *.proxy.aol.com 24.01.02, 05:13
        Ja wiem kim jestes,a ty tym bardziej smierdzielu ! Czytales o
        handlu "skorami" ? Czy ty czasami nie jestes jednym z tych skurwieli?
        Przeciez z twojego narodu pochodza,he he he !!! Wiesz z jakiego ???? HE HE HE
        HE HE HE HE HE HE HE HE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • pan_conti Re: DO ZSYPKA I EGONA!!!!!!!!!!!!!!!MR.CONTI 24.01.02, 14:47
        Gość portalu: Zsypek napisał(a):

> Hej. wlasnie napisalem list do redakcji z pytaniem o tego bana. Napisalem im ze
        >
        > moim zdaniem w ostatnich dniach to ja na tego bana zasluzylem a nie pan, z
        > czego wynika, ze sie swietnie bawilem pana kosztem, Mr. Conti. Oni mnie za
        > bardzo zabanowac nie moga, bo ja mam zmienne ip, ale im napisalem ze jest mi
        > przykro, niech mi napisza to sie sam zabanuje. I mam zamiar dotrzymac slowa, bo
        >
        > to jest sytuacja bez sensu. Wieszam posty rozmaite, w tym takze i takie
        > niezupelnie zgodne z dobrymi manierami, delikatnie mowiac, ale nie
        > przypuszczalem ze to pan za nie bedzie placil. Czy zreszta ktokolwiek.
        >
        > PS. Egonem sie nie przejmuje, bo on jest z lekka paranoik, ale go lubie za to,
        > jaki jest. Jihada tez, chociaz szczuje (ti! ti!). Tym banem sie przejalem. To
        > oczywiscie maly problem, ip zawsze mozna zmienic, ale zabawa jest zabawa kiedy
        > sie ja robi na wlasny koszt. No i mi sie przestalo podobac. No, dobranoc:)

Zsypek, to nie mój post o Egonie, ktoś się podszywa na tym samym anonimowym
        serwrze.
        MR.CONTI
    • ganelon Egon to dawny Szlomcio, 24.01.02, 08:14
      Stary żydowski debil.
      Widocznie w tej Ameryce wszyscy go dupczą to się tu wyżywa na biednych
      polskich internautach..
      Spie..laj z polskiego forum debilny żydzie !!!
      • quickly Widzisz Zsypek aw ydawalo Ci sie... 24.01.02, 08:20
        • quickly Pozdrowienia dla ganelon! 24.01.02, 08:30
          Jeszcze raz dzieki za Twoje wskazowki.
          • ganelon Re: Pozdrowienia dla ganelon! 24.01.02, 09:47
            Nie ma za co Mr. Quickly.
            Ten żydowski debil pęta sie już ładnych parę lat po forach Gazety i nie tylko.
            Występuje pod róznymi nickami,ale pisze zawsze z aolu.
            Widocznie jest za glupi żeby przesiąść się na prawdziwego ISP, a może robi to
            z żydowskich pobudek patriotycznych,no bo AOL to czysta żydowska firma..

Pozdrawiam Australie;)
    • fredzio54 Re:Do Egona 24.01.02, 13:06
      Egon nie pozwalam ci tak nie gzecznie do Zsypka obchodzic,we brazam sobie ze
      jestes Polski Zentelmen i nie spadasz Na tego Kengeru jacek71 puls oddessy
      pziom milcz vista Visita i reszte Arabstwo.
      Koniecznie jestem wybrany Narod swiatlo dla Gojow, ciemnosc sa juz Araby !
      • Gość: Zsypek Re:Do Egona IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 17:59
        dzieki Fredzio:) Egon mnie zaczepia, bo sie boi, ze nie bedzie mial komu
        naublizac, jak mi sie odechce. Obiecuje ci, ze jak sobie odpoczne po tych
        przygodach z Mr.Conti, to tak mu odpyskuje, ZE MU W PIETY POJDZIE!!!!!!!
    • Gość: Zsypek Mr.Conti (prawdziwy), dostalem odpowiedz!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.02, 17:56
      To nie pana zabanowali tym razem, tylko serwer. Wydaje mi sie, ze ten post z
      falszywka byl puszczony z tego samego serwera (jak zreszta i ten post powyzej,
      na ktory dalem sie zlapac). Jestem niewinny w tej sprawie jak dziewica
      Orleanska, z tego szczescia ide na piwo!!!
      • Gość: Robotnik Re: Mr.Conti (prawdziwy), dostalem odpowiedz!!!! IP: *.proxy.aol.com 24.01.02, 21:39

> To nie pana zabanowali tym razem, tylko serwer. Wydaje mi sie, ze ten post z
        > falszywka byl puszczony z tego samego serwera (jak zreszta i ten post powyzej,
        > na ktory dalem sie zlapac). Jestem niewinny w tej sprawie jak dziewica
        > Orleanska, z tego szczescia ide na piwo!!!

A zostalo ci jeszcze na piwo ? A myslalem,ze juz wszystko stracilas,co zarobilas
        w Nowej Zelandii pracujac jako nianka w uczciwym domu zydowskim. Z drugiej
        strony nieladnie,ze piwo chlejesz ! Zreszta masz prawo,jestes juz dorosla(24
        lata),ale ze wzgledu na swoja otylosc,powinnas przestac pic ! Widzialem twoje
        zdjecie ( tez je mam w swoim albumie),ktore wyslalas zeszlego roku do jednego z
        moich znajomych,wkrotce po swoim powrocie do kraju. Wiesz o ktore zdjecie
        chodzi ? To w gorach,strsznie gruba tam jestes ! Pfuj! Chcesz ,abym zrobil test
        i pokazaj je tu na forum ? Chcesz ? Zobaczymy wtedy,ilu znajomych twoich mi
        podziekuje !?
        • quickly Egon (dzisial robiacy pod kryptonimem... 24.01.02, 22:38
          ...Robotnik)

Na twoim miejscu to bym przprosil Zsypka, bo nawet mi sie kraja serca, jak go
          potraktowales. Bawil nas przez ostatnie tygodnie, a my z nim, i robil to tak,
          jak zaden z nas nie potrafi tego zrobic... wiersze pisal, zartowal i dowalal
          rowno do pieca. Co juz zapomniales pajacu?

Ale zeby teraz tak sie publicznie zachowac, jak ty Egon? Napisz do niego na
          skrzynke, nawrzucaj ile chcesz, ale nie rob z niego debila w oczach innych, bo
          na to nie zasluzyl, a przede wszystkim w odroznieniu od ciebie nim nie jest.
          • Gość: Robotnik Re: Egon (dzisial robiacy pod kryptonimem... IP: *.proxy.aol.com 24.01.02, 23:37
            quickly napisał(a):

> ...Robotnik)
            >
            > Na twoim miejscu to bym przprosil Zsypka, bo nawet mi sie kraja serca, jak go
            > potraktowales. Bawil nas przez ostatnie tygodnie, a my z nim, i robil to tak,
            > jak zaden z nas nie potrafi tego zrobic... wiersze pisal, zartowal i dowalal
            > rowno do pieca. Co juz zapomniales pajacu?
            >
            > Ale zeby teraz tak sie publicznie zachowac, jak ty Egon? Napisz do niego na
            > skrzynke, nawrzucaj ile chcesz, ale nie rob z niego debila w oczach innych, bo
            > na to nie zasluzyl, a przede wszystkim w odroznieniu od ciebie nim nie jest.

A ty judaszu,zamknij sie ! To przez ciebie teraz Zsypek sie zle czuje,poniewaz
            sypnales na forum to,co on ci na "ucho" powiedzial ! On wie o co chodzi,a ty
            jeszcze lepiej ! Tak wiec trzymaj swoja buzie zamknieta,bo przez
            ciebie "on",czuc sie nieswojo bedzie !
          • Gość: Robotnik Re: Egon (dzisial robiacy pod kryptonimem... IP: *.proxy.aol.com 24.01.02, 23:59
            quickly napisał(a):

> ...Robotnik)
            >
            > Na twoim miejscu to bym przprosil Zsypka, bo nawet mi sie kraja serca, jak go
            > potraktowales. Bawil nas przez ostatnie tygodnie, a my z nim, i robil to tak,
            > jak zaden z nas nie potrafi tego zrobic... wiersze pisal, zartowal i dowalal
            > rowno do pieca. Co juz zapomniales pajacu?
            >
            > Ale zeby teraz tak sie publicznie zachowac, jak ty Egon? Napisz do niego na
            > skrzynke, nawrzucaj ile chcesz, ale nie rob z niego debila w oczach innych, bo
            > na to nie zasluzyl, a przede wszystkim w odroznieniu od ciebie nim nie jest.

Za to ty nim jestes,bo zmieniasz sie jak kameleon,z diabla miesem rzucajacym- w
            aniola niewinnego,piesni liturgiczne spiewajacym !
            • quickly Re: Egon (dzisial robiacy pod kryptonimem... 25.01.02, 00:07
              Oh, nie przesadzaj. Dzisiaj jade na tygodniowe wczasy do cieplych krajow,
              takze czas powiedziec cos milego.
              • Gość: Robotnik Re: Egon (dzisial robiacy pod kryptonimem... IP: *.proxy.aol.com 25.01.02, 00:09
                quickly napisał(a):

> Oh, nie przesadzaj. Dzisiaj jade na tygodniowe wczasy do cieplych krajow,
                > takze czas powiedziec cos milego.

Spal tam swoje jajca na wegiel,tak aby ci odpadly !
                • quickly Re: Egon (dzisial robiacy pod kryptonimem... 25.01.02, 00:15
                  A ty swintuchu, juz od samego rana o jajcach quicklego myslisz.
      • Gość: MR.CONTI Re: To jest przecież śmiechu warte! IP: *.zapid.com 24.01.02, 23:17

> To nie pana zabanowali tym razem, tylko serwer. Wydaje
        mi sie, ze ten post z
        > falszywka byl puszczony z tego samego serwera (jak
        zreszta i ten post powyzej,
        > na ktory dalem sie zlapac). Jestem niewinny w tej
        sprawie jak dziewica
        > Orleanska, z tego szczescia ide na piwo!!!

Wspaniale. Czy teraz jeśli ktoś na przykład napisze coś
        nielegalnego przez serwer AOL oni będą blokować cały
        serwer ? To jest przecież śmiechu warte!

• quickly Zsypek, no wylaz zza krzaka... 25.01.02, 00:00
          ...ja tam do Ciebie zadnego zalu nie mam chociaz z Egonem jezdziles na mnie jak
          na lysej kobyle. (Ale ja tez sie smialem z tego co wypisywaliscie o mnie.)
          • quickly Re: Zsypek, no wylaz zza krzaka... 25.01.02, 00:16
            Bo juz z tym debilem Egonem nie idzie wytrzymac.
            • Gość: Robotnik Re: Zsypek, no wylaz zza krzaka... IP: *.proxy.aol.com 25.01.02, 00:19
              quickly napisał(a):

> Bo juz z tym debilem Egonem nie idzie wytrzymac.

Znowu Quickly majaczysz,zatrules sie rybami zdechlymi i na oczy ci padlo? Ja tu
              np. zadnego Egona nie widze !?
            • quickly Re: Zsypek, no wylaz zza krzaka... 25.01.02, 00:21
              No i co, na caly swiat sie pogniewales, eh?
              Popatrz nawet Egon dzisiaj ludzkim glosem zaczal mowic.
              On tylko czeka jak ta pannienka, na jakis gest z Twojej strony.
              • quickly Re: Zsypek, no wylaz zza krzaka... 25.01.02, 00:24
                Egonowi cos walnelo i dzisaij nazwal sie Robotnik (zapomnial dodac "czerwony" -
                tak jak jego tata). Zaraz powie, ze jest teraz quickly - tak jak wczoraj i
                zacznie pluc na twoj nik tak jak to wczesniej obiecal.

Chodz, zobaczysz jakie beda jaja.
              • Gość: Robotnik Re: Zsypek, no wylaz zza krzaka... IP: *.proxy.aol.com 25.01.02, 00:25
                quickly napisał(a):

> No i co, na caly swiat sie pogniewales, eh?
                > Popatrz nawet Egon dzisiaj ludzkim glosem zaczal mowic.
                > On tylko czeka jak ta pannienka, na jakis gest z Twojej strony.

A gdzie ty widzisz tego Egona ?
          • Gość: MR.CONTI Re: Nie Zsypek tylko MR.CONTI. IP: 206.55.157.* 25.01.02, 00:26
            quickly napisał(a):

> ...ja tam do Ciebie zadnego zalu nie mam chociaz z
            Egonem jezdziles na mnie jak
            >
            > na lysej kobyle. (Ale ja tez sie smialem z tego co
            wypisywaliscie o mnie.)

Poczucie humoru jest największą zaletą człowieka.

• quickly Re: Nie Zsypek tylko MR.CONTI. 25.01.02, 00:29
              Czesc MR CONTI

Jak zdrowko?
              Co sie dzieje z Zsypkiem?

Egon dzisiaj ma ciezka skleroze - zapomnial jak sie nazywa.
              Chyba zupelnie mu juz odbilo. Czekam tylko na to jak zacznie pluc naswoj
              monitor tak jak to obiecal wczoraj.
    • Gość: Zsypek WYLAZLEM, ale nie zza krzaka tylko z pubu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 01:10
      bylem na piwie, gdzie omawialem z kumplami sytuacje w polskim parlamencie. Ja
      tego nie widzialem, wiec nie wiem, jak sie mam ustosunkowac do sprawy, ale
      podobno w dniu dzisiejszym parlament mial przedyskutowac kwestie pozbawienia
      immunitetu jednego z poslow, ktory sie nazywa Lepper. Ten Lepper jest wybitnym
      przywodca wybitnej partii politycznej 'Samoobrona', ktora ma tak swietne wyniki
      wyborcze, ze Lepper zostal marszalkiem Sejmu (house speaker). Bedac na tym
      stanowisko Lepper obficie naublizal innym poslom oraz oskarzyl ich o korupcje,
      za co ci pozbawili go stanowiska marszalka a dzisiaj chcieli przeglosowac
      pozbawienie go immunitetu, celem wszczecia sledztwa i wsadzenia go do pudla.

Na to Lepper dzisiaj zrobil okupacje trybuny sejmowej, a nastepnie po
      konferencji z innym marszalkiem sejmu Borowskim z partii SLD (postkomuna)
      zgodzil sie, ze zrobi krotkie wystapienie i przestanie okupowac. Co uczynil.

Na to na trybune wroczyl przywodca innej wybitnej partii, ktory sie nazywa
      Kaczynski. I powiedzial ze to jest hucpa, bo jak Borowski z Lepperem moga sobie
      zmieniac regulamin obrad sejmu? I oswiadczyl, ze w ramach protestu on i jego
      partia zaglosuja przeciwko odebraniu immunitetu Leppera. Na to z fotela
      poderwala sie poslanka kolejnej szacownej partii, ktora sie nazywa Liga Rodzin
      Polskich i zaintonowala modlitwe "Ojcze nasz", do ktorej przylaczyla sie reszta
      poslow.

Potem okazalo sie, ze nie ma posla-sprawozdawcy, a rownoczesnie szefa Komisji
      Regulaminowej, ktory mial wyglosic sprawozdanie w sprawie tego immunitetu. To
      takze SLD, ale nikt nie pamietal jak sie nazywa. Marszalek Borowski oglosil, ze
      posel zaslabl, ale wtedy Polska Agencja Prasowa wypuscila depesze, ze ow posel
      nie zaspal, tylko lezy pijany w hotelu.

Na to marszalek wstal i udal sie osobiscie do hotelu poselskiego. Po powrocie
      powiedzial, ze szef komisji regulaminowej rzeczywiscie lezy pijany i ani
      drgnie, i on za to postawi wniosek, zeby go wyrzucic za to z klubu partii SLD.

Na tym obrady zakonczono. Jutro tez bedzie transmisja z obrad sejmu na ten sam
      temat i ludzie juz uszykowali kasety video, zeby to sobie nagrac. Ja tez.
      • quickly Re: WYLAZLEM, ale nie zza krzaka tylko z pubu 25.01.02, 01:17
        No nareszcie!
        Myslalem, ze jakies harakiri popelniles czy cos.

Ale jaja z tym sejmem!

A o Lepperze to nawet tutaj jest glosno.
        To mowisz, ze ten od regulaminu sejmowego lezal sobie ( w czasie pracy)
        nawalony jak bombowiec w swoim pokoju.
        Jade do Polski, ja tez tak chce!
        • Gość: Zsypek Re: WYLAZLEM, ale nie zza krzaka tylko z pubu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 01:22
          Ja tego nie widzialem, ale jeden z kumpli sobie to nagral i obiecal, ze
          pozyczy. Jestem 4 w kolejce.:) Wszyscy byli najbardziej zachwyceni ta Liga
          Rodzin Polskich i intonacja "Ojcze nasz"...przez wielce szacowna pania poslanke.

A jutro obraduja dalej na ten sam temat, tylko nie wiadomo kto bedzie wyglaszal
          to sprawozdanie i w jakim stanie swiadomosci...

Dyskusje z Egonem w porownaniu do realu polskiego parlamentu to jest NIC!!!!
          • quickly Re: WYLAZLEM, ale nie zza krzaka tylko z pubu 25.01.02, 01:30
            Tutaj w Australii, za nieuzasadnione, publiczne wyrazanie swoich przekonan
            religijnych mozna bardzo szybko wyleciec z roboty. Owszem mozna wierzyc w to co
            sie chce (np. Egon moglby sobie spokojnie wierzyc i modlic sie do swojego
            Szatana, tak jak do tej pory to robi), ale to tylko w chwilach wolnych od
            pracy. Klepanie "Ojcze nasz..." w takim miejscu jak Sejm, to zakrawa juz na
            jawna prowokacje.
            • Gość: Zsypek Re: WYLAZLEM, ale nie zza krzaka tylko z pubu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 01:37
              Tu raczej tez sie tego nie robi... Ta akcja z "Ojcze Nasz" to elemen sytuacji
              surrealistycznej nic wiecej. Poszlismy w 5 osob, ten pub jest nieduzy, wszyscy
              sobie popili i razem z innymi bywalcami zaczelismy zakladac
              partie "Krasnoludek" celem startu w najblizszych wyborach parlamentarnych.
              Zamiast modlow spiewalismy piesni patriotyczne, np "Rota" (nie rzucim ziemi
              skad nasz rod, nie damy pogrzesc mowy, polski my narod, polski lud, prastary
              szczep piastowy". Bylismy szczesliwi. Barman tez spiewal.

PS> jedziesz na wakacje, panienki, piwo i spiew? Milej zabawy!
      • Gość: MR.CONTI Re: HE,HE.. Czyli polski parlament ma: IP: 64.170.22.* 25.01.02, 01:56
        Taki sam bajzel jak forum świat:-)

> bylem na piwie, gdzie omawialem z kumplami sytuacje w
        polskim parlamencie. Ja
        > tego nie widzialem, wiec nie wiem, jak sie mam
        ustosunkowac do sprawy, ale
        > podobno w dniu dzisiejszym parlament mial
        przedyskutowac kwestie pozbawienia
        > immunitetu jednego z poslow, ktory sie nazywa Lepper.
        Ten Lepper jest wybitnym
        > przywodca wybitnej partii politycznej 'Samoobrona',
        ktora ma tak swietne wyniki
        >
        > wyborcze, ze Lepper zostal marszalkiem Sejmu (house
        speaker). Bedac na tym
        > stanowisko Lepper obficie naublizal innym poslom oraz
        oskarzyl ich o korupcje,
        > za co ci pozbawili go stanowiska marszalka a dzisiaj
        chcieli przeglosowac
        > pozbawienie go immunitetu, celem wszczecia sledztwa i
        wsadzenia go do pudla.
        >
        > Na to Lepper dzisiaj zrobil okupacje trybuny sejmowej,
        a nastepnie po
        > konferencji z innym marszalkiem sejmu Borowskim z
        partii SLD (postkomuna)
        > zgodzil sie, ze zrobi krotkie wystapienie i przestanie
        okupowac. Co uczynil.
        >
        > Na to na trybune wroczyl przywodca innej wybitnej
        partii, ktory sie nazywa
        > Kaczynski. I powiedzial ze to jest hucpa, bo jak
        Borowski z Lepperem moga sobie
        >
        > zmieniac regulamin obrad sejmu? I oswiadczyl, ze w
        ramach protestu on i jego
        > partia zaglosuja przeciwko odebraniu immunitetu
        Leppera. Na to z fotela
        > poderwala sie poslanka kolejnej szacownej partii,
        ktora sie nazywa Liga Rodzin
        > Polskich i zaintonowala modlitwe "Ojcze nasz", do
        ktorej przylaczyla sie reszta
        >
        > poslow.
        >
        > Potem okazalo sie, ze nie ma posla-sprawozdawcy, a
        rownoczesnie szefa Komisji
        > Regulaminowej, ktory mial wyglosic sprawozdanie w
        sprawie tego immunitetu. To
        > takze SLD, ale nikt nie pamietal jak sie nazywa.
        Marszalek Borowski oglosil, ze
        >
        > posel zaslabl, ale wtedy Polska Agencja Prasowa
        wypuscila depesze, ze ow posel
        > nie zaspal, tylko lezy pijany w hotelu.
        >
        > Na to marszalek wstal i udal sie osobiscie do hotelu
        poselskiego. Po powrocie
        > powiedzial, ze szef komisji regulaminowej rzeczywiscie
        lezy pijany i ani
        > drgnie, i on za to postawi wniosek, zeby go wyrzucic
        za to z klubu partii SLD.
        >
        > Na tym obrady zakonczono. Jutro tez bedzie transmisja
        z obrad sejmu na ten sam
        > temat i ludzie juz uszykowali kasety video, zeby to
        sobie nagrac. Ja tez.

• Gość: Zsypek Re: HE,HE.. Czyli polski parlament ma: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 01:59
          Widze usprawnienia....)

Polski parlament ma lepiej, bo nie tylko slychac, ale i widac. Technikolor,
          stereo...
          • Gość: MR.CONTI Re: HE,HE.. Czyli polski parlament ma: IP: 64.170.22.* 25.01.02, 02:02

> Widze usprawnienia....)
            >
            > Polski parlament ma lepiej, bo nie tylko slychac, ale
            i widac. Technikolor,
            > stereo...

Próbuję ten nowy serwer. Na razie działa ok
            • Gość: MR.CONTI Re: HE,HE.. Czyli polski parlament ma: IP: 64.170.22.* 25.01.02, 02:03
              Gość portalu: MR.CONTI napisał(a):

> Gość portalu: Zsypek napisał(a):
              >
              > > Widze usprawnienia....)
              > >
              > > Polski parlament ma lepiej, bo nie tylko slychac,
              ale
              > i widac. Technikolor,
              > > stereo...
              >
              >
              > Próbuję ten nowy serwer. Na razie działa ok
              adres: 64.170.22

• quickly Co do Roty... 25.01.02, 02:05
              Tez bede sobie ja spiewal lecac na wakacje...
              "Nie rzucim ziemi skad nasz rod..."
              Chyba mam do tego prawo?
              • Gość: MR.CONTI Re: Pytanie do Quickliego IP: 64.170.22.* 25.01.02, 02:13
                quickly napisał(a):

> Tez bede sobie ja spiewal lecac na wakacje...
                > "Nie rzucim ziemi skad nasz rod..."
                > Chyba mam do tego prawo?

Quickly, a jak to jest z tymi wakacjami. W bardzo
                ciepłej Australii mieszkasz i na wakacje do ciepłych
                krajów też jedziesz? My w USA w zimę, kiedy jest zimno i
                szaro, jeździmy do ciepłych krajów, Floryda Bahamas itd.
                Nikt w lecie, kiedy jest u nas bardzo ciepło, nie jedzie
                na Florydę. Ja bym na twoim miejscu do zimnych krajów
                gdzieś na narty pojechał.
                • quickly Re: Pytanie do Quickliego 25.01.02, 02:18
                  Nic na to nie poradze. Firma tak zarzadzila. To jest w zasadzie wyjazd
                  sluzbowy, ale zawsze mozna po poludniu gdzies sie pomoczyc i zamoczyc.

Jak przyjade spowrotem, to wszystko opowiadac bede (i to tak, zeby Egonowi
                  grdyka latal...)

No to na razie,
                  quickly
                  • Gość: Zsypek NA RAZIE!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 02:20
                  • Gość: MR.CONTI Re: Pytanie do Quickliego IP: 64.170.22.* 25.01.02, 02:20
                    quickly napisał(a):

> Nic na to nie poradze. Firma tak zarzadzila. To jest
                    w zasadzie wyjazd
                    > sluzbowy, ale zawsze mozna po poludniu gdzies sie
                    pomoczyc i zamoczyc.
                    >
                    > Jak przyjade spowrotem, to wszystko opowiadac bede (i
                    to tak, zeby Egonowi
                    > grdyka latal...)
                    >
                    > No to na razie,
                    > quickly

Have Fun

• Gość: MR.CONTI Re: Ale koło ciebie nie ma zimnych krajów:( IP: 64.170.22.* 25.01.02, 02:15
                quickly napisał(a):

• Gość: Zsypek Re: Ale koło ciebie nie ma zimnych krajów:( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 02:17

> quickly napisał(a):
                  >
                  > > Tez bede sobie ja spiewal lecac na wakacje...
                  > > "Nie rzucim ziemi skad nasz rod..."
                  > > Chyba mam do tego prawo?

Wlezie do lodowki i zrobi sobie zimny kraj. Przy okazji piwo tez sie schlodzi.
                  >

• Gość: MR.CONTI Re: Ale koło ciebie nie ma zimnych krajów:( IP: 64.170.22.* 25.01.02, 02:22

> Gość portalu: MR.CONTI napisał(a):
                    >
                    > > quickly napisał(a):
                    > >
                    > > > Tez bede sobie ja spiewal lecac na wakacje...
                    > > > "Nie rzucim ziemi skad nasz rod..."
                    > > > Chyba mam do tego prawo?
                    >
                    > Wlezie do lodowki i zrobi sobie zimny kraj. Przy
                    okazji piwo tez sie schlodzi.
                    > >
                    >

Ale trochę ciężko w loduwce na nartach jeździć:(
                    • Gość: Zsypek Re: Ale koło ciebie nie ma zimnych krajów:( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 02:28

> Ale trochę ciężko w loduwce na nartach jeździć:(

Nie szkodzi. Jak sie tym piwem nawali, to nawet nie zauwazy. A profit bedzie mial
                      taki, ze na pewno ani raczki, ani nozki nie zlamie...

• Gość: Zsypek Re: Co do Roty... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 02:16
                Jak najbardziej, spiewaj!!!!! Jesli chcesz, to cie zapisze do tej partii, ktora
                powolalismy dzisiaj w pubie pod robocza nazwa "Krasnoludek". Na razie jest
                zajete tylko jedno stanowisko. Ten barman powiedzial, ze albo bedzie
                sekretarzem partii, albo bedzie nam plul do piwa. To wybralismy piwo bez
                plwociny.
                • quickly Re: Co do Roty... 25.01.02, 02:23
                  Pewnie. Zapisuje sie. Ja tez chce do partii... a pozniej jak dostaniemy sie do
                  sejmu, to ja w hotelu sejmowym, jak ten nawalony bombowiec lezec bede...

(A Egona tez wezmiemy na czlonka, bedzie nam szklanki zmywac...)
                  • Gość: Zsypek Re: Co do Roty... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 02:26
                    quickly napisał(a):

> Pewnie. Zapisuje sie. Ja tez chce do partii... a pozniej jak dostaniemy sie do
                    >
                    > sejmu, to ja w hotelu sejmowym, jak ten nawalony bombowiec lezec bede...
                    >
                    > (A Egona tez wezmiemy na czlonka, bedzie nam szklanki zmywac...)

Dobra. Egona tez bierzemy. Ja tez chce lezec nawalony w hotelu sejmowym i chce
                    zeby Polska Agencja Prasowa pisala depesze o aktualnym stanie mojego nawalenia.
                    Reuters tez moze byc, AP i inne...

• Gość: Robotnik Re: Co do Roty... IP: *.proxy.aol.com 25.01.02, 02:21
                quickly napisał(a):

Daleko tym latawcem debilu nie polecisz,bo kangur go na uwiezi trzyma mocno ! A
                spiewac to sobie mozesz,tylko nut nie zapomnij wziac z soba na poklad...
                • Gość: Zsypek Czesc Egon IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 02:23
                  Gość portalu: Robotnik napisał(a):

> quickly napisał(a):
                  >
                  > > Tez bede sobie ja spiewal lecac na wakacje...
                  > > "Nie rzucim ziemi skad nasz rod..."
                  > > Chyba mam do tego prawo?
                  >
                  > Daleko tym latawcem debilu nie polecisz,bo kangur go na uwiezi trzyma mocno ! A
                  >
                  > spiewac to sobie mozesz,tylko nut nie zapomnij wziac z soba na poklad...

• quickly Ty Egon ty sie juz lepiej nie podpisuj 25.01.02, 02:26
                    Po co sobie glowe zawracaz podpisywaniem sie.
                    Pisz bez wypelniania rubryki "autor".
                    Twoj "styl" mozna rozpoznac po pierwszym slowie...
                    • Gość: Robotnik Re: Ty Egon ty sie juz lepiej nie podpisuj IP: *.proxy.aol.com 25.01.02, 02:37
                      quickly napisał(a):

> Po co sobie glowe zawracaz podpisywaniem sie.
                      > Pisz bez wypelniania rubryki "autor".
                      > Twoj "styl" mozna rozpoznac po pierwszym slowie...

Ja nie jestem zaden Egon,ile razy mam ci to do lba wbijac ?
                      • Gość: Zsypek Re: Ty Egon ty sie juz lepiej nie podpisuj IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 02:42
                        Gość portalu: Robotnik napisał(a):
                        >
                        > Ja nie jestem zaden Egon,ile razy mam ci to do lba wbijac ?

To ci swiadectwo ukonczenia college zabanowali? Ktos sie kapnal, ze falszywe? I
                        teraz na tokarkach robisz, Egon?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka