Dodaj do ulubionych

Nostalgia za tanczacymi Izraelitami

IP: *.ipt.aol.com 06.12.03, 02:33
sinfinity.net/911_2.html
> Ciekawe ujecie Izraelitow tanczacych na widok rozpadajacych sie budynkow
WTC w 9/11.

> Ta interesujaca reakcja Zydow na wydarzenia 9/11 jakos nigdy nie byla
specjalnie dyskutowana i uzasadniana. Dlaczego?
Obserwuj wątek
    • Gość: Iblis Reakcje IP: *.ipt.aol.com 06.12.03, 02:37
      > Pojawi sie tutaj jeszcze inny 'Iblis'. Zydowski. Prosto ze swego szamba.

> Zalogowany, jak kazda inna hucpa....

• Gość: Nihil Ponizsze reakcje ... IP: *.72.71.80.Dial1.Orlando1.Level3.net 06.12.03, 03:24
        > ... oznaczaja ze 'missing link', lub dwa sie odnalazly!

> Co prawda w zapchanym szambie, ale wazne ze sie odnalazly.
    • Gość: jojo Re: Nostalgia za tanczacymi Izraelitami IP: *.proxy.aol.com 06.12.03, 02:40
      te pies! do kogo te posty psie kierujesz?Chcesz pare chujow w swoja morda psia
      dostac,morde kurewska przez kurwe i alfonsa ze wspolnego psiego stosunku przez
      przypadek splodzonym pod drzewem nielisciastym,bydle ni to szczenie ni to zaba
      z z morda na pol przez kreta zzarta a przez szczura wodnego dozarta????
      • cock_zajaca Re: Nostalgia za tanczacymi Izraelitami 06.12.03, 02:44
        Gość portalu: jojo napisał(a):

> te pies! do kogo te posty psie kierujesz?Chcesz pare chujow w swoja morda
        psia
        > dostac,morde kurewska przez kurwe i alfonsa ze wspolnego psiego stosunku
        przez
        > przypadek splodzonym pod drzewem nielisciastym,bydle ni to szczenie ni to
        zaba
        >
        > z z morda na pol przez kreta zzarta a przez szczura wodnego dozarta????
        HE he zajeb tego skurwysyna panie jojo! Na pohybel z tym SKURWYSYNEM iblisem.
    • lblis Wynos sie stas zdzislawie przydupasie nihila!!!!! 06.12.03, 04:00
      Zdzislawie giermku Nihila! Wypierdalej stad w podskokach slyszysz!
      Jestes kurewskie nasienie, pizdza grecka, syn prostytutki i homoseksualbnego
      alfonsa chorego na kile!

Kradniesz mi mojego nicka on jest wylacznie moj slyszysz pizdielcu mieszkancu
      gnojowiska przy chlewie ktory cale zycie tylko taplal sie w swinskim kale i
      moczu!

Ten kawal prochna nihil ktory ma juz 75 lat zatrudnia cie bys mu chedeozyl
      jego zone mloda krowke. A tyzaniedbujesz przez to swojkja wymioniasta polowice
      z szerokasnym dupskiem wiec ona innym facetom daje za piataka dupy, za dyche
      do buzi, z polykaniem $15! Potrafi czasem w godzine trafic $150, bo wprawna
      jest...

Wypierdalej stad kawale cuchnacego scierwa, odpadzie, klebie robactwa!
      Po pijaku wszystkim opowiadasz jak nihilowa chedozysz cala parafia o tym wie
      wszyscuy sie ze starego prochna smieja tylko on nie wie bo do kosciola nie
      chodzi. A mnie sie chuju jeden zawsze klaniasz jak mnie w kosciele spotkasz
      tylko nie wiesz ze to ja i ja nieregularnie uczeszczam. To ci przynajmniej na
      plus zaliczam. Ale w ogole jestes grecka pizda i pedryl, wart tylko by cie w
      szambie utopic. Ukradles mi tego nicka z premedytacja, skunksie ponury!
    • Gość: mefet dana się nie odezwie IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.03, 09:58
      To antysemickie insynuacje.
      • Gość: dana33 Re: dana się nie odezwie IP: 5.5R* / 192.114.47.* 06.12.03, 16:37
        mylisz sie, mefet. ja tu mam najwiecej odwagi z was wszystkich, chociaz ja
        babsztyl a wy tzw. mezczyzni. tzw. bo oprocz idiotycznych atakow, wulgarnosci,
        ze wlosy staja na glowie (patrz watki ilbisa) to jeszcze wy tchorze pierwszej
        klasy: albo nie odpowiadacie na niewygodne dla was pytania, albo odpowiadacie
        atakiem na inny temat. tak to u was wyglada.
        co do tanczacych israelitow, jak sie wyrazil ilbis, to owszem, bylo to. fakt.
        byla to grupa 3-4 israelczykow, (nie pamietam dobrze ilosci tych facetow), nie
        znam tez powodow, dla kotrego to zrobili. moze zrobili to ze zwyklej ludzkiej,
        choc godnej potepienia, satysfakcji, ze swiat i usa dostaja to, co my dostajemy
        dzien w dzien i nikt ze swiata i usa nie protestuje, i teraz swiat i usa sami
        widza co to jest, co my "jemy" dzien w dzien od lat). powtarzam, ze zachowanie
        takie jest godne potepienia. ale z tego co ja wiem, to jest jedyny przypadek
        znany, gdzie israelczycy, (w wielkiej liczbie 4 wiec mozna juz uwazac ze to caly
        narod, prawda, mefet?) pokazuja radosc w takiej sytuacji. i bardzo to wymowne,
        ze kiedy arabowie palestynscy tanczyli na ulicach i dachach swoich domow w ciagu
        calej wojny irackiej w 1991 za kazdym scudem, ktory spadl na israel (a bylo ich
        39) i na wojska amerykanskie, nikt nie protestowal ani nie potepial ich. bardzo
        wymowne jest, ze nikt z was nie protestuje na forum za kazdym razem, jak
        arabowie palestynscy tancza na ulicach z radosci, ze udal sie im jakis zamach
        samobojczy, w ktorym zginelo dziesiatki niewinnych israelczykow. bardzo wymowne
        jest rowniez, ze dzisiaj ilbis, a antysemici tego forum wracjaja ciagle od nowa
        do tych 4 israelczykow, ktorzy tanczyli 11.9 2001 na dachu w nowym yorku.
        mefet, nie chcesz przylaczyc sie do mojego krzyku: "niech zyje hipokryzja"????

• Gość: z daleka Re: dana się nie odezwie IP: 5.3.1R3D* / 213.8.64.* 06.12.03, 16:58
          No dadam jeszcze do tego, ze tych czterech tanczacych izraelskich , powiedzmy
          to bez ogrodek, glupkow to zupelnie nic przy tanczacych i swietujacych ulicach
          pelestynskich. Moze o tym podyskutujemy.
          • Gość: dana33 do z daleka IP: 5.5R* / 192.114.47.* 06.12.03, 17:05
            nu, juz zakladam taki watek. sam wiesz co bedzie nie: albo nikt sie nie dopisze,
            albo wyciagna na nasze narodowe tance zespolu "shalom". to jest jasne, ze nigdy
            w zyciu nie potepia palestynczykow. ale ok, robimy probe.
    • Gość: Krzys52 A ja widzialem tanczacych Palestynczykow IP: *.proxy.aol.com 06.12.03, 17:04
      I opisalem to ponad 2 lata temu na FA. Oto link:
      .

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=5137234&a=5137234
      • Gość: dana33 Re: A ja widzialem tanczacych Palestynczykow IP: 5.5R* / 192.114.47.* 06.12.03, 17:06
        zakladam sie o czekolade, ze byles jedyny!!! :)
        • Gość: Krzys52 Ma sie ten dar widzenia :O)) IP: *.proxy.aol.com 06.12.03, 17:14
          przeroznych problemow... Albo taki LINK:
          .

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=4407821&a=4407821
          • Gość: dana33 Re: Ma sie ten dar widzenia :O)) IP: 5.5R* / 192.114.47.* 06.12.03, 17:29
            nu, krzysiu, zaczynam cie szukac na aktualnosciach!!! kol hakavod!!!! co robisz
            w zyciu praywatnym? chociaz to nie ma znaczenia. powinni absolutnie dac ci pozycje
            w rzadzie usa jako "narodowego wyjasniacza". szkoda, ze tak malo ludzi "widzi"..
            • Gość: Krzys52 Re: Ma sie ten dar widzenia :O)) IP: *.proxy.aol.com 06.12.03, 18:02
              Obawiam sie, ze musialabys przekopac sie przez kilka tysiecy moich postow :)),
              w polowie nie wartych otwierania - pyskowki.
              Ale, ale - polecam te druga polowe. Bedzie tego jakies dwa i pol tysiaca :O)))
              Na caaaly weekend :)

Pozdrawiam
              K.P.
              .
              PS....O sobie moge powiedziec tylko tyle, ze jestem chlopak z Balut - takze
              duzy i silny :)

• Gość: dana33 Re: Ma sie ten dar widzenia :O)) IP: 5.5R* / 192.114.47.* 06.12.03, 18:05
                aaaaa, mozna wyniuchac rodaka.... lodz.... baluty.... :)
                • Gość: Krzys52 Re: Ma sie ten dar widzenia :O)) IP: *.proxy.aol.com 06.12.03, 18:10
                  Czyzbys byla lodzianka? Twarda sztuka jestes - nie da sie ukryc. :))
                  • Gość: dana33 Re: Ma sie ten dar widzenia :O)) IP: 5.5R* / 192.114.47.* 06.12.03, 18:16
                    nu, oczywiscie, ze lodzianka, z krwi i kosci, z dizada i pradziada... oglaszalam
                    to juz nie wiem ile razy na forum. dumna lodzianka. nie wiem, kiedy tam byles
                    ostatni raz, ale piotrkowska robi sie cudna.... :)
                    • Gość: Krzys52 Re: Ma sie ten dar widzenia :O)) IP: *.proxy.aol.com 06.12.03, 18:41
                      Moi przodkowie sprowadzili sie na Baluty w latach 60ch 19 wieku. Rodzina nadal
                      tam siedzi, a ja - w Stanach :))

Czy wiesz, ze pierwsza twarda nawierzchnie polozono na Pietrynie w 1907r? To
                      byla kostka debowa, ktora zaczela falowac po pierwszych deszczach jesiennych.:))
                      Opowiadal mi o tym ktos, kto dostal swa pierwsza prace przy tym "parkietowaniu"
                      Piotrkowskiej.
                      Bylem kilka lat temu i rzeczywiscie pieknieje. Sa tez strony z aktualnymi
                      fotografiami. Wystarczy wejsc na Lodz.

Coz jeszcze moge Ci powiedziec? Acha niemal jednakowo nie lubia mnie antysemici
                      oraz klerykalowie. Ciagle boje mam wiec niejako zagwarantowane !:]

• Gość: Nihil Badz przyzwoity, Krzysztof!!! IP: *.72.69.19.Dial1.Orlando1.Level3.net 06.12.03, 18:20
                    Gość portalu: Krzys52 napisał(a):

> Czyzbys byla lodzianka? Twarda sztuka jestes - nie da sie ukryc. :))

> Biedna, delikatna Dana nie wie z kim ma do czynienia!

> Cos Ty, zaraz do macania sie zabierasz, swintuchu!

> Nie pozwol sobie na takie poufalosci, Dano!!!
                    • Gość: dana33 do nihilka IP: 5.5R* / 192.114.47.* 06.12.03, 18:23
                      sluchaj, nie dawaj krzysiowi zadnych idei......
                      a oprocz tego, to wprawdzie czosnku ze mna jeszcze nie jadl, ale ma nosa, nie
                      tylko na palestynczykow ale i na zydow tez. bo ja twarda sztuka. wcale nie
                      delikatna.... zupelnie nie delikatna.... nawet we snie nie delikatna.... :)
                      • Gość: Nihil Re:od nihilka IP: *.72.69.19.Dial1.Orlando1.Level3.net 06.12.03, 18:28
                        Gość portalu: dana33 napisał(a):

> sluchaj, nie dawaj krzysiowi zadnych idei......
                        > a oprocz tego, to wprawdzie czosnku ze mna jeszcze nie jadl, ale ma nosa, nie
                        > tylko na palestynczykow ale i na zydow tez. bo ja twarda sztuka. wcale nie
                        > delikatna.... zupelnie nie delikatna.... nawet we snie nie delikatna.... :)

> Krzysiu to znany swintuch z Balut!!! Okropne co On z tymi kobietami
                        wyrabia...

> I krzyczysz tez? ( La gritara?)

> No juz widze jak sie rozkopujesz. W tym ...twardym snie!
    • Gość: Nihil Tanczacy Palestynczycy IP: *.72.69.19.Dial1.Orlando1.Level3.net 06.12.03, 17:17
      > Istotnie pokazano w TV i gloszono ze na wiadomosc o 9/11 Palestynczycy sie
      cieszyli i tanczyli na ulicach. I to sie pamieta. I przytacza w wygodnych
      momentach.

> Nie wspomina sie jednak ze po kilku dniach okazalo sie to ...hucpa! No i
      byly sprostowania, ze owszem Palestynczycy tanczyli i cieszyli sie, ale to z
      innej okazji i daleko wczesniej.

> Zgadnijcie kto dostarczyl tego materialu dla TV i propagandy?

> Prawdopodobnie mozna to odszukac gdzies jeszcze. Rozejrze sie.

> Typowe z propaganda. Na pierwszej stronie, wielkimi literami wykrzykuje sie
      klamstwa, aby po kilku dniach malenkim druczkiem i gdzies na tylnich szpaltach
      umieszczac sprostowania, ktorych nieomal nikt nie dostrzega. Czy to nie byl
      imc Goebbels wynalazca ...hucpy?
      • Gość: Krzys52 Re: Tanczacy Palestynczycy IP: *.proxy.aol.com 06.12.03, 17:30
        Nie rozsmieszaj mnie Nihil. :)) Czy chcesz powiedziec, ze Palestynczycy sa
        jasnowidzami, i juz kilka dni wczesniej tanczyli sobie z planszami na ktorych
        wielkimi literami wymalowali
        .
        . . . . . . . . . . . . . . . WTC DOWN

Ja, widzisz, widzialem ich z tymi planszami.

Nawiasem mowiac dziwilbym sie gdyby nie tanczyli. Bardzo bym sie dziwil, bo
        przeciez mieli wspanialy powod do celebrowania. Ponadto dlaczego akurat z
        okazji WTC mieliby nie tanczyc, skoro tanczyli po wszystkich wczesniejszych
        zamachach bombowych na ambasady, koszary, okrety... A WTC to zdecydowanie
        wiekszy sukces. Duzo wiekszy. Bylo wiec z czego sie cieszyc.

Pzdr.
        K.P.
        • Gość: Nihil Re: Tanczacy Palestynczycy IP: *.72.69.19.Dial1.Orlando1.Level3.net 06.12.03, 17:35
          > O.K. zwroce sie do moich zrodel! Moze to potrwac, ale ci sznupe tym wytre!!!

> Na wiesc o kazdej porazce hitlerowcow, w okupowanej Polsce nie tylko sie
          cieszono, ale dodawalo to otuchy i nadzieji meczenskiemu Narodowi - na wypadek
          gdybys usilowal zrozumiec ludzi, ktorzy tez zyja pod okupacja. I nie przez 5
          lat, ale przez czterdziesci blisko....
          • Gość: Krzys52 Re: Tanczacy Palestynczycy IP: *.proxy.aol.com 06.12.03, 17:52
            O co Ci chodzi? Przeciez wyraznie napisalem, ze dziwilbym sie gdyby nie
            tanczyli. Szczerze to na pisalem, wlasnie z uwagi na zrozumienie powodow. Na
            ich miejscu najprawdopodobniej cieszylbym sie oraz tanczyl razem z nimi. To
            byly jak najbardziej zrozumiale i naturalne reakcje.

Tylko po jaka cholere oszukiwac sie wzajemnie, ze nie tanczyli - w momencie gdy
            akurat wygodniej jest wyprzec sie tego.

Albo podejscie do ofiar tamtej przepychanki w Izraelu. Gdy zabite zostanie
            przypadkowo dziecko palestynskie to podnosicie wielki lament i podsuwacie
            ludziom fotografi przed oczy. Gdy jakis Palestynczyk wrzuci granat do autobusu
            z dziecmi lub sam sobie w nim wybuchnie to o dzieciach nie ma juz mowy.
            Tragedia rodzicow i smierc dzieci mogly byc podnoszone ale tylko przeciwko
            Zydom. Ja wiem, ze wojna, oranie sie po kostkach, wszelkich brudnych chwytow
            stosowanie, ale... nie oszukujmy sie, moze...
            Dzieci sa dziecmi po obydwu stronach barykad. Ich smierc jest jednakowo
            tragiczna.

K.P.
      • Gość: dana33 Re: Tanczacy Palestynczycy IP: 5.5R* / 192.114.47.* 06.12.03, 17:34
        nu, to ta twoja nieczosnkowa strona, moj drogi. widze, ze trudno ci wytrzymac
        bez dziennego "dolozenia" zydom. wszystko, co pisze sie przeciw palestynczykom
        to chucpa i klamstwo. wszystko, co palestynczycy pisza o israelczykach, to
        prawda. ta historia z masakra w jeninie, to oczywiscie powiesz, ze prawda a nie
        chucpa palestynska i klamstwo, prawda? juz ci powiedzialam, pluj ile chcesz, ale
        badz uczciwy. oni tancza i ile moga. a w czasie wojny 1991, jak raz saddam nie
        wymierzyl dobrze i scud spadl na dom arabski, gdzie tanczyli z radosci na
        ulicach, to przyszli potem i zazadali pieniedzy od ubezpieczenia israelskiego za
        straty.... to jest chucpa!!
        • Gość: Nihil Re: Tanczacy Palestynczycy IP: *.72.69.19.Dial1.Orlando1.Level3.net 06.12.03, 17:48
          > Staram sie jak moge aby byc obiektywnym i ciagle Tobie malo...

> A ci Palestynczycy mieli polisy ubezpieczeniowe w izraelskich firmach? Bo
          dziwilbym sie gdyby tak nie bylo i zadali wyplaty za frajer. I to bylaby
          wowczas hucpa!

> Staram sie przedstawiac sprawy bez podniecenia, ktore tak bardzo wyziewa z
          Twoich wypowiedzi, Dana. Ale dziwic sie nie moge, bo to naturalne. Podobnie
          jak naturalna jest radosc Palestynczykow z powodu jakichkolwiek przeciwnosci,
          jakie spotykaja ich okupanta (i....), prawda? No i tych, ktorzy ich okupanta
          finansuja i zbroja....

> Ja sie specjalnie nie kieruje tym, co pisza Palestynczycy, ale raczej tym,
          co pisza w Anglii, Stanach i w Poludniowej Ameryce. No i czesto w samym
          Israelu!!! A tego w oficjalnych szczekaczkach propagandowych nie ma, lub jest
          znieksztalcone, jak z tymi Palestynczykami po 9/11.
          • Gość: dana33 Re: Tanczacy Palestynczycy IP: 5.5R* / 192.114.47.* 06.12.03, 17:59
            nie nie mili polis ubezpieczeniowych, w israelu jest automatyczne ubezpieczenie
            od stgrat wojennych. tyle ze oni nie z terenow israelskich, i ze z jednej strony
            cieszyli sie i tanczyli z radosci, ze domu w ramat ganie i tel avivie sie
            walily, ale wiedzieli gdzie pojsc, zeby wlasnie ten znienawidzony przez nich
            kraj zaplacil im za scudy, ktore zrzucal ich bozyszcze saddam.

na moich wrogow, nihil, jaki ty objektywny. lepiej wychodzi ci czosnek.
            • Gość: Nihil Re: Tanczacy Palestynczycy IP: *.72.69.19.Dial1.Orlando1.Level3.net 06.12.03, 18:15
              Gość portalu: dana33 napisał(a):

> nie nie mili polis ubezpieczeniowych, w israelu jest automatyczne
              ubezpieczenie
              > od stgrat wojennych. tyle ze oni nie z terenow israelskich, i ze z jednej
              stron
              > y
              > cieszyli sie i tanczyli z radosci, ze domu w ramat ganie i tel avivie sie
              > walily, ale wiedzieli gdzie pojsc, zeby wlasnie ten znienawidzony przez nich
              > kraj zaplacil im za scudy, ktore zrzucal ich bozyszcze saddam.
              >
              > na moich wrogow, nihil, jaki ty objektywny. lepiej wychodzi ci czosnek.

> Nu, sama widzisz jak sie staram. Tylko ze tyle faktow w tym obiektywizmie.
              No i raza okropnie...

> Jak sie okupuje jakis narod, Dano, to sie powinno miec i ludzka w tym twarz.
              Dlatego jeseli Palestynczykom wyplacicli ( a wyplacili?) za szkody wojenne, to
              pewnie nie mogli nie wyplacic....

> A z tym 'bozyszczem' to bywa to w mysl porzekadla: nieprzyjaciel mojego
              wroga, jest moim przyjacielem. Prawda, Dano? Obiektywnie.
          • Gość: z daleka Re: Tanczacy Palestynczycy IP: 5.3.1R3D* / 213.8.64.* 06.12.03, 17:59
            Z calym szaunkiem Nihil, przerwales kuracje czosnkowa i od razu ci sie
            pogorszylo. Gdybys czosnek zarl bez przerwy, odpowiedzialbys bez namyslu, ze
            to Zydzi przebrani za Palestynczykow urzadzaja takie maskarady cukierkowe,
            filmuja je, potem wysadzaja jakas izraelska ambasade , albo inny hotel lub
            wiezowiec i rozsylaja po swiecie ta swoja zadowska TV hucpe. Ja wiem ,ze ty
            tak myslisz ale trudno ci to wptost powiedzies. Zabek czosnku pomoze ci
            wyrzucic to z siebie.
            • Gość: Nihil Re: Tanczacy Palestynczycy IP: *.72.69.19.Dial1.Orlando1.Level3.net 06.12.03, 18:09

Gość portalu: z daleka napisał(a):

> Z calym szaunkiem Nihil, przerwales kuracje czosnkowa i od razu ci sie
              > pogorszylo. Gdybys czosnek zarl bez przerwy, odpowiedzialbys bez namyslu, ze
              > to Zydzi przebrani za Palestynczykow urzadzaja takie maskarady cukierkowe,
              > filmuja je, potem wysadzaja jakas izraelska ambasade , albo inny hotel lub
              > wiezowiec i rozsylaja po swiecie ta swoja zadowska TV hucpe. Ja wiem ,ze ty
              > tak myslisz ale trudno ci to wptost powiedzies. Zabek czosnku pomoze ci
              > wyrzucic to z siebie.

> Dziwne! To ja mam wiecej zaufania do Mossadu jak Ty. Moze dlatego zes...z
              daleka?

> Czosnek owszem, zjadlem miseczke po krolewsku przed godzina. Inaczej nie
              czulbym sie dobrze w tym towarzystwie... Co sie nie robi aby byc obiektywnym!!!

> A o tym werbowaniu do AlQaidy Palestynczykow przez Mossad slyszales?

> Wiesz, co do tego wysadzania, to historia jest daleko bogatsza anizeli ja
              chcesz cytowac. Obiektywnie, znaczy....
              • Gość: z daleka Re: Tanczacy Palestynczycy IP: 5.3.1R* / 213.8.64.* 06.12.03, 18:14
                ...obiektywnie, znaczy...
                • Gość: Nihil Re: Tanczacy Palestynczycy IP: *.72.69.19.Dial1.Orlando1.Level3.net 06.12.03, 18:16
                  > ...wlasnie!
                  • Gość: z daleka Re: Tanczacy Palestynczycy IP: 5.3.1R* / 213.8.185.* 06.12.03, 18:22
                    Gość portalu: Nihil napisał(a):

> > ...wlasnie!
                    --------------

No coz. Wydaje mi sie, ze sie mylisz.
                    • Gość: Nihil Re: Tanczacy Palestynczycy IP: *.72.69.19.Dial1.Orlando1.Level3.net 06.12.03, 18:25

> Gość portalu: Nihil napisał(a):
                      >
                      > > > ...wlasnie!
                      > --------------
                      >
                      >
                      > No coz. Wydaje mi sie, ze sie mylisz.

> Czy to na juz poczatku zdania, czy dopiero przy koncu?

• Gość: z daleka Re: Tanczacy Palestynczycy IP: 5.3.1R* / 213.8.64.* 06.12.03, 18:32
                        Oczywiscie ze na poczatku. Rozumiem, ze nadal konsumujesz i tak na dobre
                        jeszcze nie zaczeles mnie przekonywac. Poki co nie bardzo przekonuje mnie
                        wlasnie to "wlasnie".
                        • Gość: Nihil Re: Tanczacy Palestynczycy IP: *.72.69.19.Dial1.Orlando1.Level3.net 06.12.03, 18:50
                          >

> Oczywiscie ze na poczatku. Rozumiem, ze nadal konsumujesz i tak na dobre
                          > jeszcze nie zaczeles mnie przekonywac. Poki co nie bardzo przekonuje mnie
                          > wlasnie to "wlasnie".

> Rozumiem. A to dlatego ze oryginalnie 'wlasnie' bylo '...wlasnie' i stad
                          zapewnie Twoj brak przekonania.

> Na poczatku, znaczy...
    • joshua12 Re: Nostalgia za tanczacymi Izraelitami 06.12.03, 18:17
      Z tymi palestynczykami to trudno by sie dziwic ,nawet
      jezeliby byly to zachowania antyamerykanskie,zwazywszy ze
      rzady USA nigdy w historii ONZ czy LIGI NARODOW
      nieglosowaly przeciwko polityce Izraelskiej w stosunkach z
      arabami i palestynczykami.Chocby zydzi wycieli w pien miliony
      ludzi to Izrael-Bis(USA) i tak USA bedzie glosowal w
      ONZ za zydami
      • Gość: Nihil Re: Nostalgia za tanczacymi Izraelitami IP: *.72.69.19.Dial1.Orlando1.Level3.net 06.12.03, 18:23
        joshua12 napisał:

> Z tymi palestynczykami to trudno by sie dziwic ,nawet
        > jezeliby byly to zachowania antyamerykanskie,zwazywszy ze
        > rzady USA nigdy w historii ONZ czy LIGI NARODOW
        > nieglosowaly przeciwko polityce Izraelskiej w stosunkach z
        >
        > arabami i palestynczykami.Chocby zydzi wycieli w pien miliony
        >
        > ludzi to Izrael-Bis(USA) i tak USA bedzie glosowal w
        > ONZ za zydami

> Nic dodac, nic ujac!

> Con-gress i Senat - zydowska maszynka do glosowania.
        • Gość: Krzys52 Re: Nostalgia za tanczacymi Izraelitami IP: *.proxy.aol.com 06.12.03, 18:48
          No daj spokoj Nihil! :)))
          Jak mozna byc tak bezkrytycznym by kupic ten Izrael razem z Liga Narodow?!!
          • Gość: Nihil Re: Nostalgia za tanczacymi Izraelitami IP: *.72.69.19.Dial1.Orlando1.Level3.net 06.12.03, 18:54
            > Ja nigdy nie jestem bezkrytyczny.

> Co do kupowania, to wole ten system tutaj. I jak mi sie cos nie podoba, to
            prosze o zwrot pieniedzy i dostaje.

> Nie rozumiem dlaczego mialoby byc inaczej gdzie indziej....
            • Gość: Krzys52 Re: Nostalgia za tanczacymi Izraelitami IP: *.proxy.aol.com 06.12.03, 19:04
              no to dlaczego kupiles ten Izrael razem z Liga narodow - zamiast przejechac sie
              po matole.
              • Gość: Nihil Re: Nostalgia za tanczacymi Izraelitami IP: *.72.69.19.Dial1.Orlando1.Level3.net 06.12.03, 19:07
                > Mowisz o joshua? Przeciez tam nic zmienic nie mozna!

> Na tylu watkach siedze ze przyznaje ze ...zglupialem.
                • Gość: Krzys52 Re: Nostalgia za tanczacymi Izraelitami IP: *.proxy.aol.com 06.12.03, 19:12
                  > Mowisz o joshua? Przeciez tam nic zmienic nie mozna!
                  .
                  No coz, wypada mi przyznac Ci racje :)

• Gość: Nihil Re: Nostalgia za tanczacymi Izraelitami IP: *.72.69.19.Dial1.Orlando1.Level3.net 06.12.03, 19:17

Gość portalu: Krzys52 napisał(a):

> > Mowisz o joshua? Przeciez tam nic zmienic nie mozna!
                    > .
                    > No coz, wypada mi przyznac Ci racje :)

> No, Krzysztof! To Ty nie wiesz ze ja zawsze mam racje?

> A jezeli nie mam, to przeczytaj poprzednie zdanie raz jeszcze...
                    >
            • Gość: dana33 do nihila IP: 5.5R* / 192.114.47.* 06.12.03, 19:04
              nu, natura silniejsza od rozsadku, co nihil?
              taaak. wam nic nie pomoze, ani czosnek, ani eiercognac. jak was bog stworzyl,
              tak i umrzecie. nu, nie wszyscy ostatecznie moga byc tacy jak ja? prawda nihil?
              • Gość: Nihil Re: od nihila IP: *.72.69.19.Dial1.Orlando1.Level3.net 06.12.03, 19:15
                > Nu, Dana, a cos Ty taka zaraz ...niesmiertelna?

> Wszystko co zyje - umiera. Bo smierc jest czescia zycia przeciez!

> A ile Ty rzeczywiscie tego czosnku zjadasz, ze czujesz sie
                taka...zabalsamowana? Ja bym jadl 'moj' co pol godziny, ale ten olej lniany
                jest taki drogi( przypomini mi ze musze dzisiaj zamowic...)

> Kurcze, moze to ze nas dwoje w tej wielkiej chacie, to nie ma wystarczajaco
                wplywu to naturalne czosnkiem wedzenie....

> No i Ona jednym zabkiem zyje....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka