Gość: koszałek IP: *.icpnet.pl 09.12.03, 16:48 Cofamy się w czasie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zeus demokracja to jest wtedy tylko jak wygrają "nasi"??? IP: *.bardo-slaskie.sdi.tpnet.pl 09.12.03, 16:57 a ja sobie mysle, ze Putin to doskonały prezydent dla Rosji, jest inteligentny i chce wielkiej Rosji, silnej.. i w tym problem, to boli tych krytyków.. i Putin zrobi taka Rosje.. bo rosjanie na to zasługują... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLO Re: demokracja to jest wtedy tylko jak wygrają IP: *.oc.oc.cox.net 09.12.03, 17:16 Zeus - w pelni sie zgadzam.... Jezeli sie zaobserwuje rzeczywistosc krajow post-soc. to "demokracja" nazywa sie system, rezim lub mafie przychylna dla wielkiego brata. Z pewnoscia nie jest to wladza ludu. Gość portalu: zeus napisał(a): > a ja sobie mysle, ze Putin to doskonały prezydent dla Rosji, > jest inteligentny i chce wielkiej Rosji, silnej.. i w tym > problem, to boli tych krytyków.. i Putin zrobi taka Rosje.. bo > rosjanie na to zasługują... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr Cin Re: USA o wyborach w Rosji IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.03, 17:06 W pełni się zgadzam z tą wypowiedzią. Koniec z przymykaniem oczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Swinta prawda Panocku IP: *.ibch.poznan.pl 09.12.03, 17:13 Wybory prezydenckie w Stanach to doskonały przyklad "demokracji" w praktyce. No i wszyscy kandydaci mieli tam zapewnione równe szanse w dostępie do mediów, oczywiscie jak sobie opłacili czas na antenie. Ale to w sumie nieistotne szczególy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: Swinta prawda Panocku IP: *.proxy.aol.com 10.12.03, 02:04 A co Ty wiesz o wyborach w Stanach, Tomaszu? Czy wiesz jak sa zbierane pieniadze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz A czy to wiedza tajemna? IP: *.ibch.poznan.pl 10.12.03, 09:47 70% funduszy wyborczych Parti Demokratycznej pochodzi od organizacji żydowskich. Czy Twoim zdaniem ma, czy też nie ma to wpływu na politykę Ameryki? Poza tym pizza czeka, a Twój klient się niecierpliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nagan Re: USA o wyborach w Rosji IP: 217.112.233.* 09.12.03, 17:20 Haha, sami sfalszowali wybory u siebie, a pouczaja innych. Zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.... co znaczy sfalszowali..? IP: *.utc.com 09.12.03, 17:42 ..jezeli chcesz cos powiedziec to wal do konca..a tak to- gdzies cos slyszales, ale nie wiesz o co chodzi..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nagan Re: co znaczy sfalszowali..? IP: 217.112.233.* 09.12.03, 17:54 Z tego co widac to ty nie masz o niczym pojecia, jestes zwyklym ignorantem. Ja twoja nauczycielka nie bede gluptasku. Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 Nie rozdzierac szat 09.12.03, 17:57 Nie rozdzieralbym szat nad rzekomo manipulowanymi wyborami w Rosji. Decydujacy jest sam akt wyborczy i mozliwosc wyboru miedzy roznymi partiami a tego nikt sie nie czepia; gdyby wygraly inne partie tez by bylo ok. Ale, ze niektorym wybor Rosjan sie nie podoba to placza. Czy media we Wloszech sa takie demokratyczne? Rosjanie mieli mozliwosc wyboru miedzy wieloma partiami od lewicy do prawicy i wybrali. A jaka byla propaganda w Polsce w 1989 roku? I na 100 senatorow wybrano 99 z Solidarnosci (jeden niezrzeszony), PZPR dostala 0 glosow. Nalezy uszanowac wybor Rosjan i cieszyc sie, ze nie wygrali komunisci czy Zirinowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz Re: USA o wyborach w Rosji IP: *.hc-sc.gc.ca 09.12.03, 17:58 Gość portalu: koszałek napisał(a): > Cofamy się w czasie... W przestrzeni tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jersey_guy Re: USA o wyborach w Rosji IP: *.cooper.edu 09.12.03, 18:07 Bush powinien nauczyc Putina jak wygrac wybory dostajac mniej glosow niz przeciwnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jersey_guy Tak dla przypomnienia IP: *.cooper.edu 09.12.03, 18:10 2000 ELECTION Al Gore 50,999,897 48.38% George W. Bush 50,456,002 47.87% www.infoplease.com/ipa/A0876793.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jersey_guy USA o wyborach w Karbali: uniewaznic IP: *.cooper.edu 09.12.03, 18:18 A w Karbali Amerykanie rozwiazali demokratycznie wybrany rzad lokalny i zastapili ich czlonkami partii Baas. www.cbsnews.com/stories/2003/12/04/60minutes/main586841.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Gore poparł Deana = KISS OF DEATH!!! IP: 152.75.142.* 09.12.03, 18:27 I znowu ,rednecku, pier...lisz jak poparzony! Co ty amerykańskiego systemu wyborczego nie znasz? A może udajesz, bo Gore przerżnął, tak jak przerżnie za rok jego pupilek Dean- i ścierpieć tego nie możesz? Do 2009 chyba jednak wytrzymasz tam w Nju Dżojzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jersey_guy For you, it's President Dean IP: *.cooper.edu 09.12.03, 18:33 Redneck to ty, konserwatywny wole zyjacy ponizej Mason-Dixon line. System wyborczy znam nie gorzej niz ty, ale mnie szlag trafia jak Bushmeni wrzeszcza do innych o demokracji, sami nie majac mandatu na rzadzenie. A Dean wygra i dopiero wtedy bedziesz skamlal jak twoj Busio wroci na farme w Crawford. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Howard Dean na Prezydenta Andorry! :))) IP: 152.75.142.* 09.12.03, 21:10 Załosny tłumoku z żałosnego zaścianka. Poprosiłbym cię, żebyś mnie dupe pocałował, ale wiem, że tak wysoko nie podskoczysz. A o "W" sie nie martw. Wróci do Crawford już w styczniu 2009. Pięć lat chyba, kołtunie, wytrzymasz? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Bydło z Bialego Domu znowu daje przykłady swojej IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 09.12.03, 18:48 obłudy! )OBWE skrytykowała wybory w Rosji jako "wolne, ale z całą pewnością )niesprawiedliwe", wskazując m.in. na stronniczość mediów. - Podzielamy obawy )OBWE - powiedział rzecznik Białego Domu Scott McClellan I to mówi rzecznik państwa którego ludność jest najbardziej na świecie zindoktrynowana przez prorządowe koncerny medialne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Bydlak z Polski ryczy, ale mleka dać nie może! IP: 152.75.142.* 09.12.03, 21:12 A wymień mi, CHU.U dla przykładu jakies "prorządowe koncerny medialne" w USA??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carl von Linné Re: Bydlak z Polski ryczy, ale mleka dać nie moż IP: *.telia.com 09.12.03, 21:20 Meerkat ty szpiclu, siedzisz przy komputerze i grasz w daytrading, obliczylem to sobie i jestes wdzieczny ze Nasdaq idzie w gore bo to zasluga USA???. Ales Ty glup. Wszystkie koncerny medialne CNN i kazdy inny podpisal akt patriotyczny aby nie mowic prawdy o wojnie, nie pokazywac wracajacych w workach czrnych zolniezy itd. Ty naiwny szpiclu. Zaraz ciebe wykuza z tego daytrading jak jakas bomba przywali gdzis tam na bliskim wschodzie albo na zachodzie , i aktie runa to dostaniesz spiecia w systemie mozgowym bo teraz to jeszcze funkcjonuje system wynagradzania malego mozdzka i dlatego takis podniecony i aktywny ale zaraz sie spalisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Bydlak z Polski ryczy, ale mleka dać nie może! :) IP: *.cvx.algx.net 10.12.03, 00:06 Ja tak juz syneczku od 30 lat gram i dlatego sporo w akcjach ulokowalem. Ale nie martw sie nie w Jukosie czy firmach UE, ale w takich pewniakach jak Bechtel, Boeing, Lockheed-Martin, Raytheon, Hughes, Halliburton, Texaco, Exxon,GE, IBM, Intel, Dell,HP, Texas Instruments, AMD, Microsoft, itd. Zalecilbym ci pocalowc mnie w dupe, ale wiem, ze tak wysoko nie podskoczysz: to nie twoj poziom , padalcu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUSH BUSZOWSKIST Re: KONCERN MEEEERKATA na polskim FORUM !! :}}} IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.12.03, 21:54 Gość portalu: meerkat napisał(a): > A wymień mi, CHU.U dla przykładu jakies "prorządowe koncerny medialne" w USA??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson A o FOXie nie słyszałeś? Który siał w USA IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 09.12.03, 22:05 nienawiść do Francji i wszystkich przeciwnych agresji na Irak. Stacja która swoją propagandą dla bezmyślnych analafabetów przebijała wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Osle, zal mi cie nieboze, ale... :))) IP: *.cvx.algx.net 10.12.03, 00:10 Przeciez jesli FoxNews to stacja dla bezmyslnych analfabetow, to ty bys Tomsonie nic z jej audycji nie zrozumial, bo ty jestes odmozdzony DEBIL. Lobotomia- to brutalny zabieg! Tylu zdolnych lewackich propagandystow zniszczyla! :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Clear Channel, z siedziba nb. w Teksasie. IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 09.12.03, 22:15 Slyszales o nich kiedys? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demokrata Wybory w Stanach-2000 były sfałszowane! IP: *.gorzow.mm.pl 09.12.03, 23:11 I to ewidentnie! Gubernator Florydy (a zarazem - dziwny zbieg okoliczności - brat jednego z kandydatów) wymyślił taką kartę do głosowania, aby ci, którzy chcieli głosować na kontrkandydata, z dużym prawdopodobieństwem pomylili się - i tak też się stało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Wybory w Stanach-2000 były sfałszowane! IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 09.12.03, 23:23 Nie jestem pewien czy to jest dowod manipulacji. Natomiast czystym dowodem manipulacji jest zaliczenie na konto Busha glosow podwojnych lub niewaznych (poczynajac od powodow tak prozaicznych jak brak podpisow na kartach do glosowania zza granicy, a konczac na glosach zagranicznych "wyslanych" przez osoby ktore ani sie nie zarejestrowaly do glosowania, ani nie zamawialy karty do glosowania - co w przypadku takich glosow jest konieczne). Uzbieraloby sie tego z 700 kart, a Bush wygral ok. 500 glosami. A juz szczegolnie wkurzajacy jest fakt, ze Jeb (przepraszam za slowo, ale to nie ja nadawalem mu imie) Bush bezprawnie zdecydowal odmowic prawa do glosowania tysiacom ludzi, glownie z mniejszosci narodowy, tradycyjnie glosujacych na Demokratow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Putin Re: Wybory w Stanach-2000 były sfałszowane! IP: *.clvdoh.adelphia.net 09.12.03, 23:30 Putin jest dobrym prezydentem w Rosji. Goni Zydow z Rosji na zbity leb. A my idioci glaszczemy tego sko... syna Rywina po jego obrzezanym chuju, az sie sie spusci. Nic sie nie nauczylismy ani od Niemcow ani od Ruskow. Zydow trzeba prac i gonic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Wybory w Stanach 1960 były sfałszowane! IP: *.cvx.algx.net 10.12.03, 00:16 ciekawe, ze podwojne przeliczenie watpliwych glosow przez przedstawicieli niezaleznych mediow zadnych oszustsw, cz y nawet naduzyc, nie zauwazylo. To co tu slyszymy, to typowe skargi osobnikow, ktorzy nie potrafia nawet przegrac z godnoscia! SOUR GRAPES, that's all! :))) P.S. A jak chcecie sie zapoznac z autentycznym niezaprzeczalnym falszerstwem to poczytajcie sobie o glosowaniu w wyniku ktorego JFK "wygral" z Nixonem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Wybory w Stanach 1960 były sfałszowane! IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 10.12.03, 00:25 Przeliczanie zostalo przerwane decyzja Sadu Najwyzszego. I o ile wiem, przeliczenie glosow przez media rowniez nie wykazalo jednoznacznie, ze wygral Bush. Odmawiania prawa do glosu ludziom tez nie zaprzeczasz. To sa fakty, moj drogi, i jakies twoje dykteryjki tego nie zmienia. Tyle, ze tym razem ktokolwiek bedzie startowal przeciwko Bushowi, bedzie w stanie z nim polemizowac (chyba ze DNC nominuje Liebermanna, ale na to sie nie zanosi). Az sie nie moge doczekac, gdy Bush bedzie zmuszony dyskutowac na tematy bez kartki i nie majac wycwiczonej odpowiedzi na pytania. Juz teraz moge napisac liste 20 wyrazow, ktorych uzyje w ciagu calej godziny. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: USA o wyborach w Rosji IP: *.75.50.125.Dial1.Boston1.Level3.net 10.12.03, 01:07 Najbardziej to mnie sie spodoba dopisek sary mendelsonow,ktora zamiast przyrzadzic chlopu gefilete stokfisch una sie martfi o demokracje w Rosji.Moze jej wujek z NKWD nie dokonczyl procesu demokratyzacji Rosji od 1917go i ciagle jest tam jeszcze cos do zrobienia.Minn chodzi prawdopodobnie o to,zeby bieriewzowskim,jolkom, chodorkoskii innym zlodziejom nie przeszkadzano.zionsmierdziele. Takze pirwszy kraj swiata martfi sie o Rosje majac w zanadrzu wyjatkowo demokratyczny Patriotic Act II. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jersey_guy USA ma 2 partie IP: *.75.64.74.Dial1.Weehawken.Level3.net 10.12.03, 07:26 ktore sie licza (powyzej 2% poparcia). Widocznie Bush uwaza ze Ruskie maja za duzy wybor. Trzeba zlikwidowac te Jabole i zostawic tylko 2 partie zeby bylo prosciej dla wyborcow. A moze Ruscy sie powinni uczyc od UE? Tak jak im wyniki wyborow nie wyszly (irlandzkie referendum o Nicei), to je powtorzyli zeby uzyskac jedynie posluszny wynik!!! Tak, Rosji jeszcze daleko do zachodniej "demokracji" :) Odpowiedz Link Zgłoś