Gość: Vasilij IP: ipcop:* 17.12.03, 10:17 Na sniadanie oczywiscie podano dziczyzne i napredce sporzadzona salami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marecky Re: Zderzenie pociągu z ...dzikami i osłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 10:24 Tak, zderzyć się z osłem to nawet za dużo dla lokomotywy :-)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KT4D Re: Zderzenie pociągu z ...dzikami i osłem IP: *.iu-bremen.de 17.12.03, 10:43 Jak oni robia te europejskie lokomotywy. W Indiach slyszalem o atakach sloni na pociagi, z ktorych lokomotywy wychodzily raczej calo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Zderzenie pociągu z ...dzikami i osłem IP: *.atr.bydgoszcz.pl 17.12.03, 10:48 Gość portalu: KT4D napisał(a): > Jak oni robia te europejskie lokomotywy. W Indiach slyszalem o > atakach sloni na pociagi, z ktorych lokomotywy wychodzily > raczej calo... Jak oni robią te osły, że pokonują nawet lokomotywy? Brawo osły europejskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sic Re: Zderzenie pociągu z ...dzikami i osłem IP: 212.160.72.* 17.12.03, 11:59 bo to są osły wg norm unijnych :) nasza armia zostanie w takie wyposażona zamiast samochodów opancerzonych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Zderzenie pociągu z ...dzikami i osłem IP: 130.60.71.* 17.12.03, 13:50 To unia wytworzyla norme na superosly kierujac sie zapotrzebowaniem polityki, najwyrazniej czesc z nich juz sie dziala w unijnych strukturach. Martwi jednak mnie kiepska norma na unijne lokomotywy (czyzny skutek dzialania superoslow). Gość portalu: sic napisał(a): > bo to są osły wg norm unijnych :) nasza armia zostanie w takie > wyposażona zamiast samochodów opancerzonych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawlo Re: Zderzenie pociągu z ...dzikami i osłem IP: *.tvk / 172.16.0.* 17.12.03, 11:11 ... najlepsze jest na końcu. "Agencje nie podają co stało się ze zwierzętami..." :) Osioł to na pewno zwiał... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Osioł trojański! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 11:24 Czy osioł został wylegitymowany? Jeżeli miał polski paszport to może był to tak zwany "osioł trojański"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sic Re: Zderzenie pociągu z ...dzikami i osłem IP: 212.160.72.* 17.12.03, 11:58 no no twardy ten hiszpański osioł :) może kolejarze powinni się w takie uzbroić na wypadek łamistrajków albo Samoobrona wcielić do swojej partii jak trzeba będzie zatrzymać pociąg ze zbożem to myk osła na tory się wyśle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podrozny Mnie nikt nie dal snizdania... IP: 199.243.74.* 17.12.03, 14:24 Kiedy jechalem expressem z Warszawy do Wroclawia, pod Poznaniem wskoczyl facet pod pociag. Widze teraz ze nie ma zadnej roznicy kto wpada pod pociag, trzeba czekac, z ta tylko roznica ze mnie nikt nie dal sniadania... Odpowiedz Link Zgłoś