Gość: nie lizacy jankesom IP: 199.243.74.* 17.12.03, 21:04 On juz za zycia zostal meczennikiem. Bravo Saddam!!! Zniszczymy jankesow!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wert Re: Saddam, symbol Arabów IP: *.makolab.pl 18.12.03, 11:50 Gość portalu: nie lizacy jankesom napisał(a): > On juz za zycia zostal meczennikiem. Bravo Saddam!!! Zniszczymy > jankesow!!! To przykre, ze w Polsce jest tylu kretynow.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz Re: Saddam, symbol Arabów IP: *.hc-sc.gc.ca 18.12.03, 21:55 Gość portalu: wert napisał(a): > Gość portalu: nie lizacy jankesom napisał(a): > > > On juz za zycia zostal meczennikiem. Bravo Saddam!!! > Zniszczymy > > jankesow!!! > > > To przykre, ze w Polsce jest tylu kretynow.... Bardzo mnie interesuje na jakiej podstawie osadziles (zwiac go kretynem) swojego przedmowce? Dla mnie ma on poprostu inne zdanie. Czy ono jest falszywe czy prawdziwe - nikt nas swiecie nie jest w stanie tego roztrzygnac. O ile da sie udowodnic prawdziwosc zdania: 1+1 =2, to wyrazonej opini nie mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: Saddam, symbol Arabów IP: 5.3.1R* / 213.8.64.* 18.12.03, 22:27 A od czegoz mamy to forum jak nie od prob udowadnianie nieudowadnialnego? Nie wolno sie tak szybko poddawac. Przeanalizujmy szybciutko wypowiedz nie lizacego. Tytul" Sadam, symbol Arabow". Mozna go zinterpretowac dwojako. Sadam symbolizyje Arabow, albo Sadam jest symbolem Araba dla Arabow. Pierwsze wydaje sie nieprawdziwe, gdyz Swiat nie utozsamia arabstwa z wizerunkiem Sadama. Drugie, rowniez nieprawdziwe, a w kazdym razie juz nieprawdziwe, gdyz bozyszcze splamilo honor islamski pozwalajac zywcem wyciagnac sie z dziury. "On juz za zycia stal sie meeczennikiem"- jak wyzej, nieprawda. "Brawo Saddam"- kwestia gustu. "Zniszczymy jankesow"- przechwalka. A moze i nie. Ciekawe kto stoi za nie lizacym, skoro uzywa liczby mnogiej. Po przemysleniu, jednak przechwalka, a wiec nieprawda. Nic nam nie zostalo do udowodnienia. 1-1=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Saddam, symbol Arabów IP: *.fastres.net 18.12.03, 22:35 Teraz moge isc spac, tylko najpierw przetlumacze to mojej zonie, to on sie tez z tego ubawi. Odpowiedz Link Zgłoś