Gość: dukays IP: *.olszynka.pl 25.12.03, 12:00 Najpierw Miller, teraz Musharaff. Też był w Grupie Trzymającej Władzę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: meerkat To koniec al-Qaidy i Talibanu w Pakistanie!!! :))) IP: 152.75.142.* 25.12.03, 15:36 Kiedy miesiąc temu Zawahri ((zastępca bin Ladena) wezwał Pakistańczyków do obalenia Musharrafa, było jasne, że al-Qaida nie pozostanie na uboczu w tym "zbożnym" dziele. Przewidziałem wtedy, i powtarzam to dzisiaj, że będzie to najprawdopodobniej koniec al-Qaidy i Talibanu w północnozachodnim Pakistanie. Musharraf nie palił się do antagonizowania Wahhabitów, którzy dominują w tym rejonie, gdzie nb. zrodził się Taliban i kryje wierchuszka al-Qaidy. Teraz jednak nie będzie miał wyjścia i w trosce nie o interesy USA, ale WŁASNA SKORE będzie musiał podjąć zdecydowane działania militarne i wywiadowcze w celu zlikwidowania tego zagrożenia. Panowie bin Laden i Zawahri! Straciliście resztki instynktu samozachowawczego! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszatek Re: To koniec al-Qaidy i Talibanu w Pakistanie!!! IP: *.dialup.mindspring.com 25.12.03, 15:59 Gość portalu: meerkat napisał(a): > Kiedy miesiąc temu Zawahri ((zastępca bin Ladena) wezwał > Pakistańczyków do obalenia Musharrafa, było jasne, że al-Qaida > nie pozostanie na uboczu w tym "zbożnym" dziele. Przewidziałem > wtedy, i powtarzam to dzisiaj, że będzie to najprawdopodobniej > koniec al-Qaidy i Talibanu w północnozachodnim Pakistanie. > > Musharraf nie palił się do antagonizowania Wahhabitów, którzy > dominują w tym rejonie, gdzie nb. zrodził się Taliban i kryje > wierchuszka al-Qaidy. Teraz jednak nie będzie miał wyjścia i w > trosce nie o interesy USA, ale WŁASNA SKORE będzie musiał podjąć > zdecydowane działania militarne i wywiadowcze w celu > zlikwidowania tego zagrożenia. > > Panowie bin Laden i Zawahri! > Straciliście resztki instynktu samozachowawczego! :)))) >>>>Czlowiek spi,a historia sie dzieje.Rano, goraca, pachnaca kawa i swiezutki komentarz meerkata. Ech zycie...kocham cie zycie nad zycie...Dobrych Swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sportif Re: To koniec al-Qaidy i Talibanu w Pakistanie!!! IP: 62.233.166.* 25.12.03, 18:08 "Czlowiek spi,a historia sie dzieje.Rano, goraca, pachnaca kawa i swiezutki komentarz meerkata. Ech zycie...kocham cie zycie nad zycie...Dobrych Swiat." - jakie rano, tem artykuł żydzi napisali w samo południe, a rano (o ile pamiętam) to nic na ten temat jeszcze nie było. Season's greetings. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszatek Re: To koniec al-Qaidy i Talibanu w Pakistanie!!! IP: *.dialup.mindspring.com 25.12.03, 18:31 Gość portalu: sportif napisał(a): > "Czlowiek spi,a historia sie dzieje.Rano, goraca, pachnaca > kawa i swiezutki komentarz meerkata. Ech zycie...kocham cie > zycie nad zycie...Dobrych Swiat." - jakie rano, tem artykuł > żydzi napisali w samo południe, a rano (o ile pamiętam) to nic > na ten temat jeszcze nie było. Season's greetings. >>>>>>Przypominam, ze Ziemia jest okragla i obraca sie wokol wlasnej osi.Gdzie u jednych poludnie, tam u innych rano. Nic na to nie poradze.Wesolych Swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sportif Re: To koniec al-Qaidy i Talibanu w Pakistanie!!! IP: 62.233.166.* 25.12.03, 19:58 "Przypominam, ze Ziemia jest okragla i obraca sie wokol wlasnej osi.Gdzie u jednych poludnie, tam u innych rano. Nic na to nie poradze.Wesolych Swiat." Domyśliłem się w enytajmie. Też niedługo zmienię czasoprzestrzeń - nie aż tak daleko jak Ty, ale może dobre i to: (z GMT+1 na GMT 0). Happy Holiday Season. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek z Kanady Sportifowi do sztambucha IP: *.vn.shawcable.net 25.12.03, 21:55 Gość portalu: sportif napisał(a): > "Przypominam, ze Ziemia jest okragla i obraca sie wokol > wlasnej osi.Gdzie u jednych poludnie, tam u innych rano. Nic na > to nie poradze.Wesolych Swiat." > > Domyśliłem się w enytajmie. Też niedługo zmienię czasoprzestrzeń - nie aż tak > daleko jak Ty, ale może dobre i to: (z GMT+1 na GMT 0). Happy Holiday Season. Przypominam ci czlowieku, ze obchodzimy Swieta Narodzenia Chrystusa. Jak bede jechal wiosna na Hawaje to wowczas mozesz mi zyczyc "happy holidays" lub "season's greetings". Jesli natomiast te Swieta traktujesz po pogansku to najlepiej nie odzywaj sie wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vertigo Re: Sportifowi do sztambucha IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 26.12.03, 10:07 Gość portalu: Mirek z Kanady napisał(a): > Gość portalu: sportif napisał(a): > > > "Przypominam, ze Ziemia jest okragla i obraca sie wokol > > wlasnej osi.Gdzie u jednych poludnie, tam u innych rano. Nic > na > > to nie poradze.Wesolych Swiat." > > > > Domyśliłem się w enytajmie. Też niedługo zmienię > czasoprzestrzeń - nie aż tak > > daleko jak Ty, ale może dobre i to: (z GMT+1 na GMT 0). Happy > Holiday Season. > > Przypominam ci czlowieku, ze obchodzimy Swieta Narodzenia > Chrystusa. Jak bede jechal wiosna na Hawaje to wowczas mozesz mi > zyczyc "happy holidays" lub "season's greetings". Jesli > natomiast te Swieta traktujesz po pogansku to najlepiej nie > odzywaj sie wcale. mirku jesli dobrze poszukasz to dowiesz sie ze te swieta ,choinka itd to wlasnie maja czysto poganskie korzenie www.racjonalista.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aron Alarm pomarańczowy w Tora Bora heheheh IP: 212.122.214.* 25.12.03, 17:13 a tu kolejne wypociny meerkata: aż miło poczytać bo to się człowiek uśmiechnie, pomyśli ilu debili po świecie chodzi i nawet lżej się na sercu robi, jak się patrzy i co widzi? ano to, że durny bush durnych meerkatów sobie na propagandzistów bierze (a może ty to robisz ochotniczo i bez wiedzy telawiwu i waszyngtonu?). W takim razie uważać musisz, bo cie ścignąć mogą chłopie, np. za terroryzm (bardzo modne obecnie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Arabusy juz sra..w brudne przescieradla!!! :))) IP: *.cvx.algx.net 25.12.03, 19:04 Gość portalu: Aron napisał(a): > a tu kolejne wypociny meerkata: aż miło poczytać bo to się > człowiek uśmiechnie, pomyśli ilu debili po świecie chodzi i > nawet lżej się na sercu robi, jak się patrzy i co widzi? ano to, > że durny bush durnych meerkatów sobie na propagandzistów bierze > (a może ty to robisz ochotniczo i bez wiedzy telawiwu i > waszyngtonu?). W takim razie uważać musisz, bo cie ścignąć mogą > chłopie, np. za terroryzm (bardzo modne obecnie). Aron to ty na pewno nie jestes, pewniej Mahmud, bo gdybys byl Aron to bys nie byl tak przerazliwie glupi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aron no i sie doigrałem...warto było z debilem zaczynać?! IP: 212.122.214.* 25.12.03, 21:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calipso meerkat !!! IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 25.12.03, 19:03 Zadziwiajacym jest , ze znasz szczegoly wszystkiego , imiona i nawet mysli ludzi mieszkajacych tysiace km od ciebie . Masz tez zawsze wyrobiona opinie na kazdy temat a nie wiesz , ze jestes tylko Polakiem co oznacza kupe smrodu i nic wiecej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Smrod swojski krytykuje smrod obcych. Typowe! :))) IP: *.cvx.algx.net 25.12.03, 19:07 Gość portalu: calipso napisał(a): > Zadziwiajacym jest , ze znasz szczegoly wszystkiego , imiona i > nawet mysli ludzi mieszkajacych tysiace km od ciebie . Masz tez > zawsze wyrobiona opinie na kazdy temat a nie wiesz , ze jestes > tylko Polakiem co oznacza kupe smrodu i nic wiecej . To smutne ze masz tak smutna (i samobojcza) opinie o Polakach. To raz. A dwa.. Przkro mi cie rozczarowac, ale nie jestem Polakiem! Sorry:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pingwin och Glosie Ameryki (meerkacie) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.12.03, 00:10 podejrzewam, ze wg prawa polskiego jestes jednak polakiem. a jesli nawet nie to i tak srasz na tym forum jak typowy polaczek z ameryki (nie mylic z Polakiem), o ktorym pisal twoj przedmowca. czekamy na wiecej twoich wypocin oraz tepych jobkow. a po za tym wesolych swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat www.voanews.com (bez islamskiejj propagandy!) :))) IP: 152.75.142.* 26.12.03, 15:36 Nie jestem. Dziękuję! Jako Amerykanin nie lubie po prostu komuszej lewackiej propagandy i dezinfirmacji (powodują u mnie odruch miotny):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Brawo Meerkat! IP: *.client.attbi.com 26.12.03, 01:14 Twoja konkluzja jest bardzo dobra. Talibowie zaczna ciezko srac. No i bardzo dobrze. Ta cholote nalezy rozwalic wczesniej niz pozniej. To rowniez dotyczy choloty na tym forum, ktorzy mieszkaja w Koziej Wolce, marza o Ameryce ale sa zbyt strachliwi zeby sie zdecydowac na emigracje. Wiec z braku laku nienawidza nasza kochana nowa ojczyzne USA. Ale my sie mozemy tylko smiac z tej glupiej zawisci... Wesolych Swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Do AS IP: 152.75.142.* 26.12.03, 15:37 Tobie również wszystkiego najlepszego! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al-Mustafa Re: Prezydent Pakistanu cudem uniknął śmierci w z IP: *.odnxx7.adsl.tele.dk 25.12.03, 18:38 Gość portalu: dukays napisał(a): > Najpierw Miller, teraz Musharaff. Też był w Grupie Trzymającej > Władzę? Czyzby oni tez latali na biopaliwach? Tu na nich spadaja a tam wybuchaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masala dosa Re: Prezydent Pakistanu cudem uniknął śmierci w z IP: *.teleton.pl 25.12.03, 20:03 komentarz meerkata jest bardzo sensowny-wspolczuje tym ktorzy zeby zaistniec na forum uciekaja sie do idiotycznych zarzutow i obrzydliwych i zalosnych insynuacji nie majac poza tym nic godnego uwagi do powiedzenia musharraf byl poblazliwy dla islamskich ekstremistow poniewaz byli przydatni w konflikcie z indiami o kaszmir-m in szkolili partyzantke ktora od wielu lat toczy tam de facto wojne z indyjska armia-ponadto w kaszmirze pakistanskim znajduja sie obozy szkoleniowe m in dla terrorystow wysadzajacych pozniej siebie i cele w indiach-np atakowali oni parlament w delhi w 2002 roku a na codzien probuja niszczyc cele wojskowe i nie tylko w srinagarze i jammu-ciekawe jest jak w kontekscie ostatnich ich akcji zachowa sie musharraf poniewaz zeby realnie zagrozic bojownikom z plemion zamieszkujacych polnocno zachodnia prowincje graniczna i terytoria polnocne pakistanu-gdzie pono znalezli schronienie ludzie z al-kaidy-bedzie musial chyba uciec sie do pomocy amerykanow co zostanie bardzo zle przyjete przez pakistanskie spoleczenstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Prezydent Pakistanu cudem uniknął śmierci w z IP: *.dsl.mtry01.pacbell.net 25.12.03, 23:18 Gość portalu: masala dosa napisał(a): > komentarz meerkata jest bardzo sensowny-wspolczuje tym ktorzy zeby zaistniec na > > forum uciekaja sie do idiotycznych zarzutow i obrzydliwych i zalosnych > insynuacji nie majac poza tym nic godnego uwagi do powiedzenia > musharraf byl poblazliwy dla islamskich ekstremistow poniewaz byli przydatni w > konflikcie z indiami o kaszmir-m in szkolili partyzantke ktora od wielu lat > toczy tam de facto wojne z indyjska armia-ponadto w kaszmirze pakistanskim > znajduja sie obozy szkoleniowe m in dla terrorystow wysadzajacych pozniej > siebie i cele w indiach-np atakowali oni parlament w delhi w 2002 roku a na > codzien probuja niszczyc cele wojskowe i nie tylko w srinagarze i jammu-ciekawe > > jest jak w kontekscie ostatnich ich akcji zachowa sie musharraf poniewaz zeby > realnie zagrozic bojownikom z plemion zamieszkujacych polnocno zachodnia > prowincje graniczna i terytoria polnocne pakistanu-gdzie pono znalezli > schronienie ludzie z al-kaidy-bedzie musial chyba uciec sie do pomocy > amerykanow co zostanie bardzo zle przyjete przez pakistanskie spoleczenstwo... Bardzo dobry post. Istotnie pozycja Prezydenta Pakistanu jest nie do pozazdroszczenia, bardzo trudna. Jednoczesnie kazda zmiana wladzy w tym kraju bylaby ciezkim ciosem nie tylko dla USA, ale i dla Europy. Co do pieniaczy i "fachowcow" od spraw polityki swiatowej i krajowej na tym i na innych forach dyskusyjnych, to podam ci krotki przyklad wypowiedzi typowego anty, anty, anty. Wypowiedz ta bedzie dotyczyla procesu przysapienia Polski do wspolnoty europejskiej: "A w Unii, prosze pana, to jest tak: nuda. Nic sie nie dzieje, prosze pana. Nic. Takie, prosze pana, warunki wejscia do Unii - niedobre, bardzo niedobre warunki sa. Prosze pana. W ogole brak perspektyw jest. Nic sie nie dzieje. Wie pan, no juz tam, niech pan wezmie np. Verheugena, prosze pana.Verheugen, prosze pana, to jego twarz cos wie pan, nie wiem jak tutaj. Trudno mnie w tej chwili powiedziec, wie pan, cos takiego wyraza, wie pan, jakos tak, no, wie pan o co mi chodzi. A taki Miller, prosze pana, to jest pustka, pustka, nic. Absolutnie nic. Zalozmy, prosze pana, ze Miller, prosze pana, kłamie, nie? Widzialem taka scena kiedys w Kopenhadze, np., no ja wiem, np. kłamie, nie? Prosze pana, kłamie, i, prosze pana, patrzy, tak, w prawo, potem patrzy w lewo, prosto. I nic. Dluzyzna, prosze pana. To jest po prostu dluzyzna, prosze pana. Prosze pana, siedze sobie, prosze pana, i patrze na to nowe życie, pan rozumie, i tak patrze, prosze pana, normalnie, patrze, patrze na to, no i az chce mi sie wyjsc z... z tej Unii., prosze pana. ..... a tu wyjsc nie można proszę Pana....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaa Re: Prezydent Pakistanu cudem uniknął śmierci w z IP: *.musicport.sopot.pl 25.12.03, 23:45 Hehe - Rejs się kłania :) Dobre są Święta - także dlatego, że i na forum wpadną ( bo mają czas ), sensowni ludzie. Także dziś mamy kilka niezłych tu postów : jak to mówią dobrze zacząć i dobrze skończyć , środek może być byle jaki. Tak faktycznie na forum się ułożyło :) Pozdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pingwin Re: Prezydent Pakistanu cudem uniknął śmierci w z IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.12.03, 00:16 a ja uwazam, ze ta analiza meerkata byla bardzo powierzchowna. twierdzenie ze teraz pan Musharraf (dyktator pakistanu, sztucznego tworu postkolonialnego) jest w stanie zapanowac nad sytuacja jest bzdura. meerkat zreszta nie jest w stanie byc obiektywny w swoich opiniach, on mysli po linii ideologiczne i partyjnej (obserwujemy go od dluzszego czasu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Prezydent Pakistanu i ludki z bantustanu IP: 152.75.142.* 26.12.03, 15:39 Kto tu myśli "po linii i na bazie" to widać od razu. A Musharrafa nie lekceważ. Dałby wam Bóg takiego prezydenta i szefa armii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erad Prezydent i premier winni poszanować wolę narodu IP: *.socantel.net 26.12.03, 00:56 Nadszedł czas już na Stolcmana z Millerem i resztę pluskiew. Odpowiedz Link Zgłoś