Dodaj do ulubionych

Gwardia - BBTS Bielsko 0:3

IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 11.10.04, 08:25
A może czas wymienić tych "działaczy od lat" ???? Jak można mówić o
przeciążeniu na obozach ???? Poprostu "gwiazdy" muszą chcieć grać, jeśli
potrafią ?!! Jest jeszcze druga sprawdzona metoda - "kasa"!!! Gdyby nadal
były kłopoty, proponuję sięgnąc po chłopców z III ligi, obserwowałem ich
zaangażowanie w porannym meczu z Bielawianką, jestem pewny,że byliby w stanie
utrzymać się w Ib !!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kibic Re: Gwardia - BBTS Bielsko 0:3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.04, 10:33
      Chyba Szatnia żartujesz.Jezli tak dobrze młodzi chłopcy graja to co robia w 3
      lidze?? Przepraszam..ale to jest duza roznica klas i umiejetnosci.A co do
      treningów.To prosze sie blizej przypatrzec szkoleniu i wyciagnac wnioski.
      • Gość: gosc Re: Gwardia - BBTS Bielsko 0:3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 12:30
        Do Kibic , byles na meczu widziales szczurowkiego(moj ulubiony) przeciez to
        zenada na 100% u mlodych znajdziesz takiego samego o ile nie lepszego zawodnika
        ,szkoda ze nie ma (ja nie wiem przynajmniej) gdzie znalezc jego statystki ale z
        tego co liczylem podczas meczu to zdobyl 2 pnkt (1 blok i 1 atak ) a stracil,
        tego juz sie nie doliczylem a jego przyjecie jest boskie :-) , ciekawe ile
        zarabia w popredni sezonie 10 000 mies tak podawala wyborcza no ta jeestem
        optymista i sadze ze beton komunistyczny mu obnizyl do 5000 w tym sezonie , za
        co sie pytam ????? za co, przeciez to jest az zal patrzec , poskrobko podobnie ,
        nie zycze gwardii zle ale chyba lepiej postawic na mlodych wziasc jakiegos 1
        lub 2 starych wyjadaczy ale dobrych przy tym budzecie 1 500 000 powinno sie udac
        i bedzie wiekszy pozytek
        I oby sie utrzymali w tej serii ;-(

PZDR (nie dla szczurowskiego oczywiscie , skad oni go wzieli to mi sie w glowie
        nie miesci)
    • Gość: też_kibic Re: Gwardia - BBTS Bielsko 0:3 IP: *.neting.com.pl 11.10.04, 13:35
      No cóż nie na darmo Pan grabowski ma pseudo Grabaż...Nie chce być złym
      prorokiem ale jak tak dalej będzie...II liga!!
      Działacze!! POBUDKA!! POBUDKA!!POBUDKA!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka