billy.the.kid 18.10.09, 21:55 jakąś gitarkę z małym piecykiem. na allegro jest tego sprzętu od jasnej cholery i jeszcze trochę. chyba ze 20 lat nie trącałem strun. ale E.A.H. jeszcze chyba potreafię.paluszki będą bolały. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
billy.the.kid Re: chyba sprawię ce... 18.10.09, 23:22 tak se pooglądałem.podoba mi sie fender TELECASTER. SPORO chłopaków na tym grało-steve COLONEL cropper. Odpowiedz Link
billy.the.kid Re: chyba sprawię ce... 18.10.09, 23:25 TELECASTER to model poprzedzający NAJPOPULARNIESZY Z POPULARNYCH stratocaster. Odpowiedz Link
basilisque Rickenbacker! 18.10.09, 23:38 Nie jestem pewien, ale, chyba Jimi H. jakiś czas grał na czymś podobnym www.rickenbacker.com/model.asp?model=340 Cheers. Odpowiedz Link
billy.the.kid Re: Rickenbacker! 18.10.09, 23:53 no,nie myśl ze stac mnie na jakiś oryginał. w allegro widzę PODRÓBY. najwięcej STRTOCASTERÓW. sporo gibsonów les paul. kiedyś-chyba 40 lat temu miałem piekną gitarkę CZESKĄ m-ki JOLANA TORNADO. sporo gitar-nawet niezłych- czesi produkowali. podobne p [ierwszy sprzęt na jakim grali szedousi był właśnie czeskiej produkcji FUTURAMA.ale to nic pewnego. nawet w polsce-nikt dzis nie uwierzy-produkowano gitary eklktr. m-ki samba-czy jakoś tak.miały niezłe układy elektryczne. ale w onych czasach kosztowało toto łokrutne pieniądze. a ja chcę se sprawic-może na najbliższą gwaizdkę jakies strato w granicach 250-300plnów. może jakim MAM TALENT wystartuję. A JAK. huknę kmiotom Z MAŁĄ POMOCĄ MOICH PRZYJACIÓł-i niech si,e boją. tak po cockerowsku. a to też jeden z kawałków z mojej czołówki. Odpowiedz Link
basilisque Re: Rickenbacker! 19.10.09, 21:28 Hemm. Jolana to było marzenie polskiego Bigbitowca. Tajfuny i Czerwone Gitary grały na nich. Te polskie były też, ale chyba gorsze (to wszystko znam tylko z opowieści, więc mogem siem mylić) . Baz Odpowiedz Link
krol-czy-krolik Re: Rickenbacker! 27.10.09, 14:40 E, na rickenbackerach to beatle zasuwały... Odpowiedz Link
pomer_anya Re: chyba sprawię ce... 20.10.09, 20:17 I co - na widok "chłopaka z gitarą" laski mają dostać spazmów rozkoszy? Odpowiedz Link
billy.the.kid Re: chyba sprawię ce... 20.10.09, 21:22 a co? nie jestem gorszy od jakichś kupichów czy inych zakopowerów. jakieś gruppies się znajdą. Odpowiedz Link
basilisque Re: chyba sprawię ce... 20.10.09, 22:24 pomer_anya napisała: > I co - na widok "chłopaka z gitarą" laski mają dostać spazmów rozkoszy? A może właśnie - CHŁOPAK Z GITARĄ BYŁBY DLA CIEBIE PARĄ! Czemu nie? Odpowiedz Link
pomer_anya Re: chyba sprawię ce... 21.10.09, 14:00 basilisque napisał: > pomer_anya napisała: > > > I co - na widok "chłopaka z gitarą" laski mają dostać spazmów rozkoszy? > > A może właśnie - CHŁOPAK Z GITARĄ BYŁBY DLA CIEBIE PARĄ! Czemu nie? Może. Jakieś 15 lat temu Odpowiedz Link