tadeusz_ski.51 13.09.09, 20:35 że gęsi gęgają po kaczemu, to oczywiście jest w błędzie! To tak na marginesie tej wypowiedzi forum.gazeta.pl/forum/w,50394,100206594,100209005,Re_Ot_sprytna_Tropcia_.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 Ja! Ja stanę w obronie gęsi! 13.09.09, 20:48 Gęsi ze wszystkich krajów, jeśli są tej samej rasy, jednakowo gęgają, więc swój język mają! Odpowiedz Link
amelkalexi Re: Jeśli komuś się zdaje, 13.09.09, 20:50 .......... co poeta miał na myśli.... wiadomo, że każda nacja posiada swój język...ale nauczyć się "cudzego" nie trudno, więc nie ma się co dziwić, że i gęsi...kwa-kwaczą Odpowiedz Link
darima_ka Re: Jeśli komuś się zdaje, 13.09.09, 20:51 A ja myślałam ,ze one te gęsi gęgaja Odpowiedz Link
amelkalexi Re: Jeśli komuś się zdaje, 13.09.09, 20:54 e... teraz w tym, pokrętnym świecie, gdzie "zabawy" z genami takie rozpowszechnione, to nie wiadomo kto i co...jakim językiem nadają Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 A ja nie mam problemów 13.09.09, 22:02 ze zrozumieniem gęsi! Gdy gęś mówi gę gę to znaczy że chce jeść, a gdy mówi szyyyyy to znaczy że jest wqrzona i chce uszczypnąć! Odpowiedz Link
amelkalexi Re: O-o, ktoś nowy... 13.09.09, 20:55 ktoś nowy o... kurcze... chyba powinnam była wątek założyć i się...przedstawić witam wszystkich "starych" i pozdrawiam Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 A młodych?? 14.09.09, 11:43 amelkalexi napisała: > witam wszystkich "starych" i pozdrawiam ---- Młodych też powitaj, bo jeszcze się pogniewają?? A bywają tutaj, bywają. Ewelinka i Sylwia Scorpi na przykład? Troszku starsze Darimka, Samantha, Cobra... Tropcia... Renia... dobra, nie jestem w stanie wymienić wszystkich, bo według mojego wieku, to sama młodzież tu jest! Nooo, może z wyjątkiem Ryszarda... ale On duchem młodszy! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Jeśli komuś się zdaje, 13.09.09, 20:54 mnie jest trudno ja patrzę i wiem nie jestem dzięciołem z gramatyki była zawsze piątka bez uczenia się ze słówek bez uczenia....radosnie olałam Czy żałuje? Nie. Okazało się,że będąc w nieludzkim kraju umiem porozumieć sie nieludzkim językiem. ale ja uparta jestem...ech Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Tropcia, jesteś 13.09.09, 22:06 w Angoli? tropem_misia1 napisała: > Okazało się,że będąc w nieludzkim kraju... -------- A może na Kubie? Eno Tropcia, nie ściemnaj, siedzisz Sobie w Krakowie! To siedź i nie narzekaj, bo 90% ludzkości może Ci tylko pozazdrościć. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Nie!!! Tropcia, nie dotykaj!!! 14.09.09, 08:41 To i tak Ci nic nie da! Poczekaj, przyjadę i Ci dotknę! Znam taki jeden czakram u kobiet, że jak men go dotknie, to wszystko się odmienia! Zobaczysz, będzie dobrze! Odpowiedz Link