tadeusz_ski.51 19.10.09, 15:55 jak na festiwalu Eurowizji w 2004r ukraińskiej piosenkarce ukradli majtki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 I nawet ten incydent nie pozwolił 19.10.09, 15:57 jej wygrać... mimo, że dała z siebie wszystko, a przynajmniej proponowała... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Nie wierzycie... oto dowód! 19.10.09, 16:01 Nie wiem, czy tam głosowały same kobiety, że ta piosenkarka nie wygrała?? Powinna wygrać... moim zdaniem, niezależnie od tego jak i co śpiewała! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Że też taka fotka nie wywołuje kontrowersji?? 19.10.09, 21:01 Hmmmm, bo ja gdy tak patrzę, dostrzegam "kawał kobiety" a ta wagina jak u Japonki? Malutka taka, nie sądzicie?? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Też tak uważam 19.10.09, 21:23 wadera5 napisała: > Bardzo śmieszne,hahaha ! Odpowiedz Link
wadera5 Re: Też tak uważam 19.10.09, 21:27 Szczególnie jak się nie rozumie o co chodzi.Hahaha Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Że też taka fotka nie wywołuje kontrowersji?? 20.10.09, 12:17 Ta fotka wywołuje niesmak,jak się nie ma copokazac , to chociaż goły tyłek się pokazuje ,żeby na siebie uwqgę zwrócić !! Odpowiedz Link
amelkalexi Re: A pamiętacie tą głośną aferę 19.10.09, 16:00 słuchaj...skąd Ty to bierzesz?? nie pamiętam, bo ja tego nie oglądam, od czasu, kiedy poisenki mogą być prezentowane w językach obcych.... a co do majtek...ukradli jej je w czysie występu?? czy po?? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Przed występem 19.10.09, 16:06 dlatego musiała wystąpić bez majtek. Uboga Ukrainka, to wiesz, nie miała drugich... Odpowiedz Link
amelkalexi Re: Przed występem 20.10.09, 10:45 ehhh...może miała wygoloną i jej włoski odrastały...więc majtki tylko...drażniły Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Tak się nad tymi słowami zastanowiłem? 20.10.09, 17:14 amelkalexi napisała: > ehhh...może miała wygoloną i jej włoski odrastały...więc majtki > tylko...drażniły -------- i myślę sobie: A wiesz, że to możliwe? Bo jakby tak bozia dała jakiś większy zarost, to jak dogrzebać się do tych fasolek? Z lupą czy mikroskopem? Więc aby to dogrzebanie się jakoś umożliwić, wygoliła.... Hmmmm, no tak, to jest możliwe... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Chyba co poniektórzy nie dowidzieli... 20.10.09, 09:26 Muszę jeszcze raz zamieścić, bo to jest kluczowy dowód na demoralizację środowisk artystycznych! Dla sukcesu potrafią nawet na tak renomowanym festiwalu wystąpić bez majtek! Szok i skandal! Jeśli jej ukradli, to przecież mogła pożyczyć jakieś bokserki od któregoś z kolegów, oni byli w spodniach! A ta nie! Pokazuje takie dwie fasolki?? Łooooooo.... Odpowiedz Link
zak-1 Re: Chyba co poniektórzy nie dowidzieli... 20.10.09, 10:03 Z rana cos takiego oglądc )))))śmietana ...będęmialmo czym mysleć cały dzien Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Ale chyba przyznasz, 20.10.09, 11:31 że nic szczególnego? Ot dwie fasolki, czyli nic ciekawego? I ten górny atrybut kobiecości jakiś taki mikry? Na ścisłość ta Rusłana to może być nawet zoperowany mężczyzna! Rusłan był a teraz jest Rusłana... hmmm... Odpowiedz Link
zak-1 Re: Ale chyba przyznasz, 20.10.09, 11:33 Ale ta piosenka dzięki ktorej wygrala Eurowizję - jest super Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Co mówisz Kazik?? 20.10.09, 14:15 zak-1 napisał: > Ale ta piosenka dzięki ktorej wygrala Eurowizję - jest super -------- Wygrała??? Łooooo kurde, zaraz poszukam... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 O mam! Jest! 20.10.09, 14:41 tnij.org/em7w No nieeeeee, za taką pioseneczkę dali jej zwycięstwo???? Absolutnie nie! To jakieś "łoj, łoj" weselne! To jednak miałem rację, zadecydował strój, a właściwie brak jednej, nie najważniejszej zresztą, części!! Trafiła cholera pod gust męskiego jury... Odpowiedz Link