rena-ta49 12.07.10, 14:43 Watki ,posty wyświetlają się z opóźnieniem kilku minutowym , no widzę w watku który założyłam dwa posty , kiedy chce odpowiedzieć otwieram, jest tylko jeden widoczny ten mój , też tak macie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelinkowska Re: Kurde , 12.07.10, 14:53 no właśnie też tak mialam...coś gazeta znów się psuje..albo przez te upały serwery się przegrzewają Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Kurde , 12.07.10, 14:57 One, te serwery tak się grzeją ,ze post dzisiaj napisany , czasem widać z datą z przed kilku mieś hahaha Często też widać kogoś zalogowanego na forum , kogo już od dawna na forum nie ma , ehhhh, ta Gazeta Odpowiedz Link
darima_ka Re: Kurde , 12.07.10, 17:52 Jakoś do niektórych durnych rzeczy trudno przywyknąć Odpowiedz Link
darima_ka Re: Kurde , 12.07.10, 17:54 Oczywiście ,ze tak się dzieje , i to od dłuższego czasu,ale Gazeta się zabezpieczyłam , i na dole pod tym okienkiem w którym wpisujemy posty sobie poczytaj co pisze hahaha zauważyła? "Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut." Odpowiedz Link