darima_ka 16.07.10, 19:22 Grzyby się pokażą na targowiskach? tak mi się już grzybów chceeeeee widziałam kurki ,ale ja tego za grzyb nie uważam , i nie kupuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flissy Re: Polało , to moze 16.07.10, 19:52 Jajjjjjjjjjjkuuuuuuuuuuuuuuu,,,,,co za sosy z kurek mozna robić,,,a mięso różniaste z kurkami udusić można,jejkuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! Odpowiedz Link
darima_ka Re: Polało , to moze 16.07.10, 19:57 A mnie się chce zupy grzybowej nooooo Wolę takie grzyby konkretne , jak borowik , czy kozaczki W ubiegłym roku w pracy zbiory grzybów miałam W tym roku zmieniono całą ziemię , wiec nie będzie ani jednego. Wyobrażasz sobie, prawie w centrum miasta rosły w ogrodzie grzyby. Kozaczki.... kapelusze miały ogromne Odpowiedz Link
flissy Re: Polało , to moze 16.07.10, 20:00 Każdy grzyb jest dobry a każdy do czegoś innego można użyć Odpowiedz Link
darima_ka Re: Polało , to moze 16.07.10, 20:13 Jasne ,oprócz kurek wszystkie uwielbiam . Kurka jak dla mnie za mdła,i twarda Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Polało , to moze 17.07.10, 08:25 Idę zaraz na zakupy , o targowisko też "zahaczę" Też mam smaka na grzyby Odpowiedz Link