darima_ka 13.07.11, 18:26 Spotykacie się z tym na forach? www.kostera.pl/Plagiat.htm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka Re: Plagiat 13.07.11, 19:54 tadeusz_ski.51 napisał: > ja się nie spotkałem... prawie nigdy A wisz ,ze to prawie robi duża różnicę? Odpowiedz Link
justyna-64 Re: Plagiat 14.07.11, 08:35 dodam jeszcze że autoplagiat czyli powielanie własnego tekstu i rozsyłanie w mailach do wielu osob nazywa się spamem! W skrzynce mailowej są takie spamy Odpowiedz Link
evikon Re: Plagiat 14.07.11, 16:50 Ciekawe, czy jeśli napiszę zaproszenie na jutro na grila i wyślę do kilku osób to to też potraktują jako spam, czy też w podskokach przybedą aby skonsumować m oj nr.1 czyli skrzdełka w specjalnej zalewie Odpowiedz Link
darima_ka Re: Plagiat 14.07.11, 17:56 Ja nie uznam tego za spam, i przybędę w podskokach Odpowiedz Link
darima_ka Re: Plagiat 14.07.11, 17:58 Niektóre portale bronią się przed spamem ,ale na niektórych strach otwierać skrzynkę meilową . Spam jednak nie jest kradzieżą czyjegoś tekstu , czy utworu, wiec karalny nie jest tak jak plagiat. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Plagiat 14.07.11, 18:00 Często zdarza się że ludzie kopiują połowę strony czyjegoś autorstwa i nie podając źródła wklejają jako swoje? Odpowiedz Link